Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Mecz [TLOG] VS [pro]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Thumbs up Mecz [TLOG] VS [pro]

Więc tak .... W sumie nie wiem co mam o tym meczu myslec, sądzic.
Postaram sie go tera opiisac , zeby inni wiedzili ( jak sa ciekawi oczywiscie )
Map ut_Dox

Zaczeło sie smiechowo . Burdel , burdel , i jeszcze raz BURDEL ( ale to był śmiechowy burdel ) Na pocztaku pojawily sie problemy z serwerem . [TLOG] nie chialo grac na qlnecie ( mieli pingi ok 80 ) a my nie chielismy grac na serwei przez nich podanym ( pingi ok 700 ) . doszlo do malej kłótni miedzy mna a pyzeczką PYZA SPOKO!!! nie obrazaj sie , dobrze grales i to jest najwazniejsze . Skonczylo sie na tym ze zagramy na qlnecie ( nie wiem jak doszliscie do porozumienia bo mamuśka kazala mi smieci wywalic . Ok zaczynam . Pierwszys sklad . Mystikal , Pyziaty , F4+4L , Pwael , Grucha . W suemi dziwny mecz . Wynik sam mowi za siebie ( 3 do 1 dla nas ) Byly dwa Draw Mecze Ottar , niezle kołczował nasz skladzik . Jak ktos miał laga , ottar odrazu wprowadzal zmiany . Chlopaki dobrze grali . Slowa uznania dla duk3 , i pyzy . O innych nic nie moge napisac bo poprostu lagowalo im ...... Np: Fatal dwa razy wypadl z gry . Wiec ogolnie spoko , i duze GG dla ottara .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-12-2001 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Thumbs up Mecz [TLOG] VS [pro] #2

Drugi mecz gralismy na ut_Casa .

Skladzik taki sam . Pojawily sie problemyy z AUTOJOIN . Ottar nie wiedzial jak to wylaczyc , ale sie staral . Nie biadolił , tylko cos tam robil . No aale jakos zaczelismy . Na poczatku TLOG wygralo pierwsze starcie . POzniej my dwa podrzad . Systematycznie odchodzilismy im az do 8 punktu dla [pro] Wtedy tlog sie poderwal i wygral pare rundek , doprowadzajac do remisu , a pozniej do wyniku 8 - 9 dla tlog . (jakos tak ) wcale nie bylo łatwo na tej mapce . Duzo osobom lagowalo lacze . W czasie meczu zdalzyla sie jedna rzecz . Zawodnik o xsywce EDWARD wszedl do naszej druzyny i zaczą rozpierdalac naszych !!!! Dziwne zachowanie , ale i tak te lamuchy wygraly . Tez sie dzialy smiechowe akcje . Nagrywalem demko ( prosze sie nie smiac z mojej gry ale ztremowany bylem , bo wiedzialem ze nie bedzie latwo z nimi wygrac ) Zobaczcie jak COMMA mnie leczyl ( siedzialem pod murem , albo jak z pawlem pod koniec rozwalalismy kolesiow ( ja mialem jedna kreske , pwael tez nie mial za wiele : ) oglonie meczyk byl spoko . Tym razem gruszka dobrze zagral i pwael . Ottar znowu dobrze kołczowal !!

GG DLA WSZYSTKICH I DLA NASZEGO KOŁCZA OTTARA

GG JESZCZE RAZ

Old Post 17-12-2001 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Talking Rozmyslenia

Heheheh . Wiec tak .
Widac u nas za malo zgrania Moj klan AV , ma taktuki na pewne mapki . Kiedys gralismy z DT . Ja pawel , i karwol chyba . Ich bylo 4 . Uzywalismy taktyk mojego autorstwa i wygralismy z nimi , spokojnie . Co jest smiechowe to to , ze karwol nie znal tych taktyk tylko ja z pawlem gralismy korzystajac z nich .
Pisze to , zeby kogos zachecic do napisaniaczegos takiego dla pro wiem ze niekomu sie nie chce , no ale coz .

Nastepnie , proponuje aby podawac pierwszy sklad przed meczem ( byly z tym porblem ) .

A jeszcze jedno . Wkurza mnie to ze nalo osob nie sluchalo soe ottara . Podam przyklad . Zawodnik X mial laga . Ottar mowi , ZAWDONIK Y WCHODZI ZA ZAWODNIKA X . Musial to mowic z 10 razy bo zmiast zawodnika Y wchodzili sobie inni zawodnicy Ale to juz nie zlazey od OTTARa , tylko od nas samych . Nawet kogos trzeba bylo kiknac ( nie pmaietam kogo )

oke , liczy sie wygrana .
GG PRO !!

Old Post 17-12-2001 09:54
[FPP]MajeS
Guest

Jak jeszcze ktos podzieli swojego posta na 3 czesci i tym samym bedzie spamowal board to pozeganjcie sie z forum ut...

nie wiem ile razy mam wamto powtarzac - tym razem mowie to po raz ostatni...

Old Post 17-12-2001 12:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
Jak jeszcze ktos podzieli swojego posta na 3 czesci i tym samym bedzie spamowal board to pozeganjcie sie z forum ut...

nie wiem ile razy mam wamto powtarzac - tym razem mowie to po raz ostatni...

Poczekajcie jeszcze to takie sprawy beda opisywane na ut.pl... Mystik, mogles napisac to w jednym postcie nie robioac burdelu.

Ludzie zrozumcie MajeSa, tutaj sie robi totalne gowno, samowola, smietnik jakis. Napiszcie kurna krotkiego posta a za to porzadnego. Wszedzie jest jakis porzadek na boardzie fpp a tutaj to jest tak ze pewnie wszyscy moderatorzy innych kategorii sie smieja.

Jezeli bedzie tak dalej, to znajac MajeSa board UT sie oprozni z ludzi. Gdy zas tak sie stanie to kolejni ludzie w tym ja poodchodza i wtedy w ogole nie bedziecie mieli miejsca a takie ogolne dyskusje.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 17-12-2001 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

w sumie macie racje (majes,sxl) bo się rzeczywiście robi burdel jak cholera ale jak by to umieścił w jednym poście to by się można było pogubić... ale macie racje

Old Post 17-12-2001 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Angry grrr

ilu z was powie jeszcze ze majes ma racje????? a mnie wkur.wia cos takiego, jeden mowi a reszta wpisuje za nim 100 postow ze taaak on ma racje, dobrze gada, trzeba robic jak mowi.... i po co to? a do tego powtarzacie i rozwijacie mysli... ehh
ps
gg pro

Old Post 17-12-2001 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
ilu z was powie jeszcze ze majes ma racje????? a mnie wkur.wia cos takiego, jeden mowi a reszta wpisuje za nim 100 postow ze taaak on ma racje, dobrze gada, trzeba robic jak mowi.... i po co to? a do tego powtarzacie i rozwijacie mysli... ehh
ps
gg pro

tez prawda... druga konkretna osoba po sxl'u na boardzie ut

Old Post 17-12-2001 15:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL

Thumbs down smieszni jestescie

ty majes , a ty moze bys sie chocaz spytal dlaczego tak zrobilem ? eee ? madry to ty nie jestes !!!! nie moge pisac takich dlugic postow bo mie dodaje ich do forum ..... Jakby wszystko bylo wpozo z moim netem to bym normalnie napisal .......

A pawel ma racje

Old Post 17-12-2001 16:08
deen
Man of the Moon

Re: Re: grrr

quote:

tez prawda... druga konkretna osoba po sxl'u na boardzie ut

lol

Old Post 17-12-2001 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: smieszni jestescie

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
ty majes , a ty moze bys sie chocaz spytal dlaczego tak zrobilem ? eee ? madry to ty nie jestes !!!! nie moge pisac takich dlugic postow bo mie dodaje ich do forum ..... Jakby wszystko bylo wpozo z moim netem to bym normalnie napisal .......

A pawel ma racje

to jest dopiero lol... nie dodaje ci ich do forum mowisz? to w takim razie musisz miec ultra-wolne polaczenie z netem - wiec jak ty grasz w ut na niskich pingach jezeli nie chce ci dodac postow do forum?

i nie krzycz na mnie misiek...

Old Post 17-12-2001 16:31
deen
Man of the Moon

Re: Re: smieszni jestescie

quote:

to jest dopiero lol... nie dodaje ci ich do forum mowisz? to w takim razie musisz miec ultra-wolne polaczenie z netem - wiec jak ty grasz w ut na niskich pingach jezeli nie chce ci dodac postow do forum?

i nie krzycz na mnie misiek...

Majes wiem ze masz racje, ale i Mystical mowi prawde...czasem forum chodzi bardzo wolno...

Old Post 17-12-2001 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Re: Re: smieszni jestescie

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

czasem forum chodzi bardzo wolno...

co nie oznacza ze macie tu spamowac... ten 1kb tekstu (bo tyle waza gdzies jego wszystkie posty w tym topic'u) nie zmiania postaci rzeczy nawet na najwolniejszym modemie... wiec nie wciskajcie mi tu kitu z wolno dzialajacym boardem...

zreszta o ile sie nie myle mysti ma sdi - wiec? kto ma racje?

Old Post 17-12-2001 16:58
*Av*MystikaL

Wink ....

dobra , sorki majes ze krzyczalem . Postaram ci sie to wytlumaczyc .
SDI nie mam . Odrazu ci to mowie . Mam necik DROGA RADIOWA . Kurde , w sumie dobrze ze o tym mowimy , moze ty mi pomozesz . Jak rgam w ut to pingi mam jedne z nizszych ( jak gralismy z tlog na ich serwerze mialem najmniejszy ) ale ja naprwade nie moge pisac duzych tekstow . Chodzi mi tu nie tylko o ten board , ale tez np : nie moge pisac dlugich imejli . Nie wiem dlaczego sie tak dzieje

DEEN
Mi nie chodzilo o to ze board wolno chodzi . Mi sie laduje natychmiast jak wiekszosc stronek ....

Old Post 17-12-2001 17:07
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool HOHO

Qrde rozumiem troche myst'ego z tym problemem pisania długich postów, ja mam ten sam problem.Niewiem, może to jest przez programy sylabakomunikator, albo przez moja przeglądarke.
Ale board non-stop dobrze działa mi, a jak gram w UT to mam prawie największe pingi
Gratulejszon dla [PRO]-oby tak dalej

GrEaTEyE

Old Post 17-12-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

hmm

mnie ostatnio board tesh chodzi słąbiutko ale to chyba wina sieci... czasami nawet nie chce mi sie włączyć fpp.pl a co dopiero o napissaniu posta!?!?!
ale jak jush powiedziałem to chyba wina mojej sieci a nie fpp.pl

Old Post 17-12-2001 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: Re: Re: smieszni jestescie

quote:

co nie oznacza ze macie tu spamowac... ten 1kb tekstu (bo tyle waza gdzies jego wszystkie posty w tym topic'u) nie zmiania postaci rzeczy nawet na najwolniejszym modemie... wiec nie wciskajcie mi tu kitu z wolno dzialajacym boardem...

zreszta o ile sie nie myle mysti ma sdi - wiec? kto ma racje?

wybacz, ale nie spamuje i texty tego typu mnie denerwuja, bo odebralem to jakby bylo to jedynie do mnie, zacytowales mojego posta....

jezeli nie mam racji to sorry, przypominam jednak ze chodliwosc fpp.pl pozosrtawia wiele do zyczenia i board od czasu do czasu w wyniku awarii albo nie chodzi, albo sprawia wrazenie 'zlagowanego'.
btw nie chce nikogo, obrazac, podwazac jego tekstow, majes jako moderator i jeden z czolowych redaktorow fpp.pl mash racje, jestesmy kumplami wiec nie chce tego zmieniac, przez jakiegos posta...

majes dobrze moderujesh, ale czasem postaraj sie spojrzec na posty z dwoch stron nie wszystko musi byc odbierane na powaznie

Old Post 17-12-2001 22:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions