Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > problem z COD:UO!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Apok77
Guest

problem z COD:UO!!!!

mam pewien, ostatnio zainstalowałem UO i po włączeniu zamiast normalnych guziczków w menu jest coś w stylu MENU: Singlwe player a do tego nic nie dziala nie moge nawet wyjść z gry. jakieś pomysły co jest nie tak???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-10-2004 19:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Standardowa dolegliwośc pirackich płyt. Kup oryginał to zapomnisz o takim problemie...

Old Post 30-10-2004 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apok77
Guest

ok dzieki chyba rzeczywiscie powinienem kupic orginalke...

Old Post 30-10-2004 22:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

No jak dobrze. Chociaż jednego nawróciłem

Old Post 30-10-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bait
Master of Death

Tylko jednego
Większość rzałuje kasy

Old Post 31-10-2004 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bait Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bait Znajdź więcej post'ów przez  bait Dodaj bait do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bait prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

No to normalne, Mi też szkoda kasy na wiele gier ale jak zobaczyłem Call of Duty to nawet przez chwile ręka mi nie zadrżała jak musiałem dac za niego 160 zł - To jest po prostu taka gra, którą trzeba mieć oryginalną. Można powiedzieć, że CoD jest już teraz klasykiem, a klasyki trza mieć oryginalne

Old Post 31-10-2004 07:42
Black Rider
Training (Enforcer)

czesc

mam problem z cod uo, a mianowicie w misji amerykanskiej, gdzie mam zdobyc skzrzyzowanie ... rozwalilem juz wiekszosc ludzi, kompas mi pokazuje ze musze isc do bunkru, gdzie wczesniej mowili, ze jest tam gosciu z ckm, ktorego msze rozwalic, a wiec rzucam granat, jeb, zginal potem jeszcze kilka atakow zza domu i nic sie nie dzieje, kompas nadal jest w tym samym miejscu (bunkier), moze nie chodzilo o rozwalanie ckm'isty a cos innego ... to moj pierwszy taki problem w COD!!!! ze nie wiem co zrobic prosze o rade ...

Old Post 31-10-2004 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Black Rider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Black Rider Znajdź więcej post'ów przez  Black Rider Dodaj Black Rider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Black Rider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Black Rider
Training (Enforcer)

ha juz sobie poradzilem po prostu moze jakies niedopracowanie bo ci goscie (moja 2 druzna) nie chciala wyjsc z okopow mozliwe ze jak rzuci sie granatem to cos sie wiesza trzeba go zajsc od wejscia dobra dzieki za podpowiedzi

Old Post 31-10-2004 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Black Rider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Black Rider Znajdź więcej post'ów przez  Black Rider Dodaj Black Rider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Black Rider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bait
Master of Death

quote:
Napisane oryginalnie przez totek
No to normalne, Mi też szkoda kasy na wiele gier ale jak zobaczyłem Call of Duty to nawet przez chwile ręka mi nie zadrżała jak musiałem dac za niego 160 zł - To jest po prostu taka gra, którą trzeba mieć oryginalną. Można powiedzieć, że CoD jest już teraz klasykiem, a klasyki trza mieć oryginalne

Tak, to prawda. Ja sam mam Coll of Duty (nie United Offensive) orginała. Jednak ja za niego nie zapłaciłem, dostałem od ciotki
CoDUO mam zamiar dopiero kupić

Old Post 31-10-2004 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bait Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bait Znajdź więcej post'ów przez  bait Dodaj bait do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bait prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Mi to może aż wstyd się przyznać ale poza tanimi grami (do 29.99zł) to CoD i CoD UO są jedynymi orginałami które kosztowały więcej niż to 29.99zł a je kupiłem. Taki już jest CoD, jest jak szałowa sex blondynka którą chce się mieć i basta

Old Post 31-10-2004 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bait
Master of Death

Dlamnie CoD jest jedyną grą którą kupiłem a była drorzsza niż 50zł

Old Post 01-11-2004 07:32
MatSan
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez totek
Standardowa dolegliwośc pirackich płyt. Kup oryginał to zapomnisz o takim problemie...

Cholera totek nie pisz że wszystkie błędy które wyskoczą są winą tego że to pirat a nie orginał! Sam grałem na piracie (przeszedłem singla w CoD i CoD:UO oraz grałem miesiąc w multi) i żaden nawet najmniejszy błąd mi nie wyskoczył. Równie dobrze mogłeś coś spieprzyć i dlatego wyskakują błędy.

Old Post 02-11-2004 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Masz rację ale jak słyszysz o błędzie to też za pewnie od razu myślisz, że chodzi o pirata. Bo w oryginałach nigdy prawei nie na błędów, a w piratach się zdarzają często.

Old Post 02-11-2004 15:58
bait
Master of Death

Może to wina Cracka

Old Post 02-11-2004 17:46
MatSan
Combat (Death Knight)

Patrząc na ilość problemów wszystkich którzy piszą o pomoc z powodu niedziałającego pirata można by przypuszczać że piraty prawie nigdy nie działają, ale spójrz iż posty takie piszą zazwyczaj coraz to nowe osoby, które mają większość gier pirackich, przez ich domy przewija się rocznie olbrzymia ilość takich gier. Piraty działają tak samo jak i orginały - zdarzają się złe lub wadliwe płyty (choć troche więcej piratów, które są zazwyczaj wypalane w domowym zaciszu).

Old Post 03-11-2004 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

W pewnym sensie też masz rację... zgadzam się

Old Post 03-11-2004 19:27
korniszon
Training (Enforcer)

cod

ja mnialem coda z darmo oryginalnego

Old Post 19-11-2004 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil korniszon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do korniszon Znajdź więcej post'ów przez  korniszon Dodaj korniszon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać korniszon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions