Jako, ze troche tu nudnawo mam propozycje aby kazdy grajacy w qw i postujacy na tym boardzie zamiescil swoje zdjecie.
Bedzie przynajmniej z czego sie posmiac
Klark ******es akcje!!!!!!!!!!! mogles napisac kazdy kto pisze na tym boardzie, przez ciebie chimek sie wymigal ))))
(chimek dobrze sobie to obmysliles
quote:Napisane oryginalnie przez KillYou Klark ******es akcje!!!!!!!!!!! mogles napisac kazdy kto pisze na tym boardzie, przez ciebie chimek sie wymigal ))))
(chimek dobrze sobie to obmysliles
przeciez napisalem: ... kazdy postujacy na tym boardzie ...
quote:Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
przeciez napisalem: ... kazdy postujacy na tym boardzie ...
... i grajacy w qw ...
Ale lzuno - jak znajde jakies zdjecie inne niz portretowe to zeskanuje i dam na boarda. Ale juz dawno nie robilem zdjec zadnych - ze 3 lata bedzie :/
quote:Napisane oryginalnie przez beee Ja moge zamiescic, ale nie teraz bo zdjecia mam na dysku u kumpla. Ale zapraszam na moja nowa stronke , www.leet.prv.pl
quote:Napisane oryginalnie przez KillYou Zegnam wszystkich z tego boarda, fajnie sie gralo ale sie skonczylo, niegram juz w qw, to nie ma najmniejszego sensu!!!
heheh, sho
smieszny jestes, jakis taki malo mroczny na tym zdjeciu
kill a co ma sens? dosyc szybko sie poddales. to twoja decyzja, ale mowie ci ze za miesiac bedziesz zalowal swojej decyzji.
zreszta zrobisz jak uwazasz
quote:Napisane oryginalnie przez beee Klark, daj mi 100x 1, bede luzacko wyglądał.
1. ocene mozna dac tylko jedna jednemu uzytkownikowi
2. oceny mozna wylaczyc jak komus przeszkadzaja
3. oceny gowno mowia wiec nie wiem czym sie przejmujesz
quote:Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
1. ocene mozna dac tylko jedna jednemu uzytkownikowi
2. oceny mozna wylaczyc jak komus przeszkadzaja
3. oceny gowno mowia wiec nie wiem czym sie przejmujesz
juz dobrze?
Juz dobrze mamo, ale jak jestes moderatorką to masz chyba jakieś magiczne zdolności do zmiany takich rzeczy.
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.