Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > -CYBER- STREFA - nowy server
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Cool -CYBER- STREFA - nowy server

powstal nowy server "CYBER STREFA". Pingus mniam mniam przynajmiej dla mnie (okolo 50 - 60). Jego ip to : 213.25.101.174:27960 - troszq trudny ale da sie zapamietac.
Milego grania

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-12-2001 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Thumbs up

trza bedzie potem przetestowac

Old Post 23-12-2001 18:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

nowy server :)

hamie!!!!!! ja mialem dac tego posta. Ja załatwiłem ten server więc ja powinienem miec taka przyjemnosc napisac ten post hyhy ladne pingi serdecznie was zapraszam na niego

Old Post 23-12-2001 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

niom pingus jest ładny ale dla niektórych :-/
bo np. thor gra na 500-600pingu a ja na 50-60 :-/ ale się fajnie gra
miłego fragowanie

Old Post 23-12-2001 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: nowy server :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
hamie!!!!!! ja mialem dac tego posta. Ja załatwiłem ten server więc ja powinienem miec taka przyjemnosc napisac ten post hyhy ladne pingi serdecznie was zapraszam na niego

Duke nie wiesz jaki jest password na coolneta ?? To jest bez sensu av sobie trening robi i haselko zaklada ?? Co to jest ich server czy co ? Podaj mi jak mozesz maila do admina coolneta pliss

Old Post 23-12-2001 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry ...

w ogóle AV sobie ostatnio jakies jaja robi... wczoraj na sparingu założyli hasło podzas gry i wszystkich wywaliło... ja potem nie miałem ochoty jush tego grac i pisałem na forum

Old Post 23-12-2001 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

właśnie dowiedziałem się jakie jest chasło na QLNET!
brzmi ono : POL AK

Old Post 23-12-2001 19:03
8lo0d
An+y*Chr1st

thnx

thnx guriasq a to haslo to ono bedzie na stale czy jak ??

Old Post 23-12-2001 19:05
[FPP]MajeS
Guest

co do tego nowego servka to mam tam ping 300 i nie da si egrac praktycznie fuu

Old Post 23-12-2001 19:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
co do tego nowego servka to mam tam ping 300 i nie da si egrac praktycznie fuu

No wlasnie sie pomylilem, jak gralem 1 v 1 to bylo spox, pingus kolo 50 a jak weszli juz inni od razu podskoczy do 150 - 200.

Old Post 23-12-2001 19:58
GuriaS
Breathe

Angry aaaaaaaaaaa

qrde nie wiem kto ale jakiś naprawde kompletny DEDBIL zaqada non-stop hasła na coolnet... qr.wa nie da się pograć! znowu jest inne hasło i nie znalazłem jak narazie osoby która by je znała...
paranoja

Old Post 23-12-2001 20:00
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: aaaaaaaaaaa

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
qrde nie wiem kto ale jakiś naprawde kompletny DEDBIL zaqada non-stop hasła na coolnet... qr.wa nie da się pograć! znowu jest inne hasło i nie znalazłem jak narazie osoby która by je znała...
paranoja

Guriasq to tkk zalozyl haselko ...

Old Post 23-12-2001 20:40
Duke
Warrior (Scrag)

dla mnie caly czas jest ok. macie jakies dupiaste lacza

Old Post 23-12-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
dla mnie caly czas jest ok. macie jakies dupiaste lacza

2mbity mamy lacze i Ty to dupiastym nazywasz :p ...

Old Post 23-12-2001 21:12
Duke
Warrior (Scrag)

chyba 2 mbity a nie @mb?

Old Post 23-12-2001 21:13
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
chyba 2 mbity a nie @mb?

hy hy poprawilem juz wczesniej ... Ale nie wazne. Qrde ale sa nudy ludzie czy niekt nie chce zagrac jakiejs klanowki .. szkoda ze nie jestem CL'em w moim klanie bo ci co sa dupki nie rusza by cos zorganizowac a ja tu sie nudze ciagla grajac tak samo z tak samo porabanymi szwabami ...

Old Post 23-12-2001 21:16
GuriaS
Breathe

Talking jejeje

ja na tym servie mam genialny piongus... jak grałem to ściągałęm jeszcze film q3 (300mb) i i tak miałem ping 50-60

Old Post 23-12-2001 23:32
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Thumbs down HIEHIE

Ten server działa czy nie???Raczej nie, bo jak wpisuje te ip i jego nazwe to nic mi nieznajduje

GrEaTEyE

Old Post 02-01-2002 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: HIEHIE

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ten server działa czy nie???Raczej nie, bo jak wpisuje te ip i jego nazwe to nic mi nieznajduje

Narazie nie chodzi, lecz mozliwe ze stanie na nogi, tak mowil jego administrator jeszcze przed wigilia.

Bardziej jednak sie martwie o Darka B. i nowy server, ktory mial postawic. Od tygodnia nie odpowiada on na moja emaile, a coolnet ciagle zapchany....

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 02-01-2002 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool THX

THX sxl'q za opd.
A jusz mysłałem że ten serv tylko u mnie niedziała

GrEaTEyE

Old Post 02-01-2002 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

co do cybera

To Duke chyba cos tam zalatwial, mi dalej server nie dziala.

Pozostaje sie modlic by pan DarekB uruchomil nam 2 coolneta, wtedy przynajmniej zapotrzebowanie na miejsce by sie rozlozylo po polowie.

Jak by jeszcze 1 z serverow usunac, jak mowil mist, z mastera (nie wiem czy to mozliwe) to by go niemcy nie znajdowali w przegladarkach i by byl only for PL?

Old Post 03-01-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: co do cybera

quote:
Napisane oryginalnie przez Ottar
To Duke chyba cos tam zalatwial, mi dalej server nie dziala.

Pozostaje sie modlic by pan DarekB uruchomil nam 2 coolneta, wtedy przynajmniej zapotrzebowanie na miejsce by sie rozlozylo po polowie.

Jak by jeszcze 1 z serverow usunac, jak mowil mist, z mastera (nie wiem czy to mozliwe) to by go niemcy nie znajdowali w przegladarkach i by byl only for PL?

Taaa, to by bylo dobre. Ale wszystko zalezy od Darka...

btw, snajper mi tez nie chodzi, jak jest u Was?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 03-01-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ottar
szit hapenz

Z Snajperem

To moja wina (albo cfg) Bo tlumaczylme sedziemu w lidze jak dzial recon, i server nie przetrzymał restartu. Juz zglosilem to Asikowi, mam nadzieje ze mnie żywcem ze skory nie obedrze (moze da jakies znieczulenie?).

Aktualnie chyba nie da sie włączyć hasla na snajper.pl Tzn da się, ale w momencie wylanczania server pada.

Old Post 03-01-2002 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ottar Znajdź więcej post'ów przez  Ottar Dodaj Ottar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ottar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Z Snajperem

quote:
To moja wina (albo cfg) Bo tlumaczylme sedziemu w lidze jak dzial recon, i server nie przetrzymał restartu. Juz zglosilem to Asikowi, mam nadzieje ze mnie żywcem ze skory nie obedrze (moze da jakies znieczulenie?).

Aktualnie chyba nie da sie włączyć hasla na snajper.pl Tzn da się, ale w momencie wylanczania server pada.

Hmmmm, strange. To troche do dupy ze nie da sie ustawic hasla.

BTW, moze napisac do Oswalda list, dac to na forum SID i dac mu msga na ICQ, zeby zrobili mozliwosc freeze teams? Chodzi mi to to co jest w CPMa, czyli ze druzyny moga sie zamrozic i bez hasla nie da sie dolaczyc ani odlaczyc. Tyle ze wtedy pasowaloby tez zrobic timeouty, a to w sumie juz troche zachodu... Dziwnie by przerwy w UT wygladaly, a moze sie myle?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 03-01-2002 22:57
Ottar
szit hapenz

Z tego co wiem

Był już taki postulat graczy, do którego SID się przychylił. Dotyczył on rozszerzenia możliwości recona i refere do poziomu zbliżonego do osp (tj. min lockowanie teamów, kapitanowie teamów). Chyba coś z tego wyjdzie, ale dopiero gdzieś w okolicach bety 3.0 i nie wiadomo w jakiej formie.

Jak już mówimy o sprzęcie - dobrze że dorzucają nowe bronie i to w ilości (? 5 sztuk) bo konkurencyjne mody mają po 20-24 pukawki (navy seals, true combat, strike force) - i mimo że gra się 6-7 najlepszymi, zawsze pozostaje możliwość wyboru czy próbowania innych broni/strategii. Ja już poprostu rzygam na widok m4 o celności raila czy spassa o sile rażenia rozpędzonego tira.

Edytowane przez Ottar dnia 04-01-2002 o godz. 12:38

Old Post 04-01-2002 12:21
-v3-Yarecki
Old DeatH

;-)

..ale nvg "uzywanego tylko przez lamy" - jak niektórzy uważają, szkoda....ja tam stareńki już i na oczko słabuję, nic nie będę widział....sporo teamkillów będzie ;-(((

Y.

Old Post 04-01-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: ;-)

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
..ale nvg "uzywanego tylko przez lamy" - jak niektórzy uważają, szkoda....ja tam stareńki już i na oczko słabuję, nic nie będę widział....sporo teamkillów będzie ;-(((

Y.

Hehe, tez tak mi sie zdawalo jak sie przerzucalem z nvg na wlasne oczka. Jednak przeciez zwaz na to ze tak czy siak strzelasz dopiero gdy zobaczysz ze celownik nie zmienia koloru. Gdy sie przyzwyczaisz do grania bez nvg to bedzie Ci sie grlao tak samo

BTW, moim zdaniem powinni wprowadzic skiny, w ktorych na odleglosc widac ze skin jest niebieski czy czerwony, a tak to zamiast strzelac to zawsze patrze sie na celownik i dopiero wale.... to jest chore...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 04-01-2002 21:41
Apsik
Skilled (Knight)

Re: Z Snajperem

quote:

jestem bardzo wrazliwy na kazde posty dotyczace snajper.pl, jesli cos nie dziala prosze o kontakt na IRCNECIE nick [AS]ik, jesli chodzi o kwestie wylacznia hasla zajme sie ja zaraz tylko jak bede mial wolnego kompa na ktorym chodzi q3 (lecz jak na razie wszystkie sa zajete 18 h/dobe) mysle ze bede sie mogl zajac tym w niedziele do poludnia .... wlasnie zrobilem nowy cfg i mapcycle, takze niebawem je wdroze .... uwagi dotyczace snajpera prosze slac na temat jego dotyczacy na tym forum

[AS]ik

Old Post 04-01-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

Panowie. Server Cyber moglbys stac ale tylko na piont release 1.31, bo tak powiedzial ten pan od niego. Dlatego na tym poincie bo tam jest jeszcze jeden server cpma i jest on na 1.31. jakbysmy wszystkie polskie servery (az 2?) na 1.31 to wtedy mozna by pogadac i on by znowu stal, a takto nie ma sensu...

Old Post 05-01-2002 06:28
Apsik
Skilled (Knight)

cyber

quote:
Panowie. Server Cyber moglbys stac ale tylko na piont release 1.31, bo tak powiedzial ten pan od niego. Dlatego na tym poincie bo tam jest jeszcze jeden server cpma i jest on na 1.31. jakbysmy wszystkie polskie servery (az 2?) na 1.31 to wtedy mozna by pogadac i on by znowu stal, a takto nie ma sensu...

to niech go postawi a co komu szkodzi???? niech sobie bedzie na tym 1.31 .... zaraz wszystkie na tym poincie beda .... snajper takze

[AS]ik

Old Post 05-01-2002 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:24.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions