Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Problem z BT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Problem z BT

By Lathspell (kochany, nie spamuj takimi duperelami w First Aid):

Mam takie male pytanie.
Czy spotkaliscie sie juz moze, z sytuacja, probojecie cos zniszczyc, a tu efekt zaden.
Wczoraj mialem taki dziwny przypadek, wpadlem gosciom na geny. Patrze jeden zniszczony, mysle dobra nasza sami ulatwiaja sprawe. Wyciagnolem plazme i laduje, z 10 strzalow, jeden czy dwa granaty, a generator nawet nie zarysowany. Po prostu cho..ry nie dalo rady zniszczyc, na serwie byl komplet wiec BR byl dozwolony. Sam juz nie wiem co o tym myslec. Napewno nie mialem laga ani nic w tym rodzaju. Mam nadzieje, ze to tylko jakis blad, a nie swinski cheat.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-07-2003 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

misiu kolorowy
nowe admin mody takie jak Evolution czy PizzaAdmin maja opcje ktora czyni caly sprzet niezniszczalny jesli liczba graczy na serwerze jest ponizej liczby ktora pozwala na sensowna gre z BT
admin moze tez calkiem wylaczyc BT jak mu sie zachce
imho ten mod powinein przenosic dmg na gracza . wtedy lamerscy wandale robiacy BT przy 7 osobach na serwie by mieli za swoje

Old Post 21-07-2003 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Znam lepsze przyklady lamerstwa, na przyklad turreting przy 5v5.

Zgodze sie jednak z Lathspellem, ze cos z tym BT bywa niekiedy nie tak jak powinno. Niby graczy dostateczna liczba, a czasami czegos sie rozwalic nie da. Dacie wiare, ze spotkalem kiedys niezniszczalne MPB??? Niby zdejmowalo mu oslone, niby zaczynalo sie dymic... i to wsio. Zwykle wystarcza mi do rozwalenia MPB scout. Tu nie pomogl assault ani jugger....

Edytowane przez sYs|yavor dnia 21-07-2003 o godz. 09:51

Old Post 21-07-2003 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lathspell
Combat (Death Knight)

Sorki yavor potraktowalem z przyzwyczajenia, First Aid jak "Rady dla poczatkujacych" na innym forum, z ktoregoc czesto korzystam .
Tak na marginesie, przypomnialo, ze kiedys to tez mi sie takie BMP trafilo ale to juz ladny kawal czasu temu.
Thx za wyjasnienia, to mnie wlasnie dziwilo niby pelny serw 16vs16 a tu taki kwiatek. I jeden drobny szczegol nasze geny dalo sie rozwalic :/. Na szczescie wlazlem na koniec tego spotkania i w nastepnym starciu juz bylo wsio ok.

Old Post 21-07-2003 01:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Dacie wiare, ze spotkalem kiedys niezniszczalne MPB??? Niby zdejmowalo mu oslone, niby zaczynam sie dymic... i to wsio. Zwykle wystarcza mi do rozwalenia MPB scout. Tu nie pomogl assault ani jugger....

moze ty strzelales z jednej strony, a z drugiej ktos go caly czas reperowal?

Old Post 21-07-2003 06:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Enigmus, bez numerow prosze

Old Post 21-07-2003 09:53
Enigmus
Leet (Friend)

coz, nigdy nie wiadomo...

Old Post 21-07-2003 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzbik
Skilled (Knight)

ja mialem ostatnio takie jajco z main radarem.. wzialem ammo packa i wladowalem w niego ponad polowe z 16-tu rakiet a tu nic... nasz byl co ciekawsze roztelepany... zonk.

Old Post 21-07-2003 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Czeste bugi. Jest odbra metoda. Zamiast na sensorze wyzyj sie na przeciwniku

Old Post 21-07-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Fakt, niesmiertelnych przeciwnikow jeszcze nie widzialem

BTW zanim nie zaczeli grzebac z dodatkowymi modami zabezpieczajacymi przed BT takich numerow nie bylo....

Old Post 21-07-2003 16:22
Ulraunt
Guest

Mialem kiedys spotkanie z niesmiertelnym Wildcatem i nielimitowanymi granatami

Old Post 21-07-2003 16:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

a pamietacie ten bug w ktorym wszyscy (nawet czlonkowie twojej druzyny) byli pokazywani jako wrogowie, a sam byles niewidzialny?
to dopiero byla zabawa!

Old Post 21-07-2003 21:20
borowies
uber 1337zor

mialem wiele razy, ale potem mnie admin kikowal

Old Post 21-07-2003 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzbik
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez borowies
[...]Zamiast na sensorze wyzyj sie na przeciwniku

no jak pomykam sobie dżagiem do bazy przeciwnika i nikt mnie po drodze nie zaczepia, to chociaz sensorek rozkwaszam.. a przynajmniej wtedy miałem taką nadzieję to zrobić..

Old Post 22-07-2003 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
remiq
Farmer

quote:
Napisane oryginalnie przez Enigmus
a pamietacie ten bug w ktorym wszyscy (nawet czlonkowie twojej druzyny) byli pokazywani jako wrogowie, a sam byles niewidzialny?
to dopiero byla zabawa!

Zdarza mi się wciąż co jakiś czas. Ostatnim razem wchodzę na serwer (Kabatic), wskakuje do IS i... widzę jak wrogi capper mija mnie. To biegne za nim. On... ucieka do swojej bazy. Dziwię się, że bez flagi, ale co tam. Wylatując widzę, że prawie nikogo nie ma w środkowym wąwozie. Nic to. Trzeba się wprawiać. Strzelam do gościa ze spina (cieńki jestem, nie trafiam w MA), ale on niby popatrzał na mnie, ale nie chce walczyć... jak się zorientowałem (uciekł mi, a ja spojrzałem ilu wrogów mnie otacza) tak się jakoś głupio zrobiło :S

Aha, jest jakieś archiwum bugów T2? Wraz z metodami na ich zlikwidowanie?

Old Post 22-07-2003 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions