Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Pytanie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Question Pytanie

Jestem zapalonym graczem w Cs'a i chcialbym sie dowiedziec co was tak fascynuje w Q3 sorry ze zadaje te smieszne pytanie ! ! !
I czy Oplaca sie w to grac ???????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-10-2001 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Ehhhh....

Wiem ze nie lubicie tu takich jak ja ale moglibyscie odpowiedziec bo zastanawiam sie w ci grac Q3 czy Cs'a

Old Post 12-10-2001 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

ale masz podobnego avatara hehe odgapiacz

\/

Old Post 12-10-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

ile i w co

Sorry ze pytam ale ile juz go masz ????
I czy mozesz mi pomuc w co mam grac w Q3 czy w Cs'a

Old Post 12-10-2001 20:35
LuZnY

Re: ile

quote:
Napisane oryginalnie przez Zap!

ogolnie samego gifa mam juz z rok (jeszcze jak nie mialem neta w domciu to na jakims cd od kuzynka znalazlem) a na boardzie od poczatku wrzesnia
<--------------patrz

\/

Old Post 12-10-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Re: Re: ile

Oki zle chyba sie nie pogniewasz jak bede mial takiego samego no nie ?
A tak przy okazi mozesz mi powiedziec w co lepiej grac albo na maila mi wyslac jakis server do Q3 na kturym nie graja lamusy ?

Old Post 12-10-2001 20:44
Zap!
Skilled (Knight)

A tak przy okazi mozesz mi powiedziec w co lepiej grac albo na maila mi wyslac jakis server do Q3 na kturym nie graja lamusy ?

Old Post 12-10-2001 20:45
LuZnY

quote:

ja tam q3 nie gram tylko w Urban Terror i zadnych serwow do q3 nie znam a polecam do wyprobowania wlasnie Urban Terror jest ql

a co do avatara hmm musisz wykupic licencje waluta to lub

\/

Old Post 12-10-2001 22:22
oxygen
new challenger

sciag sobie cpma 0.99v1 pr 1.30 i serek np.

slizg.fpp.pl:30000

Old Post 12-10-2001 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

oxygen ty grasz w Q3 zapewne mozesz mi powiedziec albo napisac na maila jak sie robi strejf jumpy ????
Ty powienienes to wiedziec no nie ????

Old Post 13-10-2001 11:07
ZbooJ
Zajebisty facet :]

Strafe - jumpy robi sie bardzo prostu
Biegnac do przodu pochylasz sie szybko w dol i naciskasz rownoczesnie klawisze strzalu i skoku Oczywiscie do wykonania tego tricku trzeba miec rakiete badz bfg
Po kilku probach powinno Ci ladnie pojsc

Old Post 13-10-2001 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZbooJ
Zajebisty facet :]

O **** ale mnie jeblo Obiecuje ..wiecej nie pije
Chodzilo Ci nie o rocket jumpy ale o strafe - jumpy ...
Strafe jumpy robi sie tak ze biegnac do przodu (skaczac) naciskasz raz strafe left raz strafe right ... czy cus takiego ... w kazdym razie mi wychodzi

Old Post 13-10-2001 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Q3

Rocket Jump to ja umiem zrobic Ale za Strejf jump dzieki ! !
Zaczynam grac w Q3 ARENA na jakich najczesciej gracie serverach ?????

Old Post 13-10-2001 11:35
Kielbas
Skilled (Knight)

Re: ile i w co

quote:
I czy mozesz mi pomuc w co mam grac w Q3 czy w Cs'a

wiem ze to nie mnie pytales , ale skoro lubisz cs`a to czemu chcesz z niego rezygnowac,przeciez mozna grac w to i w to, chyba ze traktujesz to zawodowo .Ja bardzo lubie q3 cpma co nie przeszkadza mi grac w csa czy starcrafta.
Nie ma to jak duelik cpma po ,paru dniach grania w countera

Old Post 13-10-2001 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kielbas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kielbas Znajdź więcej post'ów przez  Kielbas Dodaj Kielbas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kielbas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

strafe jumpy robi sie mniej wiecej tak:

robisz delikatne jakby polkole myszka do przodu (potrzebne zeby pierwszy skok byl jak najdluzszy a tak juz jest ze z takim polkolem wychodza najdluzsze)wmomencie kulminacyjnym kiedy bedziesz skierowany juz przeodem do kierunku biegu robisz skok...im dluzszy ci on wyjdzie tym szybciej bedziesz biegnal pozniej biegnac po prostej trasie trzymasz przod + strafe left badz strafe right (obojetne) caly czas skaczac w momecie gdy zblizasz sie do jakiegos zakretu puszczasz ktorys z bocznych kierunkow skrecajac w pozadana strone (caly czas trzymasz przod i skaczesz oczywiscie) oto cala filozofia...jak bede mial pozniej czas to poszukam ci instruktazowego demka ktore zrobil kiedys [-1]pl tam wszystko dokladnie opowiedzial i pokazal...

oczywiscie podany przezemnie sposob dziala tylko w cpma (poniewaz w vq3-zwyklym q3 nie da sie skrecac i biega sie owiele wolniej nie mniej jednak robi sie dokladnie tak samo...poza wymienionymi zakretami) jak bedziesz mial jakies pytania to wal...

Old Post 13-10-2001 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

oxygem jak bys znalazl to demko do daj znac i mi
umiem robic strejfy no moze nie takie super bo na pro-dm6 do RG z kladni nie doskakuje, odwrotnie juz jest latwiej ale tez nie zawsze :/

Old Post 13-10-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Ehhhh.... oxygen fajnie ze ja cos z tego rozumiem ale dobra dzieki za fatyge poczytam i sie wkoncu naucze

Old Post 13-10-2001 17:08
D1onE
Combat (Death Knight)

zap
to polkole to ruszasz myszka od np. lewej do prewej wiesz takie polkole reszta chyba jest jasna ale jak cos to pisz...

Old Post 13-10-2001 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ogladaj demka cpm/cpma i przyjrzyj sie dokladnie skokom... potem graj, graj, graj az wkoncu bedzie wychdozic... kazdy przez to przechdozil

Old Post 13-10-2001 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ogladaj demka cpm/cpma i przyjrzyj sie dokladnie skokom... potem graj, graj, graj az wkoncu bedzie wychdozic... kazdy przez to przechdozil

quakeworld Rulez 4 eVeR

Old Post 13-10-2001 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

HEHEHHEHEHEHEHH sp0x sp0x sp0x

Old Post 13-10-2001 19:26
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

Ta święta racjia. Kiedys się dziwiłem jak gostki n CPM5 przeskakują po RA i nie mogłem się nadziwić(czity jakie czy co). Teraz doskakuje no problem tyłem i z zamkniętymi oczami.

Old Post 13-10-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

grajac z gosciem na seici (eghm cpma) widze go w 5miejscach "matrix" chyba
jak sie tego pozbyc?

Old Post 13-10-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

zaloz dobre lacze

a grasz w necie czy po lanie?

Old Post 14-10-2001 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Czy to moze bc piekby ping?

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 14-10-2001 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

jak ty zakladasz server to server_ospauth 0 i styka
btw poprzegladaj inne topiki........

Old Post 14-10-2001 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
jak ty zakladasz server to server_ospauth 0 i styka
btw poprzegladaj inne topiki........

...podziekowal

nie bardzo mi sie chce czytac 8176 postow
eh topica o tym bezposrednio nie ma...
looz

Old Post 14-10-2001 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Ehhhh.... oxygen fajnie ze ja cos z tego rozumiem ale dobra dzieki za fatyge poczytam i sie wkoncu naucze

a czegos ty sie spodziewal?
ja pamietam podpatrzylem jak chlopak robil strafe jumpy mniej wiecej w cafejce...jeszcze na q2...zaszedlem do domu i cwiczylem je calymi dniami....bo nie dokonca wiedzialem jak sie robi...

zaraz dam demko...tylko ono jest na cpma...

ehhh....za duzy...jak ktos chce niech wali do mnie na icq to mu wysle 126972375

albo link do demka... http://www.challenge-tv.com/demos/?demo=11436

Old Post 14-10-2001 14:24
demarcos
zdzisiu burczymucha

ya: niewiem czy wiesh ale sa tesh na boardzie takie opcje jak shukaj......wpisjuesh matrix or smth i juz mash.Czasami warto oblookac calego boarda)

Old Post 14-10-2001 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Smile Servy na vq3 i CPMa

Nie znam na pamiec serwerow ale looknij na q3arena.gry.wp.pl albo na quake3.fpp.pl - tam znajdziesz spis wszystkich polskich serwow na vQ3 i CPMA.

Old Post 19-10-2001 07:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:56.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions