Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Najnaj...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Najnaj...

Ciekawe kto zalapie aluzje w tytule watku... ;-)

Do rzeczy. Poniewaz dawno nie zakladalem zadnego nowego watku na forum i moje dotychczasowe posty gina w tlumie innych, trzeba to zmienic. Stad moja propozycja: koszmary senne gracza Tribes 2. Czyli mapy, na ktorych pewne czynnosci wykonuje sie w potwornych ( ) warunkach. Oto moje typy:

Capper nightmare: Thin Ice

Chaser nightmare: Blue Moon

HO nightmare (no vehicle): Riverdance

Skiing nightmare: Slapdash (i za to ja lubie)

Gameplay nightmare: ex equo Reversion i Sanctuary

Farming nightmare: all (bo farming to dla mnie koszmar )

Jesli macie jeszcze jakies pomysly na kategorie w dziedzinie "koszmar", dopiszcie...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-04-2003 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Talking

Diver's nightmare: Muddy Swamp ofcoz

Old Post 12-04-2003 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

hmm dla mnie skiing nightmare to archipelago
gameplay nightmare oczywiscie reversion ew. dbf

Old Post 13-04-2003 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie gadaj... Na Archipelago masz klopoty ze skiingiem? :-P Chcesz routy?

Old Post 13-04-2003 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

mam wieksze klopoty niz na slapie moze dlatego ze moze tylko z 7 razy do tej pory zagralem na tej mapce

Old Post 13-04-2003 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Talking Naj... akcje

Jakie sa wasze najlepsze, najdziwniejsze najsmieszniejsze akcje ktore sie wydarzyly w waszej "Trybowej" karierze?
Moja to poczwórny tribal roadkill shrikiem zakończony rozjechaniem lecacego cappera wprost na mnie

Old Post 13-04-2003 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Wiesz, akcji to sa tysiace :-) Moj legendarny strzal ze spina z 350 m w cappera na Riverdance... Capperek wylecial z flaga, za nim sfora chaserow, a nad tym wszystkim gdzies daleko i wysoko ja (wracalem z zadymy za baza)... No i tak spojrzalem, strzelilem pi razy drzwi... Polecialem w druga strone... I po paru sekundach widze, to ja zalatwilem cappera :-) Nie MA co prawda, tylko w glebe, ale mimo wszystko smiesznie wyszlo, wszak ten moj pocisk lecial chyba 5 sekund, ominal cala sfore moich chaserow nie robiac im krzywdy i przywalil w cappera zanim ten zginal rozstrzelany chaingunami :-)

Inna zadymke bedziecie mogli obejrzec w "Second" (o ile wreszcie zaczne kiedys robic ten film :-P). Harvester, zwiewam z flaga przed trzema shrike'ami i bynajmniej nie robie tego podkurczajac ogonek pod siebie :-P Fajnie wygladalo, jak sie jeden z tych shrike'ow rozpadal, a reszta zwiewala :-)

Nie dalej jak pare dni temu, znowu Riverdance. Tak sobie fraguje, oba teamy beznadziejne... Nagle ich capper bierze nasza flage i leci z nia kolo tej duzej gory. Bylem w poblizu, to mowie sobie: zaopiekuje sie nim :-) Gosc zsuwa sie po zboczu, mija 4 czy 5 swoich partnerow zgrupowanych przy moscie... to samo robie ja... przelatuje tuz obok nich slizgajac sie. Gosc z flaga ma do przelecenia juz tylko jakies 100 m, leci prosto na swoja flage... Kroje go z chaina, gosc ginie, gubi flage, ta w locie jest natychmiast przechwytywana przypadkiem przez jego partnera, ktory lecial w moja strone mu pomoc, ja po chwili gine, goscie zas przykladaja flage.

Albo na Kata... Dwoch gosci shrike'ami koniecznie chcialo zamordowac paskudnego o-snajpera (mnie). Po minucie kluczenia i zabawy sprowokowalem jednego do bliskiego ataku, szybko zmienilem snajpe na shocklance i shrike wywinal kozla. Nozkami do gory kontynuowal opadanie, po czym przyglebil w efektownej eksplozji na dnie doliny. Pilot wypadl, ale nie zginal od wybuchu, tylko od... mojego MA ze spina. A drugi gosc w shrike'u, gdy zobaczyl te akcje, po prostu... zwial.

Takich przygod sa dziesiatki. Fajne w T2 jest wlasnie to, ze sa to PRZYGODY. Nie dziesiatki w gruncie rzeczy takich samych fragow, jak to bywa w przypadku innych FPS-ow. Co powien czas zdarzaja sie rzeczy naprawde fenomenalne - albo niesamowite technicznie, albo zabawne, albo po prostu ciekawe.

Tyle, ze nikt o tym - nie wiedziec dlaczego - nie pisze :-P Zreszta przytlaczajaca wiekszosc polskich graczy nie potrafi rozmawiac o grach jako o formie przygody (co jest rzecza na tyle przygnebiajaca, ze az zasluguje na felieton :-P ).

Old Post 14-04-2003 00:18
Ulraunt.
ULRAUNT

Podam jeszcze jedna "przygode":
Pare dni temu na katabacie goniłem shrikiem bombowiec, bardzo daleko - poza obszarem planszy. Po zestrzeleniu wyskoczyl z samolotu pilot i bombardier - tribal road kill w locie. Ale niestety wypadek przezyl prawie bez szwanku tailgunner ktory ustrzelil mojego shrika z rakietncy. Mialem na sobie cloak paka wiec postanowilem ze zalatwie goscia. Walczylem z nim chyba z 5 minut na zboczach gór mial juz minimalna ilosc hp... pojedynek skonczyl sie tym ze... spadlem na plaski teren i sie zabiłem

Old Post 14-04-2003 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

tiaa i tiki ;]

Co do akcji to zadko cos pamietam, ale jak ogladam jakies moje demo to wszystko pamietam co sie dzialo

Hyh mam dosc dziwny i smieszny tik w T2.
Polega on na tym ze podchodzac do I.S lub z niego wychodzac ciagle wciskam zmiane widoku ludzika za plecow....porazenie mozgowe po przygodach z shockiem
W czasie gry tez dosc czesto mi sie to zdaza (rozgladanie sie ).

Old Post 14-04-2003 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Wiesz, Jakusiewicz... Ja mam inny nawyk przy wchodzeniu do IS-a... Jak zapewne wiesz, nie uznaje chwytow "growych", a za takie uznaje widok zza plecow (w realu nijak mi to nie wychodzi ). Wiec wlazac do IS-a czesto sie po prostu... obracam. Starcza :-P

Old Post 15-04-2003 02:48
remiq
Farmer

Smile

Szukałem wtedy po różnych modach czegoś ciekawego. Wpadłem wtedy na taką sytuacje: Po włączeniu cloakpacka nie spadała energia, tylko wolniej się regenerowała (albo wcale, nie pamiętam). Na pustynnej mapce (nie wiem, jak się nazywa. Bardzo duża) jadąc Gravbikem mniej więcej na środku planszy rozbiłem się o głaz (ups) i idąc na piechotę spotkałem innego cloakera. Włączyliśmy obaj packi i obserwujemy. Teren dość nierówny, przy każdym ruchu wzbudzasz tumany piachu. Przez dwadzieścia minut jeden z nas pojawiał się, strzelał plazmą i znikał. Ostatecznie go ustrzeliłem

Old Post 15-04-2003 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

20 minut? Lol. Powinniscie obaj dostac medale za wytrwalosc

Old Post 15-04-2003 11:01
savko
Spinfuzer

A ja mam schiz, bo wydaje mi sie ze kiedys wlazilem tylem do IS, a teraz (po ktoryms z kolei patchu - dawno nie gralem) jak bym nie wszedl zawsze laduje twarza do IS. Zastanawialem sie nad tym i sam juz nie wiem czy to nie moga wyobraznia

Old Post 15-04-2003 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:32.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions