Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > o polskiej scenie urban terror
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

o polskiej scenie urban terror

nie lubie duzo pisac, ale jest okazja i cos tam wyskrobie.. jeszcze nie wiem ile, nie wiem czy, ale wyskrobie

Hmm... tak naprawde nie wiem od czego zaczac wiec powiem ogolnie. Polska scena ut powieksza sie, ale powoli.. czasem widzi sie nowe xywki na serwerach.. ale nie ma zadnych nowych klanow, oprocz [r3]. Wlasnie r3.. jak jush pisalem jest to klan mlody 'posklejany' z innych. Najpierw byl alien i deen, potem za alienem poszedl chyba Duke, pozniej ott i Sil.. czyli inaczej mowiac r3 to SoT z inna nazwa, pod innym dowodzeniem i bez rudego . Mysle, ze klan ten ma szanse na sukces ze wzgledu na dobrych graczy.. i tu mam prosbe do wszystkich: nie zachowujcie sie jak 'bydlo', ktore wchodzi tylko do najlepszych klanow. Jak beda 2 klany w polsce to **** z tego wyjdzie. Wy malo doswiadczeni gracze [sa tacy?] powinniscie tworzyc wlasne obozy szkoleniowe [hi osama ;p] i powinniscie cwiczyc, zeby w przyszlosci zastepowac nas dziadkow . eh *******e od rzeczy. Znaczy sie macie grac w ut zebym mial kogo headshotowac ;p.

Moze jak bedzie urbanterror.pl to cos sie rushy. Slyszalem, ze "ma to byc serwis dla graczy", wiec....
hmm.. jedziemy dalej. Chyba przdwczoraj teku zdjal z neta teku.ptc.pl.. szkoda . Wiem ze wiekszosc przesiadla sie na snajpera, ale 1 serw w polsce to chyba za malo... jak wiecie na coolnet nie ma szans sie dostac: INWALID SIDIKEJ, wiec zostaje tylko ten 1.
hmm.. MajeS cos tam wspominal, ze bedzie walczyl o postawienie serwa na fpp.pl. Oby sie udalo. Walcz MajeS! )
Dalej.. trzeba jakies klanoofki zorganizowac, bo kolejne klany sie rozpadna [ja nic nie sugeruje..]
alien wymyslil, zeby jakas lige 2 na 2 wykombinowac. Pomysl dobry, ktory napewno ozywi graczy/scene, tylko potrzebny nam jest ochotnik na jej zorganizowanie.

To narazie wszystko co mi przychodzi do glowy.. moze troche s*******ilem tego txta, ale lejcie na to.. aha i standardowo piszac to nie chcialem nikogo obrazic ;p

tak poza tematem: wiecie ze mozna cheatowac w UT?

Edytowane przez rudy101 dnia 26-10-2001 o godz. 19:08

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-10-2001 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

eh

eh ****owe to forum...
jak sie pisze przeklenstwa to on zagwiazdkowuje to (((

Old Post 26-10-2001 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

niestety

wiemy ze mozna chetowac i to bardzo mnie boli. ale we wszsytko ludzie chetatuja. Ale ja w innej spawie. Pisz Ott jezli Ottar to za dlugie i trudne. Bo jakby ktos pisal "ru" zamiast rudy albbo Rudy...

Old Post 26-10-2001 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

1. Czy te cheat'y sa "powazne"? Nie znam ich wiec pytam...
2. Ligi nie bedzie nigdy dopoki nie bedzie duzej ilosci serverow, duzej ilosci graczy i kilku chetnych do jej prowadzenia...
3. ut.pl sie zbliza wielkimi krokami wiec rzeczywiscie moze cos sie ruszy...
4. ru [lol] nie udawaj takiego mastah
5. ja tez mam nadzieje ze polska scena ut sie rozwinie [w koncu mocno sie w to zaangazowalem]
6. no i ja tez nie chcialem nikogo urazic

Old Post 26-10-2001 20:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Smile hmm...

Ottar, [prawie]wszedzie sie podpisujesz "ottar", wiec jak pisalem "ott" to myslalem ze jest ok, ale jak chcesz to bede pisal Ottar. A poza tym na mnie tez wszyscy mowia rudy a nie rudy101 wiec mi to rybka...

Poza tym chcialbym znac wasze zdanie na temat: "Co z ta pi******* scena bedzie..."

Old Post 26-10-2001 21:13
Ottar
szit hapenz

heh

będzie, bo coś się na niej zaczyna dziać. Tylko cały ten Auf-cośtam mi śmierdzi, kolesie zmieniają warunki gry. Trzeba by sie umowić jeszcze z 1-2 klanami na granie w lidze...

Old Post 26-10-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

r3 = sot

Ehhh rudy. Na scenie ruskiej np. jest taki trick ze polosatyi, pow3r i inni ciagle sie rozchodza i schodza w jeden klan. Poza tym r3 nie powinno byc tak porownywane, bo jest wprawdzie 3ech graczy z SoTu [mimo ze ja przeciez rudy prawie w socie nie gralem, sam wiesz] to jednak i tak r3 oparte jest moim skromnym zdaniem jako CLa na ottarze i gruszce, a nie ottarze, duku i mnie... Ottar grucha i deen to wg podstawowi jak na kazdy mecz gracze. Dopiero potem Duke ja i piotra5.

A z tymi zlepkami jak to nazwales - to poprowadzi tylko do lepszego. Chcesz zeby w polsce byly dobre klany [nawet gdyby ich mialo byc 2-3] ? W takim razie trzeba budowac konkurencje. Bo jezeli bylby sobie 1 klan jak AV i 10 innych z conajwyzej 1 dobrymi graczami to AV takie olewaloby sobie wszystko i wcale nie stawlo sie lepsze.

Przyznaj ze troche w tym racji. Poza tym UT to gra tylko teamplayowa, mielismy Ottar, deen, grucha, duke, piotra5 i ja siedziec bez sensu jak wolni strzelce? Po co skoro mozna stworzyc dobry klan i przy okazji podniesc poziom calej grajacej sceny?

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 26-10-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Talking ;]

"Pomysl dobry, ktory napewno ozywi graczy/scene, tylko potrzebny nam jest ochotnik na jej zorganizowanie."
lol rudy101 mowish o UT jakby jush niedlugo mial sie rozsypac, z newsow na UT.pl wiemy, ze rozwija sie i beda nowe bronie.

Thx al1en za uznanie, uwazam ze kazdy z nas ma prawo gry w podstawowym skladzie,nie ma podzialu na lepszych i gorszych, bardzo podoba mi sie zaangazowanie al1ena w sprawy klanowe, naprawde staramy sie razem zbudowac potezna druzyne, mam nadzieje ze klanowki pokaza na co nas stac, po cichutq 'marze' aby treningi, wygladaly tak jak wygladaja i aby kazdy gracz .r3 wkladal tyle energi, gral z takim zapalem jak do tej pory.

Jak widzicie, pogrywam na serwerach, bardzo czestmo mozna mnie spotkac na snajperze oraz coolnet, mimo iz moj ping nie jest zadawalajacy, zyczylbym sobie aby na kazdej klanowce, sparingu, treningu dopisywal mi oraz calej druzynie dobry ping.

rozpisalem sie... ale mysle ze jest powod dla ktorego pisze, gralem przez pewien okres czasu w CS'a bardzo podobal mi sie mod, jednak czeste TK, lagi oraz zadko rozgrywane klanowki, daly do myslenia i zmienilem cs'a na UT, z czego bardzo sie cieshe.

Mozecie pomyslec iz moj post, odbiega zupelnie od teamtu, ale sam wiem ze jest na miejscu i nie pomylilem sie wchodzac wlasnie tutaj.

Old Post 27-10-2001 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

alien mash ofkorz troche racji.. i w sumie nie widzialem w twoim poscie czegos z czym nie moglbym sie zgodzic

deen: muwish UT jakby jush niedlugo mial sie rozsypac
co? wcale tak nie mowie...

Old Post 27-10-2001 15:14
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Angry Źle sie dzieje!!!

1.Moim zdaniem żeby rozwijała sie scena UT jest potrzebna więkasz ilość graczy.(trzeba ludzi namawiać aby w ut grali)
2.Jest jeszcze jedna zła rzecz.Problem z wejściami na servery.
A problemem tym jest INVALID_CDKEY -to większości graczom przeszkadza

a pozatym zgadzam sie z wami że powinno być pare bardzo dobrych klanów a ni3 paredzieści ale kisznych.

GrEaTEyE

Old Post 27-10-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Cool

hmm.. tylko jak sprawic zeby bylo wiecej graczy?!?
moze jakas wrozke wynajac?!!? ;ppp

Old Post 27-10-2001 15:40
[FPP]MajeS
Guest

no spokojnie... cs tez nie byl od razu hitem...

zreszta ut ma na dzien dziesiejszy malo do zaoferowania wiec jest jak jest...

wraz z promocja ut w naszym kraju [hi ut.pl] i pojawianiem sie coraz to nowszych wersji ut bedzie lepiej...

to juz kwesta czasu [obym sie nie mylil]

pamietajcie tez o tym ze ut moze okazac sie jeszcze porazka...

Old Post 27-10-2001 16:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

o MajeS
a moze zdradzisz nam cos na temat up.pl?
moze kiedy odslona... a moze dasz jakiegos linka co?

Old Post 27-10-2001 16:51
[FPP]MajeS
Guest

no w przeciagu tygodnia powinno to ruszyc...

Old Post 27-10-2001 17:12
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
no w przeciagu tygodnia powinno to ruszyc...

MajeS looknij pod ten adres ... www.deen.phg.pl/new
i powiedz co otym sadzish ?
mam nadzieje ze sie podoba ;p
zrobilem to dzisiaj rano ale nie widzialem cie na ircu.......

Old Post 28-10-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

nie no stary... one sa wypas! pogadamy jeszcze na irc'u...

swoja droga czesciej bywaj na #fpp.pl i zainstalu jsobie icq - ja jestem prawie caly czas online

Old Post 29-10-2001 07:01
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
nie no stary... one sa wypas! pogadamy jeszcze na irc'u...

swoja droga czesciej bywaj na #fpp.pl i zainstalu jsobie icq - ja jestem prawie caly czas online

cieshe sie bardzo..
czekam na ocene, l00dki nie bojcie sie..

Old Post 29-10-2001 18:35
-v3-Yarecki
Old DeatH

UT w Polsce

Żeby rozrushać scene, potrzebny jest animator, ktos, kto pociągnie sprawę (albo kilku ktosiów ;-)).
-Dużo zrobił wyyiad z Ottarem, po tym się sporo ruszyło.
-Potzrebny jest PIERWSZY MECZ Z BYLE KIM, potem kolejny wywiad, najlepiej zareklamowanie sie w jakimś resecie czy innej gazetce (w sensie choćby wzmianki o rozgrywkach, składach itd....trochę screenów, takich cool ;-))).
-Co jakiś czas MUSI WYSTĄPIĆ JAKIEŚ ZDARZENIE. NIE CO PÓŁ ROKU, BO SCENA ZDECHNIE Z GŁODU.
-Potrzebne są serwy, co najmniej kilka ze statystykami i RANKINGAMI (wiadomo, że pojawią się cheaterzy i będą to psuli, ale to zwyczajna rutyna)
-Trzaby zorganizować UT-party ...

....................i można tak dalej.

(potrzebni sa też sponsorzy, ale to dopiero po rozruszaniu sceny, bo przed, to nikt gadac z nami nie będzie ;-)))

Y.

Old Post 30-10-2001 07:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: UT w Polsce

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
Żeby rozrushać scene, potrzebny jest animator, ktos, kto pociągnie sprawę (albo kilku ktosiów ;-)).
-Dużo zrobił wyyiad z Ottarem, po tym się sporo ruszyło.
-Potzrebny jest PIERWSZY MECZ Z BYLE KIM, potem kolejny wywiad, najlepiej zareklamowanie sie w jakimś resecie czy innej gazetce (w sensie choćby wzmianki o rozgrywkach, składach itd....trochę screenów, takich cool ;-))).
-Co jakiś czas MUSI WYSTĄPIĆ JAKIEŚ ZDARZENIE. NIE CO PÓŁ ROKU, BO SCENA ZDECHNIE Z GŁODU.
-Potrzebne są serwy, co najmniej kilka ze statystykami i RANKINGAMI (wiadomo, że pojawią się cheaterzy i będą to psuli, ale to zwyczajna rutyna)
-Trzaby zorganizować UT-party ...

....................i można tak dalej.

(potrzebni sa też sponsorzy, ale to dopiero po rozruszaniu sceny, bo przed, to nikt gadac z nami nie będzie ;-)))

Y.

hehe lol jak scena bedzie w podobym stanie jak teraz to sponsora mozna szukac, ale na targu lub w miesnym, glowna nagroda beda parowki
no i moze po lizaq, organizatorzy zafunduja

Old Post 30-10-2001 14:37
al1en
very sexy

Re: Re: UT w Polsce

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
hehe lol jak scena bedzie w podobym stanie jak teraz to sponsora mozna szukac, ale na targu lub w miesnym, glowna nagroda beda parowki
no i moze po lizaq, organizatorzy zafunduja

Heheheh deenq chyba jednak jestes za surowy Ze sponsorami to rzeczywiscie nie za dobry pomysl, ale reszta pomyslow yareckiego jest dobra.

Yarecki: poczekaj na start ut.pl to juz majes, ottar i ja rozreklamujemy ut, a reszta bedzie zalezala od graczy i klanow.

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 30-10-2001 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

poczekamy, zobaczymy co bedzie... i wtedy mozna rozkrecic cos.. w tym kierunq, chetnie dolacze do kolegow w organizacji ligi

Old Post 30-10-2001 19:53
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
poczekamy, zobaczymy co bedzie... i wtedy mozna rozkrecic cos.. w tym kierunq, chetnie dolacze do kolegow w organizacji ligi

upss to nie o lidze rozmawiamy tylko o UT-Party , mala pomylka, chociaz temat jest podobny wiec mysle ze poprzedni post pasuje do ligi jak i ut-party , tylko w organizowaniu takiego party nie bralbym udzialu.

Old Post 30-10-2001 19:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions