Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Co myślicie o CLANBASE?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

Co myślicie o CLANBASE?

Wiem że pewnie wszyscy wiele czytali wiele słyszeli ale myśle też że każdy gracz który grał w jakimś meczu ma jakieś swoje własne zdanie, prosiłbym żeby każdy podzielił się nim, może wspolnie dojdziemy do jakichś wniosków, jak grać by nas zagraniczni w konia nie robili. Myśle że na meczu poza sprawami dotyczącymi bezpośrednio dialogu między klanowego gdzie i jak, nie ma sensu rozmawiać z przeciwnikiem bo może to dostarczy mu tylko powodów by o Polakach krążyły określenia typu lamy itp. itd. myśle też że trzeba będzie często używać condumpów, robienie screenów itp by w razie problemów udowodnić. sorry za błędy.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-02-2002 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Co myślicie o CLANBASE?

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
Wiem że pewnie wszyscy wiele czytali wiele słyszeli ale myśle też że każdy gracz który grał w jakimś meczu ma jakieś swoje własne zdanie, prosiłbym żeby każdy podzielił się nim, może wspolnie dojdziemy do jakichś wniosków, jak grać by nas zagraniczni w konia nie robili. Myśle że na meczu poza sprawami dotyczącymi bezpośrednio dialogu między klanowego gdzie i jak, nie ma sensu rozmawiać z przeciwnikiem bo może to dostarczy mu tylko powodów by o Polakach krążyły określenia typu lamy itp. itd. myśle też że trzeba będzie często używać condumpów, robienie screenów itp by w razie problemów udowodnić. sorry za błędy.

Myślę że clanbase to dobra sprawa ... można oglądnać składy róznych teamów zapisać sie do jakiś rozgrywek tzn eurocup lub laddera .. ale po tym co dzis przeczytałem na UT PL o klanie PoD odradzam grania z czolowymi niemieckimi klanami. Ja osobiście zapisałem klan dT do clanbase i myślę że zrobiłem słusznie.

Old Post 18-02-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Co myślicie o CLANBASE?

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Myślę że clanbase to dobra sprawa ... można oglądnać składy róznych teamów zapisać sie do jakiś rozgrywek tzn eurocup lub laddera .. ale po tym co dzis przeczytałem na UT PL o klanie PoD odradzam grania z czolowymi niemieckimi klanami. Ja osobiście zapisałem klan dT do clanbase i myślę że zrobiłem słusznie.

jak ja to czytalem to mnie KREW ZALEWAŁA... myslalem ze to pozadni ludzie, a to takie lamuchy ze masakra... omg... no dobra, ale wracajac do clanbas,e to ogolnie fajna sprawa, ale przydali by sie sedziowie na meczu

Old Post 19-02-2002 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry pod

no szczerze mowiac mimo ze to mnie nie dotyczy to wqrwilo mnie to jak pod pogralo z r3 .
co za s****syny bo ze polacy to mozna ich w ch.. robic nie moge sie tylko doczekac jak dt z nimi bedzie gralo to zobaczymy jakie cwaniaczki bo ja nie bede bezczynnie patrzyl jezeli taka sytuacja sie powtorzy z nami . a i wyglada na to ze trzeba z przeciwnikiem ustalac wszelkie mozliwe ustawienia meczu zeby tego nie wykorzystali przeciwko nam. i wydaje mi sie ze nie ma sensu przestrzegac zasady fair play jezeli przeciwnik jej tez nie przestrzega , fair play ma sens jezeli obydwie druzyny graja fair a nie tylko jedna .
strzaleczka i pozdrowwki

P.S. natomiast clanbase jako samo w sobie to jest bardzo dobry pomysl na pokazanie swojego klanu i cwiczenie umiejetnosci z najlepszymi.

oby takich sytuacji jakie mialo r3 nie bylo wogole

Old Post 19-02-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: pod

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
no szczerze mowiac mimo ze to mnie nie dotyczy to wqrwilo mnie to jak pod pogralo z r3 .
co za s****syny bo ze polacy to mozna ich w ch.. robic nie moge sie tylko doczekac jak dt z nimi bedzie gralo to zobaczymy jakie cwaniaczki bo ja nie bede bezczynnie patrzyl jezeli taka sytuacja sie powtorzy z nami . a i wyglada na to ze trzeba z przeciwnikiem ustalac wszelkie mozliwe ustawienia meczu zeby tego nie wykorzystali przeciwko nam. i wydaje mi sie ze nie ma sensu przestrzegac zasady fair play jezeli przeciwnik jej tez nie przestrzega , fair play ma sens jezeli obydwie druzyny graja fair a nie tylko jedna .
strzaleczka i pozdrowwki

P.S. natomiast clanbase jako samo w sobie to jest bardzo dobry pomysl na pokazanie swojego klanu i cwiczenie umiejetnosci z najlepszymi.

oby takich sytuacji jakie mialo r3 nie bylo wogole

no zobaczymy czy mejl do clanbase ottara cos da, a jak nie to ich olac, i mam nadzieje ze dT albo Av im wpier.doli
gl

Old Post 20-02-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

Red face A moim zdaniem..

Moim zdaniem CB to świetne miejsce żeby sie czegos nauczyć.Jednak pasowało by wygrac pare meczy a nam to xle idzie....Przypuszczalnei dlatego że nie mamy całego sqadu!Co do incydenty z Niemcami to my tez możemi im mówić że z Hitlerami grac nie będziemy!!

Old Post 21-02-2002 07:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: pod

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

no zobaczymy czy mejl do clanbase ottara cos da, a jak nie to ich olac, i mam nadzieje ze dT albo Av im wpier.doli
gl

Nie licz ze w*******imy PoD ... bo wczoraj graliśmy już meczyk Cb z jakims klanem niemieckim HFD i dostaliśmy 20/5 .. byliśmy bez sznans .. jeden gosc mial w 20 min 38 fragow i gral zespolowo tzn nie lazil sam ... no chance .. pomścijcie nas !!

Old Post 21-02-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: pod

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Nie licz ze w*******imy PoD ... bo wczoraj graliśmy już meczyk Cb z jakims klanem niemieckim HFD i dostaliśmy 20/5 .. byliśmy bez sznans .. jeden gosc mial w 20 min 38 fragow i gral zespolowo tzn nie lazil sam ... no chance .. pomścijcie nas !!

bloodq nie wiem czy wiesz, ale HFD = PKF, czyli ci co od nas dostali
wiem to stad, bo grgaja tam zawodnicy PKF'u

Old Post 01-03-2002 23:27
[JP]Shadow
***uwka i tyle

Guri to znawca

Old Post 02-03-2002 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
Guri to znawca

trzeba by z nimi zagrac w ladderze

Old Post 02-03-2002 08:07
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

trzeba by z nimi zagrac w ladderze

czemu nie, ale to z czasem, zobaczymy, bo malo kto pali sie do gry, ja tez juz kiedys pisalem ze zwalniam i siedze mniej przy kompie, dzisiejszy dzien byl 'bonusowy' dlatego mozna bylo mnie dosc czesto ogladac na serverach , ale jutro postaram sie 2h poswiecic kompowi i ani minuty wiecej.

Old Post 04-03-2002 01:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

czemu nie, ale to z czasem, zobaczymy, bo malo kto pali sie do gry, ja tez juz kiedys pisalem ze zwalniam i siedze mniej przy kompie, dzisiejszy dzien byl 'bonusowy' dlatego mozna bylo mnie dosc czesto ogladac na serverach , ale jutro postaram sie 2h poswiecic kompowi i ani minuty wiecej.

Ostatnio coś mi nie chce łazić stronka CBi kilku osobom też, a wam ?? Poza tym mogliby w Cb wprowadzić takie cuś że jak się już ustali mecz i jedna ze stron nagle powie że nie może grac to walkower .. nie trzeba było się zgadzać niestety, bo tak to większość olewa mecze i grają tylko jak im się chce, czyli żadko.

Old Post 13-03-2002 18:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:36.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions