quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
sluchaj nie mowie ze mam jeden naped dzialajacy.. mam 3. siostra nagrywa troche mniej ode mnie, ale wczesniej naped ten byl u mnie w kompie. wiec troche wypalil plyt zanim do siostry polazl. zreszta nie jestem jedyny ktoremu napedy lg dzialaja. mam troche osob w sieci, blazoq tez na swoja nagryware lg nie narzeka. masz racje.. lepiej prowadzic ta dyskusje o napedach lg nie majac stycznosci z takowym...
A gdzie mam napisane ze z takimi nei mailem stycznosci?? Z kompa sterego wywalilem juz dwa takie. Czemu tam byly - no bo byly najtansze, i tym sie starzy kierowali kupujac je.
Dziewczyna ma combo - dlaczego - bo jest najtansze. I co - nie czyta moich dvd. Co to oznacza?? To ze plyty sa zle nagrane. Bo taki jest prawidlowy wnioske. Tyle, ze okazuje sie 3 inne napedy jedna ta moja dvd czytaja. Dopiero moge powiedziec, ze lg moje dziewczyny jest juz trefny i nie czyta wszystkiego.
A to ze LG jest dupne - nie wnioskuje z tego, ze tu i tam popsuly sie 3, czy 4 napedy. To jest logiczne rozmumowanie. Jezeli naped A, B i C kosztuje 100 zl, a LG 90 zl. To co to oznacza? LG ma lepasza wydajnosc?? Bardziej gnoi pracownikow?? Nie - robily to takie same fabryki! Gdzie jest haczyk?? Uzyli tanszych czesci. I to nie uzyli bezmyslnie - tylko wyliczyli, ze napedy zaczna dzialac wadliwie co najmniej po roku, dwoch. To jest ekonomia.
Spytaj kazdego technika elektronika. Wiekszosc usterek w TV to drobnostki za grosze. Co zas mowia w serwisie?? Naprawa 400 zl, kup pan nowy.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|