Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Wszyscy jestescie lamy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fan
Skilled (Knight)

Talking Wszyscy jestescie lamy

Wsyztscy jestescie pieprzone lamy a ja jestem de best!!! A koleszkowie z quake3.fpp.pl to lamy bo maja z kad indziej newsy a pisza zrodlo "quake3.fpp.pl" czyli to najwieksza sicema swiaaaataaaaa!!!!!! ****** lamuchy mowiac prosciej. Po za tym ludzie na tym boardzie to parszywe suki ktorych nawet wydymac sie nie oplaca!!! Pieprza farmazon za farmazonem (jelonek chocby) I caly ten bard jest ***a wart!!!!!!! I takie jest moje nie podwazalne zdanie i nie ma *******onej demokracji bo ja wiem najlepiej i co ja mysle jest dobre a co wy ***owe wiec nawet nie myslcie...I tak nie umiecie...

AAAAaaaaaa!!!! jak chcecie mi pobluzgac to prosze: adres to [email protected] za wszystkie listy z gory dziekuje ) Do widzenia. Glupie cipeczki (gorace jak lava:0)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-08-2001 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fan Znajdź więcej post'ów przez  fan Dodaj fan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

oki znacie mnie juz calkiem niezle i myslicie ze zaraz goscia zawstydze jakimis po******mi textami
ale nie w tym przypadku ledwo pisze bo rece mi sie trzesa... ze smiechu
buaaaaaaaaahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahaha
hahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 18-08-2001 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
primek
Combat (Death Knight)

Re: Wszyscy jestescie lamy

quote:
Napisane oryginalnie przez fan
Wsyztscy jestescie pieprzone lamy a ja jestem de best!!!

Oj chyba na odwrót.....

Old Post 18-08-2001 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kajtek
http://www.all.pupils.prv

Lokalizacja: http://www.all.pupils.prv.pl -super www i ekstra forum

Heh ja się tam z takimi jak on to kłucić nie będe...

Old Post 18-08-2001 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

lol

i oto ksiazkowy przyklad lamy...

ze swojej strony dodam ze dopilnuje zeby polecial z board'a...

aha fan - oficjalnie mowie ze masz juz pozamiatane....

Old Post 18-08-2001 19:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fan
Skilled (Knight)

co przytkalo??

Przytkalo lamuchy?? Quakowa prawda w oczy kole nie?? Laaaamuchyyyyyyy....*****

Old Post 18-08-2001 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fan Znajdź więcej post'ów przez  fan Dodaj fan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fan
Skilled (Knight)

co przytkalo??

Przytkalo lamuchy?? Quakowa prawda w oczy kole nie?? Laaaamuchyyyyyyy....kkkkuuuurrrrwwwwaaaaa(zeby cenzury nie było)

Old Post 18-08-2001 19:26
fan
Skilled (Knight)

fppmajesssssss....

Lamuchuuu ty jeeeeeebbbaaaaannyyyyyy...Co tak sie w morde jebana mac rzchodziles w pieerdoool dawno nie dostaaaleeesss A moze ze swoim *****em na mordy sie pozamieniales????Bambusie jebaaaany ty...

Old Post 18-08-2001 19:29
Kajtek
http://www.all.pupils.prv

Lokalizacja: http://www.all.pupils.prv.pl -super www i ekstra forum

Analiza tego dziwnego kolesia:

Jest człowiekiem z miasta. Ma bardzo silną psychikę.
Zawsze patrzy w oczy kiedy z kimś rozmawia. Dalej
chyba znacie...

Old Post 18-08-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

buhahahahahahahahahaha fan... spierdalaj gogus!

Old Post 18-08-2001 19:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fan
Skilled (Knight)

podsumowanie

Dziekuje wszystkim za dopowiedzn na powyzszy board.
Reasumujac:
Otoz byl to atak na lamy tego boardu.Jak wiadomo lamerkow nikt nie broni wiec bronic sie musza same. Wnioski nasuwaja sie chyba same ze wszyscy ktorzy tutaj napisali bronili sie czyli bronili lam czyli swej wrednej nacji. Zygam na was....A haaaaa nie odpo9wieadajcie na ten post bo i tak juz tego nie przeczytam bo Pieeerdooole laaamy ktoree na tooooo odpowiedza bo to tylko pieeerdooolone lamy!!! Proste???

Za wspolprace dziekuja:
Warner Bros - poland iti home video
Universal pictures w skladzie:
-Sylvester Stalone
-Janek vandam
-Janina Lopez
-Zbysio Lama
-Arek Szwajcarek- serek
-Debilny moor
-i reszta [fpp]

Old Post 18-08-2001 19:49
[FPP]MajeS
Guest

po tobie stary....

Old Post 18-08-2001 19:52
SweepeR
sweter

Hmm... panowie, badzmy inteligentniejsi od tego tutaj i po prostu zignorujmy to wszystko. Jak juz pisalem w topicu Wladcy (w O niczym konkrentym...) glupote i lamerie najlepiej ignorowac, zeby samemu na takowych nie wyjsc.

EOT

Old Post 18-08-2001 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t4z15
Skilled (Knight)

Mam jedno pytanie:
z czym do ludzi?
Mysle ze masz z 11 lat i szpanujesz swoja glupota,
zaden inteligentny osobnik tego by nei zrobil,
chyba, ze bylby w 67% malpa a w 21% gorylem:
<b>REASUMUJAC</b>Nie mam o czym gadac z takim bubkiem jak ty, zegnam, i... litosci

Old Post 18-08-2001 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t4z15 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t4z15 Znajdź więcej post'ów przez  t4z15 Dodaj t4z15 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t4z15 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

nei ma sensu mu odpisywac, bo sie tylko z teo powodu cieszy

Old Post 18-08-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
manyec
Skilled (Knight)

w jednym masz racje ,nie oplaca sie nas wydymac

Old Post 18-08-2001 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking Re: podsumowanie

quote:
Jakis **** napisal
...byl to atak na lamy tego boardu...

Czyli dokonal inwazji na wlasna osobe kamikaze ****** !!!

Old Post 18-08-2001 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

eh, po co wogole ten topic otwierac i czytac, przeczytalem tylko pierwszy post i dalej mi sie nie chce

closed

Old Post 18-08-2001 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Kajtek
Analiza tego dziwnego kolesia:

Jest człowiekiem z miasta. Ma bardzo silną psychikę.
Zawsze patrzy w oczy kiedy z kimś rozmawia. Dalej
chyba znacie...

A ja mysle, ze zapomnial sie wylogowac z boarda i ktos mu na koncie sie pobawil....

Old Post 19-08-2001 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:30.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions