Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > powtorka klowy z Av
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Exclamation powtorka klowy z Av

Chcialem sie dowiedziec czy jest planowana powtorka tego meczu co wtedy rozegralismy bo tamto bylo rozegrane w takich warunkach ze nie powinno sie liczyc.
nie zabardzo wiem o czym tu pisac bo pierwszy raz takie cos pisze ale akurat nie spie to sobie to napisalem chyba nikt sie o to nie wqrwi . nara

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-12-2001 03:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

hmhm

No właśnie ja też nie wiem czy się liczy ta jedna mapka a nawet jak to mieliśmy jeszcze na drugiej grać, a wyleciało mi to z głowy

Old Post 15-12-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Angry grrr

Ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie tam wygrali...
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...

Old Post 15-12-2001 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

hmh

pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo

Old Post 15-12-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: hmh

quote:
Napisane oryginalnie przez ScreeM
pwael no w sumie uzgodnione bylo, ale uzgodnione bylo na snajpie i niedosc ze musialem ciagle votowac zeby wykurzyc hamow co sie wcinali to przez to tez zginalem pare razy, poza tym nie rozegralismy 2 meczu co wg mnie decyduje o tym jaka byla atmosfera i jak sie gralo

Madrze powiedziane.

Moim zdaniem taki mecz ktory niedosc ze niekompletny to jeszcze na dodatek tylko na 1 mapce to nie bardzo powinien sie liczyc... AV, skoro jestescie debesciaki to grajcie znowu

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-12-2001 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Od paru dni nie widzialem duk3'a. Widzial go kto?

PS. wszyscy z r3 -> zapraszam na strone klanowa. Poczytajcie, musimy zagrac cos oficjalnego bo jakis z nas malo aktywny klan

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 16-12-2001 00:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu

Old Post 16-12-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
co sxl? nie widziales mnie? bylo co dopiero w piatek, a dzis i wczoraj bylem w Maliniu

No popatrz. no wlasnie wtedy Cie nie widzialem

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 16-12-2001 18:21
GuriaS
Breathe

Talking hehe

to co powiesz o v3?
btw. sxl nie wybieraj nam jakichś zaa dobrych przeciwnokuff bo chyba nie chcecmy się kompromitawać...

Old Post 17-12-2001 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Exclamation klanowka

Nie bede tworzyl juz nowego tematu... Sluchajcie, umowie sie z jakims polskim klanem, albo AV albo v3 albo ponownie dT. Nie obchodza mnie zadne kompromitacje, mamy grac zeby sioe zgrac. Mamy jeden z najlepszych skladow w Polsce i naszym jedynym takim minusem jest zgranie... a raczej ejgo brak. Nie obchodza mnie w tym momencie zadne wyniki tylko to co ebde widzial podczas gry, wspolprace, jednomyslnosc i takie tam. Tymczasem deen ma problemy z netem wiec przejmuje tymaczasowo calkiem sprawy organizacyjne, liczcie sie wiec ze gramy z v3, dT albo AV i pojawiajcie sie na serverach zawsze po 20:00 jezeli macie taka mozliwosc, do czwartku wybiore sklad na weekendowy mecz.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 17-12-2001 12:59
ScreeM
Skilled (Knight)

Lightbulb no nie wiem

no nie wiem bo ja planowalem ta powtore klanowy zagrac z Av, w sobote albo piatek po 4, ale jakby co to napisze jeszcze, acha pwael odpisz czy pasuje wam w ten piatek albo sobote i jak tak to o ktorej

Old Post 17-12-2001 13:07
Pwael
Combat (Death Knight)

to zalezy od skladu, swieta sie zblizaja, ludzie moga powyjezdzac, wiec nie moge wam niczego obiecac :/ spytam sie dzisiaj i do czwartku powinienm znac odpowiedz

Old Post 17-12-2001 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy eh

sxl ja wysłąłem kila maili do różnych klanó zagranicznych ale tylko one! powiedział że po nowym roku bedą mieli czas bo teraz chcą odpocząć po jakiejś lidze ... jak chcecie moge Wam podać treść ich maila

Old Post 17-12-2001 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Ciekawe czy tez byscie tak mowili jakbyscie tam wygrali...
mecz sie powinien liczyc, gralismy tam do konca wszystko bylo uzgodnione.... tylko capone w czasie meczu zaczal narzekac...

bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.

W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.

GG AV

Old Post 17-12-2001 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

quote:
to zalezy od skladu, swieta sie zblizaja, ludzie moga powyjezdzac, wiec nie moge wam niczego obiecac :/ spytam sie dzisiaj i do czwartku powinienm znac odpowiedz

Ok pwael ja tez nie jestem pewien daj do czwartku odpowiedz ja tez dam, gbyco mamy duzo czasu

Old Post 17-12-2001 18:26
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

bacznie obserwowalem spotkanie AV z dT. Fakt ze druga runda byla posmiewiskiem, dlatego uwazam ze pierwsza runda powinna zostac zaliczona, a druga rozegrana w pozniejszym czasie, aby wylaonic przyszlego zwyciezce... badz byc podstawa do rozegrania 3 finalowej rundy.

W pierwszej, w miare spokojnej rundzie AV bezapelacyjnie wygralo wynikiem... 19:6 na uptown.

GG AV

Deen ale czy to powinno sie liczyc ?? Co chwile wchodzil ktos i 3eba bylo kopac poza tym dT gralo przez 8 kolejek we 3 na 4 z Av bo mi sie komp wiesznol poza tym umaiane do ciezkiej ... na snajperze to na snajperze. i tu zwracam sie do ScreeM'a naszego wspanialego CL'a ktory zgodzil sie zmienic serva boshe chlopie bylo umowione nie zmieniaj. To byla hamowa a nie klanowa...

Old Post 17-12-2001 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

GG AV

Poza tym tak mnie to wszystko wqrwial* i jak wiem ScreeM'a i capone tez (to kickowanie nieustanne ludzi) ze grac sie nie dalo. Co chwile wpadala jakies koles i zaczynal sie klocic ze on chce grac. Skoro to Av jest takie wspaniale to niech rozegra mecz ponownie i udowodni ze sa dobrzy. ja nie twierdze ze my jestesmy najlepsi (zero zgrania, zero taktyk, gra na pale) ale jakos sobie radzimy tak jak w meczu z r3.

Old Post 17-12-2001 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Re: Re: grrr

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Deen ale czy to powinno sie liczyc ?? Co chwile wchodzil ktos i 3eba bylo kopac poza tym dT gralo przez 8 kolejek we 3 na 4 z Av bo mi sie komp wiesznol poza tym umaiane do ciezkiej ... na snajperze to na snajperze. i tu zwracam sie do ScreeM'a naszego wspanialego CL'a ktory zgodzil sie zmienic serva boshe chlopie bylo umowione nie zmieniaj. To byla hamowa a nie klanowa...

sry ale na uptown nie widzialem wiekszych problemow, ale nie ja jestem od rozstrzygania sporow miedzy klanowych

Old Post 17-12-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Arrow no widzisz

po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa

Old Post 18-12-2001 15:51
deen
Man of the Moon

Re: no widzisz

quote:
po pierwsze to wypraszam sobie mowienie cynicznie o moim klanie( skoro sa tacy wspaniali...) wkur.wia mnie takie cos! Ja sie do was nie doczepiam wiec wy tego tez nie robcie, my tez gralismy przez jakis czas we 3, i na to nikt nie narzekal, a zwalszcza wy tego nie pamietacie, wydaje mi sie ze gdyby odbyla sie oficjalna klanowka i gdybyscie podobnie dostali w dupe to byla by podobna gadka! mam propozycje, zagrajmy na docks(nie wiem kiedy jeszcze) i jak wy wygracie to powtorzymy ten mecz na uptown jezeli my to zaliczymy ten mecz, co wy na to? aha mowie od razu ze gramy po 4-5 nie mniej nie wiecej, ok? to pa

pwaelu przeczytaj wczesniejsze posty, uwazam ze AV jedna runde wygralo w 100% uczciwie nie bylo zadnych kickow, problemow itp...
na uptown wszystko przebiegalo zgodnie z planem, nie bylo nie proshonych gosci

Old Post 18-12-2001 15:58
sxl
Want some?

Re: no widzisz

quote:

no to ci-pa

Pwaelq nie denerwuj sie. Juz nawet ja sie powstrzymuje od bluzgania, robie t tylko na serverach Wspomnij ze chlopaki sa najmlodsze z wszystkich graczy UT wiec nie potrafia tak panowac nad emocjami

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-12-2001 16:19
Pwael
Combat (Death Knight)

Unhappy :/

a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)

Old Post 18-12-2001 16:52
deen
Man of the Moon

Re: :/

quote:
a co ja na to moge? kolesie mowia ze sie nie liczy to (ich zdaniem) sie nie liczy to nic ze grucha ottar ogladali mecz i go komentowali, mysle ze oni tesh maja cos do powiedzenia ( i nie tylko oni, ale tylko ich zapamietalem)

pwaelu czuje sie niedowartosciowany nie pamietash mnie na spec'ie ? dla przypomnienia gram rowniez pod nickiem :}
mam nawet demko

Old Post 18-12-2001 17:34
sxl
Want some?

Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...
Moze sie jakies akcje do filmiku znajda

PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV

A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-12-2001 21:59
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Deenq... tak po znajomosci... wyslij mi to demko...
Moze sie jakies akcje do filmiku znajda

PS. mimo wszystko mysle ze mecz powinien zostac znow rozegrany. Zrobcie panowie tak: tamto spotkanie wygralo AV

A teraz zagrajcie nowe dla rozwiania watpliwosci

ok wysle ci, po ICQ czy moze na mail'a ?

Old Post 19-12-2001 14:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions