Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Tribes 2 a win xp
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

Angry Tribes 2 a win xp

Zainstalowalem win xp... ogolnie system bardzo dobry, nie sypie sie, wiekszosc gier dziala...no wlasnie - wiekszosc, ale nie wszystkie - np.... TRIBES 2 ...
czy wiecie moze dlaczego? Jest jakies rozwiazanie? patch etc?

hELP!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-01-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Thumbs down Re: Tribes 2 a win xp

Biedaku nie ma rady na XP. Ja też próbowałem skuszony tym że XP obsługuje 2 procki, ale nic. System chodził 4xszybciej (patch 2,5 mb istalował się nie całe 12 sec.). Było łał ale T2 nie działa i tyle. Może kiedyś wyjdzie łata, ale to kiedyś...

Old Post 02-01-2002 20:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Talking

A ja bendę upierdliwy : Yazoo instaluj Win2k

Old Post 02-01-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

To Tribes 2 działają na Win2000, a czy w2k osługuje 2xcpu (bp6)

Old Post 02-01-2002 20:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

no to FUCK
Dynamix martwe wiec na patcha nie ma co liczyc... ale kto wie...

Old Post 02-01-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Bylo wejsc na serwer T2, jaki stawialem w niedziele, kiedy sie zmawialismy... Mieliscie wowczas okazje zobaczyc, jak dziala serwer T2 pracujacy na systemie operacyjnym Windows XP :-P

Dziala zupelnie normalnie i zupelnie dobrze, i znacznie stabilniej niz na W98SE.

Pocieszylem czy zmartwilem? :-)

Old Post 03-01-2002 00:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sith
Skilled (Knight)

Lightbulb

kiedy bedzie kolejna proba ? jezeli umowimy sie na jakis termin no nie wiem np.: na niedziele powiedzmy okolo 22:00 to mysle ze nie bedzie problemu zebym nasz serv q3a wylaczal na jakis czas odpalal T2, a pozniej jak juz skonczymy grac przywracal Q3A back online, jezeli bedzicie chcieli to pogadam z naszym glownym adminem mysle ze sie zgodzi, tylko potrzebnaby byla pomoc w konfigurowaniu serva co i jak ustawiac

Old Post 03-01-2002 09:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sith Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sith Znajdź więcej post'ów przez  Sith Dodaj Sith do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sith prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sith
Skilled (Knight)

aha co do serva to mamy komp: Celka 800 mhz, 256 ramu, redhacik 7.2, lacze 10 mb/s, chodza dwa servy q3a na 12 osob oraz cs na 20, q3a mysle ze bedzie mozna spokojnie wylaczac na nasze potyczki w T2 tylko pytanie czy to wystarczy zeby serverek T2 odpalac

Old Post 03-01-2002 09:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sith Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sith Znajdź więcej post'ów przez  Sith Dodaj Sith do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sith prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sith
Skilled (Knight)

Niom to pogdalem z naszym adminem i powiedzial ze spoko nie ma problemu musimy sie tylko na jakis termin umowic i prosba o pomoc w konfiguracji serva

Old Post 03-01-2002 09:38
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

ja mam win2k ....
T2 dziala
obsluguje 2 proce...

Old Post 03-01-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Thumbs up

Działa. Dobry boże, muszę mieć win2k.
Podaj mi jaka to dokładnie wersja, jutro lecę na stad... ee do sklepu

Old Post 03-01-2002 17:53
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez de_StEELhEArT
ja mam win2k ....
T2 dziala
obsluguje 2 proce...

to ze obsluguje 2 procki nic ci w t2 nie pomoze... fajnie by bylo - kupuje dwa durony 700 za grosze i mam durona 1400 niestety az tak pieknie nie jest...

Old Post 03-01-2002 18:42
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Bylo wejsc na serwer T2, jaki stawialem w niedziele, kiedy sie zmawialismy... Mieliscie wowczas okazje zobaczyc, jak dziala serwer T2 pracujacy na systemie operacyjnym Windows XP :-P

Dziala zupelnie normalnie i zupelnie dobrze, i znacznie stabilniej niz na W98SE.

Heee? instalowałeś jakies patche, bo mi wyskakiwał UE

Old Post 03-01-2002 18:47
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor

pocieszyles! tylko, ze u mnie WOGULE nie chce sie wlaczyc...

Old Post 03-01-2002 18:51
Icea
Guest

Exclamation

Why not? Przecierz skoro System obsługuje płyte multiprocesorowom (2xCPU) to T2 też wtedy powinno :/

Old Post 03-01-2002 18:58
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

wodzu !!!
tribes jest jednowatkowe wiec w najlepszym wypadku caly jeden proc dla tribes'a......
ale na 2 w zyciu.... zreszta juz ten temat byl walkowany gdzies tu....

Old Post 03-01-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Thumbs down

Buuuuuuuuuuu, a więc będe musiał wymieniać te procki

nie ma do tego jakiegoś patcha ?

Old Post 04-01-2002 17:13
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

sorry wodzu to kwestia architektury systemu operacyjnego i
budowy gry...
raczej nic na to nieporadzisz

Old Post 04-01-2002 18:46
Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez de_StEELhEArT
sorry wodzu to kwestia architektury systemu operacyjnego i
budowy gry...
raczej nic na to nieporadzisz

Noooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Ja to mam pecha

Old Post 05-01-2002 13:38
Kazik
Mystic

Thumbs up Serwer Duke Nukema...

Help !
Jeśli ktoś może pomóc...
Proszę tylko o tyle:
Wejdzcie na BOARDA o DUKE NUKEMie w TOPIC "SERWER DUKA" i zagłosujcie na "TAK" w sądzie...
PLISSS...

Jak by ktoś chciał pomóc, niech to zrobi...

Old Post 05-01-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

Red face Re: Serwer Duke Nukema...

Duke Duke, kachany staruszek. Pamiętam jeszcze rok temu zagrywałem z kolegami na lanie. Padały fajne wyniki (Icea:136 Daro:24 Lucas:30 itd. ) Ale teraz jest ERA T2, i zamierzam iść z czasem. Chociarz może kiedyś gdy się zmęcze... powróce na krótkie chwile do Duka aby powspominać ehhhhhh.

Propo sądy, sentyment... niech będzie jeden serwek więcejdla staruszka "YES"

Old Post 05-01-2002 14:21
DarkXenocide
Prezes Poison

Mi chodzi na XP T2 normalnie bez zadnego ale. Patche instaluja sie auto pokolei. Nie wiem jak wam moze nie chodzic No chyba ze chodzi o 2 CPU to nie wiem mam 1 .

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 28-01-2002 01:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

u mnie t2 bryka na xp normalnie, procek jeden, wiec prosze nie straszyc okolicznej ludnosci ze nie chodzi

Old Post 28-01-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
u mnie t2 bryka na xp normalnie, procek jeden, wiec prosze nie straszyc okolicznej ludnosci ze nie chodzi

No ale my mamy w koncu specjalna edycje MS Windows xP(oison)

Old Post 28-01-2002 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Icea
Guest

Question

Jush nie mam 2xcpu. wquriwlem sie i kupilem Athlona1,2 i nowa plytke glowna.

btw. czy to prawda ze pod WinXP T2 chodza szybciej

Old Post 28-01-2002 17:17
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Icea
Jush nie mam 2xcpu. wquriwlem sie i kupilem Athlona1,2 i nowa plytke glowna.

btw. czy to prawda ze pod WinXP T2 chodza szybciej

Nie mam pojecia..... opini czy cos chodzi szybciej pod XP znam tyle samo co tych mowiacych ze wolniej eheh

Old Post 28-01-2002 19:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:42.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions