Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ile gier przeszliście w życiu na poziomie normalnym (średnim) lub wyższym?
?
You do not have permission to vote on this poll.
2 3 18.75%
3 1 6.25%
4 0 0%
5 0 0%
6 2 12.50%
7 0 0%
8 0 0%
9 0 0%
10 0 0%
11 0 0%
12 0 0%
13 0 0%
14 0 0%
15 0 0%
>15 10 62.50%
W sumie: 16 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Question Ile gier przeszliście w życiu na poziomie normalnym (średnim) lub wyższym?

Ja póki co staram sobie przypomnieć wszystkie takie tytuły.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-05-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Oczywiście przy liczbie podawajcie tytuły. Gry w których nie ma ustawialnego poziomu trudności również liczymy.

Old Post 26-05-2002 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Venotom dostał zaawansowanego *******ca

Old Post 26-05-2002 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

gdyby nie narastajacy bol glowy
spowodowany wczorajszymi ubotami i koncertem
pewnie wysililbym sie na bardziej ambitna wypowiedz
teraz napisze tylko:
nudzisz

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 26-05-2002 09:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja juz nie pamietam ile bylo tych gier Gdzies kolo 20 spokojnie

Tak swoja droga to Quake2 przelazlem na Hardzie chyba z 15 razy

Old Post 26-05-2002 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja juz nie pamietam ile bylo tych gier Gdzies kolo 20 spokojnie

Tak swoja droga to Quake2 przelazlem na Hardzie chyba z 15 razy

A byłeś tak twardy aby przejść Q2 w 18 minut ? ;>
Jak to goście na filmie pokazali kiedyś.
U mnie było dużo gierek. :>
Teraz w SoF2 gram na Medium..
człowieku.......padaka ;>

Old Post 26-05-2002 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

ehhh... serio gadamy na temat ??? :O

ok - pojecia nie mam ile, ale napewno liczone w dziesiatkach... na samym malym atari skonczylem spokojnie wiecej niz 20 gier... na atari st - nie wiem ile - ale mniej niz na malym... a na pcecie ?? powiedzmy ze mam go 10 lat - srednio kolo 6-10 gier rocznie - czyli mozna strzelic ze z 80... razem bedzie napewno ponad 100

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 26-05-2002 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Hm.... a gdzie sie wybiera poziom trudnosći ?

Old Post 26-05-2002 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Na amidze: black crypt - wyjebisty rpg.
Na piecu: dungeon master 2 - jak wyzej.

Od tego czasu - czyt z 4 lata nie przeszedlem zadnej gry na single'a. Only multiplayer.

Old Post 26-05-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Ja przeszedlem okolo 15 - 20 (zwykle mi sie nudzily), czyli tak kilka tytulow: BG1 - 3 razy, BG2 - raz, JK2 - raz, HL - raz, Icewind Dale - raz, Planescape Torment - 2 razy,X- Com Ufo2: Terror from the deep - no raz albo i wiecej, Nox - raz kazda postacia, Warcraft 2 - 3 razy...albo i wiecej... Zwykle gram na poziomie trudnosci Medium... a do ,,ukonczonych'' gier mam zaliczac np. Diablo II czy Civilization 2? Bo w sumie zeby je skonczyc to duzego problemu z tym raczej nie ma...

Old Post 26-05-2002 12:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no ja nie wiem....przeszdełem q1 q2 q3 (ale nie na najtrudniejszym )
kilka stategii
SOFa
Jaggen Aliance 2 i 2,5 razem 3 razy
max payn
operation flashpoint
zajebistą gre Franko
AVP i AVP2 (bez predatora)
bridge (taka giera gdzie sie mosty buduje )

Więceje nie pamiętam.......a napewno troche tego bylo...

---po edycji----
no i Diablo I

Old Post 26-05-2002 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

rzadklo gram w gry ale wiekszosc z tego co gralam przeszlam na wysokich poziomach

Tylko q3 pomimo wielkich checi nie udalo mi sie dokonczyc na nightmarze - ten xaero

Old Post 26-05-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

bedzie grubo ponad 30...
giana sisters gold na commodorku ale tam to chyba nie bylo poziomu trudnosci ale jak na wiek w jakim to gralem to calkiem niezle + do tego jeszcze masa innych na c64

a na pcecie hmmm: q1,q3,sof, max payne, transport tycoon, transport tycoon deluxe, age of empires, deus ex, commandos 1 + dodatek + druga czesc gry, homm wszystkie czesci no i gry sportowe w stylu fifa (od 96 kazda... ), nhl 97,99,00,01,02 i nba 98 wiecej ni pamietam tylow ktore przeszedlem ale bylo tego troche

Old Post 26-05-2002 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
rzadklo gram w gry ale wiekszosc z tego co gralam przeszlam na wysokich poziomach

Tylko q3 pomimo wielkich checi nie udalo mi sie dokonczyc na nightmarze - ten xaero

i ty sie uwazasz za dobrego gracza? a fe ... xaero na nightmare 2 razy przechodzilem

poza tym: wez venotom pojezdzij na deskorolce

Old Post 26-05-2002 19:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a no jeszce zapomniałem (znaczy sie teraz juz se przypomnialem ). przeszedłem "Operacje Glemp"

Old Post 26-05-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pawianor
kreglarz [ownz]

alienek: ja nie moglem sobie poradzic na samym poczatku... po wylaczeniu reaktora pisze, ze za 5 min zostanie wylaczony... no i nie wiem co dalej - moglbys zapodac linka do solucji?

Old Post 26-05-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pawianor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pawianor Znajdź więcej post'ów przez  pawianor Dodaj pawianor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pawianor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

nie wiem.....poszukaj w wyszukiwarce

Old Post 26-05-2002 20:13
Siwy
bla bla bla :D

Dobrze nie pamietam gier , ktrocych przeszdlem bo bylo ich naprawde malo.... !
A no tak juz mam Diablo 2 .. na Nihgtmere.
Harry Potter :> i jeszcze Quake 2
Na pewno przejdzie w ni dlugim czasie Jedi Knight 2 i CS:CZ - obowiazkowo

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 26-05-2002 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

a ja przeszedlem przedpokoj, liczy sie?

Old Post 26-05-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum

ROTFL

Old Post 26-05-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]snO
Iceman

quote:

hehe... jasne
a co do gier to z 30 przeszedłem a pozniej mi sie Pegazus spalił!

Old Post 26-05-2002 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

biorac pod uwage, ze mam kompa juz od 11 lat, a na dodatek zaawansowanego alzheimera, to... kurde, nie pamietam... moze 7,8? nigdy mi sie nie chcialo, wiec nie wiecej... teraz i tak juz nie gram...

za to pamietam pierwsza gre jaka przeszedlem - platformowka Jill of jungle... bylem wtedy 7-letnim szczylem i mialem niesamowita radoche ze udalo mi sie to skonczyc

Old Post 26-05-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Insmac_old
i ty sie uwazasz za dobrego gracza? a fe ... xaero na nightmare 2 razy przechodzilem

Czy ja mowilam ze uwazam sie za dobrego gracza?
Ja jestem raczej slaba i wszyscy mnie bija

Oczywiscie chodzi o Q3 bo w RTCW sobie juz ladnie radze

Old Post 27-05-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

oo..i zapomnialem o "House of death" Gra na automat. Przeszedłem z MaslaVem....na szczęscie to on w większości fundował żetony

Old Post 27-05-2002 14:58
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
za to pamietam pierwsza gre jaka przeszedlem

Gianna Sisters na C64

Old Post 27-05-2002 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Gnaja Sisters na C64

Old Post 27-05-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

chyba ganja ... i nie sisters a brothers... ganja brothers

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 27-05-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

to prawie jak Warner Brothers

Old Post 27-05-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ieyasu
Sei Tai Shogun

quote:

o kuzwa - to jest nas dwoch - tylko odnioslem wiecej strat, bo w tym samym przedpokoju zlamalem palucha jak spieszylem do dune 2 hehehe. Jeb........... Atrydzi - jak ja ich nie lubie :-/

Old Post 01-06-2002 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ieyasu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ieyasu Znajdź więcej post'ów przez  Ieyasu Dodaj Ieyasu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ieyasu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:59.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions