vote no
Popieram punkt widzenia Saari w całej rozciągłości.
Jestem mocno zniesmaczony tym co się stało. W przypadku innego gościa pewnie bym się nie wypowiadał albo głosował za banem. W tym jednak, konkretnym przypadku, hmm.. errr...cóż, raczej lubię zdefionego i wolałbym by tu pozostał. W stosunku do mnie był zawsze OK.
Zresztą nigdy nie nawoływałem do banowania, a chociaż dość krótko tu jestem, parę osób już by się mogło załapać na to.
Venotom, rcube, turek, gore - każdy z nich w swoim czasie odwalał męczące numery, musiałem dodawać ich do ignore, ale jak widać cierpliwość popłaca, niektórzy z nich naprawdę ładnie się w końcu wkomponowali.
Jeszcze raz mówię - to było nie fair, jak kop w klejnoty (i to zza węgła ). Myślę, że pomysł Saari by przeprosił chłopaków jest b. dobry. Nie interesują nas tutaj przecież ich szkolne i prywatne tarcia. Interesuje nas to, co robią na boardzie. To, że młócą się na ulicy, nie znaczy, że mogą robić trzodę tutaj. Stało się co stało, jakieś konsekwencje muszą być. Myślę, że weirdo udowodnił już sobie i tym, którym chciał, że jest niezły w te klocki ze skryptami i poprzestanie na tym, czego "dokonał".
weirdo - nie mylę się?
ps. yebisu mógłbś korzystać z prywatnych wiadomości do wyznawania swoich uczuć, a nie wyskakiwać z tym jak Filip z Konopii...