Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jednak zaryzykuję... ;)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Jednak zaryzykuję... ;)

Zastanawiałem się, czy wrzucić to tutaj czy nie, ale jednak... Cóż, zrobiłem filmik CS'owy, raczej tylko po to, żeby przetestować programy, bo od strony merytorycznej to jest szajs zwykły. Interesuje mnie wasza opinia na ten temat, oczywiście biorąc pod uwagę aspekt techniczy. Zależało mi na optymalizacji jakości do objętości, chyba dobrze wyszło . Miałem jedynie demka z meczu ligowego z |GRU|, a ponadto tylko jedno z nich działało, więc...

http://cs.gracz.net/ssss/Squall_or_die_b1.zip - 27.8 MB

Stylizacja na fragordie .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-12-2002 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Squall:
obejzalem...ogolnie fajny logo sciągniete, ale podejzewam, ze tak ma byc
a kompresowales go?

Nie po to zakładałem topic, żebyś odpisywał mi edytując posta w innym . Kompresowałem go DivX'em 5.02, ale jest chyba trochę za dobra jakość, bo przecież mógłby zajmować mniej. Chociaż z drugiej strony to na żadnym polskim filmku nie widać za dobrze celownika i wszystko jest strasznie kanciaste, a u mnie udało się to zniwelować pewnym sposobem .

Old Post 24-12-2002 12:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no bo wlasnie dobra jakosc jest

Old Post 24-12-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:30.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions