Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Vice cl w [pro]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Thumbs up Vice cl w [pro]

Przedewszystkim chcialem was wszystkich bardzo przeprosic za ewidentne zanidbywanie przezemnie obowiazkow cl'a mialem zabrac sie do roboty jush w tym tyg. lecz postanowilem zainstalowax win XP ... i jak nie trudno sie domyslec uziemilo mnie to na ok 3 dni
ale teraz sytuacja sie uspokoila.. i cale szczescie bo mialem uczucie jak bym ozwajal jakiegos znarowionego ogiera.. a nie mily produkt firmy microsoft...

a wracajac do topica.. naprawde dziekuje wam panowie ze w chwili mojej niedyspozycji wzieliscie sprawy w swoje rence.. bo fakt jest faktem ze potrzebujemu vice cl'a .. krotko mowiac.. kogos kto zajmie sie sprawami strategii i squadu .. bo ja jak widac zupelnie sobie z tym nie radze...
sprawy typowego MO obiecuje i solennie przysiegam spelniac z nalezyta starannaoscia.. i wlasnie zaczynam instalowac icq.. (mam nadzieje ze nie bedzie problemow jeszcze z tym) .. a mowili ze xp bedzie BARDZIEJ stabilny... buhahahah
ok...

2 mecze to prawde planuje albo umowic sie z fat czy z y2k albo Fortres Protectors.. co z tego wyjdzie pokaza najblizsze dni .. w kazdym razie caly wolny piatkowy i sobotni czas poswiece umawianiu mecza i mozecie na mnie liczyc.. a co do mapki to bede proponowal doki

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-12-2001 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Talking ?

Dziwne . Po raz piewrszy moge pochwalic produkt Micro$oftu. Mi chodzi stabilnie , nie zawiesza sie itp.

Old Post 06-12-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

wielki siur

mi sie ten syf wiesza jak cholera... wole LINUXA niż to... grafika jest EXTRA ale stabilmnośc u mnie jest traiczna!

Old Post 06-12-2001 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

hehe

ilu ludzi tyle roznych opinii na temat win xp

Old Post 07-12-2001 10:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking niom

rozni ludzie rozne zestawy panvitan

apropos mam jakas wersje xp proffesional nie wiem co za ****stwo, oplaca sie instalowac, starsza mnie meczy bo chce offica xp obadac, eeee wiec jaka rada? :/

Old Post 07-12-2001 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

a co masz teraz?

Old Post 08-12-2001 08:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Hm

WinXp Pro corporate pl.

+Fajny, wygodny, szybki w necie i w opercjach na dysku.

-Rezerwuje sobie 1,8gb na syf, polowy programow nie da sie odinstalwoac a nawet po odinstlowaniu sa w systemie, wymaga sciagniecia kilku smieci z netu bo inaczej wiesza się przy internet explorerze, no i co najgorsze quake mi sie kaszanił

A jak jest z linuxem i q3? Warto nie warto?

Old Post 08-12-2001 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Wink stracona duma :P

Zwracam honor firmie Micro$oft bo xp nie zawieszal sie sam z siebie ale przez beznadziejne stery do mijej drukarki ... notabene firmy HP
ale po wywaleniu polowy bzdurnych uslug systemowych .. wywaleniy ..przywracania systemu .. i przyznaniu dynamicznego pliku stron system chodzi "jak ta lala"

acha i przypominam ze dzis o 21 na qlnecie mamy trening...

Old Post 08-12-2001 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TKK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TKK Znajdź więcej post'ów przez  TKK Dodaj TKK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TKK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Hm

quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
WinXp Pro corporate pl.

+Fajny, wygodny, szybki w necie i w opercjach na dysku.

-Rezerwuje sobie 1,8gb na syf, polowy programow nie da sie odinstalwoac a nawet po odinstlowaniu sa w systemie, wymaga sciagniecia kilku smieci z netu bo inaczej wiesza się przy internet explorerze, no i co najgorsze quake mi sie kaszanił

A jak jest z linuxem i q3? Warto nie warto?

Linux? Slyszalem magiczne slowo? Ott, teku zawsze gral na Linuxie. On zawsze bardzo chwalil ten system i tylko jego uzywal. Ale musisz jeszcze stery wszystkie poszukac do linucha, btw moze pogadaj z teku? Zawsze te 5 min rozmowy telefonicznej bedzie cie kosztowac 1 dzien isntalowanie i reinstalowania mniej...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Może

W święta się za to wezmę. Przygotuje przez ten czas co trzeba, pościagam itp. Z WInXP chyab sobie daruję, nie umiem dojść z tym systemem do porozumienia w sprawie q3 - w kółko uruchamia mi się z ramką szerokości około 3cm - niezależnie od wybranej rozdzielczości i ustawień systemowych... może coś z driverami...

Old Post 11-12-2001 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Unhappy

Heh, no to fajnie, ale i tak sprobuje swoich sil w Win XP, a co do problemu Ottarka to... pewnie juz przeinstalowywales karte, ale jak sam wczesniej dodales, ciezko jest usunac soft z systemu... moze powinienes poszukac jakis smieci z poprzednich instalacji driverow, albo o zgrozo cos jest nie tak z openGL/directX, Ottar nie poddawaj sie reinstalka grafy q3 , i czegos tam jeszcze na pewno pomoze zycze powodzenia, a sam zabieram sie wkrotce z zamiane programu

Wilhelm Bramowy prezentuje
MałyMiekki
Doswiadczone Okna

Old Post 11-12-2001 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TKK
Skilled (Knight)

Unhappy ech

wiecie co .. niestety .. z wyzwanych 3 cienkich klanow odpowiedzal tylko y2k i moga grac dopiero w przyszlym tyg...
hmm bedze teraz bral na palete nastepna grupe slabiakow i ich wyzywal...

a tak apropos dzis 11 a cos mi sie wydaje ze byla to data startu ut.pl

panowie czyli majes & co. powiedzcie jak sprawy stoja... nie zebym sie nadmiernie niecierpliwil .. tylko dobrze jest wiedzec co jest aktualnie grane..

Old Post 11-12-2001 19:09
deen
Man of the Moon

Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK
wiecie co .. niestety .. z wyzwanych 3 cienkich klanow odpowiedzal tylko y2k i moga grac dopiero w przyszlym tyg...

panowie czyli majes & co. powiedzcie jak sprawy stoja... nie zebym sie nadmiernie niecierpliwil .. tylko dobrze jest wiedzec co jest aktualnie grane..

hyhy ja moge zostac v-CL
btw nie wiem co z ut.pl

Old Post 11-12-2001 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Exclamation HEHEHE

PO co mi wXP???, ja se jeszcze gram na w98 i jest O.K.
Po co bawić się w instalowanie takich windowsów???
przecież te pierwsze wersje śa do d.....y.Jednak jednym słowem racze wam zainstalować w98, moim zdaniem jest stabilniejszy niz te wymysły!!!
Ja niemam żadnych problemów z q3:UT i z rzadnymi innymi grami!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!w98!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
))):

GrEaTEyE

Old Post 11-12-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: HEHEHE

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
PO co mi wXP???, ja se jeszcze gram na w98 i jest O.K.
Po co bawić się w instalowanie takich windowsów???
przecież te pierwsze wersje śa do d.....y.Jednak jednym słowem racze wam zainstalować w98, moim zdaniem jest stabilniejszy niz te wymysły!!!
Ja niemam żadnych problemów z q3:UT i z rzadnymi innymi grami!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!w98!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
))):

lubie zmiany, gracze czesto odwiedzajacy board widza ze moj avatar caly czas sie zmienia, jest podobnie z systemem(obecnie siedze na XP)....nie mozemy ograniczac sie do jednego systemu, zycie musi byc kolorowe, niejednostajne, czlowiek stojacy w miejscu pograza sie!

Old Post 11-12-2001 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez TKK

Tak sie sklada ze to 15 jest data startu. A wiecej w sumie nie wiem, bo nie pytalem MajeSa no ale chyba data bedzie utrzymana, mysle ze dluzej NASK juz nie moze nic psuc...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 11-12-2001 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Tak sie sklada ze to 15 jest data startu. A wiecej w sumie nie wiem, bo nie pytalem MajeSa no ale chyba data bedzie utrzymana, mysle ze dluzej NASK juz nie moze nic psuc...

sxl zebys sie nie przejechal ludzie lamia obietnice z NASK'iem jest podobnie, jak raz odlozyli date odpalenia domeny, moga zrobic to samo drugi raz.

Old Post 11-12-2001 22:17
sxl
Want some?

Re: Re: Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

sxl zebys sie nie przejechal ludzie lamia obietnice z NASK'iem jest podobnie, jak raz odlozyli date odpalenia domeny, moga zrobic to samo drugi raz.

Teraz jakbym sie przejechal to bym chyba powiedzial '*******e taki interes'. Ile k*** mozna czekac? 2 tygodnie, 3, 4, ale ponad miesiac? Co Ci goscie to jakies dauny i niedorozwiniete pajace?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 11-12-2001 22:56
deen
Man of the Moon

Re: Re: Re: Re: ech

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Teraz jakbym sie przejechal to bym chyba powiedzial '*******e taki interes'. Ile k*** mozna czekac? 2 tygodnie, 3, 4, ale ponad miesiac? Co Ci goscie to jakies dauny i niedorozwiniete pajace?

hehe nie chce nikogo obrazac, ale nato wyglada, ze nic sobie nie robia z naszych prosb

Old Post 12-12-2001 00:20
[FPP]MajeS
Guest

start planowany jest na 15-ego... co prawda powstaly pewne dodatkowe problemy ale mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac date...

Old Post 12-12-2001 12:13
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
start planowany jest na 15-ego... co prawda powstaly pewne dodatkowe problemy ale mam nadzieje ze uda mi sie utrzymac date...

jakie problemy ??
cos z nask'iem ?

Old Post 12-12-2001 13:30
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

jakie problemy ??
cos z nask'iem ?

nie, takie tam...

Old Post 12-12-2001 13:55
sxl
Want some?

Red face

A mozna w nich pomoc?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 12-12-2001 15:00
[FPP]MajeS
Guest

niebardzo...

nawet ja sam nie moge ich rozwiazac...

Old Post 12-12-2001 15:07
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Exclamation nareszcie, a może nie?

nareszcie, a może nie?
Fajnie by było, jakby ut.pl ruszyło pełną parą
oby, oby, oby dobrze było!!!

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions