Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Nowy klan BHD.. Socom
Admini zgadzacie sie na udział Socom'u w PSBHD??
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 10 58.82%
Nie!! ten klan to kolejne jednodniowe gówno!! 7 41.18%
W sumie: 17 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kuks
Training (Enforcer)

Nowy klan BHD.. Socom

Witam Wszystkich na poczatku... mam prosbe do adminow klanów.. Założyłem nowy klan.. Socom (Special Operations Command).. wiem że wiele osób myśli że to taki "jednorazowy" klan. Ale nasi gracze sa naprawde sumienni i maja zamiar grac do konca w klanie. Admini, moja prośba: Dodajcie Socom do PSBHD (chodzi mi juz o tryb TKOTH, a nie TDM). Rozmawiałem z Asterixem z GALów, jesli Socom ma grac w PSBHD admini klanów muszą wyrazic zgode... Z góry dzięki..

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-09-2004 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kuks Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kuks Znajdź więcej post'ów przez  Kuks Dodaj Kuks do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kuks prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Nie graliście sesji TDM, jak to chcesz rozwiązać? Oddać walkower za wszystkie mecze TDM?

Old Post 17-09-2004 06:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Nie graliście sesji TDM, jak to chcesz rozwiązać? Oddać walkower za wszystkie mecze TDM?

Oni chcą tylko pograć.Wydaje mi się że po każdej sesji miało buć ogłoszone kto jest the best w każdym trybie osobno.
Choć mogę się mylić po troche pamięć mi szwankuje

Old Post 17-09-2004 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Oni chcą tylko pograć.Wydaje mi się że po każdej sesji miało buć ogłoszone kto jest the best w każdym trybie osobno.
Choć mogę się mylić po troche pamięć mi szwankuje

A mnie sie widzi że WINNER jest jeden po 4 sesjach TDM, TKOTH, A&D, CTF. Socom mają dokładnie taką samą sytuacje jak CQF w kwietniu, kiedy chceliśmy dołączyć do ligi a 1 sesja juz sie kończyła (PLK). Będą strzelać 3 sesje i tyle, nabiorą wprawy i maju 2005 zaczną na równi z nami))). CQF zagrało mecz z Socom i mimo przegrajen Socom trzeba przyznać że serce do wali miają wielkie i pierś podkłądają pięknie. Trzymam kciuki coby im sie udało.

P.S. Jesłi sami zainteresowani nie czują sie pewnie to może niech graja tylk otoważyskie mecze do końca roku, a potem na głębszą wodę.

Old Post 17-09-2004 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Widze, że wiekszoś z Was, nawet się nie pofatygowała, żeby przeczytac regulamin ligi PSBHD. Mnie osobiście to już nie dotyczy, ale pkt. 12 jasno wszystko precyzuje;

''...12. Klany w każdym z typów rozgrywek rozegrają mecze każdy z każdym i rewanże, najlepsza drużyna zdobędzie tytuł MISTRZA w danym trybie rozgrywek. "

Pozdrawiam

Old Post 17-09-2004 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kuks
Training (Enforcer)

quote:
Napisane przez dżery

Jerry.. Mamy zamiar zaczac gre w trybie TKOTH a TDM odpuszczamy narazie... oczywiscie w PSBHD. Mam nadzieje że zaczniemy grac w PSBHD w TKOTH i następne tryby.. Ale nikt nie odpowiedział z adminów, na głowne pytanie tego tematu..
Czy Socom może grać w PSBHD??

Old Post 17-09-2004 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kuks Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kuks Znajdź więcej post'ów przez  Kuks Dodaj Kuks do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kuks prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

Co do regulaminu to zaraz załoze nowy temat))
Moje zdanie na temat grania Socom w PSBHD brzmi - TAK.

Old Post 17-09-2004 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kuks
(..)
Czy Socom może grać w PSBHD??

Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu, zważywszy na to że po każdym trybie wyłaniany jest nowy mistrz

Old Post 17-09-2004 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Rozmawiałem sobie wczoraj z Kuksem no i musze powiedzieć, że chłopak wydał mi się wporządku. Co do jego klanu to gramy w niedziele sparing także poznamy się w kombacie
Osobiście dla mnie nie ma przeszkód aby socom dołączył do nas w lidze przy nastepnej sesji w TKOTH. Tylko nie dajcie .... tak jak to robia inne pseudo klany. trzymać się chłopaki mimo jakiś tam niepowodzeń

Old Post 17-09-2004 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kuks
Training (Enforcer)

Dzięki Zabijaki...
Czekam na decyzje innych adminów...

Old Post 17-09-2004 16:32
Rademus
Master (Spawn)

Ja tysz jestem za tym żebyście grali

Old Post 17-09-2004 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

buhahahaha właśnie przeczytałem, jest sesja CTF w PSBHD?

nie powiem, żeby mi się nie podobało

Old Post 20-09-2004 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
willie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
buhahahaha właśnie przeczytałem, jest sesja CTF w PSBHD?

nie powiem, żeby mi się nie podobało

A ten to sie chyba zakochal w tych flagach

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Old Post 20-09-2004 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil willie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do willie Znajdź więcej post'ów przez  willie Dodaj willie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać willie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:15.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions