Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > it's just one of those days...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Unhappy it's just one of those days...

no i nadszedl ten dzien w ktorym starzy sie w.kurwili i odje.bali mi net :< z roznych powodow [szkola itp. *******y] wiec niestety przez najblizszy miech mnie nie bedzie online wiec prosze sie nie denerwowac kiedy nie bede odpowiadal na maile, posty, gg itd. ale mysle ze przed swietami albo najpozniej na poczatk nowego roku wroce do gry z nowym netem [bez zwiech ] i w szczytowej formie [ wiec cwiczcie duzo bo jak juz wroce to nie ma zmiluj sie ] no i gwoli scislosci ja nie opuscilem Av i [pro] , prosze nic nie insynuowac, prosze takze aby cl tych klanow wzieli pod uwage moja trudna sytuacje i nie skreslali mnie ok?
no i jeszcze prozba, oszczedzcie mnie trocha i piscie mniej na forum bo ja to wszystko bede musial przeczytac

pozdro all i thx za przeczytanie tego posta :>

\/

Edytowane przez LuZnY dnia 08-12-2001 o godz. 20:24

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-12-2001 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy :(:(:(:(:(

przerąbane Luzly człowieku... ps. wracaj jak najszybciej bo będziemy tesknić

Old Post 09-12-2001 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

uuuuuu, szkoda... a tak lubilem z toba grac

Old Post 10-12-2001 06:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Thumbs up LUZY witaj w klubie

Mam ten sam problem.HEHEHHEEH
Ale wruciłem do domu i dla mamy nagadałem że tu 6 i tu6 i tam 6
Więc mama sie zlitowała i jakoś mi pozwoliłagrać.Niewiem co bedzie jak mama dowie sie o tym że ja tych ocen naprawde niemam.Więc musze wykorzystać ten czas do następnej wywiadówki.Luzny niebierz wzoru zemnie.HEHEHEHH
Ale jak chcesz to nagadaj dla swojej mamy o dobrych, nieprawdziwych ocenkachAle pod warunkiem że niebędziesz dla mamy mówił kiedy wywiadówka
Oczywiście pozdrówka dla wszystkich UT graczy

GrEaTEyE

Old Post 10-12-2001 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: LUZY witaj w klubie

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Mam ten sam problem.HEHEHHEEH
Ale wruciłem do domu i dla mamy nagadałem że tu 6 i tu6 i tam 6
Więc mama sie zlitowała i jakoś mi pozwoliłagrać.Niewiem co bedzie jak mama dowie sie o tym że ja tych ocen naprawde niemam.Więc musze wykorzystać ten czas do następnej wywiadówki.Luzny niebierz wzoru zemnie.HEHEHEHH
Ale jak chcesz to nagadaj dla swojej mamy o dobrych, nieprawdziwych ocenkachAle pod warunkiem że niebędziesz dla mamy mówił kiedy wywiadówka
Oczywiście pozdrówka dla wszystkich UT graczy

Moim zdaniem pomysl ten jest lekkko mowiac beznadziejny. Stary zamiast klamac rodzicow to zrob sobie 1-2 tyg przerwy, popraw porzadnie oceny i bedziesz mial luz. Stracisz wtedy wlasnie te 2 tyg. A jak sklamiesz rodzicom to wprawdzie pograsz teraz, lecz pozniej dostaniesz szlaban na miesiac albo dluzej... nie lepiej wyjsc z tego obronna reka?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-12-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Exclamation problem

tez mialem taki sam problem
wiecie co zrobilem ? proponuje kazdemu tak robic !!
Jak przyjdziecie ze szkolki to ODRAZU wezcie sie za lekcje . Ustalcie sobie czego macie sie nauczyc , i nauczcie sie tego !!
Niech to wam zajmie z 3 godzinki !!! ZAPOAMITEACJIE ZE NIE UCZYCIE SIE DLA RODZICOW , TYLKO DLA SIEBIE !!!

Teraz jestem na studjach , wiec ten problem nie obowiazuje mnie NARAZIE . Na studjach nie trzeba sie uczyc , naprawde . !! Tylko jak przyjdze wam SESJA ( takie egzaminy 2 ,3 to roznie bywa , pod koniec semstru ) to trzeba sie wziasc do roboty , czyli dwa tyg non stop sie kuc !!

Old Post 11-12-2001 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Talking jeszcze jeden pomysl :))

Wpadlem jeszcze na jeden pomysl Tylko musicie miec KIESZENIE NA DYSKI TWARDE . Powiedzcie starym , ze wystarczy tylko wyjac taka kieszen , bo tam jest dysk . Zademonstrujcie , odpalice system . Jak starzy sie zajaraja to looooz . I teraz , wyjmijcue dysk z tej kieszni , wlozcie tam cos w miare cieszkieg ( waga podobna do dysku , ja wkadalme kompakty bez pudelek , tak na fula ) .Dysk zamontujcie sobie normalnie w kompie i juz )). Starzy przyjda z wywiadowki , opierdo.la , wezma dysk , Wy walcie skruche , ale dalej morzecie sobie pograc

Ogolnie to w sumie pochwalam sxl'a . Zrobcie tak jak ja robilem , w poprzednim poscie . Naprawde jeste spoko . Nie odkladajcie nauki na pozniej !! Np.: najpierw sobie pogram a pozniej sie poucze ,,,,,, BEZSENSU !!!

powodzenia w robieniu starych w ***a

Old Post 11-12-2001 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Talking

Co do szkoly, mam srednia narazie 4.0 i bede zagrozony z matmy, fajny kontrst co nie ?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 11-12-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Co do szkoly, mam srednia narazie 4.0 i bede zagrozony z matmy, fajny kontrst co nie ?

hyhy moja mama uczy matmy w LO , nie jestm orlem, ani wzorem do nasladowania , wszystko za sprawa internetu, ale z matmy jak narazie mam spokoj... a reszte zaczynam juz niedlugo poprawiac i swieta bede mial spokojne

Old Post 11-12-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking :):)

ja jush kończe poprawiać ocenki i narazie wyliczyłęm sobie średnią około 4,4 jest QL ale jeszcze musze coś tam pokuć bo sprawdziany i inne i UT mniej i komopa mniej ale za to potem bedzie luzik i ostra sieka... sxl jestm w trakcie załątwiania meczu (tzn. wysyłam maila do klanuff) ale jeszcze nic nie wiem...
Prosze r3 o powiedzienie daty, czyli kiedy byłaby większość sqadu i potrenowalibyśmy troszke

Old Post 13-12-2001 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: :):)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja jush kończe poprawiać ocenki i narazie wyliczyłęm sobie średnią około 4,4 jest QL ale jeszcze musze coś tam pokuć bo sprawdziany i inne i UT mniej i komopa mniej ale za to potem bedzie luzik i ostra sieka... sxl jestm w trakcie załątwiania meczu (tzn. wysyłam maila do klanuff) ale jeszcze nic nie wiem...
Prosze r3 o powiedzienie daty, czyli kiedy byłaby większość sqadu i potrenowalibyśmy troszke

hmm niedlugo swieta mysle ze jest sporo osob ktore spedzaja je w domu, nie wyjezdzaja do rodziny... a wiec mozemy wlasnie w czasie swita potrenowac =]

Old Post 13-12-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry qrde

wysłałm jush jakieś 5 maili do klanuff i nikt nie odpisuje... jak na IVQ chce kogoś złapać to nikt się nie odzywa... ciężko jest zaałatwić klanuffke...

Old Post 13-12-2001 21:39
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Red face LOL

Guriasq dużo qjesz???
A jak tak, to jak ty masz czas na gre???

GrEaTEyE

Old Post 14-12-2001 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:46.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions