powiedz jakie chcesz newsy a takie doataniesz, bo ja chyba nien wiem o co chodzi : male zestwienie zeby mozna bylo mowic na przykladzie:
cs.pl :
"Łap skina! 9-11-2001 16:21
Komentarze (5)
Znów duży update na CsSkins. Chłopcy przyłożyli się porządnie i dosłownie zasypali nas skinami. Prawie 100 podmianek!
Niestety nie wszystkie są "pierwszej świeżości", ale to nie przeszkadza w radosnym buszowaniu po sajcie... Ja znalazłem coś dla siebie.
Proszę:
To "coś" podmienia standardowa kurę i od dzisiaj będę to mijał na włoskim bazarku.
Dziwoląga możesz ściągnąć lokalnie (30 kilo).
FrugO
"
cs.fpp.pl
" Nowe skiny
09·11·2001 - 11:45 - kag - -
Counter-Strike Skins zostało zaktualizowane. Odwalili kawał dobrej roboty i mają dla was 90 ! nowych skinów, na pewno można coś dla siebie wybrać, jeśli tylko macie ochotę na zmianę. Zapraszam . "
Czy i jaka jest tu jakosciowa roznica w stylu napisania tych newsow ? Help please, bo jako newsman nie moge tego tak zostawic, ze 'moj' czytaelnik nie moze czytac tego co ja pisze bo za powazne i sztuczne, no ja nie wiem, ja tego w piwnicy nie skladam z klockow L , tylko pisze to co sie dzieje... Jak tylko bede wiedzial co robie zle to moge to poprawiac, ale jak na razie nie wiem