Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Znowu !!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Angry Znowu !!!!

Znowu wyskakuje mi INVALID_CDKEY !!!!!!!!!!!!!!! co mam zrobic ? wiem ze niektorym osobom tez tak wyskakiwalo ale jakos daly sobie z tym rade ,,,, POMOCYYYYYYYYYYYY

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy hmmm

Myst mi tesh się tak dzisiaj działo ale tylko na snajperzez jak wpisywałem 'snajper.pl:27966' zamiast '213.77.1.28:27966'... moim zdaniem nie powinno być różnicy no ale cóż...
ps. są w necie programy pozwalające przejście przez 'INVALID_CDKEY', nawet taki miałem kiedyś ale gdzieś mi o wcięło

Old Post 10-12-2001 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Angry niestety

na ten adres tez mi nie wchodzi '213.77.1.28:27966' bleeeeeeeeeee jezuniu . A jeszcze zpoamnialme zaznaczyc ze mam orginal ale kupiony u ruskich na stadionie za 20 zeta

Old Post 10-12-2001 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AS]ik
Training (Enforcer)

cd_key

cd_key panowie
i slusznie mozna miec jakies watpliwosci .... sprawdzilem na 2 kompach piraty quake (orginalne cd_keye) te same !!!! na jednym nie wchodzi na serwer ... na drugim bez problemu .... hmmm mozna sie tylko niepokoic ze masterzy kombinuja ...

Old Post 10-12-2001 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AS]ik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AS]ik Znajdź więcej post'ów przez  [AS]ik Dodaj [AS]ik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AS]ik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: cd_key

quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
cd_key panowie
i slusznie mozna miec jakies watpliwosci .... sprawdzilem na 2 kompach piraty quake (orginalne cd_keye) te same !!!! na jednym nie wchodzi na serwer ... na drugim bez problemu .... hmmm mozna sie tylko niepokoic ze masterzy kombinuja ...

Taaa... tak pewnie znow potrwa... to ID software cos wali w master serverze... oni jak zaczna to nie skoncza szybko, a ze lubie rzeczy psuc to wiemy z ich point releasow ktore to kolejno obnizaly popularnosc Q3 wzgledem cs...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Wink eh

ja teraz musze kuć bo pórocze sie zbliża i trzeba troszke ocen poprawić i mniej gram... ale zaa to w ferie bedzie full grania (jak nie bedzie qmpli) i proponuje r3 więcej treninguff bo jak widzieliście (jush troche minęło) ż przegraliśmy z dT... wiem iem to przez naszą psychikę ale to nie jest wina tylko tego... trzeba więceej treningów organizować bo nie jesteśmy prawie wogóle zgrani a bez tego nie mamy po co istnieć (klan )
sxl, deen zorganizujcie coś na snajperze i trzeba obmyślić jakieś INTELIGENTNE zaagrania np. na dockach, stritsach albo abbey'u bo jako zespół gramy koszmarnie (chociaż moim zdcaniem lepiej od dT gdzie jest 0 współpracy) ale to i tak bnie powinna tak być...

Old Post 10-12-2001 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking hehehhehehe

QR.DE ten post miał iść na temat 'it's just one of those days...' ale chyba sobie źle kliknąłem

Old Post 10-12-2001 21:29
sxl
Want some?

Re: eh

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja teraz musze kuć bo pórocze sie zbliża i trzeba troszke ocen poprawić i mniej gram... ale zaa to w ferie bedzie full grania (jak nie bedzie qmpli) i proponuje r3 więcej treninguff bo jak widzieliście (jush troche minęło) ż przegraliśmy z dT... wiem iem to przez naszą psychikę ale to nie jest wina tylko tego... trzeba więceej treningów organizować bo nie jesteśmy prawie wogóle zgrani a bez tego nie mamy po co istnieć (klan )
sxl, deen zorganizujcie coś na snajperze i trzeba obmyślić jakieś INTELIGENTNE zaagrania np. na dockach, stritsach albo abbey'u bo jako zespół gramy koszmarnie (chociaż moim zdcaniem lepiej od dT gdzie jest 0 współpracy) ale to i tak bnie powinna tak być...

Stary jak narazie to ja sie ciesze jak gram 45 minut sobie. Mam zwalone tygodnie w szkole, w nastepnym tygodniu powinienem miec wiekszy luz choc i tak nie za bardzo... Jednak proponuje trening klanowy skladem 1ym w sobote ok 21:00.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Unhappy temat

ehhhh , wydaje mi sie ze zapomnielilsie jaki jest temat tego topica !!! PLIZZZZZZZZZZ POMOCY !!!

Old Post 11-12-2001 11:22
Pwael
Combat (Death Knight)

Unhappy kombinatorzy... wy! wy!

ja tez mialem wczoraj takie problemy, mieszalem mieszalem w koncu zaczol mi sie pojawiac komunikat cdkey_inuse(client_ip_change) pozniej wszystko zrobilem tak jak bylo na samym poczatku i zaczelo mi juz spokojnie wchodzic
mam nadzieje mysti ze dasz sobie z tym rade !

Old Post 11-12-2001 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: kombinatorzy... wy! wy!

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
ja tez mialem wczoraj takie problemy, mieszalem mieszalem w koncu zaczol mi sie pojawiac komunikat cdkey_inuse(client_ip_change) pozniej wszystko zrobilem tak jak bylo na samym poczatku i zaczelo mi juz spokojnie wchodzic
mam nadzieje mysti ze dasz sobie z tym rade !

Paniaki, pls dolaczcie sie do dyskusji w temacie o Qlnecie ktory rozpoczalem, musze znac Wasze opinie.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 11-12-2001 17:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions