Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Kick za Ping?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

Thumbs down Kick za Ping?

Ten post to właściwie apel, ale wypowiedzcie się ......
Otóż wczoraj na jednym serwie najpierw zostałem wyzwany od lam, a potem zobaczyłem jak trwa votovanie żeby mnie wykickać...
Za co? Ano za to, że medyk w jednej rundzie mnie 7 razy podniósł...
Cienki jestem? Jasne, ale jak jako jedyny miałem ping ok 100, a reszta od 4 do 20, to się **** nie dziwcie, że cienki damage!!!
Więc fuck, : Jak nie chcecie w Teamie dużego pinga, to może mu powiedzieć : stary, psujesz gre itd. itp... To sobie sam pójdę... A tak za jakiś czas, na innym serwie (tu lepszy ping w stosunku do reszty) słyszę text: z ilu serwów cię wykickali, że tu przylazłeś?
****, pieprzona niesprawiedliwość......

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-12-2001 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

Rozwiazanie jest proste - nie wchodzic na lamowate servery.
A ktore nie sa lamowate? Tego sie dowiesz na kanale #wolfpl, skad startuje wiekszosc powaznych graczy i gdzie sie mozesz dowiedziec rzeczy ktore cie interesuja.
Uwaga: Nie wszyscy tam sa powazni (pozdry dla Nikta ) wiec wyrozumialosc jest wskazana
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-12-2001 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ThoT
[Poison]Clan member.

Chyba sie stary pomyliles. Ja jak mam pinga kolo 100 to jestem happy. Gram w wolfa jakis czas i nie widzialem mniejszego pinga u ludzi jak 50, i nie sadze zeby ktos cie wywalil za to ze medyk cie 7 razy podnosil. Jakby nie chcieli z toba grac to by olali twoje krzyki "MEDIC!" Moze rozwaliles kogos z druzyny ? Nie sadze zeby wawalili cie tak dla zabawy, ale moze sie myle.

Jak jestes cienki to cwicz, trening czyni mistrza

Prepare to be POISONED

Old Post 12-12-2001 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ThoT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ThoT Znajdź więcej post'ów przez  ThoT Dodaj ThoT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ThoT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Jezeli to bylo na Rybach to sie powinni cieszyc wrecz ze sobie punkty podnosza dzieki tobie -> z reszta to co mowil Thot : pierwej by cie olali i nie leczyli a dopiero potem moze by wywalili . Chyba ze sie darles 50 razy MEDIC !!! jak zwykle wszystko jest wzgledne . A co do pinga to jak sie zorientowalem to dopiero ponizej 300 gra zaczyna sie haczyc .

Old Post 12-12-2001 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

Talking Re: Kick za Ping?

Jasne, może mam skopaną Winde, nie wiem.....ale naprawdę reszta miała ping w granicach 20, a ja ok 100... Nie o to chodzi, że gra mi się sypie, ale jeśli masz full health ,ładujesz cały magazynek Thompsona w typa co ma z 1/5 healthu, a on nic.....a po chwili sam leżę. A jak medyk nade mną sam żre apteczki,zamiast mnie podnieść, to ja takiego meda !@#$%^
To samo się tyczy wołania o ammo : czy trzeba się prosić non-stop? No przecież to logiczne, że med ma dawać med paki, a lieut ammo, a nie napier@#$ naloty w kółko. Tylko, że jak komuś wolniej to idzie, to nie wywalać na ryja od razu.....

A zresztą......wołanie na puszczy, jęczenie pijanego
Wywalić ten Topic, hehe

Old Post 12-12-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Ja tam z pingiem nigdy nie schodzę poniżej 100. Zazwyczaj mam między 100 a 300 ( i wtedy gra mi się oki), ale ostatnio często mam w przedziale 600 - 800 ( coś mi dostawca szwankuje). I cóż w takich sytuacjach nie pozostaje mi nic innego niż samemu podjąć decyzję o rezygnacji z gry. Przy takim pingu zazwyczaj czynię więcej szkody niż dobrego, po prostu nie ma się pełnej kontroli nad wszystkim ( człowiek nie jest aż tak wspaniałomyślny aby przewidzieć co się stanie za tą sekundę - tzn. co się już stało a ty jeszcze o tym nie wiesz że się stało = inaczej mówiąc lag) . Troche nagmatwałem ale chyba wiadomo o co chodzi )

Old Post 12-12-2001 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

pewnie dlatego medycy czy lutenet ci nie daja ammo lub zycia bo albo ktos wlasnie do nich strzela , albo biora sie za to ludzie nieodpowiedzialni ktorzy nie wiedza jaka funkcje pelnia, moze miales pecha, ale jak ja zawsze prosze o cos tam to dostaje, a ile razy widzialem jak ja lezalem a medycy w ogniu leczyli cie, nie zwazajac na to ze zaraz oni bede blagac o zycie, mowie ci niektorzy bira klase, a nawet niewiedza jak jest ich rola, a co do pingow to zebys widzial ile ja razy mialem najwiekszy ping, az szkoda gadac i ja sam tez sie wtedy dziwilem, bo jak wszyscy mieli ponizej 100 to jak musialem miec powyez 200, i to jest denerwujace bo ja sie napie****** z kims to nie wiesz czy ty jestes taki cieniak czy poprostu kolo jest tak dobry, a to czasem tylko wina pingu, bo raczej trudno wygrac z pingiem 200 , a koles ma np.50, da sie napewno ale ciezko , a pozatym trzeba sobie wyrobic wprawe do pingow, i zawsze wiedziec jaki sie ma jak sie laduje do gry

Old Post 12-12-2001 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: Re: Kick za Ping?

quote:
Napisane oryginalnie przez [mroova]ant
Jasne, może mam skopaną Winde, nie wiem.....ale naprawdę reszta miała ping w granicach 20, a ja ok 100...

Ping 4-20 mowisz ... no no ... to ilu was tam gralo hm 2-3ech an serverze ? z pingiem do 150 jakos da sie grac od 50 do 100 jest bosko a powyzej 150 mozna zawiesic givere na plecy ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 12-12-2001 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

Noto jak jednym pasuje ping poniżej 100, a inni grają na 200 i też luz, to znaczy że się czepiam, jestem lama, i idę grać w tetrisa

Old Post 12-12-2001 17:52
C4|Shiro
Crane

e tam...dzis gralem z pingiem okolo 600-700 i jakos mi dobrze szlo...nie narzekalem...tzn postrzelac to se moglem..ale w koncu gram medem...wszystko bylo oki dopuki nie dostalem bana na Rybach no cow kwestia przyzwyczajenia te pingi...(ale fakt jescze mnie nie cofalo o 5 metrow co secunde jak to na 999 bywa)

Old Post 13-12-2001 00:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Niestety przy 999 nie da się już zrobić nic , no ostatecznie mażna ludziom prezenty świąteczne rozdawać w postaci darmowych fragów. Ja sam gram dosyć ofensywnie i niestety nie mogę powiedzieć abym miał szanse wygrać jakiś pojedynek 1 vs. 1 z osobą która ma pinga w okolicy 100 ( chyba że wejdzi na fartownie rzucony granat).

Old Post 13-12-2001 08:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

dzis doszedlem do wniosq ze granie z kompa w lanie nie ma sensu...chyba ze na dobrym laczy....drugi komp jak chodzi blokuje pakiety...ja na sdi mam staly ping 999 jak chodzi u mnie inny komp w lan....eh

Old Post 14-12-2001 02:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreszczyna
Training (Enforcer)

Re: Kick za Ping?

quote:
Ten post to właściwie apel, ale wypowiedzcie się ......
Otóż wczoraj na jednym serwie najpierw zostałem wyzwany od lam, a potem zobaczyłem jak trwa votovanie żeby mnie wykickać...
Za co? Ano za to, że medyk w jednej rundzie mnie 7 razy podniósł...
Cienki jestem? Jasne, ale jak jako jedyny miałem ping ok 100, a reszta od 4 do 20, to się **** nie dziwcie, że cienki damage!!!
Więc fuck, : Jak nie chcecie w Teamie dużego pinga, to może mu powiedzieć : stary, psujesz gre itd. itp... To sobie sam pójdę... A tak za jakiś czas, na innym serwie (tu lepszy ping w stosunku do reszty) słyszę text: z ilu serwów cię wykickali, że tu przylazłeś?
****, pieprzona niesprawiedliwość......

STARY CO TO ZA SERWER OD 4 DO 20 MA SIE TYLKO W LAN,WIEC NIE SCIEMNIAJ ZE NA NECIE KTOS MA 20 NIERAZ GRAM NA LACZU 1 MB A MAM 90-100 IJESZCZE NIE SPOTKALEM SIE Z SERWEREM GDZIE JEST 20 NAJMNIEJ CO WIDZIALEM TO 60,A MOZE CIE WYWALILI ZE BYLA TO ROZGRYWKA KLANOWA??????

Old Post 23-12-2001 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreszczyna Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreszczyna Znajdź więcej post'ów przez  dreszczyna Dodaj dreszczyna do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreszczyna prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

quote:
Napisane oryginalnie przez dreszczyna

STARY CO TO ZA SERWER OD 4 DO 20 MA SIE TYLKO W LAN,WIEC NIE SCIEMNIAJ ZE NA NECIE KTOS MA 20 NIERAZ GRAM NA LACZU 1 MB A MAM 90-100 IJESZCZE NIE SPOTKALEM SIE Z SERWEREM GDZIE JEST 20 NAJMNIEJ CO WIDZIALEM TO 60,A MOZE CIE WYWALILI ZE BYLA TO ROZGRYWKA KLANOWA??????

W lanie koleżko to ja mam ping 0 (zero). Nie widziałeś mniej niż 60? To mało widziałeś

Old Post 23-12-2001 12:49
Cain
Warrior (Scrag)

ehh i odswiezyl sie temacik
a to tez cos napisze , a wiec tak:

quote:

STARY CO TO ZA SERWER OD 4 DO 20 MA SIE TYLKO W LAN,WIEC NIE SCIEMNIAJ ZE NA NECIE KTOS MA 20.....

a czy ci ludzie grajacy na tym serwerku nie mogli grac po lanie i miec tak niskich pingow ? nie wszyscy grajacy na netowych serwerach graja laczac sie przez internet....
quote:

......NIERAZ GRAM NA LACZU 1 MB A MAM 90-100....

no bo tak tak juz jest ze ping zalezy zarowno od Twojego lacza jak i lacza serwera..... jak postawisz serwer na SDI i wlezie na niego 10 osob, to chodzby kazda z nich miala niewiem jak szybkie lacza to raczej nie pogracie.....
ja mam SDI i staram sie grac tylko na serwach na ktorych mam dobry ping, tzn wachajacy sie w granicach 100 - 150 ( przy duzej liczbie graczy np 24) a i tak przewaznie gram z pingiem okolo 50
quote:

....A MOZE CIE WYWALILI ZE BYLA TO ROZGRYWKA KLANOWA??????

....moze.....

Old Post 23-12-2001 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Spoko zdarzaja sie pingi ponizej 60. Mnie casem spada nawet do 20 na jakis czas... To wszystko zalezy od pory dnia, lacza (nie tylko wlasnego, ale tez reszty graczy) no i ilosci graczy. Takze w dobrych warunkach laboratoryjnych mozna poplywac z dobrym pingiem .

Old Post 23-12-2001 13:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
Spoko zdarzaja sie pingi ponizej 60. Mnie casem spada nawet do 20 na jakis czas...

TA?! 20?! ja widziałem 2 razy u kolesia ping -1!!
Naprawde!!! pewnie zanim naciśnie przycisk
już się ruszy

Old Post 23-12-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN

TA?! 20?! ja widziałem 2 razy u kolesia ping -1!!
Naprawde!!! pewnie zanim naciśnie przycisk
już się ruszy

hehe dobre ping -1
-1 przy pingu pokazuje po zmianie mapy na serwerku jezeli dana osoba jeszcze nie jest w grze (mapa jej sie ciagle laduje)
zerknij sobie np na ByRy'm jak zmieni sie mapa ile osob ma "ping" -1

pozdr.

Old Post 23-12-2001 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

hehe dobre ping -1
-1 przy pingu pokazuje po zmianie mapy na serwerku jezeli dana osoba jeszcze nie jest w grze (mapa jej sie ciagle laduje)
zerknij sobie np na ByRy'm jak zmieni sie mapa ile osob ma "ping" -1

pozdr.

ale fajnie to wygląda.........

Old Post 23-12-2001 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreszczyna
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:

W lanie koleżko to ja mam ping 0 (zero). Nie widziałeś mniej niż 60? To mało widziałeś

duzo widzailem,i nie sciemniaj mi tu ,z pingiem 0 mozesz najwyzej grac z serwera i wez nie wypisuj mi tu takich glupot!!!!!!!troszeczke gram juz przez net,z roznych lacz, i prosze nie podnos adrenaliny!!!!

Old Post 23-12-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreszczyna Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreszczyna Znajdź więcej post'ów przez  dreszczyna Dodaj dreszczyna do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreszczyna prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreszczyna
Training (Enforcer)

w lanie to mozesz miec chodzilo onet gosciu poczytaj dobrze!!!!!!!!!!!

Old Post 23-12-2001 20:50
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:

duzo widzailem,i nie sciemniaj mi tu ,z pingiem 0 mozesz najwyzej grac z serwera i wez nie wypisuj mi tu takich glupot!!!!!!!troszeczke gram juz przez net,z roznych lacz, i prosze nie podnos adrenaliny!!!!

ping 0 żadko sie zdarza ale sie zdarza

Old Post 23-12-2001 21:24
dreszczyna
Training (Enforcer)

chodzilo o internet INTERNET nie lan !!!!!!!!!!

Old Post 23-12-2001 22:50
[mroova]ant
BLADERUNNER

Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:

Stary, jak ci adrenalina buzuje, jak jesteś nerwowy, to polecam czytanie książek (papierowych). Cholernie uspokaja. Na boardzie to nerw ci raczej skoczy

Old Post 23-12-2001 23:02
dreszczyna
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:

Stary, jak ci adrenalina buzuje, jak jesteś nerwowy, to polecam czytanie książek (papierowych). Cholernie uspokaja. Na boardzie to nerw ci raczej skoczy

as z bajera wyskoczyl!!!!!!

Old Post 24-12-2001 09:48
[mroova]ant
BLADERUNNER

Thumbs down Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:

as z bajera wyskoczyl!!!!!!

Daj juz spokój.....

:::::::::::::::::::::::
Moderator : jako, że zacząłem ten topic który zaśmieca board i nie wnosi nic sensownego to proponuję go zamknąć lubusunąć.

Old Post 24-12-2001 09:57
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:

Daj juz spokój.....

:::::::::::::::::::::::
Moderator : jako, że zacząłem ten topic który zaśmieca board i nie wnosi nic sensownego to proponuję go zamknąć lubusunąć.

temat był kick za ping i go sie trzymajmy
Mozna wywalic kodos kto ma ping 999.
Taki koles ani ruszyć sie nie moze ani nic (dobra tarcza )
jesli ma taki ping przez 5min to go kick

Old Post 25-12-2001 18:09
Cain
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN

temat był kick za ping i go sie trzymajmy
Mozna wywalic kodos kto ma ping 999.
Taki koles ani ruszyć sie nie moze ani nic (dobra tarcza )
jesli ma taki ping przez 5min to go kick

jak ktos ma pinga 999 to raczej sam wyjdzie z serwerka, no chyba ze wszedl i poszedl od kompa
takiego mozna kopnac ale zadnego innego....
jak ktos lubi grac z pingiem 700 to niech sobie gra.....

Old Post 25-12-2001 18:14
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kick za Ping?

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

jak ktos ma pinga 999 to raczej sam wyjdzie z serwerka, no chyba ze wszedl i poszedl od kompa
takiego mozna kopnac ale zadnego innego....
jak ktos lubi grac z pingiem 700 to niech sobie gra.....

Kiedyś grałem z takim pingiem.......
Nie polecam .......
Jestem na plazy, a tu nagle!!! BUM i jestem w bazie
Albo biegne, biegne, biegne, nie żyje..........

Old Post 25-12-2001 18:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions