Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > malo znany nick i co za tym idzie....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

malo znany nick i co za tym idzie....

Czesc !
To moje pierwsze wystapienie tym boardzie, wiec prosze o wyrozumialosc (nie liczac aktywnego udzialu na naszym boardzie KT).

Wlasnie przed sekunda skoczylem grac w CS'a, a wlasciwie to stracilem ochote na dlasze granie. Ostatnio lubie grac na POLIGONACH - mam tam dobre pingi i generalnie atmosfera jest przyjemna.... No wiec dzisiaj tez gralem na POLIGONIE-najpierw mapka survivior, dut potem office i na koncu aztec ktory posrednio stal sie przyczyna moich pozniejszych problemow. Szlo mi bardzo dobrzez - skoczylem z wynikiem 44:6

Nastepna byla militia pierwsza runda i kolega miszaPL z 3RD zginal z mojej reki. To mu sie najwyrazniej nie podobalo. Dalej nie szlo mi tak dobrze - glownie dlatego ze probowalem rozmawiac z wyzej wspomnianym graczem.

Na poczatku pojawil sie na srodku wielki adminowski, bialy napis "azazel..czy to jest fakenick" napisalem ze nie - ze wczesniej gralem jako szeregowiec ryan - a niedawno zmienilem ksywe na azazel. Kolejny bilaly napis od admmina [3RD]miszaPL - "To dowidzenia" - hmmm... spytalem czy to do mnie i czy dostane kicka - kolega admin "Wolalbym zebys sam wyszedl" itd. itd. -- acha jeszcze pojawilay sie napisy w stylu "Wylacz aimbota" i itp.

Nie wyszedlem i sie nie klocilem tylko probowalem rozmawiac - nie chce miec bana na POLIGON bo lubie tam grac.
Jedyna podstawa ze misza mnie tak oskarzal bylo to ze moj nick nie jest zanany i ze na militii szlo mi gorzej niz na aztecu (ktory jest zreszta moja ulubiona mapka).
Wkurza mnie najbardziej to ze jesli nie masz ksywy powszechnie znanej na scenie polskiego CSa to nie mozesz sie wychylac ze swoimi umiejetnosciami bo tacy miszopodobni zawsze bede cie oskarzali o czity.
Zastanowcie sie (glownie gracze z "wielkimi" nikami) - ze moze istniec cos takiego jak wzrost umiejetnosci.
Internet w domu mam od ponad 2 miesiescy i gram od tego czasu bardzo duzo, a co za tym idzie polepszylem sie w graniu - tylko szkoda ze nie wszyscy moga skumac taka prosta zdawaloby sie sprawe.

Sorry zaczynam przynudzac -- jeszcze tylko jedno -- Ci "WIELCY" tez kiedys zaczynali i nie od razu byli wymiataczami...
Mam pytanie do miszy i jemu podobnych -- znacie takie powiedzenie "Trenig czyni mistrza" ? Na pewno znacie -- to teraz proponuje sie zastanowic nad jego sensem...

Amen.

I love this game.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-01-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Tsun
[SPECNAZ]Tsunami

Hehe ja od jakis 5 dni gram na nicku My Angel Deserve To Die a muj qmpel z caffe gra na nicku My Devil Deserve To Die i tak od tych 5 din niezdazyło mi sie zebym mniej niz 3 razy niezostal sie zebysmy mniej niz 3 razy zostali wyzwani od cziterow kiedy zmieniam nick na ten z tagiem SPECNAZ odrazu słysze texty w stylo o sorry jednak niejestes cziterem

Old Post 18-01-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Tsun Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Tsun Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Tsun Dodaj [SPECNAZ]Tsun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Tsun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Problem wielokrotnie wałkowany na boardach... Dla mnie takie bezpodstawne wyzywanie jest tylko dobrą okazją, aby wyśmiać admina, najlepiej publicznie.

Najbardziej w twojej wypowiedzi podoba mi się to: "wlasciwie to stracilem ochote na dlasze granie", a pod koniec nastrój zupełnie inny: "I love this game". Czyżbyś wyżył się pisząc tego posta?

Rzeznik

Edytowane przez Rzeznik dnia 18-01-2002 o godz. 21:53

Old Post 18-01-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

hehe -- stracilem ochote na granie dzisiaj -- ale zeby starcic ochote na CS'a wogole trzeba by duuuzo wiecej niz jednego niedorozwinietego admina

I lovet this game !!! i tego nic i nikt nie zmieni

P.S. zreszta sam mam admina na servie "U gorala" - tylko na ksywie szeregowiec ryan i juz go rzadko uzywam

P.S.2 wyzylem sie

Old Post 18-01-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil azazel.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do azazel.kt Znajdź więcej post'ów przez  azazel.kt Dodaj azazel.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać azazel.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Tsun
Hehe ja od jakis 5 dni gram na nicku My Angel Deserve To Die..

Tsun nie za duzo sluchasz "SYSTEM OF A DOWN"....???

Old Post 19-01-2002 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

Witam !

Chciałbym napisać ze jestem pod wielkim zachowania miszyPL z 3RD. Napisal do mnie maila i chyba sie juz wszystko wyjasnilo -- to jest sportowe zachowanie

I przepraszam za niemile slowa, pospieszylem sie z tym postem .

Thx miszaPL <== wiecej takich ludzi ktorzy nie boja sie przyznac do bledu !

Old Post 19-01-2002 14:06
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt
Witam !

Chciałbym napisać ze jestem pod wielkim zachowania miszyPL z 3RD. Napisal do mnie maila i chyba sie juz wszystko wyjasnilo -- to jest sportowe zachowanie

I przepraszam za niemile slowa, pospieszylem sie z tym postem .

Thx miszaPL <== wiecej takich ludzi ktorzy nie boja sie przyznac do bledu !

Uwielbiam szczesliwe zakonczenia (az sie wruszylem)

Old Post 19-01-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ludzie wy sie opanujcie, **** przestancie sie nad soba urzalac bo daleko w zyciu nie zajdziecie.... co hwila ktos robi topic w stylu "on mi tamto" albo "oni nam brzydko powiedzieli". Ludzie przecierz to jest maxymalnie zalosne. Klucic sie i robic topic, afere z powodu jednego Tk jakich na servach wiele....

panowie zwiekszcie troche swoj poziom bo to forum robi sie z dnia na dzien coraz bardziej rzalosne.....

pozdrawiam

Old Post 19-01-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ludzie wy sie opanujcie, **** przestancie sie nad soba urzalac bo daleko w zyciu nie zajdziecie.... co hwila ktos robi topic w stylu "on mi tamto" albo "oni nam brzydko powiedzieli". Ludzie przecierz to jest maxymalnie zalosne. Klucic sie i robic topic, afere z powodu jednego Tk jakich na servach wiele....

panowie zwiekszcie troche swoj poziom bo to forum robi sie z dnia na dzien coraz bardziej rzalosne.....

pozdrawiam

hmm jakie urzalanie sie? O czym ty pierniczysz? Choc na jakis serw gdzie mam admina, zbanuje cie bo za dobrze grasz... To co zrobisz? Moze nie wylecisz z ryjkiem na boardy zeby mnie oczernic?

Edytowane przez Dark_old dnia 19-01-2002 o godz. 16:52

Old Post 19-01-2002 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark

O czym ty pierdniczysz? Choc na jakis serw gdzie mam admina, zbanuje cie bo mi sie twoja xywa nie bedzie podobala... To zrobisz?

pojde se na inny serv i twoj bede mial glemboko w dupie, jest w sieci mnostwo serverow Cs'owych.

quote:
Moze nie wylecisz z ryjkiem na boardy zeby mnie oczernic.

skoro jest to wedlug ciebie normalne zachowanie w takich przypadkach, to pomysl sobie ci by sie dzialo na boardach gdyby wszyscy zakladali topiki z takich powodow.... bo mnie ban malo obchodzi....

Edytowane przez MaslaV dnia 19-01-2002 o godz. 17:04

Old Post 19-01-2002 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
azazel.kt
KAMIKAZE TEAM , FIGHTER

Czesc !

Słuchaj MaslaV --- ja proponuje zebys uwaznie czytal tematy postow z ktorymi trescia sie zapoznajesz... Moj ma tytul "malo znany nik i co za tym idzie..." .

Jezli jego tytul jest dla ciebie niezrozumialy postaram ci sie wyjasnic o co mi chodzilo.

To co sie mi sie przytrafilo (zreszta sytuacja juz wyjasniona) mialo pokazac co sie dzieje gdy komus dobrze idzie a ma malo znany na scenie CSa nik. To apel do Wilekich graczy o szanowanie swoich mniej znanych kolegow.

Czy juz rozumiesz ?

Pozdrawiam.

Old Post 19-01-2002 16:59
AlieneK
KOSZ

LOL.....MaslaV...
moze i masz troche racji, ale to nie jest normalne ze cie kickują czy banują bo ci dobrze idzie.......Ale z droogiej strony nie ma sensa pisać na boardzie kolejnychg topikoow w ktooryh bloozgacie jacy to admini źli....popatrcie na to z ich strony...wpada gosciu i wymiata to jest podejrzenie ze czituje...
ale w takich sprawach to pishcie do tychadminoow...bo rzeczywiscie mnie mało obchodzi ze ten gos ma bana bo cos tam.....se wyjaśniajcie swoje sprawy z adminami serweroow a nie znami....

Old Post 19-01-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[IM]Cichy
Training (Enforcer)

Maslav ma racje w sumie, ja leje na bana ... jest 120 serverow do dyspozycji. No chyba, ze jest to wasz ulubiony.

Old Post 19-01-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [IM]Cichy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [IM]Cichy Znajdź więcej post'ów przez  [IM]Cichy Dodaj [IM]Cichy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [IM]Cichy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Lightbulb

hmmm ja tylko chcialbym cosik powiedziec....

nigdy nie patrze na nicka kolesia i czy go znam czy nie jesli staram sie ocenic czy dany gracz czituje... bo po prostu z doswiadczenia wiem ze nie mozna znac wszystkich bardzo dobrych graczy w cs'a (bardzo dobrych na poziomie polskim...)
przykladem moze byc chociaz to ze jeszcze we wrzesniu nie mialem pojecia kto to taki Zamek a teraz uwazam go za jednego z najlepszych w polsce
patrzac na gre delikwenta wbrew pozorom bardzo latwo ocenic czy gra na czitach czy nie najlatwiej po tym czy koles wyskakujac zza rogu od razu wali heada za hradem nie znajac pozycji przeciwnika....
w zyciu oskarzylem z 5 osob o czitowanie i raczej zawsze mialem racje (no pewnym nigdy nie moge byc...)
ale sam gram bardzo czesto na ksywie maly_lolek i tez czesto jestem wyzywany od cziterow ale sie tym nie przejmuje :>
jakos jedynego bana jakiego dostalem za czitowanie byl ten na topgunie (no fajnie ze czituje dobrze wiedziec )
a dlatego mam tak malo banow bo niemal zawsze gram na najlepszym moim zdaniem serwe w polsce czyli na cyber strefie
i tam mnie jakos nigy od cziterow nie wyzywaja a powod jest jasny - polowa ludzisk tam gra duuzo ponad przecietna krajowa :>>
mozecie to traktowac jako reklame serwa czy jak ale mi nie o to chodzi... po prostu wiadomo ze niektorzy nie wierza w to ze ktos moze byc lepszy od nich az o tyle i oni o nim nie slyszeli... i nie ma na to rady... jedyny ratunek to zapobieganie temu jak wlasnie wejscie na inny serw

ps1: miszpl jest wporzo
ps2: [FPP]Dark = als?
bo nie wiem?

Old Post 19-01-2002 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Jak ktoś umie czitować (co ja piszę...) to w żadnym wypadku nie rozpoznasz, że to robi, nawet siedząc na obsertorze. Może być dobry, mieć duże umiejętności i tylko "wspomagać się" czitami. Jeżeli jakiś lolek włączy sobie OGC to nie ma problemu, wtedy odrazu leci z serwera. Można się jednak tak ukrywać, że nikt ci nic nie udowodni "na oko". Sam sposób celowania jest widoczny tylko i wyłącznie na povie gracza lub demkach z pov'a. Nie można nikogo wyzywać nie mając ewidentnych dowodów! Nie masz pewności - siedź cicho i koniec. Możesz potem popytać się admina o logi, screeny itd., ale w trakcie gry nie wyzywaj nikogo oprócz EWIDENTNYCH cziterów!!!

CyberStrefa, CyberStrefa... W Polsce mamy grubo ponad 100 serwerów, nie można być tak ograniczonym. Ludzie grają na nullach, TOPGUN'ach itp. i mają o nich dobre zdanie dopóki nie rozejrzą się trochę i nie pograją na innych ("lamerskich" ). Wcale poziom nie jest gorszy (zresztą nawet na lamkach można dobrze potranować), a czasem wręcz przeciwnie. Dużo zależy od admina, bo jak potrafi utrzymać porządek to gra się świetnie. Ostatnio miałem taką sytuację - kolesie wyzywali od cziterów (oczywiście jak zwykle bezpodstawnie) admin (jakiś koleś ze SPEC) porozdawał gagi i dalej grało się spokojnie.

Rzeznik

Old Post 20-01-2002 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

dzisiaj wlasnie skonczylem grac na (null) [1]
i byla taka sytuacja ze na server wszedl b4rt.s!ms0n i h0m3r.s!ms0n, i oczywiscie grali ponad przecietna, az w koncu jeden z nich napisal CHEATING POWER!, i od razu jakis inteligentny admin uzyl komendy ak... i h0m3r wylecial z serva
a potem okazalo sie ze b4rt. to Neo, a h0m3r to RedruM
tak, tak granie pod fakem robi sie nie bezpieczne panowie i panie...moze naprawde lepiej przezucic sie na sapera, tam nie ma bezpodstawnych oskarzen o chity, za to tylko ze dobrze grasz!

Old Post 20-01-2002 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

W CS 1.4 będzie mozliwość obsewacji z oczu innych gracz...ciekawe czy jak ktoś bedzie miał czity to będzie widać ze je ma....

Old Post 20-01-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
W CS 1.4 będzie mozliwość obsewacji z oczu innych gracz...ciekawe czy jak ktoś bedzie miał czity to będzie widać ze je ma....

w jaki sposob? po sposobie gry?

Old Post 20-01-2002 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

nie wiem...ale na pewno będzie lepiej widać....

Old Post 20-01-2002 12:16
[SPECNAZ]Tsun
[SPECNAZ]Tsunami

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

Tsun nie za duzo sluchasz "SYSTEM OF A DOWN"....???

Troszke ale słucham tylko to co lubie(czy. ostatnio tylko SYSTEM OF A DOWN )

Old Post 20-01-2002 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Tsun Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Tsun Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Tsun Dodaj [SPECNAZ]Tsun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Tsun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

o to bedzie calkiem ciekawe... ale mysle ze to ebdzei tak jak z free mode look nie ejst na wszytkich serv

Old Post 20-01-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

mysle, ze powinno byc na kazdym servie bo idealnie pokazuje czy ktos czeatuje czy nie. no a poza tym mozna obserwowac mastahow i innych gosu przy pracy .

Old Post 21-01-2002 05:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

No w sumie....a jezeli chodzi o czitowanie to najlatwiej bedzie wylapac Aimbota........bedzie mozna zauwazyc jak celownik sobie skacze z kolesia na kolesie

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 22-01-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
No w sumie....a jezeli chodzi o czitowanie to najlatwiej bedzie wylapac Aimbota........bedzie mozna zauwazyc jak celownik sobie skacze z kolesia na kolesie

no wlasnie, jak robi obrot o 360 stopni, to wtedy napewno sie go rozpozna!

Old Post 22-01-2002 14:30
[RADA]Poison
Guest

mnie spotkala podobna rzecz na poligonie 1 .
gral tam z adminow tylko [3RD]Rob@czek
gralme pod fake nikiem i go zabilem po czym dostalem bana :/
ciekawe ....

Old Post 22-01-2002 14:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Ja nie wiem co wy robicie na tych serwach Ja nie mam problemow z nikim

Old Post 22-01-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
Ja nie wiem co wy robicie na tych serwach Ja nie mam problemow z nikim

z tym twoim kampieniem to nie czy nie amsz problemow

Old Post 22-01-2002 20:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:53.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions