Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Co wy bredzicie?!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Dark_old
...!...

Angry Co wy bredzicie?!

Z board'em fpp.pl jestem zwiazany dosyc dlugo, patrzylem jak przyrasta mu osob, tematy bywaly rozne, z niektorych mozna bylo sie posmiac, w innych powaznie podyskutowac.

Teraz patrze na to i nie wiem czy sie z niektorych smiac, czy sie na nich zloscic. Panowie wiem ze macie kompleksy na punkcie swoich post'ow ale opanujcie sie troche, niektorzy z was przychodza zeby nam wkleic swoje "" i "" ale nie o to w boardzie chodzi. Polowa z was sie wypowiada nie dodajac nic do zaczetego tematu, przez co polowa tematow ma 2-3 pierwsze posty na temat a dalej to wyglupy i idiotyzmy innych. Jesli chcecie sie z czegos posmiac co nie jest zwiazane z tematem zalozcie nowy post, bo ja na przyklad chce poczytac o skryptach a nie o tym ze przedchwilka usiadliscie do kompa... Co mnie to obchodzi.

Zwracam sie do was w prosbie, mowcie kiedy macie cos do dorzucenia do tematu. I jesli chcecie powiedziec ze siadacie do kompa to zalozcie temat o tym jak siadacie do kompa.

Nie powaznie... Nie pozwolcie zeby ten board zszedl na psy (choc teraz juz odrobine szczekamy ). Mam nadzieje ze przynajmniej ten temat bedzie sie trzymal tematu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-08-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

cos w tym jest...

Old Post 06-08-2001 21:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Forum CS to takie specjalne no i rzeczywiscie poziom niski. Mam nadzieje, ze sie ludzie poprawia, bo ciagle jest zla opinia na ich temat (ludzie piszacy na forum CS) , a tak byc nie powinno.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-08-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Thumbs up Popieram!

Rzeczywiscie ostatnio jest duzo postow nie na temat. Zwykle ludzie w trakcje dyskusji odchodza stopniowo od tematu, albo dorzucaja postay, ktore poruszaja sprawy, ktore moga byc spokojnie poruszane na poziomie prywatnych wiadomosci.

Old Post 06-08-2001 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

Unhappy problem

na boardzie fpp jestem od niedawna...
ale wiem ze podobne sprawy maja miejsce na innych boardach
problem polega na tym ze w toku dyskusji czesto porusza sie nowe tematy nie koniecznie zwiazane z glownym topiciem. i w sumie to nie ejst nic zlego...
ale jezeli bedzie tego za duzo to w koncu sa tutaj moderatorzy

Old Post 06-08-2001 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

No dobra.

Ale wtracanie do dyskusji textow w stylu: "Wpadnij na piwo" "Jutro wpadnie, bo nie mam czasu" to mozna sbie przeslac na PW.

Old Post 07-08-2001 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

Wink no tak

to fakt no ale sa moderatorzy wiec moga usuwac "zbedne" posty

Old Post 07-08-2001 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ale moderatorzy czasami nie maja tyle czasu zeby caly dzien pilnowac czy na boardzie nikt nie gada bzdur... sami musicie zadbac o swe wypowiedzi...

Old Post 07-08-2001 10:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

moderator jest od moderowania

Old Post 07-08-2001 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

to i ja sie wtrace .. wczesniej siedzialem troche na innym forum .. i zawsze pojawialy sie glosy o tym ze schodzi na psy , bo ludzi przybywa wiecej no i gadaja nie na temat ... dla mnie to troche za mocno powiedziane no bo co zlego w tym ze niektorzy spotykaja sie tutaj zeby zwyczajnie pogadac .. czy musi byc tak ze siedzimy w ciasnych ramach i nikomu nie wolno pisnąć slowa na inny temat czy zazartowac , bo jezeli tak to to jest dopiero zejscie na psy .... rozumiem panowie z FPP ze chcecie zeby forum bylo tematyczne i wogole ale wydaje mi sie tesh ze trzeba sie troche wyluzowac ....

Old Post 07-08-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Burecky
Training (Enforcer)

Talking

Dark dophse mofisz...
Dac mu vodki :-) albo nie lepiej niech sie napije FrugO bo na vodke jest za mlody

Załącznik: the all-seeing eye.zip
Załącznik został 152 razy przeglądany.

Old Post 07-08-2001 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burecky Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burecky Znajdź więcej post'ów przez  Burecky Dodaj Burecky do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burecky prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Burecky
Dark dophse mofisz...
Dac mu vodki :-) albo nie lepiej niech sie napije FrugO bo na vodke jest za mlody

Hmm... Racja, racja, racja.... ale nie tak ostro panowie... oczywiscie ze ludzie poruszaja rozne tematy, mozna o niektorych gadac w kolko i sie go nie wyczerpuje, ale sa takie ktore po kilu postach sie wyczerpuja i ludzuska, probuja cos od siebie smiesznego dodac ... i wlasie od tej pory rozmaiwamy na nie powarznie ....
A tak na marginesie Piwko dla FPP za dobry post .

GG: 1201520

Old Post 07-08-2001 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Ech przyslij faksem a ja nadal nie jestem przekonany co do poziomu tego board'a...

Red rozumiem .. ale nawet loozik ma swoje granice...

Old Post 08-08-2001 01:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Prawda jest taka, na tym bordzie siedzi wiekszosc osob mlodych, ktorym w glowie tylko zabawa, usmiechy, chichy .. itp.. ale wlasnie to zprawia ze jest on oryginalny, rozniacy sie od reszty, wiejacych powaga bordow .. mi sie tutaj wlasnie podoba ten lozz .. swoboda wypowiedzi (nie sugeruje ze na reszcie bordow jes nie ma wolnosci slowa)

Old Post 08-08-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
Prawda jest taka, na tym bordzie siedzi wiekszosc osob mlodych, ktorym w glowie tylko zabawa, usmiechy, chichy .. itp.. ale wlasnie to zprawia ze jest on oryginalny, rozniacy sie od reszty, wiejacych powaga bordow .. mi sie tutaj wlasnie podoba ten lozz .. swoboda wypowiedzi (nie sugeruje ze na reszcie bordow jes nie ma wolnosci slowa)

L00Z, ok. Ale czesto wchodze pod jakis temat czytam, czytam i nagel jakas rzomowka po jednym zdaniu na post. Nic zlego w tym gdyby byly choc na temat ale nic z tego. Tak wiec czytajac dalej zawsze musze scroolnac do gory bo juz nie pamietam jaki temat byl. Heh niewiem czy to smieszne. Mnie to nie smieszy. Jesli chcecie se jaja robic to stworzcie jakis temat jak Smiechy warte (ktos to juz pisal) i nabijajcie sobie posty.

Old Post 08-08-2001 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Looz ale sa granice, tematy czesto nie sa zbyt powazne i mozna sie z nich posmiac, ale z tematu nie z tego ze wychodzac dzis na spacer pies cie obsikal... Co mnie to obchodzi.

Mnie cieszy ze przynajmniej ten temat zostal powaznie potraktowany.

Old Post 08-08-2001 16:19
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Looz ale sa granice, tematy czesto nie sa zbyt powazne i mozna sie z nich posmiac, ale z tematu nie z tego ze wychodzac dzis na spacer pies cie obsikal... Co mnie to obchodzi.

Mnie cieszy ze przynajmniej ten temat zostal powaznie potraktowany.

no wlasnie ... dzisiaj bylem na spacerze z psem i zazwyczaj idac sobie Al. Jana Pawla II skrecam w lewo w alejke Burzynskiego .. tam jest taki park chyba im. Żwirki i Wigury ... no i tam sa drzewka .. moj psiak zazwyczaj sika na to trzecie w 4 rzedzie od lewej ... tym razem nalal pod drugie .... dziwne nie ????

ah ten humor .....

Old Post 10-08-2001 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Temat jak mi sie wydaje nalezy juz zakonczyc bo i z tego topica wyjda tylko bzdury.

Old Post 10-08-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

Tak wlasciwie to wszystkie topici sie w koncu wyczerpuja i "ewoluuja". Wedlug mnie to nie tak zle ze dyskusja zjezda na inny tor( hehe jak znajomo brzmi )
Najbardziej mnie tylko wqrza gdy topic z dyskusji zmienia sie w bluzgania wszedzie dookola.

Btw ostatnio - jak ten board nie dzialal to se wszedlem na board z counter.strike.pl. No coz... nie chce robic antyreklamy ale to co tam sie dzieje to jest katastrofa- na kazdym praktycznie ciekawszym temacie wszyscy sie wyzywaja- a to mlody board...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 04-09-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

quote:
Napisane oryginalnie przez Red

no wlasnie ... dzisiaj bylem na spacerze z psem i zazwyczaj idac sobie Al. Jana Pawla II skrecam w lewo w alejke Burzynskiego .. tam jest taki park chyba im. Żwirki i Wigury ... no i tam sa drzewka .. moj psiak zazwyczaj sika na to trzecie w 4 rzedzie od lewej ... tym razem nalal pod drugie .... dziwne nie ????

byles z nim u weterynarza???

ja nie widze nic zlego w zmienianiu tematu wlasciwie dlatego tylko siedze na tym boardzie bo tu nigdy nie jest nudno a wzasadzie to tak jak pisalo wiele osob przedemna rozmowa sama z siebie w koncu zmieni temat bo by sie wyczerpala

Old Post 07-09-2001 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]BaroN
Guest

Dark dophse mofisz...

Old Post 23-09-2001 12:11
[SUN]BaroN
Guest

Old Post 23-09-2001 12:12
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]BaroN

No ja vodki nie oijam jusch

[F|S|G] member

Old Post 01-10-2001 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

SQN SUX

Old Post 12-10-2001 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez Zap!
SQN SUX

SQN to najlepsze co moze byc na swiecie... Paliles kiedys? Jezeli nie, to nie wiem czemu tak sie wypowiadasz o tym...
----------------------> L O L <-----------------------

[F|S|G] member

Old Post 19-10-2001 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

quote:
Napisane oryginalnie przez Fruit

SQN to najlepsze co moze byc na swiecie... Paliles kiedys? Jezeli nie, to nie wiem czemu tak sie wypowiadasz o tym...
----------------------> L O L <-----------------------

ja tam wole wajt widoł ale sqn tez moze byc

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 19-10-2001 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

a ja wole CS w pewnym sensie to tez narkotyk

Old Post 19-10-2001 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]puru
Training (Enforcer)

Thumbs down

Musze przyznac, ze jak na razie czytalem tylko tego boarda i nic nie mialem do dodania do zadnego z topicow. Ponadto wydaje mi sie (wydawalo), ze ten board jest konkurencyjny w stosunku do boarda na cs.pl (aktualnie jest niedostepny), ktory juz jakis czasem temu, IMHO, zszedl na psy .

Jak do tej pory wydawalo mi sie, ze poruszane tematy sa w miare sesnsowne, aczkolwiek ostatnio tutaj tez zaczely sie dziac "zle" rzeczy. To moje zdanie ... jak na razie dalej skupie sie tylko na czytaniu (BTW, obok mnie stoi szefo i tez podziela moje zdanie ).

Old Post 19-10-2001 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]puru Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]puru Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]puru Dodaj [SPECNAZ]puru do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]puru prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

no ale chyba sa jakies sensowne tematy

jest pare osob ktore zmieniaja temat na jakis gupi ja tez tak czasem robie ale z umiarem

problem w tym ze nikogo tak naprawde nie intresuje temat na boardzie oni wola sobie poczatowac

Old Post 19-10-2001 21:37
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
no ale chyba sa jakies sensowne tematy

jest pare osob ktore zmieniaja temat na jakis gupi ja tez tak czasem robie ale z umiarem

problem w tym ze nikogo tak naprawde nie intresuje temat na boardzie oni wola sobie poczatowac

Nie zgadzam się z tym. Oczywiście poczatować zawsze można, ale główny temat topiców jest najważniejszy.

Old Post 20-10-2001 08:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:51.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions