Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Kto wygra BB???
Kto wygra BB??
Ta ankieta została zakończona.
Janusz 8 26.67%
Klaudiusz 9 30.00%
Manuela 1 3.33%
Gosia 0 0%
Alicja 2 6.67%
Mam to gdzieś! 10 33.33%
W sumie: 30 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Kto wygra BB???

No, macie ankietkie - mozna sobie poklikac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-05-2001 06:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

powinna jeszcze byc odpowiedz: "mam to gdzies"

Old Post 29-05-2001 07:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Cool

Mam tylko nadzieje ze ta gloopia Gocha kasy nie zgarnie!

Old Post 29-05-2001 08:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

cos mi sie dziwnie wydaje ze wygra janusz. a jezeli nie on to napewno klaudusz

Old Post 29-05-2001 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Mam tylko nadzieje ze ta gloopia Gocha kasy nie zgarnie! :D

ja tez...gosia sux !

Old Post 29-05-2001 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wygra napewno mezczyzna wiec nie ma sie o co martwic

Old Post 29-05-2001 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Gosia artystyczna dusza.. taq się reklamowała przed programem...

Old Post 29-05-2001 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Blah. "Swietej Pamieci" Gulczas rulz

Old Post 29-05-2001 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Blah. "Swietej Pamieci" Gulczas rulz

Swiete slowa

Old Post 29-05-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ja od samiuskiego poczatku wiedzialem i wiem, ze wygra ten koles co jest najstarszy. Janusz chyba. Nie wiem bo nie ogladam tylko tyle co uslysze jak moi starzy ogladaja. =D

Old Post 29-05-2001 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACZOR
Training (Enforcer)

Red face

Ja jestem "zmuszamy" do oglądania gdyż tylko w przedpokoju i w kiblu nie ma televizora w którym leci BB o 20 i coś koło 17 - 18

Old Post 29-05-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACZOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACZOR Znajdź więcej post'ów przez  KACZOR Dodaj KACZOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACZOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

to ile ty masz tewizorow

Old Post 29-05-2001 21:48
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez MarcuS
Jano powinien wygrać bo mu się najbardziej kasa przyda.

Czy według was Alicja jest ładna??? - Wszyscy ją tak zachwalają a mi się ona jawnie niepodoba ;P przez solarium wygląda na 10 lat starszą niż jest.
Alicja ma 30 pare lat a gada jak stara dewotka.

Jednym słowem Alicja SUX!!!

ale figure ma fajna :)

Old Post 30-05-2001 08:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

quote:
Jano powinien wygrać bo mu się najbardziej kasa przyda.

Czy według was Alicja jest ładna??? - Wszyscy ją tak zachwalają a mi się ona jawnie niepodoba przez solarium wygląda na 10 lat starszą niż jest.
Alicja ma 30 pare lat a gada jak stara dewotka.

Jednym słowem Alicja SUX!!!

racja(nie lubie hiszpanek ubieraja sie jak **** i bez stanikoow chodzą)i ona zreszta ciemna jest chociarz nie jest głoopia
a wy i tak durzo o tym nie wiecie po w tv tylko ogladacie a ja mam transmisje 24h w canal+niebieskim i wiecie ze oni maja kontrakty z tvnem że nie mogą bluzgac na ten program,wzamian za to tvn pomaga im robic kariere itd
jednym słowem Bigbrother sie cholernie skomercjalizował niechce mi sie jusz wymieniac pszykładoow

Old Post 30-05-2001 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Mi nie przeszkadza jak kobieta jest bez stanika

BTW hiszpani tez sa fajne tylko za szybko gadaja

Old Post 30-05-2001 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Alicja nie zły tearzyk odpierdala i to wkurwia najbardziej

Old Post 30-05-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Alicja nie zły tearzyk odpierdala i to wkurwia najbardziej

Taka stara Pocahontas..

Old Post 30-05-2001 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

alicja jest beznadziejna... tylko niestety cale szwadrony napalonych palantow na nia glosuja i efekt widoczny - najlepszy koles wylecial z programu.
Patrycja miala klase, ale ja tez wywalili. teraz oprocz Janusza same paputy zostaly...
a tak wogole to ja tv nie ogladam, nie mowiac o BB... hehe

Old Post 30-05-2001 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja nie mam time na TV - bede musial se karte TV kupic bo sie od kompa nie odrywam caly dzien!

Old Post 30-05-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
saib
Skilled (Knight)

BB sie skonczy to wszyscy na dwa swiaty sie przezuca buhehee

Old Post 30-05-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil saib Kliknij tutaj by wysłać e-maila do saib Znajdź więcej post'ów przez  saib Dodaj saib do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać saib prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ale teraz alicje wywala i bedzie spox no a potem janusz wygra

Old Post 30-05-2001 21:40
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ale teraz alicje wywala i bedzie spox no a potem janusz wygra

albo klaudiusz...albo manuela...

Old Post 31-05-2001 05:34
AMDom®
hands up u bitch !

quote:
Mam tylko nadzieje ze ta gloopia Gocha kasy nie zgarnie!

wiesz kto jest glupi ?
ALICJA OCZYWISCIE ,taka idotka ,prowadzi wywody filozoficzne na 30 min ,i nie zna pojec slow ktore wypowiada
FIN . to moje zdanie .

Old Post 31-05-2001 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

quote:

Też mam cyfre i wcale mi się to nie podoba że na niebieskim ( a wcześniej na żułtym) jest BB - zbyt rzadko SW dają i dopiero 3 razy trylogię obejrzałem ( tzn. na C+ bo ogólnie to ho ho... ).

Star Wars rulez a oglądasz czasem mangi?

Old Post 31-05-2001 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACZOR
Training (Enforcer)

lol ... czy DB to też manga ... bo to oglądają przedszkolaki ja wole Q3

Old Post 31-05-2001 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACZOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACZOR Znajdź więcej post'ów przez  KACZOR Dodaj KACZOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACZOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a propos kart TV: potrzebuje cos milego z pilocikiem... sa jakies oferty?

i jeszcze jedno... LUUDZIE! glosowac mi na "mam to gdzies", bo w tej chwili co pisze te slowa, "mam to gdzies" i Klaudiusz maja po 7 glosow. skandal

Old Post 31-05-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No jak tak dalej pojdzie to "mam to gdzies" wygra caly program i zgarnie kase!

Old Post 31-05-2001 21:07
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
No jak tak dalej pojdzie to "mam to gdzies" wygra caly program i zgarnie kase!

a kto "mam to gdzies" wymyslil? oczywiscie JA kasa dla mnie!

Old Post 31-05-2001 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez KACZOR
lol ... czy DB to też manga ... bo to oglądają przedszkolaki ja wole Q3

qrde kolejny co mysli że wszystkie mangi wyglądaja jak dragon ball,jak był bys mondry to byś troche o tym poczytał a nie *******ił

a q3 tesz lubie a db oglondajom nie(pokemona młoodym puszczać,a nie fruwających qoolturystoow) tylko pszedszkolaki bo to jest qrde dobra manga i gdyby nie była ocenzurowana napewno by jej dzieciakom nie puszczali.

Old Post 01-06-2001 10:11
KACZOR
Training (Enforcer)

Dobrze wiem jak wygladają mangi bo troche tego sie naczytałem a napisałem tak bo jakos trzeba DB sklasyfikować ... a to oglądają moi znacznie młodsi bracia ... widziałem 2 czy 3 odc. to mi się chciało ... zamiast się tłuc to głoszą 10 minutowe wykłady filozoficzne niczym jakaś ALICJA
a jeśli chodzi o mange to GITS to chyba manga i była trochę przekombninowana a jeśli chodzi o sam styl rysowania to wole MEGA MARVELA albo nawet już SMERFY bo tam przynajmniej jest zrozumiały dla wszystkich MORAŁ .......

Old Post 01-06-2001 17:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:16.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions