Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > rekordy na mapach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Post rekordy na mapach

Chcialem zrobic cos czym jakby co bedzie sie mozna chwalic w swiecie , mianowicie naszymi wynikami
Nie chce zgapiac od topicu GrEaTEyE-a, dlatego proponuje abysmy upozadkowali te nasze rekordy
Chce aby kazda mapa miala swojego rekordziste(tzn. te na ktorrych sie u nas w polsce najczesciej grywa) mianowicie:
-Abbey
-Casa
-Docks
-Streets
-Uptown
-Swim
-Romel
-Ricoshet
Reszte map pominolem (revolution , sands , village) , poniewaz wydaje mi sie ze gramy na nich tak zadko ze nie ma sensu tego podawac. poza tym wynik na Revolution lub Sands powyzej 20 to jest Magia
Bylbym wdzieczny za umieszczanie Screenow z wynikami ale tylko tymi naprawde dobrymi. Jezeli ktos jest nowy i ma wynik na przyklad 25-30 (co nie jest zlym wynikiem) to prosze go nie dawac , poniewaz watpie zeby byl on najlepszy w Polsce.
Pod tabela beda rowniez napisane 3 najlepsze wyniki w Polsce.
Mam nadzieje , ze poprzecie moj pomysl

P.S. Do kazdego zgloszenia potrzebny jest Screen , lub przynajmniej 2 swiadkow co to potwierdza.(oni maja wlasne posty napisac , ze widzieli owy wynik).W innym wypadku zgloszenia nie beda uwzgledniane.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Snoopy
Training (Enforcer)

Thumbs up ehh

Moim zdaniem kilerek znowu wpadł na świetny pomysł z tymi rekordami , szkoda jedna że ja na tą liste sie nie zapisze (może kiedyśtrzymajcie kciuki

Old Post 06-02-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Snoopy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Snoopy Znajdź więcej post'ów przez  Snoopy Dodaj Snoopy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Snoopy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Unhappy szkoda

pasqdnie bo mam na village ponad 50 fragow, a to wg mnie ciezko zrobic, nie bede tu drugi raz wklejal zdjecia bo to tylko zasmiecanie forum, dam skrota http://board.fpp.pl/attachment.php?attachmentid=894
lol ciekawe czy zadziala... :>

Old Post 06-02-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chaos
Grand Master of Disaster

Re: szkoda

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
pasqdnie bo mam na village ponad 50 fragow, a to wg mnie ciezko zrobic, nie bede tu drugi raz wklejal zdjecia bo to tylko zasmiecanie forum, dam skrota http://board.fpp.pl/attachment.php?attachmentid=894
lol ciekawe czy zadziala... :>

Dziala... gratulacje. Ladny wynik

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Old Post 07-02-2002 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chaos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chaos Znajdź więcej post'ów przez  Chaos Dodaj Chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Thumbs up

Jak to powiedzial Pwael "patrzcie i placzcie"

Old Post 07-02-2002 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

O ja....

Pyza jak ty mogłeś taki wynik zrobić???ty masterzei tak mało deadówdobra zaczniemy od docks.Pyz rekordzista docks

GrEaTEyE

Old Post 08-02-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Exclamation

Usilnie trenuje zeby tu sie wpiasc. A i jeszcze jedno powinnien byc skrin i swiadkowie. Jestem z zamilowania grafikiem i zrobienie sobie np w photoshopie wyniku to z 2 min roboty.
Ja tylko tak zeby oszustw nie bylo. A i te chitowanie z wielkim wynikiem za pomoca nicka Panowie to zenujace, poprostu dziecinada STOP z tym

Old Post 08-02-2002 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

abbey

nie wiem czy to rekord ale dam to - sami ogladnijcie, screen zrobiony jakis miesiac temu.

Old Post 09-02-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Robert-??!!

Trochę tu zaśmierdło mauostkowością i zawiścia jakby ;-) Ja tam nigdzie się nie wpisze, choćbym i trenował. Granice mozliwości z grubsza znam.
A Grę Pyzy widziałem. Po prostu wyjątkowo, miał niezły ping (normalnie gra na lagu ;-((( i praktycznie wszystko trafiał. Nie jeden zresztą raz.
Kiedy 4 lata temu pojawił się w necie i w Q2 robił na q2dm3 134 fragi (grając przeciw dobrym graczom, a nie lamuchom czy newbie!!!) a DM - ginąc przy tym kilka razy (pare wyników powyżej 100 i tylko kilka deathów), ja robiłem maxa 84. Miał kilkadziesiąt albo i więcej rekordów. I nigdy nie oszukiwał. On nie musi. I nie chce. I myslę, że sporo graczy nie musi oszukiwać, bo wiedza co potrafią. Taka uwaga to troche przestroga, a trochę...coś niesmacznego.

PS sam potrafie zrobic prawie wszystko w PSP. Ale nie wpadło mi do głowy żeby tych umiejetności akurat tak używać.

Old Post 11-02-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Angry

Zacnijmy od tego ze nikogo nie oskarzam o chitowanie. Tylko przestrzegam przed tym. A nie wiem o co ci chodzi z tym ze jestem malostkowy, czy nie moge postawic se tyczki na pewnej wyskokosci i dozyc do pokonania jej. To chyba moja sprawa co ja robie i co ja chce i do czego darze. Jak ci nie zalezy to twoja sprawa KPW.

Old Post 12-02-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Loozik ;-)

..wymowa Twojego pierwszego posta budzi mieszane uczucia. Z tąd moja odpowiedź (nie przeczę, ciut zbyt złośliwa ;-))). Nie chiałbym, aby zaczły sie jakieś podchody miedzy nami. I tak wiemy (wśród graczy) kogo i na co stać. A obawy wynikaja z tego, że poziom zaburaczenia sceny UT jest dość poważny i nie brakuje indywiduuw, ktorzy widząc czyjś dobry wynik, zaczynają głosowanie nad zmianą mapy, na zasadzie bezustannego onanizmu, aż do obrzygania ;-((( I nie raz im się udaje....Zawiść i niezadowolenie z własnych wyników prowadzą do dziwnych zachowań....

Y.

Old Post 13-02-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

Re: Loozik ;-)

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
..wymowa Twojego pierwszego posta budzi mieszane uczucia. Z tąd moja odpowiedź (nie przeczę, ciut zbyt złośliwa ;-))). Nie chiałbym, aby zaczły sie jakieś podchody miedzy nami. I tak wiemy (wśród graczy) kogo i na co stać. A obawy wynikaja z tego, że poziom zaburaczenia sceny UT jest dość poważny i nie brakuje indywiduuw, ktorzy widząc czyjś dobry wynik, zaczynają głosowanie nad zmianą mapy, na zasadzie bezustannego onanizmu, aż do obrzygania ;-((( I nie raz im się udaje....Zawiść i niezadowolenie z własnych wyników prowadzą do dziwnych zachowań....

Y.

Nie mam nic przeciwko tobie. Ale przyznaje sa dni kiedy zapadl bym sie pod ziemie patrzac na swoj wynik, ale lubie te dni np wczorajszy kiedy na dokach napstrykalem 58 fragow. Dla takich wlasnie chwil siedze na UT. Moze i jestem malostkowy ale juz taki jestem :p

Old Post 13-02-2002 12:36
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Loozik ;-)

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf

Nie mam nic przeciwko tobie. Ale przyznaje sa dni kiedy zapadl bym sie pod ziemie patrzac na swoj wynik, ale lubie te dni np wczorajszy kiedy na dokach napstrykalem 58 fragow. Dla takich wlasnie chwil siedze na UT. Moze i jestem malostkowy ale juz taki jestem :p

Panowie, ten topic nie służy do kłócenia się, lecz do wymieniania sie screenshot'ami z najlepszymi wynikami na danej mapie. Więc przestańcie się zachowywać jak nie dorośli .

P.S
Nikt nawet nie pochwalił mojego wyniq .... a tyle się trudziłem nad zdobyciem tych fragsów.

Old Post 13-02-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Red face :)

Ej Blood niemasz szans na najlepszy wynik abbeybo masz za duż odeadówale kilse są na dobrym poziomie

GrEaTEyE

Old Post 13-02-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ej Blood niemasz szans na najlepszy wynik abbeybo masz za duż odeadówale kilse są na dobrym poziomie

hehe no nie wiadomo, bo jak na razie nie iwdzę żadnych kandydatów na zajęcie 1 - ego miejsca na abbey. Jak na razie ...

Old Post 13-02-2002 13:26
Sniezek
Elite (Fiend)

Chester niezly wynik , Pyziaty z reszta tez wymiata, wogole ja nie wiem jak wy tyle fragow zdobywacie...mnie ciezko dojsc do 20 , a co dopiero do 50
Pozdrawiam i gratuluje.....

Old Post 13-02-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:05.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions