Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Astercity robi klientow w ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Unhappy Astercity robi klientow w ...

CZesc wam,

Mam zle wiesci (glownie dla mnie a wiec, kto mnie nie zna nie moze nie czytac) ale chcialem sie z wami podzielic nimi. Astercity (ten co daje niektorym lacze do internetu) wprowadzilo taryfe 0,54 za 15 min w sieci. A tym samym skonczylo sie nieograniczony dostep do ineternetu. Tera za kazda minute place. Co jednoczesnie ogranicza granie z wami. Bo bogaty nie jestem. tym samym raczej bedzie to koniec z UT po sieci dla mnie ... starsi nie daruja mi tego ze za gre placa oni. Wczesniej byl miesieczny abonament nie bylo problema, a tera ... oznacza to ze koncze z UT no chyba ze znajde spasora...
Oczewiscie minimalny dostep bede mial tzn jakies 5 h miesiecznie w ramach dostepu do skrzynki.
Jak macie jakis pomysl to dajcie, poza tym chcialem sie od was dowiedziec na temat lacz internetowy jakie macie bo moze uda mi sie zmienic i wtedy bedzie po staremu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-11-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

ale pizdy z tych a astrer..
pokaz im a potem zrob
ja mam sdi tez jest chu|jowo, ale przynajmniej mam abonament miesieczny... pozostaje ci zainwestowac w tepse?! chociaz to nie jest najlepsze rozwiazanie...

Old Post 09-11-2001 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
pozostaje ci zainwestowac w tepse?! chociaz to nie jest najlepsze rozwiazanie...

W tym wypadku chyba najlepsze Moim zdaniem zostaje Ci SDI. Inne lacza stale sa dopiero drogie....

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 09-11-2001 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Całkowicie popieram al1ena
A tak swoją drogą to pójdż do nich i im powiedz co o nich myślisz

Old Post 09-11-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Dzęki chłopaki, juz chyba znalazlem wyjscie. Kablowka od astera tez skoczyla a wiec chyba przerzuce sie na PTK i załatwie chello moj kompel ma i sie nie skarży (prawie) a wiec chyba sie przezuce jeszcze tylko zorietuje sie w laczach i kosztach. Kto wie moze mi sie uda dzieki za pomoc @ll : ).

Old Post 09-11-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

dobry pomyślunek
mój qmpel też ma CHELLO z PTK i mówi że jest ZAJE*****!
good luck

Old Post 09-11-2001 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Exclamation

Co do chello mam mieszane opinnie jeden mowi ze dobre drugi ze do kitu. Tzn. KaZaA na chello podobno ma przekaz gora 2kb/s c0o jest krytyczne przy 15 kb/s kture teraz mam z kolei chello szybciej daje strony zachodnie a wolniej polskie a wiec jeszcze lukne w ceny i zaczne ciulac na zmiane lacza bo z asterem (blee) nie da sie wytrzymac. Jeszcze raz dzieeki za pomoc all.

Old Post 10-11-2001 11:07
ZimZum
Nieśmialy abstynent

na jakiej zasadzie dziala astercity?
Modem kablowy, czy dial-up?

Old Post 10-11-2001 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

hmmmm
będe strzelał że jest to modedm kablowy bo DIAL-UP jest taki SYFNY (tak jak MODEM ogólnie) że F4+4L by chyba nie grał z taki łączem

Old Post 10-11-2001 17:42
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking YEEEEEEEA

Ludzieeeeee !!!! Mam eXtra waidaomość !!!!

Astercity znane jest ze swego bałaganu i syfu jakiego maja w firmie.
Najpierw zacząlem dzwonic po kolagach którzy maja astera i dowiedziałem sie że oni nic takiego nie dostali ! Troche sie zdziwilem. Dzwonie do tego syfu (at sera) i pytam sie co jest grane. A wiecie co oni na to ?!. Mówia ze to promocja i sie sam zgłosilem i jak to nie wiem co zgłosilem ?!!!. Po długich przeszukaniach i kłótniach (cała sobota) okazało sie ze jakis inny gosć skorzystał z promocji a mnie zapisano zamiast niego !!! i tu szczena mi Jestem wkorzuni i happy bo wracam do gry !

Old Post 11-11-2001 08:14
GuriaS
Breathe

Thumbs up

fatal to na i imprezka do rana

Old Post 11-11-2001 09:25
Ottar
szit hapenz

Mam mysl

Zaskarzymy ich z powodztwa cywilnego - przeciez poniosles strate, twoja rownowaga psychofizyczna zostałą zachwiana. Bede musieli wyplacic pieniazki na pck i przeprosiny w oficjalnych mediach, a jak udowodnimy im ze odniosles trwaly uszczerbek na zdrowiu to beda ci musieli dac odszkodowanie zdrowotne np. (dozywotnia renta) hyhyhy

w USA nie takie numery w sadach przechodza

Old Post 12-11-2001 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking

OTTAR spoko pomysł ale POLSKA to nie USA i tutaj takich numerów się nie da wykręcić..... szkoda

Old Post 12-11-2001 12:00
Ottar
szit hapenz

Poczekaj

az za rok dostane papier adwokata, wtedy nie takie numery przejda

Old Post 12-11-2001 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

chello RULEZ
wszyscy których znam i mają CHELLO nie narzekają wręcz przeciwnie...wychwalają na MAXA... tylko że trzeba mieć kablówke (a ja nie mam bo nie ma jej nikt na osiedlu i koszt doprowadzenia kabla wyniósł by około .... 2000zł a każy ma jóż WIZJE albo inną jebaną satelite...) jest jesscze CHELLO satelitarne ale nie ma porównania do KABLÓWY

Old Post 12-11-2001 12:38
F4+4L
F4+4Lny gość

Lightbulb

SpoX głowa do góry poszukaj gości na osiedlu którzy rwnież chcieli by mieć PTK. Na pewno ktoś sie zajdzie i wtedy koszt 2000 zł dzielisz np. na 20 osób ! Płacisz stówke i masz PTK a pózniej Chello paru kolegów tak juz zrobilo i wymiata.

Old Post 12-11-2001 17:02
deen
Man of the Moon

zygac mi sie chce...polska scena..

Cieshe sie bardzo, f4+4l jush myslalem ze scena UT, starci starego gracza, jezeli tak dalej pojdzie nie rokuje nic dobrego polskiej scenie ut, mamy jeden serwer ( w tej chwili dziala tylko snajper.pl) i nie ma na nim zadnego gracza i jak tu sie nie burzyc, a na niemcu jakies lamy bija mnie bo jaja pinga 50 przy czym moj nie spada ponizej 300.
polska scena ut umiera, przed narodzinami... nie ma wielu graczy, a ci ktorzy grali wczesniej z jakis przyczyn odchodza, albo nie moga grac, zalosne...

Old Post 12-11-2001 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Angry

DEEEEENNNNNN peir dolisz własnie jest na odwrut polskich graczy jest coraz wiecej !!!!! Ile to razy widzalem jakiegoś Jurka czy Michala którzy walili śmialo wszystkim tyłki. Wystarczy ich rekrutować nim sobie pójdą. Pokazać im że UT to COŚ !!!!!

Old Post 12-11-2001 19:01
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
DEEEEENNNNNN peir dolisz własnie jest na odwrut polskich graczy jest coraz wiecej !!!!! Ile to razy widzalem jakiegoś Jurka czy Michala którzy walili śmialo wszystkim tyłki. Wystarczy ich rekrutować nim sobie pójdą. Pokazać im że UT to COŚ !!!!!

lol skoro tak ci sie podobali to czemu sie nie umowiles ?
btw, wejdz teraz na serwer i znajdz mi 2 osoby grajace !
w tym momencie rodzi sie pytanie po co nam wiecej serwerow ?!?
hmm chyba ze jest to spowodowane, nieznajomoscia adresow polskich serwerow i mlodzi gracze znaja tylko kulnet ktory w tej chwili jest padniety......

Old Post 12-11-2001 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

f4+4l jak by qmple chcieli to bym pykał już dawno na CHELLO!
ale u są takie BUCE żę im nie zależy czy mają modem czy siec ważne żębu wejść na czata

Old Post 12-11-2001 20:14
F4+4L
F4+4Lny gość

Thumbs down

wspulczucie takich to tylko i zeby lezeli

Old Post 12-11-2001 21:12
GuriaS
Breathe

THX zaa współczucie ))
ja tylko gram z nimi w noge... o grach z nimi nie pogadam bo CIEMNIEKA a o sprzęcie to już nie wspomne

Old Post 12-11-2001 21:16
F4+4L
F4+4Lny gość

Exclamation

Spisz przy tym boardzie ???

Old Post 12-11-2001 21:22
GuriaS
Breathe

hehe
nie musze spać... po prostu mam włączonego non-stop jak siedze przy kompie... ja mam około 10 rzeczy naraz włączonych jak siedzie przy nim

Old Post 12-11-2001 21:28
F4+4L
F4+4Lny gość

Smile

Jakbym mial właczone 3 okienka i q3 to by mi skakalo : ( no wiesz celeron 400 mhm sux. Ale nie jest tqak zle da sie grac poza tym bede zmienial na .... i tu mam problem czy na AMD czy na pentiuma ? za kija nie wiem jeden drozszy ale lepszy. Ktory wybrac ? Kolejna zagadka tego świata

Old Post 13-11-2001 07:20
Ottar
szit hapenz

Mam rozwiazanie

Athlona - jak masz kase to w wersji XP. KAzdy athlon xp powyzej 1400+ jest szybszy od pentium4 2ghz w 95% zastosowan.

na potwierdzenie moich slow:

http://www.anandtech.com/cpu/showdo...?i=1554&p=2

oraz

http://twojepc.pl/artykuly.php?p4_vs_athlonxp

Old Post 13-11-2001 10:25
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Smile AMD

siemasz , chcialbym sie wypowiedziec na temat lacza stalego ( aka fatal ) i kompa
1. ja mam stlae droga radiowa . W domku mam antenke , i ok 200 m. dalej stoji stacja bazowa .Zaplacilem 1tys 600 zl. za to cudenko . Mowie cudenko bo tak jest . Po 20 na kulnecie ping spada mi nawet ponizej 20 ( czest tak jest ) nigdy nie mam zadnych lagow , doslownie nigdy . Jak ktos wam bedzie wmiawial ze necik droga radiowa jest do bani ( jak pada deszcz lub snieg to przerywa ), NIE WIERZCIE .To sa bzdury
2.Co do kompa ( znam sie na tym calkiem calkiem ) to zaden tam athlon 1400xp bo po co ? Lepiej kupic sobie ( odrazu wykluczam intela ) ahlona 1000 - 1200 i plytke soltek na ddr'ach . I jest teraz sprawa ramu . Wszyscy mowia ze 256 wystarczy .No i spoko , wystarczy ale do windowsa ME/98/95 ) Ja uzywam wisndowsa XP i mam wlasnie A 1000 + soltek na sdramach i 256 ..... zbyt za wolno .... do windowsa XP trza miec 512 ramu , spoko wystarczy

sorki zse to takie nudne ale siedze teraz na uczelni i wlasnie mam EKONOMIE , wyklad , ale stwierdzilem ze sobie daruje ten nudny przedmiot ))

Old Post 13-11-2001 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Red face co jest?

heheheheh , jak wam sie nie podoba moj pomysl , piszcie )) ja sie nie obraze

Old Post 13-11-2001 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking

Dzeki ludzie przekonaliscie mnie tera musze wyskubac te 1600 zl i bedzie spox a co do lacza to aster nie jest taki zly ma tylko burdel w firmie i to niezly ale po za tym jest spox (na qlnecie ping 15 to norma raz mialem ping 2 !!! Na temat lacza satelitarnego nie bede sie wypowiadal bo nie mam nikogo kto to ma i sie tym chwali a wiec to by bylo na tyle

Old Post 13-11-2001 16:44
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking ufff

to dobrze fatalku ze znuf jestes z nami

Old Post 13-11-2001 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:40.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions