Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > F|S|G Sux?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

F|S|G Sux?

Wyslalem maila do borga, w sprawie rejestracji do jakiejs tam ligi i oto mail:

"Slyszalem bardzo zle rzeczy o waszym klanie ... ale tak czy inaczej ... miejsc brak !

The BORG"

hmmm moze mi ktos powiedziec co nasz klan F|S|G zle robi???? jakie bardzo zle rzeczy? albo kto rozsiewa te plotki, moze jakis kolo co ginal w co 2 rundzie od heada?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-11-2001 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Unhappy

Hyh, ja osobiscie bardzo lubie klan First Strike Grup...
a zlych zeczy o was nie slyszalem.

Old Post 06-11-2001 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[-AvP-]*Slynny
Training (Enforcer)

MOJE ZDANIE

A ja lubie wszystkich graczy w CS'a pod warunkiem ze nie robi Tk
i nie czituje !!!!!!!!!!

Old Post 06-11-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [-AvP-]*Slynny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [-AvP-]*Slynny Znajdź więcej post'ów przez  [-AvP-]*Slynny Dodaj [-AvP-]*Slynny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [-AvP-]*Slynny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

yyyyyyy spoko

Old Post 06-11-2001 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

FSG nie chcail was pzryjac do ligi bo byscie wszystkich wymietli i co by bylo? tzreba zrozumie kooesia, dbal o dobro innych klanow(zeby sie przypadkiem psychicznie nie zalamali )

Old Post 06-11-2001 14:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Ja tam nie znam First Strajkowcow (zawsze chetni do strajku. bez obrazy ale znam Owocka i to sporzo koles. Boja sie was i tyle bo zagralbym zamiast kogos z waszego skladu i bysmy rozgrozmili wszystkich 100:0 wiec po co im to

Old Post 06-11-2001 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

nie jarze kolesia o xywie borg
dioda olewka na jakams tam lige =]

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 06-11-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Chodzi o ta mala lige CS ?
Jezeli tak to nie polecam waszemu klanu. Zarejestrowani sa tam raczej slabe lub srednie klanu. Nie ma sensu grac ze slabszymi. Zwycieswto nie jest wtedy zadna satysfakcja bo z lepszymi i tak sie w dupe dostanie. Najlepiej zapiszcie sie na CB, o ile juz jestescie.
FSG sux ? No co ty. Niby czemu. Nie spotkalem narazie nic NEGATYWNEGO zwiazane z wami.

GO FSG GO ! Nie dajcie od nikogo

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 06-11-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking Hehehe

Nie wiem czy byśmy wymietli wszystkicha ale spox jak tak uważacie to na lige zakłady. hehhe

Old Post 06-11-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Ja przechowuje kase

Old Post 06-11-2001 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Spox

ALe wszyscy wiedz kto wygra my hehhehe
To odrazu dajcie na kase i spadamy do domu po nowe kompy hehe

Old Post 06-11-2001 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

Hm...No coment

Wchodze na serwa...zabilem 2 gosci, sprzatnal mnie trzeci i taki tekst...
jak w zalaczniku

Hm...NO COMMENT, ale ten Clan_dragon tak czesto ... moze ja mu im cos kasy wisze albo co...w sumie nie chcial ROKOKOKOKO wytlumaczyc dlaczego tak mowi, a moze to jakis fanatyk religijny?

Old Post 07-11-2001 12:40
Wania
-w-

moze poprostu maja do was jakies uprzedzenie

Old Post 07-11-2001 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
moze poprostu maja do was jakies uprzedzenie

No ale niby czemu? To niech odrazu powiedza o co chodzi, a nie wyzywaja od "lamosoof" ... Dzieki wszystkim za poparcie

[F|S|G] member

Old Post 07-11-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Clan_dragon to same debile, ktore mysla ze sa debest, a jak sie ich rozwala(co jest zreszta banalna sprawa )to wyzywaja od cziterow, lamoosoof itp. A nie wiedza sami, ze to oni wlasnie sa tymi lamoosami he he

Old Post 07-11-2001 18:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

eh szkkoda gadac
poprostu sa lamerami i nie umieja sie zachowac
nie nasza wina ze zle sa wychowani
poprostu sa daremni

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 07-11-2001 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Masz racje Lis3n tak jak oni czsem się zachowują na serverach to mało kto widział !

Old Post 07-11-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Masz racje Lis3n tak jak oni czsem się zachowują na serverach to mało kto widział !

Tzn. nie wszyscu z Cldn_Dragon... ode mnie z cafe gra 2 z C_D i sa w miare qlturalni nawet... wiec tylko niektorzy z nich

[F|S|G] member

Old Post 09-11-2001 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

JA jednak mam do was jedno zastrzezenie kiedy zaczynaliscie pamietam ze co was niespotkalem na servie to rzcaliscie bluzgami mi to rybka ale niektorzy nie lubia brzydkiego zachowania a pozatym niezapomne jednego przypalu z klanowka z klanem bC. kiedy to naprawde nieladnie sie zachowaliscie (rzeby niepowiedziec po hamsku) (widzialem to na sqrinach wasze teksty i kickowanie kolesi ) nie wiem jak teraz sie zachowujecie i czy wydoroslaliscie a moze kolesie niekulturalni odeszli bo podobno duzo osob opuscilo klan.... ale najwazniejsze to ze dobrze gracie a inni niech mowia co chca oby do przodu i tak trzymac

Old Post 10-11-2001 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-ViC-
Guest

Ehh macie Problemy zagrajcie klanofke z Clan_Dragon i zobaczymy kto bedzie lamusami ?? Co wy na to ?

Old Post 11-11-2001 10:39
DeStRuCt0r
Guest

Ej nie badz smieszny dobra? Ten wasz clan_dragon to fsg by rozlozylo jedna reka i grajac bez myszek Takze nie badzcie smieszni bo tylko lamic umiece i bluzgac na serwach,a do gry to sie nie nadajecie!

Old Post 11-11-2001 10:51
DIoDA
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
JA jednak mam do was jedno zastrzezenie kiedy zaczynaliscie pamietam ze co was niespotkalem na servie to rzcaliscie bluzgami mi to rybka ale niektorzy nie lubia brzydkiego zachowania a pozatym niezapomne jednego przypalu z klanowka z klanem bC. kiedy to naprawde nieladnie sie zachowaliscie (rzeby niepowiedziec po hamsku) (widzialem to na sqrinach wasze teksty i kickowanie kolesi ) nie wiem jak teraz sie zachowujecie i czy wydoroslaliscie a moze kolesie niekulturalni odeszli bo podobno duzo osob opuscilo klan.... ale najwazniejsze to ze dobrze gracie a inni niech mowia co chca oby do przodu i tak trzymac

ty nie wspominaj o .bc. bo ci kolesie sa calkowicie niepowazni...zaczeli klotnie...juz nie pamietam o co... a kicka dostali od konga za zle zachowanie... nie bez powodu.. jak nie znasz tematu to nie wypowiadaj sie w ten sposob. ja gralem w tym meczu i po nim stracilem jakikolwiek szacunek do klanu bc, jak ktos ci daje takie info to zapoznaj sie ze zdaniem drugiej strony, nie rozsiewaj plotek bo to nieladnie zachowanie (rzeby niepowiedziec hamskie)

Old Post 11-11-2001 15:35
DIoDA
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez -ViC-
Ehh macie Problemy zagrajcie klanofke z Clan_Dragon i zobaczymy kto bedzie lamusami ?? Co wy na to ?

Zagramy tylko jestesmy w fazie ustalania taktyk i dopasowywania squadu... bo niebylby wynik satysfakcjonujacy, jezeli zdobyliby z 3 pkt

Old Post 11-11-2001 15:37
Maniac
Guest

Re: F|S|G Sux?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA
Wyslalem maila do borga, w sprawie rejestracji do jakiejs tam ligi i oto mail:

"Slyszalem bardzo zle rzeczy o waszym klanie ... ale tak czy inaczej ... miejsc brak !

The BORG"

hmmm moze mi ktos powiedziec co nasz klan F|S|G zle robi???? jakie bardzo zle rzeczy? albo kto rozsiewa te plotki, moze jakis kolo co ginal w co 2 rundzie od heada?

Ja juz skasowalem maila od niego a dostalem podobnego jak im wyslalismy zgloszenie do tej ligi, a tam naisal cos w stylu ze juz bylismy w lidze ale jak zobaczyli ze M@cioS czitował to caly klan usuneli z ligi a macios'a juz nie bylo jakis czas w klanie jak go usunelismy. troche to bylo dla mnie dziwne ze po jednym kolesiu mozna posadzic caly klan (zalosne?)

Old Post 11-11-2001 15:55
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA

ty nie wspominaj o .bc. bo ci kolesie sa calkowicie niepowazni...zaczeli klotnie...juz nie pamietam o co... a kicka dostali od konga za zle zachowanie... nie bez powodu.. jak nie znasz tematu to nie wypowiadaj sie w ten sposob. ja gralem w tym meczu i po nim stracilem jakikolwiek szacunek do klanu bc, jak ktos ci daje takie info to zapoznaj sie ze zdaniem drugiej strony, nie rozsiewaj plotek bo to nieladnie zachowanie (rzeby niepowiedziec hamskie)

Akurat widzialem ta klanowke jestem w temacie ci kolesie graja z mojej kafe wiec nie mow ze nie weim co sie stalo poprostu niechcieliscie dokonczyc meczu i wszystkich wypieprzyliscie bo powiedzieliscie ze chcecie grac z innym klanem chociaz z tamtym nieskonczyliscie (((( a pozatym pozostaje kwestia bluzgania na serverach np na takich graczy jak STER Ania no wiecie jeszcze na kobiete byscie sie wstydzili wiec nic nie mow o szacunku

Old Post 11-11-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:

Akurat widzialem ta klanowke jestem w temacie ci kolesie graja z mojej kafe wiec nie mow ze nie weim co sie stalo poprostu niechcieliscie dokonczyc meczu i wszystkich wypieprzyliscie bo powiedzieliscie ze chcecie grac z innym klanem chociaz z tamtym nieskonczyliscie (((( a pozatym pozostaje kwestia bluzgania na serverach np na takich graczy jak STER Ania no wiecie jeszcze na kobiete byscie sie wstydzili wiec nic nie mow o szacunku

Majkiel... o czym Ty moofish wogoole??? Ja jestem z nowego sqadu i zaden z ziomali z [F|S|G] nie jest nie qlturalny... wiec... Nawet jak przyjmujemy rekruta, to dba,y o to, zeby on tesh byl qlturalny... nikt nie bluzga bez powodu!

[F|S|G] member

Old Post 11-11-2001 18:54
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Unhappy

Boze pytaliscie sie dlaczego jest o was taka opinia a wiec mowie (zreszta pisalem wczesniej czy wy nie czytacie ze zrozumieniem) ze ludzie ktorzy byli wczesniej w waszym klanie zabardzo sobie pozwalali z tego taka sytuacja ja osobiscie nic do was niemam bo mi bluzgi w grze nieprzeszkadzaja i mi wisi czy ktos klnie na servie koniec kropka i tyle mialem do powiedzenia....

Old Post 11-11-2001 19:00
Maniac
Guest

quote:
Boze pytaliscie sie dlaczego jest o was taka opinia a wiec mowie (zreszta pisalem wczesniej czy wy nie czytacie ze zrozumieniem) ze ludzie ktorzy byli wczesniej w waszym klanie zabardzo sobie pozwalali z tego taka sytuacja ja osobiscie nic do was niemam bo mi bluzgi w grze nieprzeszkadzaja i mi wisi czy ktos klnie na servie koniec kropka i tyle mialem do powiedzenia....

ale mi nie chodzi o to ze ktos bluzga na ervie tylko o to ze nas nie dopuscili do ligi tylko dla tego ze macios czitowal a my chcielisimy grac w tej malej lidze wczesniej, wtedy jeszcze nie wiedzielismy ze macios czitowal. Tylko nie mowcie ze cos przekrecilem ale wlasnie jest zamkniecie kafe i oblewamy to i jestem z lekka pijany :-0

Old Post 11-11-2001 22:48
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

heheh to juz wiem dlaczego wam ta dobrze w lidze poszlo citery jedne !!! przed nastepnym wejsciem do ligi zostaniecie specjalnie zescanowani na obecnosc czitow zrobia wam kontrole osobista (doglebna ) wiec przygotujcie sie na levatywy

Old Post 12-11-2001 17:59
DarkXenocide
Prezes Poison

Lewatywy ROTFL!

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 12-11-2001 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:51.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions