Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > POLAND, 22.06.2003 niedziela, 20:00 CET, vs [m]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

POLAND, 22.06.2003 niedziela, 20:00 CET, vs [m]

Za moment beda tu taktyki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-06-2003 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wayha
Combat (Death Knight)

Re: POLAND, 22.06.2003 niedziela, 20:00 CET, vs [m]

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Za moment beda tu taktyki

czekamy i czekamy

Old Post 22-06-2003 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wayha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wayha Znajdź więcej post'ów przez  wayha Dodaj wayha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wayha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Skrobie

Old Post 22-06-2003 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

################
Euro2_WarSpring:
################

steelheart HoF

4ddh LD/E
demonica LD/chaser
trinity LD (anty-HO)

yavor chaser
piotrusek chaser

homic HO
keeper HO
eldabor HO

rzbik LO/chaser
saracen LO/chaser
simon LO/capper-chaser

white death capper
silenzo capper

################
Euro2_Feign:
################

4ddh LD/E
sadek LD
demonica LD (anty-HO)
trinity LD (anty-HO)

yavor chaser
piotrusek chaser

steelheart HO
homic HO
keeper HO
eldabor HO

simon LO-eskorta HO/capper-chaser
wayha LO-eskorta HO/capper-chaser

white death capper
silenzo capper

################
Minotaur:
################

4ddh BD (base defense)
rzbik BD / spam bazy przeciwnika

trinity TD (tower defense) / BD / anty-HO

yavor FD (flag defense)
demonica farmer inside / assault-HO inside
eldabor HO inside
wayha assault-HO inside

simon LO (anty-HO i anty-ich-anty-HO )

steelheart BT
homic BT
keeper BT

piotrusek capper
white death capper
silenzo capper

UWAGA! Przemyslec, kogo oznaczacie waypointami - sugeruje osoby z sasiednich grup.

Warspring:

4ddh, stawiasz MPB. Ja Ci pokaze ladnie wskazniczkiem laserowym, gdzie

HO - po respawnie SJ do MPB i potem atak stamtad jako HO.

Obrona - DIS-y rozmiescic przy bazie, nie dac sie prowokowac krzykaczom, uwazac na flage.

HoF - zajmuj pozycje w centrum flagi dopiero na moment przed atakiem, raczej stoj w poblizu przesel, tam, gdzie wypchniecie Cie spinem bedzie utrudnione.

LO - pomagac capperom/chaserom, spamowac z 300 metrow turrety przeciwnika (nawet stacjonarne, w dwoch rozwalicie je natychmiast - to nie HO rozwala turrety!!!). Ich MPB mozna atakowac rowniez, jednak trzeba to zrobic zgranym atakiem - dwoch wylacza turrety, trzeci (najlepiej assault z EP i granatami) strzela z plazmy w MPB, rzucajac granaty i miny - i po klopocie). PAMIETAC: To Wy rozwalacie stacjonarne turrety i ZAWSZE macie nie dopuscic do tego, aby byly naprawione.

Capperzy - jesli bedzie dzialalo VS, mozecie capowac ze shrike'ow... o ile dacie rade, do tego trzeba odrobiny wprawy...

Feign:

LD - kazdy ma obowiazek postawic DIS-a, jesli DIS-a zadnego nie ma. Stawiac DIS-y pod wzgorzem, niech tam beda przynajmniej dwa, w cieniu - po respawnie taki DIS jest zawsze po drodze do centrum akcji. Nie latac stadami za jednym juggerem. Jeden jugger - jeden LD, reszta gapi sie we flage. Jugger zalatwia LD - kolejny LD leci zalatwiac juggera, reszta... gapi sie we flage. Myyyyslec.

pio, jak zwykle Szef niech nas ma w swej opiece.

HO - patrzec na waypointy partnerow. Jesli respawn jest w srodkowej bazie - atakowac ich flage. Jesli pod wlasna flaga - isc do srodkowej bazy przeciwnika i rozwalac ja. Starac sie atakowac dwojkami, pod eskorta LO.

LO - patrzec nie tylko na capperow, ale i na HO. Jesli leza pod baze przeciwnika - eskortowac, przynajmniej z daleka i w razie czego odciagnac od nich LD przeciwnika.

Capperzy: przeciwnicy maja szmate. Doniescie ja do naszej

Minotaur:

Silne BT to podstawa. Eldabor, jesli BT nie bedzie sie wyrabialo, przechodzisz na 1-2 ataki na BT i wracasz do srodka.

UWAGA BT - jesli bedzie widac, ze w podziemiach sa problemy, keeper przechodzi na HO inside na 1-2 ataki. Po przeczyszczeniu wracacie na oryginalne pozycje.

Wszystkim polecam przeczytanie wczesniejszych tematow dotyczacych meczy na w/w mapach.

Hm. Moze nie tyle "skopmy im tylki", co "nie dajmy sobie skopac tylkow!"

Old Post 22-06-2003 14:05
Lathspell
Combat (Death Knight)

Cool

Niech moc w JetPackach bedzie z wami
Jak zwykle trzymam za Was kciuki .

Old Post 22-06-2003 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

taka mala porada na przyszlosc yavorq:
jak informujesz o meczu na mniej niz 24 godziny przed jego terminem, to plz nie bierz mnie pod uwage nawet, bo jest zerowa szansa ze bede w stanie sie o nim dowiedziec
uwaga 2:
poczte/forum/itd sprawdzam mniej wiecej na tygodniu miedzy 9 a 16, natomiast w weekendy jedynie w nocy (nie zawsze) miedzy 22 a 5 rano
4DDh_pl
ps.: jest to tez wyjasnienie dlaczego mnie nie bylo

Old Post 22-06-2003 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Strasznie (ew. bardzo) kiepskie wyjasnienie.

1. Uzgadnialismy, ze mecze sa w srody i w niedziele, wiec SA. Jedyne pytanie w srode lub niedziele, jakie masz, to na ktorej mapie na jakiej pozycji grasz, a nie to, czy bedzie mecz. Nie bedzie meczu - bedzie o tym informacja na forum. Wlasnie o tym - ZE MECZU NIE MA.

2. Informacje, ze uzgadniam z Viruza termin rewanzu, podawalem juz tydzien temu, zaraz po zakonczeniu meczu, siedzac na kanale IRC. Bylo siedziec i czytac.

3. Poniewaz nie wszyscy siedza i czytaja kanal IRC, a i tekstow sporo po meczach sie tam pojawia, zamiescilem na forum informacje. Jest taki temat, zatytulowany POLAND: Mecze. W tym temacie wystarczy przejrzec liste meczy, aby odkryc, ze informacja o rewanzu z [m] znajduje sie na forum od TYGODNIA. Malo tego, mecz, ktory byl rozgrywany w ostatnia srode, zostal zalatwiony POZNIEJ niz zalatwilem rewanz z [m] i z tej przyczyny informacja o dzisiejszym meczu zostala zamieszczona w w/w temacie WCZESNIEJ niz informacja o meczu srodowym. Wniosek jest taki, aby nie zalatwiac meczy z tygodniowym wyprzedzeniem, bo to dla Was nieco egzotyczne i daje podobne efekty, jak organizowanie meczu na pol dnia przed terminem. Czeski film. Literki za male. Jakie musza byc, aby do graczy docieralo slowo pisane?

Masz jeszcze jakies pytania dotyczace wyjasnien zwiazanych z tym meczem, czworeczko?

PS. Przepraszam, ze forum nie umozliwia przekazywania informacji glosowych. Najchetniej informacje o meczach podpialbym w charakterze pliku mp3 z wrzeszczacym a la Aerosmith wydzieraniem "BARANIE DZISIAJ MASZ MECZ". Niestety, do dyzpozycji mam tylko literki, a doswiadczenie uczy, ze nawet z percepcja wielkich liter sa u zaskakujaco wielu osob problemy.

PS2. Sorry za sarkazm, ale napisanie jednej glupiej taktyki - dokladnie takiej, jak macie w temacie dotyczacym dzisiejszego meczu z [m] - zajmuje ok. godziny, gdyz trzeba przejrzec liste graczy, zadbac, by kazdy w meczu gral. Ja poswiecam GODZINE na kazdy mecz. Wy - pozostalych kilkanascie osob - macie problemy z poswieceniem 10 minut na tydzien na uzgodnienie meczu, a nawet z poswieceniem minuty na uwazne przeczytanie tematow.

Kurwica czlowieka bierze, gdy widzi taki szacunek do wlasnej roboty.

Dodam w charakterze usprawiedliwienia, dlaczego taktyki byly tak pozno: otoz w ten weekend mam syna i sie nim zajmuje. Mimo to wygrzebalem godzine na owe te taktyki, mimo, ze moglem poswiecic ja na jemu. Stad taktyki byly w takim a nie innym czasie. W kazdym razie byly w takim czasie, ze kazdy przed meczem mial duzo czasu, aby przygotowac sie do roli.

PS nie wiem ile - jak mi przejdzie, to skomentuje ten mecz.

Edytowane przez sYs|yavor dnia 22-06-2003 o godz. 22:11

Old Post 22-06-2003 21:56
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jeszcze prosba natury technicznej:

Prosze minie poinformowac do jutra rana, z kim gramy mecz w srode, abym zdazyl przemyslec taktyki.

Old Post 22-06-2003 22:08
4DDh
Skilled (Knight)

Angry

Wiesz yav, jak masz problem z poziomem adrenaliny we krwi po meczu to trzeba isc do lekarza zeby Ci cos przepisal.
Natomiast jezeli chodzi o siedzenie dwa razy w tygodniu od 18ej do 22ej i czekanie czy moze bedzie mecz to sorki ale mam troche innych zajec ktore conieco mi nie pozwalaja ot tk sobie siedziec i czekac.
Poza tym podalem tylko i wylacznie zwykla informacje ze jezeli umieszczasz informacje tuz przed meczem to nawet nie bierz mnie pod uwage w skladzie na ten mecz.
Natomioast co do szacunku - prowadzilem sprawy sysu w ladderze przez jakis czas wiec wiem ile czasu potrzeba na umawianie meczy, pisanie taktyk itd. wiec kwestie jego braku mozesz sobie podarowac.
Aha, i chyba najwazniejsza sprawa. Troche yav za dlugo gram w t2 zebys sobie tak radosnie w ramach rozladowania napiecia opieprzal mnie jak pierwszego lepszego uczniaka dla ktorego to byl pierwszy mecz.
Jezeli oczekujesz od innych szacunku to wypadaloby chociaz poudawac ze ich rowniez szanujesz. A ja chyba bede musial zaczac udawac.
I zaczynam domyslac sie dlaczego srodowisko ut tak bardzo Cie nie lubi.

Old Post 23-06-2003 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

Angry

A, i jeszcze jedno, ani ja toibie nie robie zadnej laski tym ze gram, ani ty mi tym ze to prowadzisz. T2 powoli zaczyna stawac sie gra niewielkiej grupki maniakow (nie mowie o samej polsce), a mnie juz nie bawi offline'owe cwiczenie po 3 godizny dziennie tras na mapach tylko po to zeby pozniej moc miec 10 minut przyjemnego grania. Troche mi juz klapki z oczu spadly i nie podchodze do t2 jako jednej "godnej zainteresowania" gry sieciowej.

Old Post 23-06-2003 09:42
sYs|pio
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Ja poswiecam GODZINE na kazdy mecz. Wy - pozostalych kilkanascie osob - macie problemy z poswieceniem 10 minut na tydzien na uzgodnienie meczu

Niach, umowienie meczu moze i tyle zajmuje, ale za to duzo zajmuje znalezienie klanu, ktory by zagral. Nie dosc, ze na ladderze jest 11 klanow, to na dodatek sa wakacje i niektore klany sa "wylaczone" z gry. Chociazby wczoraj wieczorem po mecuz lazilem z godzine po kanalach i jajco. Takze dzisiaj rano probowalem cos zdzialac i wkoncu udalo mi sie zlapac lidera GA

Old Post 23-06-2003 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

4ddh, nie byles jedyny, ktory wywinal podobny numer, wiec nie czuj sie tak "spersonalizowany" ta wypowiedzia.

Adrenalina mi zawsze skacze, gdy ktos wlasne niedociagniecia zwala na mnie. Jeszcze raz, lopatologicznie:

INFORMACJA O MECZU BYLA NA FORUM OD TYGODNIA, WYSTARCZYLO UWAZNIE CZYTAC TEMAT SKLADAJACY SIE JAK DOTYCHCZAS Z BODAJ 5 POSTOW.

Co to bedzie, gdy tych postow bedzie wiecej - strach sie bac.

Jedyne, 4ddh, czego nie wiedziales, to pozycje i taktyki, ktore przedstawilem bodaj na 4 godziny przed meczem i kazdy mogl sobie wejsc na forum i je sprawdzic. Sorry, ja rowniez mam odrobine innych zajec i nie zawsze dysponuje wolnym czasem. Poza tym nie wydaje mi sie, aby podanie informacji o taktykach na 4 godziny przed meczem mozna bylo kwalifikowac jako "za pozno".

Jeszcze jakies pytania, 4ddh? Mozemy sobie podyskutowac. Ubostwiam takie dyskusje, w ktorych opieprza mnie ktos, kto swoja wypowiedz powinien zaczac raczej od sformulowania "sorry, przegapilem".

Old Post 23-06-2003 11:26
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A teraz komentarz co do meczu.

Primo, milo Simon, ze jednak grales :-P

Secundo, WarSpring byl naprawde rewelacyjny. LO i capperzy dzialali juz jakby lepiej, tyle, ze WarSpring to mapa, na ktorej wygrywa sie stawiajac MPB. Tydzien temu 4ddh eksperymentowal z MPB, myslalem, ze jest to nie do pobicia. Jest :-P Dzielna walka Sadka z MPB przejdzie do historii POLAND :-))) Chlopak byl niesamowity... ja bym po 5 minutach sie poddal... on dzielnie walczyl z 10 minut z MPB, udalo mu sie nawet z sukcesem sprowadzic je do kanionu (przyznam, sam tego nie umiem ). Szkoda jedynie, ze stalo tam jakies 10 sekund No coz, 4ddh, moze po tym pobieznym opisie zrozumiesz, dlaczego w malo sympatyczny sposob odnioslem sie do zarzutu "organizowania meczu na ostatnia chwile". Tydzien temu nie bylo MPB, teraz tez nie bylo MPB i nawet nie mam prawa Sadka opierwiastkowac, bo wszedl z lapanki na Twoje miejsce. Efekt: totalnie skopana cala jedna mapa, bo HO nie ma jak dzialac, a przeciwnicy spychaja nas do totalnej defensywy. W efekcie 28 ludzi ma zerowa frajde z mapy. Na nastepnym WarSpringu ja postawie MPB. Powinienem sobie poradzic z jednym zakretem w prawo i przejechaniem 300 metrow po prostej.

Reszte WarSpringa pomine litosciwie milczeniem.

Co do Feign:

300:100 przy podobnej liczbie zebran flagi to naprawde niezly wynik, zwlaszcza, ze mogloby byc 300:200, gdyby nie fakt, ze mamy kurtyazyjnego cappera (namierze goscia, musze tylko demo obejrzec), ktory majac do wyboru: przylozyc flage albo jej nie przylozyc - wybiera nie przylozyc, tylko rzucic do kumpla. Rzecz cala dzieje sie 20 metrow od naszej flagi, w tym czasie capper przeciwnika zgarnia nam flage, a panowie zonlgujacy flaga przeciwnika wkrotce z dwoch powodow przestaja zonglowac:

1. nie maja czym zonglowac
2. nie zyja

:-P

Generalnie jesli chodzi o moja polowe boiska, czyli obrone, podobalo mi sie. Widac bylo, ze obrona w tej postaci, w jakiej jest, radzi sobie calkiem niezle i to mimo faktu, ze sam bylem nieco nieefektywny (o czym za chwile). Gorzej z capperami, tu musimy sporo popracowac i jesli sa chetni, moge im pomoc Feigna przecwiczyc w cappowaniu (na przyklad dzisiaj po 22) - ino serwa nam trzeba.

W sumie Feign bylby do wygrania dosc prosto, to byla zupelnie inna walka niz tydzien temu. Zatem kolejny Feign w srode powtarzamy uklad z defensywa. Nad ofensywa pomysle....

A, i dzisiaj skrobne taktyki na mecz w srode... Chyba wystarczajaco wczesnie, co?

Old Post 23-06-2003 11:42
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jeszcze jedna uwaga, co do mojej osoby. Jestem niestety nieco mniej efektywny, gdyz spora czesc meczu poswiecam na obserwowanie waypointow wybranych graczy. To mnie troche odciaga od wlasciwego grania. Zgracie sie w poszczegolnych formacjach, dla mnie tez zaczna sie meczyki. Jak na razie spokojnie grywam sobie tylko na Mino, bo tam jest taka zadyma przy fladze, ze i tak nad niczym nie panuje

Old Post 23-06-2003 11:48
borowies
uber 1337zor

Moja pomyłka co do mecz wynikła z tego, że w poscie "mecze" temat o meczu późniejszym ulokowany był przed tematem o meczu wcześiejszym, a ponieważ nie zawuażyłem tego już wcześniej (przed meczem z bsg) tak i teraz się nei udało. A właściwie feigna mogłem dograć do końca, mecz z h opóźnił się o 25 minut i był niewypałem (UE, netsplity bleble). W każdym razie warspring był faktycznie ciekawy (trzeba mocno popracować nad koordynacją capperów, nie może być tak, że szykujący się na flagę capper w skriku, czekający na okazję i teammate'ów przez 5 minut w pewnym momencie zostaje "wyprzedzony" przez scouta, którego zabijają za 2 sekundy . Swoją drogą yav - jak ty tego teamkilla z plazmy zrobiłeś to nie wiem. Wiem, że się zdziwiłem .

No tak, jednak mino z gejszami może być baardzo ciekawy za bardzo .

Old Post 23-06-2003 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

khem,khem,khem
nie wiem gdzie yav dopatrzyles sie zarzutu organizowania meczu na ostatnia chwile, nic takiego nie napisalem, podalem tylko informacje ze jest bardzo mala szansa ze dowiem sie o meczu jezeli informacje sa podane bardzo krotko przed meczem. i tyle.
tak wiec, jezeli zechcesz zejsc, sloneczko nasze wszechwiedzace, z bardzo wysokiego piedestalu wlasnej doskonalosci i wspanialosci do nas, biednych burakow tulajacych sie posrod wlasnej glupoty i bezradnosci, to moze bedziemy mogli podyskutowac
a co do warspring na ktorym spierdzielilem rozstawienie mbp - zdarza sie, dobrze wiesz ze nie gram duzo, a co za tym idzie, niestety slabo, mogles mnie nie angazowac
a, i nie zwalam odpowiedzialnosci za cokolwiek na kogokolwiek.
traktuje to jako koniec tego tematu.
4DDh

Old Post 23-06-2003 15:18
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

na Feign JA moge capowac jesli taka zajdzie potrzeba moge tez isc na LO, OS i wsparcie cappera

ale HO to jest to co lubie najbardziej i co mi najlepiej na tej mapie wychodzi ( tak robie to dla punktow only )

Old Post 23-06-2003 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

4ddh:

>nie wiem gdzie yav dopatrzyles sie
>zarzutu organizowania meczu na
>ostatnia chwile

Tu, sloneczko Ty moje niedowidzace :-PPP

"jak informujesz o meczu na mniej niz 24 godziny przed jego terminem"

PS. Jak PlanetSide?

Old Post 23-06-2003 16:34
sYs|pio
Warrior (Scrag)

A ja moge/chcialbym bardzo wrocic do cappowania na wszystkich mapach

Old Post 23-06-2003 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Tia.... Tez bym pare rzeczy wolal. Problem w tym, ze ci lepsi musza sie dopasowac do tych, ktorzy radza sobie gorzej... Tez bym wolal bawic sie na LO/cap, niz tylko monotonnie chase.... Nawet na Mino robie za chasera PPP

Old Post 23-06-2003 18:10
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Eee tam, chase wcale nudne nie jest nudne, tylko ze bylbym efektywniejszy jako cap

Old Post 23-06-2003 19:14
4DDh
Skilled (Knight)

vide:
>>
>nie wiem gdzie yav dopatrzyles sie
>zarzutu organizowania meczu na
>ostatnia chwile

Tu, sloneczko Ty moje niedowidzace :-PPP

"jak informujesz o meczu na mniej niz 24 godziny przed jego terminem"
<<
wersja pelna:
"taka mala porada na przyszlosc yavorq:
jak informujesz o meczu na mniej niz 24 godziny przed jego terminem, to plz nie bierz mnie pod uwage nawet, bo jest zerowa szansa ze bede w stanie sie o nim dowiedziec"
tak dla przypomnienia))
jezeli jest to dla ciebie yavorq zarzut, to masz bardzo wybiorczy sposob czytania
jest to proste zdanie skladajace sie z informacji i prosby. i niczego wiecej, nie doszukuj sie ukrytych podtekstow tam gdzie ich nie ma
4DDh

Old Post 23-06-2003 19:25
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Czworeczko, kontekst sie liczy. Twoje zdanie w kontekscie zamieszczenia przeze mnie informacji o taktykach na 4 godziny przed meczem nabiera innego znaczenia, albo jest to znaczenie, ktorego ja nie rozumiem, bo po prostu w innym kontekscie Twoj post jest ni przypial ni przylatal Informacja o meczu jest od tygodnia na forum, na 4 godziny przed meczem leci opis taktyk, po czym pojawia sie zarzut "informowania na mniej niz 24 godziny przed meczem". Ekhm...

I tak sie ciesz, ze nie jestes na wakacjach... Powinienes Przez Ciebie wyjde na stronniczego faceta, ktory preferuje sYskich.... :-PPP

Old Post 23-06-2003 20:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:10.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions