Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Zabójcza ankieta
Czy boisz sie śmierci ?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 5 26.32%
Nie 14 73.68%
W sumie: 19 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Zabójcza ankieta

Zobaczymy jacy z Was twardziele

Jesli chodzi o mnie to chyba nie Tzn jesli jakas drastyczna, bolesna (cielesna) to tak. Ale taka ze starosci tudziez taka w podobnej pozycji to nie.

Ps.
Potrakujcie ten topic jak luzny wakacyjny topic

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-08-2004 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Re: Zabójcza ankieta

pfff mam to w dupie... jak nie bede zyl to przeca nic nie bede wiedzial i bede sie czul tak jakbym spal, wiec nie wiem czego tu sie bac

Old Post 24-08-2004 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Pierdolenie o szopenie.
Gadaj sobie zdrów o śmierci, kiedy siedzisz sobie w cieplutkim pokoju, z herbatką na stole i przy klawiaturce komputerka ...

Old Post 24-08-2004 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
siedzisz sobie w cieplutkim pokoju, z herbatką na stole i przy klawiaturce komputerka ...

u mnie wszystkie 3 sie zgadzaja :>

Old Post 25-08-2004 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

ja tam boje sie w smierci najbardziej bolu fizycznego, w razie jakis prob samobujczych to bylby chyba glowny powod jaki zniechecilby mnie do takowych. samo zakonczenie egzystencji jako takiej jakos mnie nie martwi bo nigdy nie uwazalem swojego zycia, siebie za nadwyraz cennego. odrazu porusze tez fakt "co po smierci?". otoz wedlug mnie nic. nie wierze w zadne reinkarnacje, zaswiaty, nieba. umierasz i nastepuje niebyt. koniec kropka. wydaje mi sie to najprostsza a wiec i najbardziej prawdopodobna z teorii w tej jakze niesprawdzalnej kwestii. btw. z badan wynika, ze im czlowiek starszy tym bardziej boi sie smierci (ja zawsze myslalem, ze jest na odwrot ).

Old Post 25-08-2004 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a u mnie sie wyswietla ze juz glosowalem w tym polu co jest kompletna bzdura bo widza ta ankiete pierwszy raz

Old Post 25-08-2004 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Nie boje sie.

Boje sie kalectwa.

Old Post 25-08-2004 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
ja tam boje sie w smierci najbardziej bolu fizycznego, w razie jakis prob samobujczych to bylby chyba glowny powod jaki zniechecilby mnie do takowych. samo zakonczenie egzystencji jako takiej jakos mnie nie martwi bo nigdy nie uwazalem swojego zycia, siebie za nadwyraz cennego. odrazu porusze tez fakt "co po smierci?". otoz wedlug mnie nic. nie wierze w zadne reinkarnacje, zaswiaty, nieba. umierasz i nastepuje niebyt. koniec kropka. wydaje mi sie to najprostsza a wiec i najbardziej prawdopodobna z teorii w tej jakze niesprawdzalnej kwestii. btw. z badan wynika, ze im czlowiek starszy tym bardziej boi sie smierci (ja zawsze myslalem, ze jest na odwrot ).

Heh, ze ty nie cenisz swojego zycia to ja jestem pod wrazeniem. Nie musze dlugo szukac zeby znalesc ludzi co maja gorzej i cenia :<. No ale to dosc subiektywne. Co sie zas tyczy "co po smierci" - absolunta glupota jest twierdzic ze cos jest lub ze czegos nie ma. Jest "moze jest" albo "moze nie ma". Z tym ze twierdzenie "jest raj" to inna bajka - to kwestia wiary, jakiejs tam nadziei na lepszy byt, ktory jest motorem do lepszego zycia doczesnego - ot religia dla ludzi potrzebujacych.

Jako ze nie ma kategorycznych dowodow na to co bedzie po smierci (bo moze byc cokolwiek, z "nic" czy /dev/null wllacznie :>> ) to wole nie ryzykowac stwierdzen :<

Old Post 25-08-2004 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Proponuje wiec zebrac sie w wiekszym gronie, polknac odpowiednia pastylke i razem przekonac sie co jest po tej drugiej stronie Bedzie razniej

Old Post 25-08-2004 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

fausto: a co tu cenic w tej chwili? zyje dla siebie, nie mam wlasnej rodziny, niczego raczej nadzwyczajnego w najblizszej przyszlosci nie osiagne. wszystko zmieni sie jak "bede komus potrzebny". a poki co, nikt za bardzo nie ucierpi na mym braku (widomo, ze mentalnie jakos ojciec, brat, matka, moze dziewczyna, ale nie o straty mentalne mi chodzilo raczej), dlatego poki co nie cenie zbyt wysoko swojego zycia.

co do drugiej czesci wypowiedzi, to ja nigdzie nic nie twierdze tylko "wydaje mi sie" i "wedlug mnie". i jak tez napisalem wczesniej a ty potwierdziles jest to kwestia niesprawdzalna. tak wiec post ustosunkowales raczej negatywnie do mojego co zdaje sie potwierdzac cytat: "totalna glupota", ale napisales w nim to samo co ja tak naprawde. jedynie dales wiekszy akcent na fakt, ze twoim zdaniem bezsensem jest miec zdanie na temat smierci, skoro nic o niej nie wiemy. i to jest dopiero hipokryzja, bo czy chcesz czy nie chcesz jakos do "zakonczenia swojego zycia" musisz sie ustosunkowac, bo jest to nierozerwalny element twojego jestestwa, a czlowiek tak juz dziala, ze jak czegos nie wie i w najblizszej przyszlosci sie tego nie dowie to obiera dosc subiektywnie opcje, ktora mu najbardziej lezy i zgodna jest z jego systemem wartosci.

Old Post 25-08-2004 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

fajny wakacyjny temat - ciekawe co bedzie przy okazji 1 listopada (tudzież Helołin)?

ja glosowalem za - kazdy sie boi czegos czego nie zna, ale moze za jakies 40-60 lat zmienie zdanie (ale juz nie bede w stanie napisac nic tutaj - bo watpie czy internecik w obecnej formie przetrwa )

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 25-08-2004 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
fausto: a co tu cenic w tej chwili? zyje dla siebie, nie mam wlasnej rodziny, niczego raczej nadzwyczajnego w najblizszej przyszlosci nie osiagne. wszystko zmieni sie jak "bede komus potrzebny". a poki co, nikt za bardzo nie ucierpi na mym braku (widomo, ze mentalnie jakos ojciec, brat, matka, moze dziewczyna, ale nie o straty mentalne mi chodzilo raczej), dlatego poki co nie cenie zbyt wysoko swojego zycia.

co do drugiej czesci wypowiedzi, to ja nigdzie nic nie twierdze tylko "wydaje mi sie" i "wedlug mnie". i jak tez napisalem wczesniej a ty potwierdziles jest to kwestia niesprawdzalna. tak wiec post ustosunkowales raczej negatywnie do mojego co zdaje sie potwierdzac cytat: "totalna glupota", ale napisales w nim to samo co ja tak naprawde. jedynie dales wiekszy akcent na fakt, ze twoim zdaniem bezsensem jest miec zdanie na temat smierci, skoro nic o niej nie wiemy. i to jest dopiero hipokryzja, bo czy chcesz czy nie chcesz jakos do "zakonczenia swojego zycia" musisz sie ustosunkowac, bo jest to nierozerwalny element twojego jestestwa, a czlowiek tak juz dziala, ze jak czegos nie wie i w najblizszej przyszlosci sie tego nie dowie to obiera dosc subiektywnie opcje, ktora mu najbardziej lezy i zgodna jest z jego systemem wartosci.

Jesli chodzi o twoje zycie, po prostu wciaz uwazam, ze moze byc gorzej (na tyle na ile dane mi bylo ciebie poznac do tej pory). Ale tu raczej nie ma co dyskutowac

Niewatpliwie masz racje, aczkolwiek nie mialem zamiaru krytykowania twojego podejscia do tego. A co do hipokryzji, nie zgodze sie. Zakladajac ze nic sie na ten temat nie wie (smierci) to nalezaloby absolutnie nic nie robic. No i ja absolutnie nic nie robie. Ponadto jesli mowisz o jakichs przygotowaniach, to tylko byc gotowym na wszystko, nic wiecej. Nie wiem jak mialbym sie jeszcze ustosunkowac do konca zycia, jak to napisales. Jak dla mnie to jest "az ktos zgasi swiatlo" - w sensie na tej zasadzie - przyjdzie -> i po sprawie - a jesli zdolam o czyms jeszcze myslec, to pewnie juz bede wiedzial, co jest po smierci

Old Post 25-08-2004 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

też myślę, że można się jakoś ustosunkować do swojej śmierci mimo że nic o śmierci wiedzieć nie możemy. ale to cholernie ważna kwestia. zupełnie inaczej ukłąda sobie życie człowiek, który wierzy w coś po śmierci, i taki, który wierzy, że istnieje tylko to życie i że nigdy nic więcej nie będzie. zmieniają się wartości, zmienia się zachowanie, podejmuje się ryzyko lub nie, żyje się chwilą lub nie, etc.

chyba nie boję się śmierci. tzn boję się umierania, tego momentu, bo może być bolesny. ale samego faktu - nie. to, że może istnieć jakieś zycie potem, trochę mnie niepokoi...

Old Post 25-08-2004 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

wogole to z lekka dziwne uczucie mieszkac w pudelku
ktore sie starzeje i za jakis czas bedzie zjedzone przez robale

Old Post 25-08-2004 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez szpak
wogole to z lekka dziwne uczucie mieszkac w pudelku
ktore sie starzeje i za jakis czas bedzie zjedzone przez robale

no to mozesz powiedziec, ze chcesz zeby spalili twoje cialo i prochy trzymali w urnie , albo zeby Cie zamurowali w jakims dziwnym "worku" (w takim co sie babskie futra w sklepach trzyma) w scianie i robali nie bedziesz mial .

Old Post 25-08-2004 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

w sumie luzny topic
ja raczej sie nie boje.
boje sie jedynie tego jaka to smierc bedzie

Old Post 25-08-2004 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
no to mozesz powiedziec, ze chcesz zeby spalili twoje cialo i prochy trzymali w urnie , albo zeby Cie zamurowali w jakims dziwnym "worku" (w takim co sie babskie futra w sklepach trzyma) w scianie i robali nie bedziesz mial .

Ja bym chcial zeby ze mnie krysztalek wytopili :> to takie kawaii jakby ktos do mnie mowil "krysztauku" :E:E:E:E A i jakie modne :> (chociaz moze niezbyt mlodziezowe :J)

Old Post 25-08-2004 21:54
driada
Veteran (Ogre)

ja bym chciała byc skremowana, wydaje mi się to bardzo hm... higieniczne. oczywiscie, jestesmy pokoleniem wolnym od skojarzeń z krematoriami obozów koncentracyjnych...

Old Post 25-08-2004 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez driada
ja bym chciała byc skremowana

kremowanie kojarzy mi sie ze smarowaniem kremem i zlizywaniem tego potem :J *wank*

Old Post 25-08-2004 22:52
bizonek
def

quote:
ja bym chciała byc skremowana, wydaje mi się to bardzo hm... higieniczne. oczywiscie, jestesmy pokoleniem wolnym od skojarzeń z krematoriami obozów koncentracyjnych...

to ja wole zeby ze mnie wycieli co sie bedzie nadawac, a reszte skremowali

Old Post 26-08-2004 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Tak. Boje sie. Ale o niej nie mysle, bo mam nadzieje, ze jest dosc odlegla.

Tymczasem mam zamiar zyc. Czerpac zycie pelnymi garsciami. Tak, zeby jak kiedys umre ludzie mogli powiedziec, ze potrafilem zyc i bylem dla nich jakas inspiracja. I zeby czastka mnie zyla w nich dalej.

Old Post 26-08-2004 07:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
Tymczasem mam zamiar zyc. Czerpac zycie pelnymi garsciami. Tak, zeby jak kiedys umre ludzie mogli powiedziec, ze potrafilem zyc i bylem dla nich jakas inspiracja. I zeby czastka mnie zyla w nich dalej.

To co - na urodzinki z kolega za*****cie jakas laske??? Jak zyc to zyc...

Old Post 26-08-2004 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

a co chcesz mu sprezentowac???

Old Post 26-08-2004 08:51
driada
Veteran (Ogre)

sweeper ma rację. ale najgorsze jest to, że tak naprawdę niewielu ludzi umie żyć w taki sposób, intensywnie i z niesłabnącą ciekawością. ludzi zabija rutyna, coraz bardziej wciąga ich praca, rodzina staje się obowiązkiem a nie bezpieczną przystanią i w ogóle źle się dzieje w państwie króla. proponuję utworzyć wirtualny front do walki z rutyną , albo coś tego typu

mhm, tez bym chętnie ooddała jakies nadające sie do tego narządy, nie wiecie gdzie to mozna zalatwic?

fausto, no ty na pewno jestes wolny od negatywnych skojarzeń

Old Post 26-08-2004 09:51
[FPP]krzysiek
w's'kendo

quote:
mhm, tez bym chętnie ooddała jakies nadające sie do tego narządy, nie wiecie gdzie to mozna zalatwic?

ten fragment musialem przeczytac pare razy i cofnac sie nieco w topicu co by zalapac wkoncu poprawny jak sadze kontekst tej wypowiedzi. podejrzewam, ze w pierwszym lepszym szpitalu cie przekieruja. radze tylko uwazac co sie zaznacza z listy narzadow do oddania, bo takie serce na przyklad to niestety zdatne jest tylko w bardzo krotkim czasie po smierci klinicznej i czasami, znane sa takie przypadki, ze sie lekarze pospieszyli troche. a troche optymistyczniej teraz to: szpanerski "kajdan" sie od nich dostaje do identyfikacji ciebie jako dawcy organow.

co do zycia rutyna, nie widze w tym nic zlego. wogole ludzie wykazuja smieszny ped do "zycia pelna piersia" lub "checi pozostawienia po sobie czegos". a ja sie pytam co zlego jest w byciu szarakiem? przeciez jak umrzesz to i tak ci zwisa czy ktos cie pamieta i co dokonales. to byl oczywiscie zart. powyzsze postawy wynikaja raczej z checi zaznaczenia swojej obecnosci i wrodzonemu utylitaryzmowi za zycia. ja jednak nie mam takich predyspozycji, w zupelnosci wystarcza mi przecientniastwo (inna sprawa, ze troche trzeba sie starac, bo nie wszystkim wystarcza taki "przecietny ja" niestety. ).

Old Post 26-08-2004 13:23
driada
Veteran (Ogre)

ale krzysiek, nie chodzi o jakies histeryczne zachłystywanie się zyciem. chodzi po prostu o to, żeby nie utkwić w jakichś schematach i co jakiś czas sobie dostarczyć nowych wrażeń. żeby rozwój trwał całe życie. np masz 40 lat, pracę , dom, dzieci, i wychodzisz sobie z zoną do kina, i potem sobie ładnie przy winie gadacie o filmie. a nie tylko o rachunkach za gaz.

Old Post 26-08-2004 14:10
OGO
niema mnie

... przy winie .... za 3.50 ;] najlepiej w bramie starej kamienicy :>

Old Post 26-08-2004 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

jasne, tomasz, wiem, że ty nigdy nie wyszedłeś ponad ten poziom, ale są ludzie z nieco wyższymi aspiracjami.

nie zmienia to faktu, ze wypicie jabola z żoną w wieku 40 lat moze byc czyms w rodzaju przygody

Old Post 26-08-2004 14:16
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Na codzien smierc wydaje mi sie zbyt odlegla, wrecz nierealna, zeby sie jej bac. Jest to cos abstrakcyjnego z czego zdaje sobie sprawie ze mnie nie ominie, ale jest to kwestia byc moze nawet kilkudziesieciu lat a ja zazwyczaj zyje chwila.

Sytuacja sie zmienia w momencie gdy wsiadam do jakiejs maszyny na wysokosci czy ide po niepewnym gruncie. O to wtedy zaczynam sie smierci bardzo bac, mysle o tym ze za malo jeszcze przezylam i jednak chcialabym jeszcze troche pozyci moze do czegos sie sprzydac.

Tak wiec nie odpowiadam na ankiete bo nie wiem ktora opcje zaznaczyc... obie sa poprawne a jednoczesnie bledne w moim przypadku

Old Post 26-08-2004 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
jasne, tomasz, wiem, że ty nigdy nie wyszedłeś ponad ten poziom, ale są ludzie z nieco wyższymi aspiracjami.

nie zmienia to faktu, ze wypicie jabola z żoną w wieku 40 lat moze byc czyms w rodzaju przygody:)

Hehe i to nie byle jakiej przygody w takim wieku, która może się przypominać przec całe 2 dni następne dość intensywnie ;>

Old Post 26-08-2004 16:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:08.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions