quote: Tylko daj podpowiedź KIEDY się zarejestrowałeś.
nie wiem :/, nie pamietam bo to bylo bardzo dawno temu :/ (za gorami za lasami ... )
quote: Inna kwestia - ja kupiłem zaraz po premierze w polsce i pierwsze wydanie wąłsnie kosztowało 99 zł więc jak dałes więcej.. 
no widzisz, wiec ja tez dalem 99 zlotych, zdawalo mi sie (wiesz jeszcze rosne )
quote:
Miałem taki sam problem jak ty ale nie mogłem się dłużej męczć i kupiłem T2 za 49 zł, byłem miło zaskoczony jak się okazało ze w pudęłku DVD są 2 (dwie) płytki, jedna z patchami i map packiem.
mi sie nie podoba takie rozwiazanie :/
quote:
A co do rozdania 1000 kopi...przybyło by graczy na miesąc- dwa a później znowu została by tylko grópka wybrańców (czyli osób którym się to spodobało) 
Mozliwe :/ zawsze mozna sprobowac ;D (kto wylozy kase?!)
quote:
Jak dobrze pamietam to klan RTCW ( Poison) kupił hurtowo dla siebie T2, no i co? Kilkanaście martwych nicków...
Ta tez to pamietam, w ta gre ludzie graja tylko na krotki okres (co niektorzy oczywiscie), np jak zaczynalem grac to bylo z 5-7 osob (zalozyly one nawet pierwszy polski klan), z jakis powodow przestalem grac w tribsa (chyba starcraft powrocil do lask ^^), powracam po 3miesiecznej przerwie a tu nikt z tego grona juz nie gra (tak samo jak zgasl serwer gry-online) .... Przykre ale tak jest ta gierka za szybko sie przejada itp... A pozatym jak ja mam np. formata i znow mam instalowac tribsa to naprawde ale mi sie nie chce!, z instalacja tej gry jest strasznie wiele zabawy ...
pozdrowienia
RaT
|