Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Data premiery Wilczego Szańca
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xceed
prodigY

Data premiery Wilczego Szańca

23.11.01 ? Czy to oficjalne ? Ktoś wie ? Bo dzień premiery muszę mieć jakoś oznaczony w kalendarzu ;-) ... jako Doomsday ;-)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-11-2001 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Jesli wierzyc licznikowi ktory odlicza czas na http://www.wolfensteinx.com/ do ukazania sie RTCW to data 23.11.01 jest wielce prawdopodobna . Zostalo 11 dni, 20 godzin i 56 minut. Mam nadzieje ze za 11 dni moje lacze wstanie na nogi ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 11-11-2001 02:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Sorry walnalem sie z urlem . Mialo byc http://www.wolfensteinworld.com ... No tak 3:06 - czas spac a nie postowac na forum

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 11-11-2001 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Cool

no a Kevin Cloud mowi ze gra pojawi sie na sklepowych polkach jak bedzie gotowa ;>>>>>>

Old Post 11-11-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

No i trzeba oryginal kupic, juz nie mowiac o klopotach z cd-keyem, to bardziej mi chodzi ze trzeba wspierac chlopakow z ID & spolka za to co dla nas robia. Wg. mnie pirata kupi albo kompletna lameria albo kolesie co zupelnie kasy nie maja, bo skombinowac te nawet 100 zl. na giere pokroju wolfa i miec zajawke z posiadania wlasnego oryginalu i swiadomosc wsparcia tej machiny ktora makes-us-happy - to jest jakis cel.
I jakby ktos pytal to nie, nie jestem kolesiem ktory ma duzo kasy, ktoremu z tego wzgledu latwo mowic o kupowaniu oryginalu. Ale takie gry jak wolf czy q3, dla ktorych warto wydac kase zdarzaja sie na tyle rzadko ze nie mamy powodu by narzekac.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-11-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Thumbs up

racja

Old Post 12-11-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Wg. mnie pirata kupi albo kompletna lameria albo kolesie co zupelnie kasy nie maja, bo skombinowac te nawet 100 zl. na giere pokroju wolfa i miec zajawke z posiadania wlasnego oryginalu i swiadomosc wsparcia tej machiny ktora makes-us-happy - to jest jakis cel.

Lamer jestem bo pewnie bede mial pirata . Mnie wiele gier zrobilo "happy" ale pudeleczek po oryginalach u mnie nie uswiadczysz. Cooozzz ... nie ma piachu u mnie w pokoju zeby schowac glowe ze wstydu

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 13:22
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

Oby cd-key byl dla ciebie igla w stogu siana!
i jeszcze na dokladke
pozdrufki

Old Post 12-11-2001 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

z kupna orginalu jest total odlot
wiem bo kupuie tylko orginaly
nie zapomne jak kupilem BG1 i BG2 omalo sie nie zjaralem
ale spox swienty nie jestem bo piraty porzyczam
Ale wolfa kupie chyba orginal akcie z cdkeiem w q3 jakie mialem dzienks ZAJOBA mozna bulo dostaci a wiec nie skazywal bym Zoltana na takie katusz

Old Post 14-11-2001 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Volwerine604
Skilled (Knight)

tylko mi nie mowcie ze macie zamiar czekac miesiac az gierka bedzie dostepna w polsce

Old Post 14-11-2001 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez Volwerine604
tylko mi nie mowcie ze macie zamiar czekac miesiac az gierka bedzie dostepna w polsce

Z kupieniem oryginalu? Ja zamierzam.
A mysle ze nie bedzie trzeba czekac az miesiac.
A jak sie pojawi pirat i na polski oryginal trzeba bedzie czekac miesiac na przyklad to pojawia sie maly dylemat. Nie bedzie mi sie chcialo yebac z szukaniem cd-keya, w przypadku q3 tak bylo - szukalem i jak nie moglem znalezc dzialajacego to dalem se spoko i poczekalem na polski oryginal.
Ciekawe kto bedzie w Polsce dystrybuowal wolfa, jak ktos wie to dajcie znac.
Pozdry

Old Post 15-11-2001 13:55
Zoltan
Warrior (Scrag)

Fritz ale co za problem ze znalezieniem CD-keya ... Pewnie bedzie ich kilka do wyboru . Fakt, ze bedzie trzeba troche poswiecic czasu na wygenerowanie dzialajacego cdkeya ale co tam . Watpie tez aby polska premiera byla w ten sam dzien jak na zachodzie ... Norma ...

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 15-11-2001 14:08
Volwerine604
Skilled (Knight)

a ja mam nadzieje ze RTCW nie bedzie spolszczone

"Medyk!" - ton glosu wskazuje na to ze narratorowi sie chce bardzo spac
"Potrzebuje amunicje" - jak zwykle znudzony glos narratora
"oops" - mniej wiecej bedzie to brzmialo "oops ???"
itd.

Old Post 15-11-2001 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Eee... chiba nie bedzie spolszczone. Z lenistwa.
Kazda lokalizacja jest zla bo nie jest oryginalem. Polski jezyk na froncie wolfa by brzmial co najmniej smiesznie. Przypomnijcie sobie polska lokalizacje Baldurs Gate (1), nie wiem czy oni specjalnie se jaja robili (np. kowal w jednym miasteczku opisany jako bohater wielu wojen, twardy wojownik a glos zmanierowanego, 15-letniego geja ).
Do spolszczania powinni sie brac ludzie ktorzy czaja klimat a nie wzieci z brzegu, w wiekszosci mierne aktorzyny. Gral ktos w polska wersje Max Payne??? Ehehehee... Czarek Pazura ROXXX!!! Rece sie zalamuja...
Pozdry
P.S. Zoltie, no zdesperowany koles zawsze znajdzie cd-keja ale mam nadzieje ze zdesperowany nie bede zmuszony byc

Old Post 15-11-2001 15:58
Zoltan
Warrior (Scrag)

Nie wydaje mi sie zeby jakis dystrybutor w polsce wzial sie za spolszczanie wolfa. Tak btw to byl jakis fpp spolszczony ?? Co do propozycji pl wersji to proponuje nie Oops tylko Ojej . Fritz jesli bedziesz musial czekac na wydanie wolfa u nas miesiac lub dwa to na pewno w pare chwil znajdziesz cdkey .

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 15-11-2001 16:30
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Nie wydaje mi sie zeby jakis dystrybutor w polsce wzial sie za spolszczanie wolfa. Tak btw to byl jakis fpp spolszczony ?? Co do propozycji pl wersji to proponuje nie Oops tylko Ojej . Fritz jesli bedziesz musial czekac na wydanie wolfa u nas miesiac lub dwa to na pewno w pare chwil znajdziesz cdkey .

Co do pytania: czy był jakiś fpp spolszczony ?
Jeden tytuł spolszczony zanam na pewno był nim Shogo.

Old Post 15-11-2001 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Talking

[BK]FritzKrieg

Przypomnijcie sobie polska lokalizacje Baldurs Gate (1), nie wiem czy oni specjalnie se jaja robili (np. kowal w jednym miasteczku opisany jako bohater wielu wojen, twardy wojownik a glos zmanierowanego, 15-letniego geja ).

ojoj zaraz sie obrarze na Ciebie BG
jest święte dla mnie jak cos jeszcz zlego powiesz o TEJ GRZE to oglosze Dżichad przecwko Tobie

Old Post 15-11-2001 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
[BK]FritzKrieg
ojoj zaraz sie obrarze na Ciebie BG
jest święte dla mnie jak cos jeszcz zlego powiesz o TEJ GRZE to oglosze Dżichad przecwko Tobie

Zauwaz, ze dla Fritza chodzilo o LOKALIZACJE a nie o sedno gry. Ja tez uwazam, ze to sie nie za bardzo udalo polskiemu wydawcy Baldura i sam niezle polewalem z textow mowionych. Lecz jakby nie patrzec BG to byla jedna z pierwszych w pelni zlokalizowanych gier i to tak duzych objetosciowo ... Imho nie znosze jak ktos podmienia oryginalne texty mowione. Wole oryginalne texty a nie jakies ich amatorskie polskie odpowiedniki. Jestem za takim rozwiazaniem jakie jest w Arcanum czyli tlumaczone sa TYLKO texty pisane. Pzdr.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 15-11-2001 20:44
ins@ne

Exclamation

wg http://gry.wp.pl/zapowiedzi/r/Retur...olfenstein.html dystrybutorem będzie LEM

Old Post 15-11-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ins@ne
wg http://gry.wp.pl/zapowiedzi/r/Retur...olfenstein.html dystrybutorem będzie LEM

Przecie zawsze byli Activision....

Old Post 15-11-2001 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

i jest nadal, chodzi o dystrybutora na Polske, ktory ma to rzeczywiscie w planie wydawniczym, ale na grudzien .....
http://www.lem.com.pl/lem/plan.php#grudzien
a swoja droga skoro w dziale http://www.lem.com.pl/lem/gadzety.php maja np podkladke pod mysz UT czy koszulke Q]|[ i UT to moze bedzie i cos z RTCW ?

Old Post 16-11-2001 00:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne

Angry

grudzień - bo europejska premiera ma być 30.11 a w USA - 2 1.11

Old Post 16-11-2001 01:01
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
... maja np podkladke pod mysz UT czy koszulke Q]|[ i UT to moze bedzie i cos z RTCW ?

A kogo tam kreca jakies fanty. Liczy sie CD z wiadomo jaka zawartoscia

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 16-11-2001 01:36
FF_ZOh1w2

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

A kogo tam kreca jakies fanty. Liczy sie CD z wiadomo jaka zawartoscia

To fakt ......

Old Post 16-11-2001 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Cena 189zl tak tylko slyszlem
troche durzo przydaly by sie jednak jakiesi dodatki za taką cene

Old Post 16-11-2001 08:41
FF_ZOh1w2

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
Cena 189zl tak tylko slyszlem
troche durzo przydaly by sie jednak jakiesi dodatki za taką cene

Np: Kubek żeby było w czym pić kawkę po zarwanej nocy z RTCW. Ale tak serio z dodatkami czy bez to będzie jednak warto kupić ( tym bardziej jeśli bedzie cd-key, a pewno będzie ).

Old Post 16-11-2001 09:57
DarkXenocide
Prezes Poison

Liczy sie liczy,,, ale fanty sa tez cool. Ja nie moge juz zyc bez mojego kubka do CSa etc. to umila zjawisko gry ogolnie. Przypomina ci o niej etc. Darowanemu sie w zuby... chopaky

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 16-11-2001 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

Wlasnie zamawiam koszulke q3

Old Post 16-11-2001 14:19
Lucas
esports.pl

Wolf bedzie za 169 pln

Old Post 17-11-2001 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrOs
GrOsik T3

Unhappy

Niestety cena to nie wszystko. Data premiery w Polsce wg. Licomp EMPIK Multimedia, poczatek grudnia 2001r http://www.lem.com.pl/lem/plan.php.

SHIT!!!

IRCnet #wolfpl

Old Post 17-11-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:42.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions