Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Opłaty za korzystanie z Boarda
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Lightbulb Opłaty za korzystanie z Boarda

Można byłoby się umówić co do konkretnej sumy, którą wpłacało by się np. na konto bankowe. Co z tego by miał płacący? Brak reklam.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

lol
wiecej mi sie nie chce pisac, bo sadze ze se jaja robisz, jak zwykle.

Old Post 30-05-2002 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

oprogramowanie jest jak seks - lepsze, jesli nie trzeba za nie placic
Linus Torvalds

To samo dotyczy netu

Old Post 30-05-2002 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Re: Opłaty za korzystanie z Boarda

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Można byłoby się umówić co do konkretnej sumy, którą wpłacało by się np. na konto bankowe. Co z tego by miał płacący? Brak reklam.

Wez ze nie zajmuj sie polityka finansowa servisu fpp.pl a juz napewno jak sie nie znasz... jakby uzytkownicy mieli za to placic to by nikogo tu nie bylo...

Old Post 30-05-2002 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Kto by chcial sie udzielac na platnym boardie? A co do reklam to chyba i tak nikomu nie przeszkadzaja.

Old Post 30-05-2002 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Venotom twoje topici mnie rozrwalaja wogule to moze powinismy zrobic tak ze za kazdy napisany post albo topic fpp.pl powinno nam sciagac 50 gr i tak pod koniec miesiaca posylali by nam rachunek do zaplaty inaczej ban Wez juz nie pisz glupot co ?

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 30-05-2002 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ej nie .. chodzta zalozymy mu platne konto i niech sie chlopak cieszy ze placi i moze byc cool po placi za takiego fajnego boarda

Old Post 30-05-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

Venotom osiagnoles apogeum debilizmu...

a jesli o pieniadzach mowa to proponuje zlozyc sie po 2.50 PLN od lebka na platnego zabojce...

Old Post 30-05-2002 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

I teraz powiedźcie- kto tworzy swoistą legendę Venotoma? Ha! Ci wszyscy co się tu na ***** wpisują! Nie lepiej od razu zgłosić topic do moderatorów, albo dać odpowiedź w stylu: "Od usuwania reklam są specjalne programy, np. nazwa_programu".
Żal mi tych co się odezwali...

Old Post 30-05-2002 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dragoon
Stare zgryźliwe smoczysko

Reklamy??? Jakie Reklamy? Chyba cosik mi je blokuje Ale pomysl jest dobry - byleby wplaty szly na moje konto

Old Post 30-05-2002 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dragoon Znajdź więcej post'ów przez  Dragoon Dodaj Dragoon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dragoon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: Opłaty za korzystanie z Boarda

quote:

109001069 - 2107844-170-63-63-99

Old Post 30-05-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

aggghhhhhh..... trzymajcie mnie... masz szczęście Venotom ze żurawie sa pod ochroną... mam teraz ochote zasadzic ci kopa ale gdyz jest to nie wykonalne postaram sie konstruktywnie wytlumaczyc ci istote twojej glupoty... Po pierwsze jestes wogole nieprzystosowany do zycia w spoleczenstwie, nie masz za grosz wyczucia... zakladasz glupawe topiki z durnymi pomyslami a potem dziwisz sie ze zostajesz wysmiany... Normalny czlowiek ma w srodkuy "cos" co mowi mu ze gdy zalozy na przyklad topic "tapety z robocopem" zostanie wysmiany i straci w oczach wielu.... Ty moj drogi Venotomie nie masz tego "czegos". Twoje topiki na prawde niejednokrotnie sa żenujace... to ze zostajesz wysmiany jest w tym przypadku jak najbardziej naturalne... Po drugie wydajesz sie byc zupelnie nierefolmowalny... juz tyle razy cie wysmmiali, juz tyle razy w dupe dostales za te swoje pomysly a mimo to popelniesz te same bledy i w dalszym ciagu... ach... szkoda slow... Po trzecie tej "swoistej legendy Venotoma" moj drogi nie tworza inni... tworzysz ja sam... tylko i wylacznie. Moge sie z toba zalozyc ze jesli zalozysz choc raz mniej glupkowaty topic to ludzie potraktuja cie powaznie (chociaz nie wiem bo nadwyrezyles juz ich szacunek do siebie) A po czwarte i ostatnie Venotomku moj to nie powinno ci byc nas zal... wlasciwie to powinno byc na odwrot...

Old Post 30-05-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Jesteście jak psy- gwizdnę na was, a Wy posłusznie szczekacie. Alienek dał wam dobrą radę, aby zignorować moje głupawe wątki, ale nie- Wy szczekacie nadal.

Old Post 30-05-2002 18:27
Venotom
twardy_chomik

Mocne mordy to macie tylko na Boardzie- nikt z Was nie wysłał mi e-maila.

Old Post 30-05-2002 18:28
rcube
KOSZ

Daj mi swoj e-mail Venotom

Old Post 30-05-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

"Przepraszamy, ale użytkonik ten zaznaczył, że nie życzy sobie otrzymywac emaili przez ten board. Jeżeli nadal chcesz wysłać mail'a do niego skontaktuj się z administratorem i może on ci pomoże."

...zreszta jest na tym swiecie mase ciekawszych rzeczy moj drogi venotomq niz wysylanie do ciebie maili...

Old Post 30-05-2002 18:35
AlieneK
KOSZ

LOL......czy wy ludzie nie umiecie czytac??
Bo chyba umiecie...
to przeczytajcie moją sygnaturke....!
tylko to co na czerwono oczywiscie
A ty ven to se idź jaja rob gdzie indziej..na forum dziewczyny np.
Są 2 sposoby...albo go akceptujecie i bierzecie udział w jego tzw topikach
2 robicie to co mam w sygnie..
Preferuje 2

Old Post 30-05-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Heh... Fajne e-maile dostałem:

Temat: jestem zurawiem :o
Treść: hyhy

Temat: Fuck off LAME !!
Treść: -

I kto tu jest ograniczony?
Jeżeli ktoś chce nawiązać normalną rozmowę: [email protected]

Old Post 30-05-2002 18:38
rcube
KOSZ

-Venotom

Old Post 30-05-2002 18:39
AlieneK
KOSZ

juz..poszedł @.....

Old Post 30-05-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ventom: ty masz koles nierowno pod czaszka chyba.. po co ci wysylac maile skoro odpowiedz i tak bedzie taka sama jak tutaj?? a pozniej tylko je cytowac.. lepiej od razu cie wysmiac .. powiem wprost ze wczesniej nie udzielalem sie w tej bitwie ale widze ze koles naprawde masz piata klepke niezle zjechana... nie docieraja do ciebie pewne fakty iz to TWOJE zachowanie budzi w nas pogarde dla twojej osoby...

Old Post 30-05-2002 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

E-mail od Alienka:

czy mógłbyś:
1. Odejść z board.fpp.pl
2. nie zakładać takich topików
3. nie walić kilku postów pod rząd

niewłaściwe skreślić

Mam nadzieję, że mogłem zamieścić treść tego e-maila na Boardzie.
W myślach skreśliłem odpowiedzi 1 i 3.

Old Post 30-05-2002 18:56
d4
* d r u n k *

Re: Re: Opłaty za korzystanie z Boarda

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
... jakby uzytkownicy mieli za to placic to by nikogo tu nie bylo...

Etam, ja bym płacił :P

Old Post 30-05-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jasio14
clone kid (dke)

quote:
Heh... Fajne e-maile dostałem:

Temat: jestem zurawiem :o
Treść: hyhy

Temat: Fuck off LAME !!
Treść: -

I kto tu jest ograniczony?

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

W? czyżby wielki W???

Old Post 30-05-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jasio14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jasio14 Znajdź więcej post'ów przez  jasio14 Dodaj jasio14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jasio14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Tu moderator. Stop. Mozecie wyjasnic o co biega? Stop. Co do pomyslu - to nie sadze aby reklamy nie przeszkadzaly - bo tak na nie klikacie Stop. Jezeli was wkurza pewan osoba to proponuje ostracyzm. Stop.

Vote topic close?

(3 za i zamykamy)

Old Post 30-05-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

/vote topic_close 1

Old Post 30-05-2002 19:11
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Lucas zavotowal czyli 1 ... Venotom 2.... ja 3 .... zamykam

Old Post 30-05-2002 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:02.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions