taa...
tylko ze mapy sa i juz mozna grac, hehe taka jest wlasnie scena polska UT, najpierw gadacie caly czas czemu nei ma map, ze chcecie robic map paki zeby na nich grac, ze chcecie to ze chcecie tamto, ze chcecie sramto, tylko ze taki server juz jest, a nikomu sie nie chce ruszych D.... uzego powazania, i pograc sami sobie przeczycie tymi bezsensownymi tekstami, ja bym chcetnie w kazdej chwili kiedy ta biedna gre odpalam pogral na innych mapach niz docks abbey i streets od ktorych sie slabo robi, ale oczywiscie nikt grac nie moze, po co mi mappak jak i tak mam wszystkie mapy i chce na nich grac, wielu najpierw sie opowiada za tym pomyslem a i tak nic nie robi zeby bylo lepiej, co z tego ze bedzie mappak jak jesli i tak pewnie wszyscy dalej beda grac na dokach i abbey, wszyscy podnosza larmo i placz: nie ma dodatkowych map, chce mi sie zygac docks i abbey, zrobmy mappaka, dajcie mapcycle z dodatkowymi mapami ilu juz takich tekstow slyszalem, a jak juz jest taki server to nikomu sie nie chce ruszyc D...uzego powazania zeby pograc, przeciez to zalosne...
ehh czekam na konstruktywna krytyke
pis
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|