Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Skrypty a kultura w wolfie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Angry Skrypty a kultura w wolfie

Na początku postanowilem się nie mieszać w sprawy tego forum.No i cóż źle zrobilem Jak widać jest to jedyne miejsce gdzie spotyka sie E L I T A rtcw in poland.
Tak więc pierwsza sprawa wymagająca zastanowienia to martwiace mnie skrypty, chodzi dokładniej o skrypt animowanej ksywy. Jest to o tyle chamskie ze skutecznie zpycha ekran wiad. typu XXX renamed XXX itp. Poza tym cholernie skutecznie obciąza i tak fatalne polskie lacza. Kiedy taki lamer wlazl na serwer to KAPUTT panowie. Grac sie nie da. Co gorsza polskie klany zaczely chyba jako obowiazek dawac ten lamerski skrypt (vide Hunterzy , ktorzy wielu ostatnio podpadaja).
Po drugie reklama klanu. LUDZIE to nie jest jakas gospodarka , biznes, czy ekonomia, zeby bic sie na serwie reklamami. Wchodze raz na serwer a tu 2 lamki wala reklamami i gowno widac na ekranie. Poza tym ping z 400 skoczyl mi do ok 800
Kolejna rzecz to polskie serwery i ich ilosc. Ludzie to co mamy trzeba cenic i szanowac. Jak ktos chce se pogadac to ma czata (oczywiscie nie mowie o krotkich rozmowkach Poza tym niech sie ciesza ze kltos postawil serwa a nie bluzgaja na niego.
Mam nadzieje ze sprawy ktore poruszylem rowniez wydadza sie wam wazne.
P.S. Pozrówka dla wszystkich forumowiczow , powitajcie nowego czlonka - mnie :-)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-12-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Prawdopodobnie mowiac dwie lamki miales na mysli dwoch moich kolegow z klanu, ktorzy bawili sie tym skryptem. I tu moja riposta.
Po pierwsze ten kto ma ogolne pojecie o tym skrypcie wie ze nalezy go uaktywniac na koncu rozgrywki kiedy jest wyswietlana plansza "scores". A pod koniec rozgrywki wala kazdego komunikaty innych kolesi bo kazdy i tak flooduje tekstami typu "JAWOHL!" albo "EEE-HAW!!!". O lagowaniu lacza tez nie moze byc mowy bo taki flood jezeli cokolwiek spowalnia to niewiele a i tak malo co kogo obchodzi lag kiedy wyswietlany jest koncowy wynik rozgrywki.
Chyba ze mowisz o kolesiach ktorzy sobie wrzucaja animacje podczas gry - wtedy zgoda - jest to lameriada.
Btw. witam na forum.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 27-12-2001 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Aha : tylko ze czasami ktos sie zapomni nacisnie zapozno , alb widzialem kilka razy wlaczenie skryptu prawdopodobnie przypadkiem . Nie ma co robic takich dlugasnych animacji .Ogolnie sadze ze animacja to nie najlepszy pomysl . Rozumiem ze kazdy klan chce sie odrozniac na 1000 mozliwych sposobow jakie mozna wymyslec w woflie ale tutaj akurat mam nadzieje ze nie stanie sie to regula .

Old Post 27-12-2001 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

dokladnie. animacie przez rename moze sa szpanerskie ale na pewno sa wqurw... wiec olalem je od kiedy zobaczylem je pierwszy raz u Cowboya (tak naprawde to nie chcialo mi sie ich robic bo znajac swoje ambicje pewnie bym pol dnia je dopicowywal ). a z tym lagiem to moze byc cos, powaga. Cowboy pisal nie pamietam dokladnie ze moga niezle mieszac kiedy nacisnie sie kilka razy binda wiec sam mial unbind wstawiony.

Old Post 28-12-2001 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking

Powiem co wiem (a malo wiem)
To nie konkurs pieknosci "nicka" wiec wychu|ac to fpessdo....zgadzam sie co do rozmowcy powyzej...

Old Post 28-12-2001 02:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie wiem my tego nie stosujemy.
Nie kazdy flooduje txtami ye-haw i jawohl czasem sie potwierdza poprostu 4-1 ze cos dotarlo albo cos sie wykonuje. Ye-ha itp, sa bardzo wazne buduja morale zolnierzy, rosnie ich skutecznosc, nastepuje furia ataku Arnich S. Testowalem to w moim obozie chomikow pod tapczanem

Przy okazji tego topicu zapytam, co sadzicie o przydatnosci nowych soundow do bindow uzupelniajacych obecne typu: jak art dajemy na cel (wiadomo ze objectif), albo np take this point itp. znane z innych gier+ custom.

Co do floodu jeszcze to ja wciskam poison victa zazwyczaj jak mi C4 przypomni ze mam binda takiego (C4 Rulez) riposta zaraz hehe Nie sugeruje wcale ze oni floduja tym, zeby nie bylo nieporozumien; a tak to juz nie pamietam prawie ze mam jakis WWW url pod klaw itp.

PS: uwazam ze ktos musi zrobic moda z animowanymi gifami przy nickach w grze!

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 28-12-2001 04:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Skrypty a kultura w wolfie

quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
Na początku postanowilem się nie mieszać w sprawy tego forum.No i cóż źle zrobilem Jak widać jest to jedyne miejsce gdzie spotyka sie E L I T A rtcw in poland.

Nie uzywaj taki zwrotow - bo chlopaka na dume pojdzie i bedziemy mieli ELYTE

Witamy w naszym wesolym miasteczku

Old Post 28-12-2001 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

animowane nicki - nie przepadam, nie stosuje ... zreszta dalem w newsie info ze wala komunikatami o zmianie nicku - ale co kto lubi ...
co do floodow - to chyba po prostu czesc osob juz tak ma, i to nie tylko pod koniec, czasem jakis ustrezlony zawdonik potrafi przez kilkanascie sekund rabac Medic! .. tylko ze to nic nie da, da cMedic dwa razy w jakims odstepie czasu i miec nadizeje ze ktod przyjdzie, flood zawsze przeszkadza jaki by nie byl, po prostu zaglusza komunikacje ...
witaj =PEF=Dr_Obot

Old Post 28-12-2001 08:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Przy okazji tego topicu zapytam, co sadzicie o przydatnosci nowych soundow do bindow uzupelniajacych obecne typu: jak art dajemy na cel (wiadomo ze objectif), albo np take this point itp. znane z innych gier+ custom.

Shczegulnie przydałby sie "fire in the hole" przy rzucaniu granatów

Old Post 28-12-2001 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]Pioter
Tanczacy z Granatami :]

Talking

Dobra przyznaje siem bez bicia mam animwoanego nicka,gros tez i neidlugo pewnie reszta BK na ten sam wzor Ale uzywamy tylko jak pokaza sie score'sy.Nie uaktywniamy w czasie gry ani specjalnei ani przypadkiem,wiec proszem nas nie zjezdzac...nie mamy tez zadnej chamskiej animacji z adresami stron i napisami RULEZ jak niektorzy maja,i nie mamy tez binda BK RULEZ w koncu kazdy wie o tym

Old Post 28-12-2001 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]Pioter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]Pioter Znajdź więcej post'ów przez  [BK]Pioter Dodaj [BK]Pioter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]Pioter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Hmm, wlasnie, ciekawe zagadnienie.
Pomyslcie tylko nad tego typu bindem: wciskamy np. "G" i w tym samym momencie wyrzucamy granat/airstrike krzyczac "fire in the hole!" bez zadnego uprzedniego zmieniania broni czy wciskania komunikatu.
Schemat na to widzialbym tak: wcisniecie zbindowanego klawisza - zmiana broni+"strzal"+komunikat (+ oznacza ze dane dzialania sa wykonywane jednoczesnie).
Takie bindowanie ma wiele zastosowan i nie jest marzeniem tylko czyms rzeczywistym i do wykonania. Kod silnika ID pozwala na takie 'akrobacje'. Sam nie znam kombinacji komend potrzebnych do takiego binda\aliasa ale widzialem w quejkach podobne (np. zmiana na railgun+strzal z niego+natychmiastowa zmiana na karabinek w celu dokonczenia wroga )
Problemy sie moga pojawic po drodze. Na przyklad - nie wyrzucamy przecie od razu granatu tylko zazwyczaj odczekujemy 3-4 sek. Drugi problem - wiem ze sa mozliwe komendy w bindzie na tzw. pauzy miedzy kolejnymi zadaniami - to by ulatwilo jednoczesnie komplikujac niektore akcje.
Mam nadzieje ze jest tutaj wsrod nas jakis stary quejowiec-bindowiec i wyciagnie pomocna dlon.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 28-12-2001 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TotenkopF
Training (Enforcer)

Talking

hehe, sprawy ktore poruszyl Dr_Obot nie są moze az tak wazne, ale co jak co, warto sie nad nimi zastanowic i wyciagnac odpowiednie wnioski
pozdrawiam!

Old Post 28-12-2001 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TotenkopF Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TotenkopF Znajdź więcej post'ów przez  TotenkopF Dodaj TotenkopF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TotenkopF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Mam nadzieje ze jest tutaj wsrod nas jakis stary quejowiec-bindowiec i wyciagnie pomocna dlon.

jam jest ten kogo szukasz
a tak na serio: myslalem juz o tym wczesniej ale zrezygnowalem; granaty sie czasami lub zawsze "napina" przed rzuceniem, "fajaindahol" uzywam tez jako ostrzezenie przed np wrogimi nalotami nie tylko przed wlasnymi. jest tak ze zostalem przy zwyklym bindzie vsay pod "f" i jest oka ale jak ktos chce podkreslam przetestowac (no bo mi sie nie chce ) to prosze bardzo tak na poczekaniu prosty przyklad:
"fith.cfg" :
==============================================
echo ^2fajaindahole by ^1[WC]^3bel ^24 ^1FPP ^1board ^1users
//wybralem klawisz f
bind f "vstr fith"
// a tu flaczki
set fith " weaponbank 5; +attack; vsay_team FireInTheHole; -attack"
==============================================
/exec fith.cfg

pewnie przytrzymanie klawisza bedzie twozylo spam a i pewine trzeba bedzie 2 x nacisnac klawisz no ale na tym przykladzie dla chcacego wyjdzie we wlasnej edycji moze cos przydatnego heh.
pozdro

Old Post 28-12-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

a ja wylamujac sie z towarzystwa chcialem spytac jak wrzucic tego animowanego skrypta i inne do giery...i jak podbindowac...jakby ktos mogl na prostym przykladzie zademonstrowac?

Old Post 31-12-2001 01:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

jako ze jestem przeciwnikiem syfienia po ekranie rename animation to dam tylko link na strone cowboya tam sa instrukcje:
http://cowboyscripts.org/?page=namechanger

Old Post 31-12-2001 02:53
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet
jako ze jestem przeciwnikiem syfienia po ekranie rename animation to dam tylko link na strone cowboya tam sa instrukcje:
http://cowboyscripts.org/?page=namechanger

dzieki za pomoc....ale ja juz na tej stronie bylem...nie za bardzo mi to pomoglo...poprostu robie cos zle

Old Post 31-12-2001 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

dzieki za pomoc....ale ja juz na tej stronie bylem...nie za bardzo mi to pomoglo...poprostu robie cos zle

hymmm... wiem ze sa jeszcze programy do tego ale jak mowilem sam sie w to nie bawie wiec nie wiem co, gdzie, z kim i jak tzn tak naprawde to musialbym na to poswiecic czas i tyle, popros kogos kto to sobie zrobil nich ci wysle cfg na mail to sobie poprzestawisz nick itp
pzdr.

Old Post 31-12-2001 16:53
C4|Shiro
Crane

quote:

hymmm... wiem ze sa jeszcze programy do tego ale jak mowilem sam sie w to nie bawie wiec nie wiem co, gdzie, z kim i jak tzn tak naprawde to musialbym na to poswiecic czas i tyle, popros kogos kto to sobie zrobil nich ci wysle cfg na mail to sobie poprzestawisz nick itp
pzdr.

heh...wlasnie szukam...i nikt nie jest skory do pomocy

Old Post 31-12-2001 19:23
GrOs
GrOsik T3

Talking Krotkowzrocznosc, a moze slepota?

Przyznaje sie bez bicia uzywam czasami skryptu cowboya, ale wylacznie po zakonczeniu rozgrywki.
Czepianie sie tak niewinnych skryptow jak animowany nick jest smieszne , moda na nie szybko przeminie i sa raczej uzywane jako ciekawostka. Pozatym wiekszasc graczy z klanow pytala mnie jak sie robi takiego nicka jak tylko pojawilem sie na serwerze, teraz ganiac wynalazek cowboya.
Nalezy sie raczej zastanowic co zrobic ze skryptami o nazwach:

teamsniper - usprawnia kampowanie ze snajperki
trackstart - ciagly sprint bez straty wytrzymalosci

Trzeba sie zastanowic czy uzywanie takich skryptow nie jest przypadkiem cziterstwem?, a nie sie rozpisywac na temat tego czy ktos ma animowany nick.

Rozplenienie sie skryptow typu teamsniper, trackstart lub innych temu podobnych (strzelanie seriami granatow z lornetki - widzialem to na ByRy u goscia o ksywie Yoel) skutecznie utrudni gre, uczciwym graczom.

Pozdr

IRCnet #wolfpl

Old Post 01-01-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Arrow

rename animation- bla bla bla
team sniper- hehe z tego co wiem to zmiana z 4 stopniowego zooma na 3 stopniowy jest po prostu wygodna tak jak bind do vsay lub ikonka na pulpicie -lol
trakster czy jak tam- to samo co wyzej. bind X "+forward; +sprint"
hehe po co trzymac klawisze skoro mozna je tylko raz nacisnac? - lolejny lol. gdzie tu widzisz sprint bez utraty wytrzymalosci?
to samo jak sobie ustawisz vstr do +movedown czyli schylania- na jedno przycisniecie on na drugie off -bez ciaglego trzymania.
strzelania seriami granatow z lornetki jeszcze nie mialem przyjemnosci doswiadczyc. to dla mnie prawie jak legenda hehe. tak jak pewnie dla niektorych moze byc zepsuta brama na assault.
pzdr

Old Post 01-01-2002 17:13
GrOs
GrOsik T3

Talking

quote:
- lolejny lol. gdzie tu widzisz sprint bez utraty wytrzymalosci?

OK moja wina nie doczytalem do konca opisu tego skryptu (chociaz byl krotki).
Ale i tak pozostane przy swoim zdaniu ze niektore skrypty to cziterstwo.

IRCnet #wolfpl

Old Post 01-01-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

jasne niektore tak. wlasnie pracuje nad super skryptem do stena ktory bedzie aimowal automatycznie na glowe najbizszego wroga pociski bez celowania heheh zart ofkoz naturlich hehe. ale bylo cos takiego do raila w q2 -autoaim bot.

grrr loodzie to za wszelka cene wola sie jakos wybic niz grac dla wspolnej przyjemnosci. zawsze bedzie jakis kolo z przerostem ambicji lecz z niedostatkiem skilla - taki ktos wykozysta wszelkie sposoby aby zapewnic sobie wymazona przewage -tepic takich nalezy niczym ss-manow (oczywiscie historycznych hehe nie kojazyc z takim innym ).

Old Post 01-01-2002 19:26
[FPP]Vk
Verlocker

Re: Skrypty a kultura w wolfie

Moim zdaniem te skrypty to czysta głupota. Tylko spowolaniają łącza a i tak nikt tych animowanych xywek nie podziwia.

Old Post 01-01-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Vk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Vk Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Vk Dodaj [FPP]Vk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Vk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Thumbs down Re: Skrypty a kultura w wolfie

Mnie to ogolenie rybka. Jak ktos chce uzywac nie sobie uzywa, ale sporo osob wrzuca te neoniki za pozno i na poczatku nastepnej rozgrywki nie widac komunikatow... a na poczatku wazne rzeczy sa zwykle. Takze wyluzujcie sie troche.

Old Post 02-01-2002 03:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:52.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions