dupolizy
>>>Asik ( czy jak ci tam )
-mystical (czy jak ci tam), odpowiadam na Twojego posta
>>>Wlasnie skonczylem ( zostalem zmuszony ) do grania na snajperze
- powiedz kto Cie zmusil ??? ja, wraz z zaprzyjazniona jednostka policji natychmiast wyciagniemy wnioski i przeciwdzialamy tej sytuacji ... (wydaje sie byc grozna) :P
>>>ale ciagle ktos mnie , i wielu innych zawodnikow kikuje z serwera ????
-????? dlaczegio nie uzywacie swoich ksywek prawdziwych na serwerach??? czego sie boicie???? kickalem kogos za uzywanie i trenowanie cheatow/bugow w UT na serwerze publicznym to byliscie wy???? smieszne .... i stad te pretensje????
>>>Dobrze mi sie gralo
- a zapraszam na snajper.pl, serwer storzony przez mojego kolege .... wspaniale sie gra przynajmniej mnie i mojej cafe na nim ;D, widze takze i Tobie ....
>>>kikuje oxygena . Chlopaczyna chce wejsc i znowu kik . i tak w kółko !!!!
- i co sie dziwisz???? stosowal cheaty !!!!! i to w kolko kilka razy go napomnialem kilka razy kickalem .... nie reagowal ->>> ma bana
>>>"wiadomosc z ostatniej chwili, Asik i jego koledzy 2 dupolizy kikali wszystkich ze snajpera po kolei gdy nasza druzyna wygrywala...
- przekaze klientom w kafejce pewnie sie uciesza z nowego przezwiska [DUPOLIZY] w ich imieniu dziekuje serdecznie
>>> pozostaje tylko gratulowac doroslosci...
- dziekuje chociaz pomimo mojego wieku ciagle czuje sie dzieckiem ;P
>>>moze to byc i wywolane tym ze kilka osob przeklinalo w tym ja dlatego ze zostalem zabity przez teammata...
- moze bylo to wywolane przeklinaniem, moze
>>>ale nie wiem czy jest to powod do tego zeby kikac i grozic banem
- sam nie wiem
>>>gratuluje gejowstwa admina
-dziekuje serdecznie za te kilka slow otuchy, zatrzymam to dla siebie i mam wielka nadzieje, ze moja coreczka sie o tym nie dowie ;P ,az mi przykro kiedy sie staram, by uczestniczyc w powiekszeniu sceny UT, BY ZACHAMOWAC SZERZENIU SIE CHAMSTWA I CHEATOWANIA NA SERWERACH, a spotkam sie z ludzmi bodajrze FRD, tak surowo mnie oceniajacych
pozdrawiam serdecznie
[AS]ik
ps.: szczerze zaluje, ze zaklocona zostala harmonia pomiedzy nami graczami UT ..... :(
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|