Co wy bredzicie?!
Z board'em fpp.pl jestem zwiazany dosyc dlugo, patrzylem jak przyrasta mu osob, tematy bywaly rozne, z niektorych mozna bylo sie posmiac, w innych powaznie podyskutowac.
Teraz patrze na to i nie wiem czy sie z niektorych smiac, czy sie na nich zloscic. Panowie wiem ze macie kompleksy na punkcie swoich post'ow ale opanujcie sie troche, niektorzy z was przychodza zeby nam wkleic swoje " " i " " ale nie o to w boardzie chodzi. Polowa z was sie wypowiada nie dodajac nic do zaczetego tematu, przez co polowa tematow ma 2-3 pierwsze posty na temat a dalej to wyglupy i idiotyzmy innych. Jesli chcecie sie z czegos posmiac co nie jest zwiazane z tematem zalozcie nowy post, bo ja na przyklad chce poczytac o skryptach a nie o tym ze przedchwilka usiadliscie do kompa... Co mnie to obchodzi.
Zwracam sie do was w prosbie, mowcie kiedy macie cos do dorzucenia do tematu. I jesli chcecie powiedziec ze siadacie do kompa to zalozcie temat o tym jak siadacie do kompa .
Nie powaznie... Nie pozwolcie zeby ten board zszedl na psy (choc teraz juz odrobine szczekamy ). Mam nadzieje ze przynajmniej ten temat bedzie sie trzymal tematu.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|