Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Quake vs. CS
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Post Quake vs. CS

to ze kwakowcy is cs'owcy sie nie lubia to chyba oczywiaste. jestem jednak ciekawy co w cs'sie tak odstrasza graczy quaka. a moze tylko dlatego nie jest on lubiany gdyz jest dla niego wielka konkurencja? pliz odpowiedzcie i powiedzcie czemu nie lubicie cs'a.

GG 1090334

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-10-2001 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

bo jest za wolny i strasznie kamperski....

a ten temat byl juz walkowany 150 razy...

Old Post 07-10-2001 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r1q
GraJ eFo roX ;)

strasznie sie wolno porusza i to jest poprostu kamperska gra

Old Post 07-10-2001 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r1q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r1q Znajdź więcej post'ów przez  r1q Dodaj r1q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r1q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez r1q
strasznie sie wolno porusza i to jest poprostu kamperska gra

NO I NIE MA RAKIETNICY!!!

Old Post 07-10-2001 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Camper strika czemu gorszy od Q3 a zagraj sobie i zobacz. Po pierwsz Camperski jak <><><><><>. To taka super realistyczna gra dla bąków w wieku lat 8 no może 10 które podnieca kupowanie broni i bycie Camperem znaczy Contuerem or sth.
A najgorsi są "ludzie" któży w niego grają troche przesiaduje w Inet kafejach i widze jakie podupy to są a jak się drą jezoo. Nie wczyscy ovcourse.
I jeszcze taka drobna uwaga. Jeżeli CSiarz zagrał by z tobą w Q3 to bys go rozdu... do zera ale jeżeli Ty byś zagrał z Cesiarzem w CS to TY byś go zrobił do zera (przebadane osobiśice )
Fr3zeer uprzedzając twój następny topic -- cpma jest lepsze od vq3
Hej

Old Post 07-10-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Q3 PO PROSTU RZADZI I TYLE
I NIE TRZEBA RZADNYCH DODATKOWYCH WYJASNIEN!!!!

Old Post 07-10-2001 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

A wogole to sie chyba cos ci pomylilo z topiciem.. WOLF VS CS&Q3

Old Post 07-10-2001 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

quake vs CS ludzie takich gier sie nie porownoje! one maja tylko jedna rzecz ze soba wspolna sa z gatunku FPP i natym koniec! Nie nudzi was takie gadanie ktora gra jest lepsza i wymienianie jej zalet tej ulubionej i wad tej drugiej? Bo mnie bardzo a takich gier jak cs i quake nie da sie porownac, przynajmniej ja tak uwazram...

Old Post 07-10-2001 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

A propo kiedy gra przestaje byc popularna ? kiedy nie ma turnieji.. blue juz gra w csa. nie wspomne o lakermanie..
Well.

I jeszcze teraz coraz bardziej rosnoca popularnosc Wolfa z 16v i 300 koni. Ja juz bym zaczal powoli robic cfg do wolfa .

Old Post 07-10-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie ma to jak komercja

Old Post 07-10-2001 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Red face

Poprostu nikt nie bedzie gral non stop w jedna gre..
Czemu ?
Nuda. Ciogle to samo celownik na srodku ekranu a pozatym tylko krajobraz sie zmienia.... (tam szybciej_q3 tu wolniej_cs)

Old Post 08-10-2001 01:51
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

mi tam sie narazie q nie nudzi

a co do wolfa to juz niedlugo nikt nie bedzie o nim pamietal

Old Post 08-10-2001 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
quake vs CS ludzie takich gier sie nie porownoje! one maja tylko jedna rzecz ze soba wspolna sa z gatunku FPP i natym koniec! Nie nudzi was takie gadanie ktora gra jest lepsza i wymienianie jej zalet tej ulubionej i wad tej drugiej? Bo mnie bardzo a takich gier jak cs i quake nie da sie porownac, przynajmniej ja tak uwazram...

Dokladnie - cs to teamy, a q raczej w teamy si enie gra.

Co do cs to znudzilo mnie - chwila potyczki i odnowa.... i tak w kolko...

Old Post 08-10-2001 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
...Fr3zeer uprzedzając twój następny topic -- cpma jest lepsze od vq3
Hej

ta? a dlaczego?

GG 1090334

Old Post 08-10-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

IMO cs jest calkiem fajny i przyjemnie raz na jakis czas zagrac ,nierozumie ludzi ktorzy nigdy w niego niezagrali i wypowiadaja si ena ten temat...
Jezu pamietam pare lat temu topici ale Q3 vs UT
A kto dzis pamieta o UT?

Old Post 08-10-2001 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r1q
GraJ eFo roX ;)

co to jest wogole ? a co to tych ludzi co nie grali a sie wypowiadaj to ja gralem ale tylko po lanie i mi sie nawet podobalo te kamperstwo

Old Post 08-10-2001 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r1q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r1q Znajdź więcej post'ów przez  r1q Dodaj r1q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r1q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

hmmmmm..... a moze by tak zrobic topiq Unreal T vs. Camper S? eee i tak by kazdy powiedzial ze wszystko obojetne i ze tylko q3 rulez

GG 1090334

Old Post 08-10-2001 19:18
ADM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
(...)Jezu pamietam pare lat temu topici ale Q3 vs UT
A kto dzis pamieta o UT?

ej wez mi o tym szajsie nie wspominaj bo mi sie zygac chce...

Old Post 08-10-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ADM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ADM Znajdź więcej post'ów przez  ADM Dodaj ADM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ADM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez sp0x
Poprostu nikt nie bedzie gral non stop w jedna gre..
Czemu ?
Nuda. Ciogle to samo celownik na srodku ekranu a pozatym tylko krajobraz sie zmienia.... (tam szybciej_q3 tu wolniej_cs)

To w takim razie bardzo mi Ciebie żal

Old Post 08-10-2001 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

quote:

To w takim razie bardzo mi Ciebie żal

Ze nudzi mi sie ta gra ? Szkoda ze nie mam wechikulu, jak bym mogl .. to bym wogole nigdy w ta gre nie gral.. Marnowanie sobie zycia...

Old Post 08-10-2001 21:03
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez sp0x

Ze nudzi mi sie ta gra ? Szkoda ze nie mam wechikulu, jak bym mogl .. to bym wogole nigdy w ta gre nie gral.. Marnowanie sobie zycia...

No racjia ale pukipuki w nią grasz i coś osiągasz to nie jest to stracony czas. Stracony by był jakby się poprostu z Q wycofać po 2 latach grania

Old Post 08-10-2001 21:12
sp0x
Warrior (Scrag)

quote:

No racjia ale pukipuki w nią grasz i coś osiągasz to nie jest to stracony czas. Stracony by był jakby się poprostu z Q wycofać po 2 latach grania

O ile ci to zacznie sie kalkulowac.. bo wpewnym momencie trzeba kupic nowego kompa bo za malo fps. nie wspomne.. o myszkach i pierdulach ;D i cioglym narzekaniu ze gra ****owo chodzi bo czy jest 100 czy 300 zawsze za wolno...

Old Post 08-10-2001 21:50
oxygen
new challenger

tia....to mnie wqrza....dazenie do perfekcji i zwalanie winy po wtopie na kompa....a to za malo fps...a to mycha ****owo chodzila....nie nawidze tego....albo np. jak koles ktory ma lepszego pinga odemnie nazeka na lagi...to jest max wqrwiajace...

Old Post 08-10-2001 22:35
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Mi lepszy ping od Ciebie napewno nie grozi... (modem rulezzzz )

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 08-10-2001 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
IMO cs jest calkiem fajny i przyjemnie raz na jakis czas zagrac ,nierozumie ludzi ktorzy nigdy w niego niezagrali i wypowiadaja si ena ten temat...
Jezu pamietam pare lat temu topici ale Q3 vs UT
A kto dzis pamieta o UT?

Ale zauwaz, ze jest to forum o q3 a nie o UT wiec nikt tu nie ma po co o nim mowic... jakbys wszedl na forum o Unreal to bylaby podobna wypowiedz, ale w kierunku quake'a... Qwa - musze tego CS'a sprubowac... (zabieram sie i zabieram....)

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 08-10-2001 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

sie nie zbieraj tylko w q3 graj

Old Post 08-10-2001 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

wlasnie graj w q3...tylko duzo....i nie daj sie botom na nightmare kroic

Old Post 09-10-2001 00:02
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Talking

a wy na jakim poziomie se gracie? bo jak na nightmerze gram to mnie boty rozwalaja jak nic i 0 fun.

GG 1090334

Old Post 09-10-2001 07:43
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
tia....to mnie wqrza....dazenie do perfekcji i zwalanie winy po wtopie na kompa....a to za malo fps...a to mycha ****owo chodzila....nie nawidze tego....albo np. jak koles ktory ma lepszego pinga odemnie nazeka na lagi...to jest max wqrwiajace...

Yyyyy ... to bylo do mnie

No dobra ...a teraz podam prawdziwy argument dla ktorego IMHO CS suxx a Q3 r00lz : otoz .. nie lubie ludzi w grach. Nie lubie gier realistycznych.. rzadko sie zdarza by mi sie podobaly .. normalnych ludzi i normalnych naszych czasow mam naokolo za wiele i juz mam tego potad ... wole np. RPG z jakimis postaciami fantasy .. czy wlasnie Q3 z piszczacym Kleskiem

Old Post 09-10-2001 07:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

ooo... dziwne... U mnie Klesk nie piszczy tylko woła NO PLEASE!!

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 09-10-2001 08:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:46.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions