"Po spatchowaniu, mialem nadal podobny problem. Juz nie wiem ile dziwnych rzeczy poinstalowalem na systemie..."
Eh, takie to juz komputerowe zycie. Tez mam ATi, a dzialam na Win XP. System instalowalem w sumie trzykrotnie przez ok. poltora roku uzytkowania. Przy czym jedna reinstalka zwiazana byla z radykalna wymiana hardware. Na pierwszej instalce T2 wieszal sie dosc czesto. Po drugiej + spatchowanie T2 wszystko chodzilo cud-miod. Stabilne, szybko i bez problemow. Niestety nawazylem sobie troche w systemie i stwierdzilem, ze najbezpieczniej bedzie zrobic reinstal, tym bardziej, ze chcialem zmieniac dysk systemowy na inny. Oczywiscie rozlozylem sobie ten zabieg na kilka dnia. Z poczatku wszystko bylo cool. Niestety softu przybywalo (pracuje takze w domu) i w pewnym momencie zaczely sie cyrki z "Unhandled exception". Co ja sie nakombinowalem... szkoda miejsca na opis. Doopa. Od czasu do czasu musi sie zawiesic.
Hm... szczegolne zagrozenie stwarza Minotaur. Moze z racji intensywnosci walk... Koorka, a moze to jednak SDI sie wiesza, bo pod Win 98 nie mialem takich problemow. Glupieje juz czasem od tego kombinowania.
Tyle tytulem pomocy w sprawie :-/
--
toomek/ch/\os
PS 1. W czasie kombinowania przeinstalowalem na nowsze stery do SB Live. T2 nadal sie wiesza, a mi wcielo na stale czesc softu od karty muzycznej. Nie pomaga od-rejestrowywanie i wrzucanie starszego sterownika. *******ec ubzdural sobie, ze miksera do SB nie zainstaluje i koniec. A co, taki jest. No ludzie trzymajcie mnie, bo jak...
PS 2. Jak juz masz ATi to skoluj sobie gierke o tytule Will Rock. Dedykowana wlasnie dla ATi i robi piorunujace wrazenie. Dooze. Chodzi plynnie w 1600x1200 z anizotropia i wszystkimi efektami na maksa. Dla mnie jedyny problem jest taki, ze jest napisana pod DX3D, pod ktorym czasem dziwnie zachowuje mi sie mysz optyczna. W OpenGL tego efektu nie ma :-0
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|