Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Sprzet na ktorym gracie w T2...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Sprzet na ktorym gracie w T2...

Tym sie nie chwalilismy :-P

Redakcyjny, z ktorego korzystalem dotychczas, to Pentium III 800 MHz, 256 MB, GF2 PRO, monitor 19". Pare razy zdarzylo mi sie ostatnio pogrywac z identycznego kompa, tyle ze z GF4 Ti-4400 i szczerze mowiac jakiejs istotnej roznicy nie zauwazylem (lol). Lacze redakcyjne to 2 mbity.

Wkrotce przesiadka na kompa Athlon 2000+, 256 MB, GF4 Ti-4600. Wracam tez na lacze SDI (praktycznie zero roznicy w pingach w stosunku do lacza 2 mbit w redakcji).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-03-2003 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

jaaa

ja jade na:
athlon xp 1.7+ 0.13 (w kazdej chwili moze byc 2400+ )
256 ram 333hz
i 2 zonki teraz beda ;p.....gf2 mx i za monitor sie wstydze...nie napisze jaki ;o

ogolnie na max detale i 1024x768-32 gra sie dobze, fps-y zadko spadaja ponizej 24...z taka karta na nic wiecej nie mozna liczyc ;o

Old Post 24-03-2003 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Do zeszłego piątku:
- Duron 750, 192 ramu, dysk 60 gb, dysk 20 gb, GeForce 2 MX 64, CD-RW 24x, DVD.

Od zeszłego piątku :
- Athlon XP +2000, 512 ramu, dysk 60 gb, dysk 20 gb, GeForce 2 MX 64 ( ), CD-RW 24x, DVD.

Łącze ISDN... ping rzędu 150 (na niemieckich serwach)
TPSA

Old Post 24-03-2003 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Edzio
Skilled (Knight)

Celek 1200, 256ddr, gf2mx400 g4mb, monitorek 17"
Lacze z tego wszystkiego jest najgorsze SDI w 10 osob
ale niedlugo zaczne trzaskac z bracholem po LANie, a w wyjatkowych momentach pogram sobie na serwerach

Old Post 24-03-2003 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Edzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Edzio Znajdź więcej post'ów przez  Edzio Dodaj Edzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Edzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Uuuuuu, z tym SDI na 10 osob to masz przechlapane... Wspolczuje... Zas lanik to tylko fragowanie, ktore jest doprawdy skromna czescia gry w T2...

Old Post 24-03-2003 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Edzio
Skilled (Knight)

Wiem, ze mam przechlapane Dlatego czekam tylko na Neo w Gostyniu
A co do tego LANu to mysle, ze to bedzie taki maly start jak zaczne sobie z bratem np. 1/1 pykac albo jakies CTFy z botami. Zawsze to lepsze niz nic

Old Post 24-03-2003 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Edzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Edzio Znajdź więcej post'ów przez  Edzio Dodaj Edzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Edzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jest przerobiony duel mod, w ktorym mozesz grac przeciwko botom. Wystarczy ustawic boty na bodajze Jumping High i masz juz zabki, ktore nie strzelaja, a jedynie podskakuja. Mozna sobie troche pocwiczyc...

Old Post 24-03-2003 21:21
Rzbik
Skilled (Knight)

uooo ludzie.... ja to na moim cielaku 466 przekręconym na 525 z rivkom tnt2 m64 i 256 ramcu to przy "lepszej" akcji albo na co "lepszych" mapach to fpsy mam rzędu 5!! łącze nie jest najgorsze (podobno 2x2mb) ale na jakieś 200 kompów.. i czasem siada potwornie, dlatego między innymi miałem długą przerwę w trybach..
see you online.

Old Post 29-03-2003 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Berserker
Combat (Death Knight)

athlon2000+/256mb/gf4mx/sdi. Gra chodzi bardzo plynnie nawet po ustwieniu na max,high i co tam jeszcze. Tylko jedna mapa dziwnie przycina.Pingi mam bardzo dobre to zasluga po czesci pewnie samej gry i tez tego ze sdi nie dzielone i 50 metrow od telekomunikacji.

Old Post 30-03-2003 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Berserker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Berserker Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Berserker Dodaj sYs|Berserker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Berserker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PajmoN
Training (Enforcer)

U mnie config wyglada tak :
Athlon T-Bird [email protected]
256 MB DDR 266
GF2 PRO
Monitor 15 LG
Twardziel 7200 RPM
O laczu nie bede pisal bo szkoda moich nerwow i nie lubie sie powtarzac

Old Post 31-03-2003 01:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PajmoN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PajmoN Znajdź więcej post'ów przez  PajmoN Dodaj PajmoN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PajmoN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Thumbs up

Athlon 1400, 512 RAM, GeForce 4200Ti 64, całość chłodzona wodą (żeby wentylatory nie zagłuszały chainguna), ADSL, Win XP. Nie narzekam.

Old Post 31-03-2003 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

O wreszcie topic dla mnie :)
Wszystkie czesci/egzemplarze strannie dobieralem (no poza ramem od ks).

Athlon XP 1800@2000+
512MB DDRSDRAM (2x256 - Elixir TW 266 i Kingstonki 333) @ 145Mhz 2252)
Shuttle AK35GT2
GF2Ti ViVo by MSI
CMI 8738 6chan @Shuttle
Zoltrix Cobra 56k
Planet 10/100Mbit na realteku z wol.
CDROM Creative Labs 48x
Nagrywarka Teac 24x/10x/40x
Monit MAG XJ500T

BigTower stary codegenowski
Zasilka VIP ST350 Gold
Cooler CPU - Tt Volcano 6Cu+
Wentylacja - 2x 80x80mm kulkowe Sunon 2.6W
Inne - Tt CopperShim, pasta Arctic Silver II, kable IDE i FDD CoolerMaster

Ekwipunek gracza:
Podkladka EverGlide Giganta Optical Smoke i Black
Myszka Logitech MouseMan Dual Optical
Sluchawki Plantronics .audio 60

(no teraz mam jeszcze w testach Tt Alu pada od 4MaxCool i czekam na allsopa od PCDoc... bedzie ladny tekst porownawczy).

Aha no i poza tym laptopik toshiba satelite 1410-303:
cel. m. 1500Mhz, 256ramu, gf4go z 16mb ddr vramu, dvd x8 i innymi bzdetkami... UT, vq3/bq2/qw, Tribes2 slicznie smigaja na nim... - taki sprzet do noszenia na imprezki typu LP :)))

Old Post 31-03-2003 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Edzio
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Pajda

Zoltrix Cobra 56k

To mnie w tym zestawie najbardziej urzeklo

Old Post 03-04-2003 20:29
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Lol.

Old Post 04-04-2003 10:52
Pajda
Warrior (Scrag)

Nie lol tylko po przeprowadzce okazalo sie, ze zadna firma z tepsa na czele niechce mi tutaj zadnego lacza zalozyc...
Wiec jade na pakietach modemowych tepsy oraz na abonamencie w callbacku netii.

Zreszta ta cobra jest fajna chociaz korzystam ostatnio czesciej z toshiby pod amr.

Old Post 04-04-2003 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Lol, bo kontekst byl fajny. Nie nasmiewam sie z lacza, tylko z zestawienia pieczolowicie przygotowanej listy pieczolowicie dobranego sprzetu z modemem i komentarzem Edzia. Kontekst jest smieszny, gry na modemie wspolczuje.

Old Post 04-04-2003 23:00
toomek
Skilled (Knight)

Co mi tam... Jak Pajda mogl sie pochwalic to ja tez :-)

PIV 2.4 GHz
512 MB RAM (DDR 333 MHz Kingston)
plyta VIA P4PB 400-L
oryginalne ATi 8500LE
3xSeagate Barracuda 7200 obr/min
wypalarka LG 24/10/40
mysz - oczywiscie - Logitech Dual Optical na USB
SDI
Creative SB Live! 5.1
sluchawki Sennheiser HD570
monitor EIZO 21" na kineskopie Hitachi (super nabytek za jedyne 700 zl :-)))) )
WinXP Prof. prawie oryginalny /;-)

Calosc zamknieta w obudowie PRO Station (lacznie szesc wentylatorow: 2 w obudowie, jeden na procku, jeden w zasilaczu, jeden na karcie graficznej i jeden w kieszeni z HDD). WOW. I nadal mozna przy tym siedziec bez boolu uszu.

Hm... I wlasciwie tylko karte ATi kupilem w sklepie, a dokladnie w Vobisie, gdyz nikt inny nie byl w stanie jej sprowadzic w jakims przewidywalnym terminie. Oczywiscie bylo to dawno, dawno temu :-) Reszta to kombinerki hurtowo-znajomosciowe.

Po drobnych perypetiach (pamiec Samsunga :-( , poszukiwanie optymalnych sterow dla ATi, czekanie na patche do T2) Tribes 2 dziala na tym znakomicie. No i o to chodzilo :-P

Papatki,
--
toomek/ch/\os

Old Post 16-04-2003 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toomek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do toomek Znajdź więcej post'ów przez  toomek Dodaj toomek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toomek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Odnosnie czekania na pacze t2... To nie Ty przypatkiem na forum U narzekales kiedys jak ut2k3 dziala na ati i, ze skreslasz gre zanim zainstalujesz pacza bo musi byc od poczatku dobrze zrobiona ? :P (nie pamietam dokladnie > jakos tak mi sie skojarzylo)

btw. jestes zadowolony z tych hd570 ?

Old Post 17-04-2003 00:00
toomek
Skilled (Knight)

"nie Ty przypatkiem na forum U narzekales kiedys jak ut2k3 dziala na ati"

...nie Ja :-) ut2k3 dzialalo od wersji demo calkowicie poprawnie. Narzekalem na grafike w grze, a nie na grafike na karcie :-P

"btw. jestes zadowolony z tych hd570 ?"

Zywemu mi ich nie zabiora :-))) Dzieki tym sluchawkom zrozumialem jaki wczesniej mialem szajs na glowie. Okazalo sie takze, ze na sluchawkach mozna porzadne basy uzyskac. Takie, ze sasiedzi podskakuja :-P

Siedze bardzo duzo w sluchawkach, a liliputow nie znosze. Latem w starych to mi woskowina wyplywala tak sie czlek w tym pocil. W HD570 to nie do pomyslenia. Poduszki z materialu (aksamit?) o takim ksztalcie, ze jeszcze nigdy nie musialem ich zdjac dla przewietrzenia glowy i rozprostowania uszu, pomimo wielu godzin sluchania muzy i grania non stop. Sympatyczny jest tez standardowo dlugi kabelek (bez problemu siega u mnie od kompa do wyra, jakies 3 m) + zabezpieczenie, ktorego brak we wczesniejszych sluchawkach kosztowalo mnie sporo nerwow. Czesto wstajac od kompa zahaczlem o cos i nie raz zrywalem gwaltownie sluchawki z glowy. Teraz po prostu wyskakuje dzek z gniazda w sluchawka. Drobiazg, a cieszy.

Polecam, choc to spory wydatek (u mnie byl to czesciowo odplatny prezent od rodzinki :-) urodzinowo-gwiazdkowy).

Pap,
--
toomek/ch/\os

Old Post 17-04-2003 00:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toomek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do toomek Znajdź więcej post'ów przez  toomek Dodaj toomek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toomek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

> ut2k3 dzialalo od wersji demo calkowicie poprawnie

no i jak jeszcze bylo BR z LG i trans off to juz sie grac przyjemnie dalo ;P chociaz najbardziej zapadlo mi w glowie tych kilka MA po 2 pojedyncze rakietki na jeden Twoj skok ;)))

> Dzieki tym sluchawkom zrozumialem jaki wczesniej mialem szajs na glowie.

hehe to jak u mnie z moimi plantronicsami :P

> jeszcze nigdy nie musialem ich zdjac dla przewietrzenia glowy i rozprostowania uszu, pomimo wielu godzin sluchania muzy i grania non stop

ooo dobrze slyszec bo szukam ostatnio jakis zamknietych > jakis czas temu przerzucilem sie na lekkie otwarte bo mialem juz dosc meczarni w moich AKG K222. HD500 mialem stosunkowo krotko na lbie i bylem ciekawy opini z dluzszego uzytkowania tych serrii.

Old Post 17-04-2003 23:41
toomek
Skilled (Knight)

Pamietliwy :-)
Ja juz wtedy bylem na nieodwracalnym etapie brania poprawki na skladowe ruchu przy strzelaniu ze spina :-P
Co by nie mowic dzielnie probowalem w tamto talatajstwo grac. Prawie trzy tygodnie :-) Ale jakos nie umiem juz pelzac z nosem przy ziemi, nawet z podskokami w LG. Jedyne nadzieje wiaze z QIV, o ile "sukces" UT2003 nie wplynie destrukcyjnie na pomysly id softu. Szczerze mowiac predzej zaczne grac w Q3 niz UT2003.

"bylem ciekawy opini z dluzszego uzytkowania tych serrii"

Ja je tez kupilem z polecenia. Co prawda znajomy ma lepsze :-P , ale do komputera polecal wlasnie nizsze modele (HD5xx) z uwagi na podkrecone basy. Te "lepsze" sa bardziej zrownowazone i maja mniej, hm, eksponowane niskie tony. A te ostanie do filmow czy wybuchow sa mile widziane.
--
toomek/ch/\os

PS> Z potrzeby chwili zaczynam coraz czesciej wbijac sie w jugera (jakos od poczatku nie leza mi te miski) i zaliczylem wlasnie pierwsze MA mortarkiem na uciekajacym z flaga kaperze. W tym momencie stanely mi przed oczami zapomniane juz scenki z udzialem mojej ukochanej kulki flakowej w UT. Tyle tylko, ze w T2 ta kulka ma wymowe redimera.

Old Post 18-04-2003 00:26
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Redimer tak nie trzesie ekranem

Old Post 18-04-2003 01:06
Ulraunt.
ULRAUNT

(sorka, nie mogłem sie powstrzymac )

Old Post 18-04-2003 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toomek
Skilled (Knight)

Talking

"Redimer tak nie trzesie ekranem"

Bo to pewnie waglikiem eksploduje, a nie trotylem.

--
toomek/ch/\os

Old Post 19-04-2003 13:29
borowies
uber 1337zor

Hm

Athlon 1400 @ 1500, 512 SDRAM, GForce4 Ti4200 64DDR, Matrox 30 GB HDD, LG CD-R 52x, Ricoh CR_RW 12x10x32x.

GPU, chipset płyty głownej i procek chłodzone wodą ;0, podświetlenie zimna katoda (niebieska, 4 diody 20mm, wodny wiatraczek z diodką, teremometr samochodowy, aluminiowy panel przedni wykonany ze starej skrzynki na listy, kolor obudowy srebrny (aerografem do modeli przemaluje na czarno), dysk wyjety z gniazda i za szybka z przodu go widac, podsiwetlony, przezroczysta boczna sciana. Wszytsko hand-made .

Do tego ADSL dzielony, pingi 90-130. Grać się da.

Old Post 19-04-2003 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toomek
Skilled (Knight)

Talking

Nice hardware borowies! Nice :-)

Ty mi jeszcze tylko powiedz co to jest "Matrox 30 GB HDD" :-P
Chichi...

Pap,
--
toomek/ch/\os

Old Post 20-04-2003 21:06
Rzbik
Skilled (Knight)

zabija mnie poprostu skad wy czerpiecie fundusze na taki sprzet... czy wy nie macie innych wydatkow oprocz kompa? mnie sie czasem zdaza przepuscic kaske na duperele ))))))

Old Post 20-04-2003 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

quote:
Napisane oryginalnie przez toomek
Nice hardware borowies! Nice :-)

Ty mi jeszcze tylko powiedz co to jest "Matrox 30 GB HDD" :-P
Chichi...

Pap,
--
toomek/ch/\os

Eee dysk twardy matroxa o pojemnosci 30 gigabajtow?

Old Post 21-04-2003 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
toomek
Skilled (Knight)

WOW. Nie wiedzialem, ze Matrox robi dyski twarde. E... Ten dysk to do karty graficznej? :-) Gdzie mozna cos o tym poczytac?

"zabija mnie poprostu skad wy czerpiecie fundusze na taki sprzet... czy wy nie macie innych wydatkow oprocz kompa?"

E... No kupilem przeciez jeszcze sluchawki :-) Czasem tez zdarzy mi sie jakas ksiazka, ale coraz rzadziej (w koncu jest internet).

Pap,
--
toomek/ch/\os

Old Post 21-04-2003 09:37
KIKO
Guest

?

quote:
Napisane oryginalnie przez toomek
Co mi tam... Jak Pajda mogl sie pochwalic to ja tez :-)

PIV 2.4 GHz
512 MB RAM (DDR 333 MHz Kingston)
plyta VIA P4PB 400-L
oryginalne ATi 8500LE
3xSeagate Barracuda 7200 obr/min
wypalarka LG 24/10/40
mysz - oczywiscie - Logitech Dual Optical na USB
SDI
Creative SB Live! 5.1
sluchawki Sennheiser HD570
monitor EIZO 21" na kineskopie Hitachi (super nabytek za jedyne 700 zl :-)))) )
WinXP Prof. prawie oryginalny /;-)

Calosc zamknieta w obudowie PRO Station (lacznie szesc wentylatorow: 2 w obudowie, jeden na procku, jeden w zasilaczu, jeden na karcie graficznej i jeden w kieszeni z HDD). WOW. I nadal mozna przy tym siedziec bez boolu uszu.

Hm... I wlasciwie tylko karte ATi kupilem w sklepie, a dokladnie w Vobisie, gdyz nikt inny nie byl w stanie jej sprowadzic w jakims przewidywalnym terminie. Oczywiscie bylo to dawno, dawno temu :-) Reszta to kombinerki hurtowo-znajomosciowe.

Po drobnych perypetiach (pamiec Samsunga :-( , poszukiwanie optymalnych sterow dla ATi, czekanie na patche do T2) Tribes 2 dziala na tym znakomicie. No i o to chodzilo :-P

Papatki,
--
toomek/ch/\os

Witam.

Czy wiesz moze, gdzie można kupić te słuchawki, jakiś sklep internetowy?

Ile za nie zapłaciłeś?

Też zamierzam sobie takie kupić do grania.

Pozdrawiam.

Old Post 24-04-2003 18:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:54.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions