Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Brothers in Arms > Olejmy Cenege!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OttoSkorzenny
Training (Enforcer)

Exclamation Olejmy Cenege!!!

może pójdziemy wszyscy za radą Martina Valdeza i kupimy na sendit.com? ja już zamówiłem na cenega.pl ,ale jeśli oni maja nas gdzieś, robiąc lokalizacje półtora miesiąca,to my też ich olejmy i kupmy w UK.20 złotych więcej to znowu nie fortuna,a miesiąc do przodu...może kiedyś cenego dorośnie do tego,że trzeba szanować klientów.
najlepiej gdyby jak najwięcej osób zamówiło na cenega.pl za pobraniem,a później po prostu nie odebrało przesyłki.tak cenega miałaby przynajmniej jakieś straty:].
WALCZMY ZE SKURW...ŃSTWEM CENEGI.może da im do do myślenia na przyszłość i nastepnym razem się będą bardziej spieszyć.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-03-2005 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OttoSkorzenny Znajdź więcej post'ów przez  OttoSkorzenny Dodaj OttoSkorzenny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OttoSkorzenny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krizz
Skilled (Knight)

heh

oj chlopie, ja nie bede stawal po zadnej stronie bo nie korzystam ze spolszczonych gier bo rozumiem wszystko po angielsku i nie mam z tym problemu a momentami spolszczenia sa dosc idiotyczne co troche razi.. ale do rzeczy, jesli premiera gry to poczatek marca, bo zakladam tutaj sytuacje w usa, gra kilka dni wstecz oddawana jest do tloczni, powiedzmy 3 dni, w tym samym dniu mozna ja wyslac do polski, paczka idzie powiedzmy ten jeden dzien, maja ja tutaj, uruchamiaja i kazdy dialog tlumacza na polski, im wiecej dialogow tym wiecej pracy, nie wiem jak to z tym w bia.. ogolnie mowiac cenega dala sobie do przodu z czasem zeby nie oddac bubla w rece uzytkownikow, bo chyba lepiej warto poczekac niz dostac potlumaczone badziewnie gdzie nic nei jest skladne i generalnie jest bez sensu.. w kazdym razie nie wiem jak to od strony technicznej ile takie tlumaczenie trwa itd, ale tak mi sie to wlasnie wszystko uklada w calosc i wcale sie nie dziwie ze tak dlugo trzeba na to czekac.. przeszkadza ci to? to po co zamowiles tam gre? teraz narzekasz, madry po szkodzie jak to mowia... no ale, na wlasne zyczenie

Old Post 15-03-2005 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krizz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krizz Znajdź więcej post'ów przez  Krizz Dodaj Krizz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krizz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OttoSkorzenny
Training (Enforcer)

zgadzam sięw pełni,że to moja wina i że to na własne życzenie.tylko że zamawiając gre,nie wiedziałem jeszcze o tym cudownym pomyśle przetłumaczania wszystkiego ,razem z tekstami mówionymi,a to właśnie mnie odpycha najbardziej.też znam angielski,więc nie potrzebuję lokalizowanej wersji.zamówiłem w cenedze dlatego,że myślałem,że wydadzą gre max tydzień -dwa po proemirze na świecie,tyle mógłbym poczekać.
co do długości tego procesu,to wydaje mi się ,że np. niemcy czy francuzi dostali wersje finalną w podobnym momencie co cenega,a porównaj sobie ich daty premier z naszą.też nie wiem,jak to wygląda od strony technicznej,ale wydaje mi się,że chyba tłumaczenie z angielskigo na francuski/niemiecki a tłumaczenie na polski nie powinno nieść za sobą takiej różnicy w czasie. lol.z tego co wiem,to przynajmniej niemcy także mająw pełni przetłumaczoną wersje(o francuzach nie wiem,ale podejrzewam że podobnie).
pozdrawiam więc i życze miłego czekania
namawiam jednak do bojkotu wersji cenegi

Edytowane przez OttoSkorzenny dnia 16-03-2005 o godz. 00:00

Old Post 15-03-2005 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OttoSkorzenny Znajdź więcej post'ów przez  OttoSkorzenny Dodaj OttoSkorzenny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OttoSkorzenny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotr3k
Training (Enforcer)

Ja swoja paczke od cenegi odbiore ale za to wyslalem im maila w ktorym napisalem ze nie powinni sie zajmowac wydawaniem gier bo to im slabo idzie, i wiecej na tym traca niz mogliby potencjalnie zyskac.

Jednak polska jest daleko za murzynami ;/

Old Post 16-03-2005 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Piotr3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Piotr3k Znajdź więcej post'ów przez  Piotr3k Dodaj Piotr3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Piotr3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krizz
Skilled (Knight)

z tego co wiem to tylko teksty beda tlumaczone i wszystko bedzie w postaci 'subtitles' czyli napisow, ktore bedzie trzeba czytac (dla niektorych moze to byc wielki problem ^^) no nic trzeba poczekac

Old Post 17-03-2005 07:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krizz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krizz Znajdź więcej post'ów przez  Krizz Dodaj Krizz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krizz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OttoSkorzenny
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Krizz
z tego co wiem to tylko teksty beda tlumaczone i wszystko bedzie w postaci 'subtitles' czyli napisow, ktore bedzie trzeba czytac (dla niektorych moze to byc wielki problem ^^) no nic trzeba poczekac

"Gra dostępna w dwóch wersjach językowych do wyboru - w pudełku znajduje się oryginalna, angielska wersja oraz specjalna nakładka, w pełni spolszczająca grę (łącznie z kwestiami mówionymi)."-http://www.cenega.pl/gra_opis.php?ID=1024

rzeczywiście czytanie może być dla niektórych wielkim problemem...

Old Post 17-03-2005 20:09
Baker^^^^
Guest

Talking

WALCZMY ZE SKURW...ŃSTWEM CENEGI.może da im do do myślenia na przyszłość i nastepnym razem się będą bardziej spieszyć.

To po poprstu było piękne ];!!!!!!
i jestem za!!!!!!!.

Old Post 17-03-2005 20:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Luck
Training (Enforcer)

hehe jak przekleństwa mogą być piękne

Jakby Cenega nie mogła wydać angielskiej wersji i gdy my pykamy oni pracują nad spolszczeniem.

Old Post 19-03-2005 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Luck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Luck Znajdź więcej post'ów przez  Luck Dodaj Luck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Luck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions