Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Zawodnik ostatnich miesiecy
Kto jest najlepszym zawodnikiem UT w Polsce?
Ta ankieta została zakończona.
8lood 1 2.22%
Deen 2 4.44%
Duke 1 2.22%
F4+4L 2 4.44%
Grucha 8 17.78%
Gurias 2 4.44%
Kiler 4 8.89%
Ottar 9 20.00%
Pwael 2 4.44%
Pyziaty 0 0%
Rudy101 0 0%
Screem 1 2.22%
SXL 1 2.22%
Thor 3 6.67%
"inny gracz" 9 20.00%
W sumie: 45 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Question Zawodnik ostatnich miesiecy

W tym topicu chcialbym zebysmy wybrali (oczywiscie nie ukaze to zapewne prawdziwego ukladu ale kto wie...) zawodnika , ktory wedlug nas gra w tej chwili najlepiej w UT w Polsce.
Jest to 14 zawodnikow , na ktorych wedlug mnie warto by oddac swoj glos . Sorry jak kogos pominalem ale ciezko mi bylo wybrac tych 14 z posrod tylu ilu gra w UT . Nie powinniscie byc jednak zli poniewaz jest podpunkt "inny gracz" i mozna tam oddac glos na kogo nam sie tylko podoba , ale w tym przypadku prosilbym o umieszczenie nicka tego kogos w poscie.
Bylbym wdzieczny gdybyscie oddawali naprawde na ta osobe , ktora uwazacie za najlepsza w polsce , no chyba , ze uwazacie ze to wy jestescie tym besciakiem.
Ankieta trwa 20 dni , po tym czasie dowiemy sie kto wedlug samych graczy jest najlepszym zawodnikiem grajacym w UT w Polsce

P.S. Nie piszcie tutaj dupereli nie zwiazanych z tym topickiem.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-01-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking eee

oddalem glos na GruChcie
chyba nie musze mówic czemu? to jest oczywiste

Old Post 25-01-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pythonic
Training (Enforcer)

Cool

yo everybody
głos na doktora jagode znanego jako jagged.r3
powodzenia
pastooh

Old Post 25-01-2002 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pythonic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pythonic Znajdź więcej post'ów przez  pythonic Dodaj pythonic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pythonic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M3R1!N
Training (Enforcer)

Arrow heh

a ja sobie zaglosowalem na ottara bo to paker i tyle
mozna powiedziec taki zajebisty general naszej sceny ut

Old Post 26-01-2002 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M3R1!N Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M3R1!N Znajdź więcej post'ów przez  M3R1!N Dodaj M3R1!N do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M3R1!N prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Unhappy niedopatrzenie

Tak mi sie wydawalo , ze mi kogos na tej ankiecie brakuje , Jagged sorry ze cie nie wpisalem , bede podliczal twoje glosy recznie i podam je na koniec glosowania , wiec wszystkie glosy na Doktorka prosze pisac w postach i dawac "inny gracz"

Old Post 26-01-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

znalesc sie na tej liscie to i tak duzy sukces ciesze sie z tego nie zaleznie czy bede mial 100 glosow czy 2..

Old Post 26-01-2002 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jagged
dr JAGODA

Thumbs up spox pomysl

spox kiler niezly pomysl z tym topiciem, nie przejmuj sie tym ze mnie nie dodales bo mi wcale zadnego dowartosciowania nie trzeba a jeszcze jedno dla mnie slowa "najlepszy gracz" nie kojaza sie tylko z tym, ze najlepiej wymiata, kultura osobista i humor tez sie licza ). glos oddalem i uwazam ze w 100% trafnie

Old Post 26-01-2002 07:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jagged Kliknij tutaj by wysłać e-maila do jagged Znajdź więcej post'ów przez  jagged Dodaj jagged do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jagged prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Talking 1 maly glosik

na .................. Jaggeda
niech Ci urzad prezydenta dobrze sluzy

Old Post 26-01-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

heh drugi glos, tylko ciekawe kto .. jakas cicha wielbicielka ?

Old Post 26-01-2002 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

thor wymiata jak ta lala :> ja go za hiny nigdy nie moge trafic nie wiedziec czemu :/ gosciu jest dla mnie wzorem do nasladowania (czyzbys byl przypadkiem papiezem???)

Old Post 26-01-2002 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

8lo0d ??

8lo0d - nie znam takiego goscia ... oka jak by ktos nie wiedzial to ja Ches+3r czyli 8lo0d P
Aha oddalem glos na thora w zwiazku z wczorajszym meczem i thnx za zaglosowanie na mnie bo widze ze ktos juz to zrobil :-)

I zapomniales jeszce wedlug mnie o 0xyg3n'ie, on tez zasluguje na to by być na ytej liscie, jak bym mógł to oddałbym głos na niego ale niestety go nie ma ...

Old Post 26-01-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Heh co za idiota oddal na mnie glos [sry ze tak mowie ale chyba byles stary nacpany]. Jezeli chodzi o ostatni miesiac to najbardziej wyroznia sie ostatnio thor ktory zaraz po wstapieniu do klanu zapewnil sobie 100% miejsce w 1 skladzie.

ps. bardzo pochlebia r3 fakt, ze w ankiecie jest az 7 graczy z naszego klanu

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Edytowane przez sxl dnia 26-01-2002 o godz. 20:40

Old Post 26-01-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

dla Blooda

Blood specjalnie dla takich jak ty , ktorzy nie znajda swojego "guru" w tej 14 jest 15 podpunkt , trzeba bylo na niegop glosowac

Old Post 26-01-2002 20:54
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: dla Blooda

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Blood specjalnie dla takich jak ty , ktorzy nie znajda swojego "guru" w tej 14 jest 15 podpunkt , trzeba bylo na niegop glosowac

Ale to jest inny gracz ale mi chodzi o konkrety ...

Old Post 26-01-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pythonic
Training (Enforcer)

Exclamation

tak ostatnia opcja dotyczy innego gracza
glosujesz na niego a w poscie wpisujesz nicka na kogo glosowales (tego innego)
wlasnie takz robilem z jaagiem

Old Post 27-01-2002 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pythonic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pythonic Znajdź więcej post'ów przez  pythonic Dodaj pythonic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pythonic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez pythonic
tak ostatnia opcja dotyczy innego gracza
glosujesz na niego a w poscie wpisujesz nicka na kogo glosowales (tego innego)
wlasnie takz robilem z jaagiem

...myśleć każdy może, pythonic lepiej, a blood troooochę gorzej...

Zawsze lepiej zapoznać się dokładnie z tematem i odpowiedzieć niż powtarzać kogoś słowa, jak bloodq głosujesz na kogo innego to porpstu zaznacz kto inny i napisz tot utaj a kiler policzy.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 27-01-2002 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pythonic
Training (Enforcer)

Cool little off topic :)

znajduje ten board really cool - fajny jest - dla tych co maczają palce w tym to powodzenia - i trzymajcie tak dalej

Old Post 27-01-2002 14:24
Pwael
Combat (Death Knight)

Unhappy :/

cos malo ludzi glosuje w tej ankiecie, ale mimo wszystko dziwi mnie wynikt tej ankiety, a zwlaszcza pozycja przy pyzie, koles jak narazie ma 0, a gra o wiele lepiej niz niektorzy z tej ankiety, jak narazie wydaje mi sie ze niektorzy ludzie glosujac kieruja sie najpierw tym kto z "naszego" klanu jest na tej liscie a dopiero potem oceniaja za poziom gry....

Old Post 01-02-2002 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pythonic
Training (Enforcer)

Lightbulb naaah

być może Pwael
jeśli tak jest ... no cóż sami sobie obciach robią
ja brałem pod uwago nie tylko gre ale również humor, życzliwość i ogólne zachowanie na servie - jestem pewny że trafiłem w dzisiątke z moim głosem

Old Post 01-02-2002 14:46
-v3-kiler
death warior

Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
cos malo ludzi glosuje w tej ankiecie, ale mimo wszystko dziwi mnie wynikt tej ankiety, a zwlaszcza pozycja przy pyzie, koles jak narazie ma 0, a gra o wiele lepiej niz niektorzy z tej ankiety, jak narazie wydaje mi sie ze niektorzy ludzie glosujac kieruja sie najpierw tym kto z "naszego" klanu jest na tej liscie a dopiero potem oceniaja za poziom gry....

Napisalem w 1 poscie , ze ta ankieta na pewno nie odda prawdziwego ukladu sprawy. Pyz , ktory jak mowisz ma 0 glosow wg mnie (nie dlatego ze jest ze mna w klanie , chciarz to i lepiej miec go po swojej stronie) gra w tej chwili najlepiej w polsce na serwach poniewaz na klanowce nie mial jeszcze okazji pokazac swoich mozliwosci. Nie znam zawodnika co w ciagu tygodnia 4 razy przekroczyl 50 pkt.(nie urazajac nikogo).

Old Post 01-02-2002 16:29
sxl
Want some?

Re: Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler

Napisalem w 1 poscie , ze ta ankieta na pewno nie odda prawdziwego ukladu sprawy. Pyz , ktory jak mowisz ma 0 glosow wg mnie (nie dlatego ze jest ze mna w klanie , chciarz to i lepiej miec go po swojej stronie) gra w tej chwili najlepiej w polsce na serwach poniewaz na klanowce nie mial jeszcze okazji pokazac swoich mozliwosci. Nie znam zawodnika co w ciagu tygodnia 4 razy przekroczyl 50 pkt.(nie urazajac nikogo).

Z mojego punktu widzenia patrzysz bardzo plasko na sytuacje, najlepszym graczem moze byc nawet ScreeM, ktory zdobywa malo punktow. Nie chodzi bowiem o ilosc killi, lecz o przydatnosc w teamie w ktorym ten zawodnik wlasnie gra. Niektorzy sa przydatni w ten sposob ze duzo zabijaja [co czasami oznacza labo rush albo znieslawione pakowanie sie ze spasem w srodek grupy wrogow] lub dobrze asekuruje swoich kolegow leczac ich, kryjac, zabezpieczajac teren, informujac o tym gdzie kto i kiedy. Poza tym takie 50 punktowe gry to w wiekszosci mecze na CoolNecie gdy jest 10:10 i kazdy gra jak w FFa nie myslac nawet o grze druzynowej a jak najwiekszej ilosci killow. W takiej sytuacji gracz ktory zdobywalby 100 punktow na meczyk, moglby byc cieniasem w grze druzynowej i bardzo dostawac w dupcie...

Podkreslam, ze text nie jest o Pyziatym, lapiecie chyba o co chodzi mi w calej wypowiedzi -> nie trzeba zabijac dziesiatkami zeby byc najlepszym.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 01-02-2002 20:41
-v3-kiler
death warior

Re: Re: Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Z mojego punktu widzenia patrzysz bardzo plasko na sytuacje, najlepszym graczem moze byc nawet ScreeM, ktory zdobywa malo punktow. Nie chodzi bowiem o ilosc killi, lecz o przydatnosc w teamie w ktorym ten zawodnik wlasnie gra. Niektorzy sa przydatni w ten sposob ze duzo zabijaja [co czasami oznacza labo rush albo znieslawione pakowanie sie ze spasem w srodek grupy wrogow] lub dobrze asekuruje swoich kolegow leczac ich, kryjac, zabezpieczajac teren, informujac o tym gdzie kto i kiedy. Poza tym takie 50 punktowe gry to w wiekszosci mecze na CoolNecie gdy jest 10:10 i kazdy gra jak w FFa nie myslac nawet o grze druzynowej a jak najwiekszej ilosci killow. W takiej sytuacji gracz ktory zdobywalby 100 punktow na meczyk, moglby byc cieniasem w grze druzynowej i bardzo dostawac w dupcie...

Podkreslam, ze text nie jest o Pyziatym, lapiecie chyba o co chodzi mi w calej wypowiedzi -> nie trzeba zabijac dziesiatkami zeby byc najlepszym.

Kumam o co ci chodzi , ale Pyziaty i w druzynie i w killach jest bardzo dobry , nie wiem , moze i sa od niego lepsi w grze druzynowej , ale jak na moj gust to on jest najlepszy w tej chwili w polsce ale tak ogólnie bo na pewno nie pod ka|dym wzgldem.
Zgadzam si z toba ale tez nie do konca bo taki Papa_smerf leczy mnie czasami i ratuje mi tylek a wcale bym go nie zaliczyl do tych dobrych(bez obrazy)

Old Post 01-02-2002 20:48
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: :/

quote:

Zgadzam się z Tobą sxl, no prawie we wszystkim poza tym że ScreeM zdobywa mało punktów. Przecież on zawsze jak gra to jest w czołowej trójce w zdobytych fragach, przy tym patrząc na drużyne, nie gra sam, jak trzeba to leczy i oczyszcza :p teren z niepotrzebnych świadków. Kilerq w tej wypowiedzi ni zgadzam się z Tobą ponieważ w Polsce jest dużo takich graczy jak Pyziaty a to że zdobywa wiele feragów o niczym nie znaczy. raz grałem na abbey z nim w drużynie i pamiętam że wtedy mial ponad 50 fragow ale ani razu gdy wolalem medyka nie podszedl i mi go nie dal.
bez obrazy ale takie jest tylko moje zdanie, a moje zdanie sie nie liczy z tego co wiem :p

Old Post 01-02-2002 20:57
Black_Jack
Training (Enforcer)

Unhappy

Oddałem swój głos na Gruszke poniewaz jeszcze tak nikt zemnie ostatnich tchnień nie wydobył jak to on zrobił dwa razy pod rzad heda mi strzelił najlepsze w tym ze to wszystko odbyło sie w powietrzu

Old Post 02-02-2002 07:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Black_Jack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Black_Jack Znajdź więcej post'ów przez  Black_Jack Dodaj Black_Jack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Black_Jack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Re: Re: Re: Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Zgadzam się z Tobą sxl, no prawie we wszystkim poza tym że ScreeM zdobywa mało punktów. Przecież on zawsze jak gra to jest w czołowej trójce w zdobytych fragach, przy tym patrząc na drużyne, nie gra sam, jak trzeba to leczy i oczyszcza :p teren z niepotrzebnych świadków. Kilerq w tej wypowiedzi ni zgadzam się z Tobą ponieważ w Polsce jest dużo takich graczy jak Pyziaty a to że zdobywa wiele feragów o niczym nie znaczy. raz grałem na abbey z nim w drużynie i pamiętam że wtedy mial ponad 50 fragow ale ani razu gdy wolalem medyka nie podszedl i mi go nie dal.
bez obrazy ale takie jest tylko moje zdanie, a moje zdanie sie nie liczy z tego co wiem :p

Blood kazdy ma prawo do swojego zdania , ja moge uwazac , ze jakis koles jest najlepszy a dla ciebie to zwykly przecietniak bedzie, taka kolej rzeczy

Old Post 02-02-2002 08:38
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink no dobra:)

wy tu się kłócicie o najlepszego gracza w polsce, ja oddałem głos na pwaela przez pomyłke bo miałem oddać głos na pyze.On mi zawsze pomagał jak kryczałem medyka8lood żebyś widział dzisiejszy mecz z jP to byś się przekonał że najlepszy jest pyz, dla każdego pomagał i miał najwięcej fragoofniezgadzam sie z połową głosów)) możecie mnie zabićaaaaaaaaaa

GrEaTEyE

Old Post 02-02-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Dzieki za poparcie
Blood niestety ma racje jak probuje zrobic rekord to przestaje grac teama o co niektorzy maja pretensjwe i maja racje.
Oddalem glos na kilera ale dlatego ze on jest dla mnie drugi, a grucha i tak wygra

Old Post 02-02-2002 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Unhappy :<

ok, no to oddaje swoj glos pyzie, moderator jak chce moze mienic, wyszlo na to ze ja z rudym gramy z wymienionych najgorzej :/

Old Post 02-02-2002 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pythonic
Training (Enforcer)

Exclamation akuratnie sxl moofi

quote:

tak sxl moofi prawde
z gry na pałe która odziedziczyłem po LANowych ffa w quake'a wyleczył mnie pewien doktor i od tego momentu zawsze staram sie grać tak jak opisał to sxl (z różnym efektem )
jestem dumny ) że nigdy nie próbowałem zrobić swojego rekordu na żadnej mapie hehe

Old Post 02-02-2002 20:36
sxl
Want some?

Re: :<

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
ok, no to oddaje swoj glos pyzie, moderator jak chce moze mienic, wyszlo na to ze ja z rudym gramy z wymienionych najgorzej :/

Pwael ty sie jeszcze przejmujesz ta ankieta? Hehehe przeciez ona w sumie nie ma sensu. Tutaj zaden obojetny gracz chyba nie oddal glosu

Takie ankiety beda mialy sens gdy beda w kraju ligi, a ludzie z zewnatrz beda mogli ogladac demka. I na podstawie tego beda glosowali. To tak jakby na q3.fpp dali ankiete kto najlepszy, wygralby zero4 albo fatal bp ludzie widza jak gra na konkretnych turniejach

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 02-02-2002 20:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:01.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions