Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > na zachodzie bez zmian??
Czy na zachodzie same lamy i z nimi tylko gramy?
You do not have permission to vote on this poll.
Jawohl! 10 43.48%
Nein! 13 56.52%
W sumie: 23 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

Wink na zachodzie bez zmian??

Takie mnie sie pytanko nasuwa:

czy tylko mi sie wydaje, czy i Wy macie takie zdanie -
ile razy pogrywam na obcych serwach - to jakies lamowate to towarzystwo i jajka jakies u nich mniejsze (czy co?)

Wole dlatego grac u nas bo mi sie w glowie przewraca, ze niby taki dobry jestem

A moze nie znam dobrych zachodnich serwerow i dacie mi jakies tipy gdzie mozna w skore obskoczyc ze hej!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-01-2002 21:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Red face

Ten topik jest dziwnie tendencyjny

Old Post 31-01-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Ten topik jest dziwnie tendencyjny

tak bo i "..pytania sa tendencyjne..", tyle ze nie wiem co to znaczy "tendencyjny", ja sie poprostu zapytowywuje co TY o tym sadzisz bo swoje zdanie znam!

Old Post 31-01-2002 23:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Naprawdę uważasz , że w Polsce grają najlepsi ? Huah!
To by było zabawne nawet
...osobiście gram sporo na serwach brytyjskich ( np. jolt.co.uk ) i co do skilla cudzoziemców - są lamy , są też goście , którzy odkurzają teren z prędkością światła jak cyborgi - do wyboru do koloru :}
Ostatnio lubię grać z Holendrami - naprawdę nieźle pacyfikują i grają świetny co-op nawet z kimś kogo widzą na oczy 1szy raz - to mi się podoba .
U nas ostatnio panuje moda na PF , dlatego wolę osobiście fair play game zagranicą .

Old Post 31-01-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

Unhappy

ojej ojej

chyba sie nie zrozumielismy!!

faktycznie uogolnilem troszke, ale w dobrej wierze!

probuje w ten sposob znalezc alternatywe dla ByRy i ciaglego grania w Depot, Beach, Assault itp.

w ten sposob chce wiec od was wyciagnac gdzie gracie i z kim bo sami wiecie ze jednak na zachodzie lam nie brakuje! (szczegolnie w Peru )

Old Post 31-01-2002 23:40
sud
sudden death

Wlasnie podajcie jakies serwery gdzie mozna zdrowo pokosic i odpoczac od byry. Xceed gdzie grasz z holendrami?

Old Post 01-02-2002 01:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
Wlasnie podajcie jakies serwery gdzie mozna zdrowo pokosic i odpoczac od byry.

Odpoczac mozesz przed TV albo na lezaq War mus to ON w PL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 01-02-2002 02:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fUzz.MaRIB^
Skilled (Knight)

Thumbs up Re: na zachodzie bez zmian??

nie wiem czy macie ale macie tutaj wwiekszosc serwerow http://wolf.manifestation.org/ zagranicznych z crackowanych

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Old Post 01-02-2002 03:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fUzz.MaRIB^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fUzz.MaRIB^ Znajdź więcej post'ów przez  fUzz.MaRIB^ Dodaj fUzz.MaRIB^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fUzz.MaRIB^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Maziomir - dobre servery to sa pewnie te na ktorych jest ogromny ping (oni moga miec maly a my duzy ) - spojrz ze jest wiele bardzo okupowanych serverow, a ludzie siedza tam prawie 24/7

Przeciez w Polsce tez mamy pare serverow nieznanych na ktorych siedza naprawde ciency gracze Wejdz sobie kiedys na Ell@net Miechow... a zreszta co ja bede mowic o nieznanych serverach - wczoraj na TAQ w pewnym momencie siedziala taka lameria ze az glowa bolala - kazdy robil co chcial i mial w nosie reszte

Old Post 01-02-2002 06:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Wlasnie, problemem polskiej sceny jest to ze tylko na ByRy mozna wejsc i byc pewnym ze nie bedzie sie robilo za Enga/Meda i Lojta razem wziatych. Niesttety na byry zaczyna draznic grane na tych samych mapach i dziwna moda na PF. Mysle ze jakby zlikwudowac stronke ze statami to od razy odsetek pf by zmalal ). Ale coz, wiem ze to nierealne, i 90% ludzi zaraz mnie skrytykuje (staciaze? ).
Dobry jest pmysl z graniem na zagrancznych serwerach i ja takze ponawiam prosbe o rzucenie jakiegos namiaru na dobry serwz dobrymi pingami.

Old Post 01-02-2002 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Wlasnie, problemem polskiej sceny jest to ze tylko na ByRy mozna wejsc i byc pewnym ze nie bedzie sie robilo za Enga/Meda i Lojta razem wziatych. Niesttety na byry zaczyna draznic grane na tych samych mapach i dziwna moda na PF. Mysle ze jakby zlikwudowac stronke ze statami to od razy odsetek pf by zmalal ). Ale coz, wiem ze to nierealne, i 90% ludzi zaraz mnie skrytykuje (staciaze? ).
Dobry jest pmysl z graniem na zagrancznych serwerach i ja takze ponawiam prosbe o rzucenie jakiegos namiaru na dobry serwz dobrymi pingami.

Nie! Dlaczego?! Ja nie mam zamiaru Cie krytykowac - wiecie dlaczego wczesniej nie grywalem w FPP w sieci? Mam kompa od 9 lat i zaczynalem w czasach Wolfa nr1, konczylem Dooma itd.itp. Potem pojawily sie pierwsze fpp w sieci - tyle że nijak ich realia maja sie do klimatu prawdziwej wojny i walki na "smierc i zycie" (a lubie tez historie) - te slynne rocket jumpy, czy skakanie jak ofiara ostatniego stadium ataku owsikow w CS!!!! Dopiero RTCW zaczal wymuszac gre zespolowa, wspolprace i kolezenskosc, i idea klanow ma teraz mocne podstawy!!! (niestety jeszcze nie mam Tribes 2 - podobno jest tez cool). I to jest wlasnie cos co mnie w nowym Wolfie pociaga - klimat! A to cale granie na punkty ten klimat oslabia! Jesli wiec mozna cos wylaczyc, zepsuc albo wyciac co oslabi egoistyczne zapedy wiekszosci graczy w tej grze jestem za!!!

Old Post 01-02-2002 12:38
Glazer
Training (Enforcer)

Ja gram najczesciej na norweskim waster2. http://www.waster.no
Lacze 10mbit (u nich ) i pingi mam w granicach 80-150 z mojego LANu osiedlowego (1mbit).

Lameria sie zdarza, ale w wiekszosci sa tam naprawde sensowni gracze (najlepsi - ZIKE, NURSE, UGGAH, BOTKYRK@, IURIDARE, SGT. FOWLER, REVOLT, LIVING T@RGET, MASTA_B, BIOWAX, WASTER, [NAM]KHITAS, [NAM] _JE, DRAGON_GOD, JACKY_U, AYER, ARAME, ANT, MAKE). Towarzystwo mocno miedzynarodowe (francuzi, holendrzy, norwegowie, szwedzi, niemcy, dunczycy, hiszpanie, ruscy, estonczycy... no i ja z Polski ) W porownaniu z polskimi serwami poziom o wiele wyzszy, no i wlasciwie non-stop gra sie 16vs16. Ogolem graczy na tym serwie 3011

Staty mozecie sprawdzic tu: http://www.flytying.org/RTCW_stats/...o/wolfstat.html

Old Post 01-02-2002 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Glazer Znajdź więcej post'ów przez  Glazer Dodaj Glazer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Glazer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Maziomir - dobre servery to sa pewnie te na ktorych jest ogromny ping (oni moga miec maly a my duzy ) - spojrz ze jest wiele bardzo okupowanych serverow, a ludzie siedza tam prawie 24/7

Przeciez w Polsce tez mamy pare serverow nieznanych na ktorych siedza naprawde ciency gracze Wejdz sobie kiedys na Ell@net Miechow... a zreszta co ja bede mowic o nieznanych serverach - wczoraj na TAQ w pewnym momencie siedziala taka lameria ze az glowa bolala - kazdy robil co chcial i mial w nosie reszte

Dzieki Saari ale gralem tez w Miechowie owszem nie powiem, ale jedna jaskolka wiosny nie czyni i tam tez czesto jest 0/24 a w takim rozdaniu to zawsze jestem debesciak! Swoja droga nigdy nie strzelalem do kobiet - gdzie mozna Ciebie upolowac?!

ps. na pingi to ja tez czasem spojrze i nie o tym tu mowie bo sa i zachodnie serwy z niezlym pingiem (chociazby Gamigostrike czy cos w ten desen)

Old Post 01-02-2002 12:58
[P2]MazioMir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Glazer
Ja gram najczesciej na norweskim waster2. http://www.waster.no
Lacze 10mbit (u nich ) i pingi mam w granicach 80-150 z mojego LANu osiedlowego (1mbit).

Lameria sie zdarza, ale w wiekszosci sa tam naprawde sensowni gracze (najlepsi - ZIKE, NURSE, UGGAH, BOTKYRK@, IURIDARE, SGT. FOWLER, REVOLT, LIVING T@RGET, MASTA_B, BIOWAX, WASTER, [NAM]KHITAS, [NAM] _JE, DRAGON_GOD, JACKY_U, AYER, ARAME, ANT, MAKE). Towarzystwo mocno miedzynarodowe (francuzi, holendrzy, norwegowie, szwedzi, niemcy, dunczycy, hiszpanie, ruscy, estonczycy... no i ja z Polski ) W porownaniu z polskimi serwami poziom o wiele wyzszy, no i wlasciwie non-stop gra sie 16vs16. Ogolem graczy na tym serwie 3011

Staty mozecie sprawdzic tu: http://www.flytying.org/RTCW_stats/...o/wolfstat.html

THNKS Glazer bo wreszcie ktos przeszedl do konkretow!

Old Post 01-02-2002 13:01
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [P2]MazioMir
Swoja droga nigdy nie strzelalem do kobiet - gdzie mozna Ciebie upolowac?!

Najczesciej byry albo Taq - czasu nie podam bo gram o najrozniejszych porach - Poza tym ostatnio bywam na treningach takiego jednego klanu POISON.. nie wiem czy slyszales

Old Post 01-02-2002 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

Talking

oops, Saari wybacz - mea culpa!

Old Post 01-02-2002 18:37
Przecinek
Trejning ( Enforser)

A ja grywam na wolfenstein.ru
Demos ^1[RU] ^3wolfenstein.ru|176ms|194.87.13.139:27960

Jak widac na powyzszej informacji pingi wachaja sie 150-200
Graja tam calkiem dobrze ,szczegolnie klan [GAZETA] wymiata

Myslalem nawet pod katem swiezej klanowej krwi ale dobrzy gracze sa juz klanowi a niezrzeszonych trzymajacych poziom bardzo trudno wypatrzec ( mi sie nie udalo ) . Hmm to troche jak u nas

Old Post 01-02-2002 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fUzz.MaRIB^
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
A ja grywam na wolfenstein.ru
Demos ^1[RU] ^3wolfenstein.ru|176ms|194.87.13.139:27960

Jak widac na powyzszej informacji pingi wachaja sie 150-200
Graja tam calkiem dobrze ,szczegolnie klan [GAZETA] wymiata

Myslalem nawet pod katem swiezej klanowej krwi ale dobrzy gracze sa juz klanowi a niezrzeszonych trzymajacych poziom bardzo trudno wypatrzec ( mi sie nie udalo ) . Hmm to troche jak u nas

bylem na tym serwerze i gadalem z nimi i to nie klan a gazeta sa to redaktorki jakies rosyjskiej gazetki

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Old Post 01-02-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fUzz.MaRIB^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fUzz.MaRIB^ Znajdź więcej post'ów przez  fUzz.MaRIB^ Dodaj fUzz.MaRIB^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fUzz.MaRIB^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Najczesciej byry albo Taq - czasu nie podam bo gram o najrozniejszych porach - Poza tym ostatnio bywam na treningach takiego jednego klanu POISON.. nie wiem czy slyszales

Saari masz strasznie męski głos jak giniesz , może to zmienisz co?

Old Post 01-02-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Glupie pytanie, niby jak?
Moge podmienic niby glosy i powysylac paki na servy ale wtedy wszyscy medycy beda miec damskie hehe
Poza tym to nie ja tylko moj ludzik krzyczy - a on mi sie bardzo podoba

Old Post 01-02-2002 23:28
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez fUzz.MaRIB^
[B]
bylem na tym serwerze i gadalem z nimi i to nie klan a gazeta sa to redaktorki jakies rosyjskiej gazetki

hmm ... jakby ci to delikatnie ...
tak naprawde sa to kolesie ze studia graficznego gazety .. wyborczej P
a ze ci mowili inaczej to najwyrazniej mieli dobry humor :>

moze i ja do nich dolacze? w koncu tez ma prawo do tego klanu
<co sie wiaze z legalnym posiadaniem pass'a na byry :>>

pozdrawiam

Old Post 02-02-2002 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Ej ale ten topik traktuje wyraźnie o graniu na zachodzie :}}}
Nie mam nic do Ruskich , wręcz przeciwnie , darzę ich szacunkiem za świetne crackowanie stuffu wszelakiego

Może graliście na serwerach z innych "ciekawych" kontynentów ?
Azja ? Australia ? Afryka ? Z checią zmierzyłbym się z innymi rasami ;}}}
/rasizm/ - nic z tych rzeczy

Old Post 02-02-2002 16:37
[P2]MazioMir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Ej ale ten topik traktuje wyraźnie o graniu na zachodzie :}}}
Nie mam nic do Ruskich , wręcz przeciwnie , darzę ich szacunkiem za świetne crackowanie stuffu wszelakiego

Może graliście na serwerach z innych "ciekawych" kontynentów ?
Azja ? Australia ? Afryka ? Z checią zmierzyłbym się z innymi rasami ;}}}
/rasizm/ - nic z tych rzeczy

I tu masz wreszcie racje!!!
To na zachodzie, to nie bylo najfortunniej sformulowane!
Oczywiscie chodzi mi o wszystkie zagraniczne serwy "i te laciate, i skrzydlate, pregowane i ..." wlasnie! co bylo po pregowanych bo zapomnialem!!!

Old Post 02-02-2002 18:19
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Ciekawe servery:
[RDH]7The Rabid Dog Kennel - 216.218.16.21:27970 Kanada, całkiem niezle wymiatają.
1NONCTON:1 LIFE | Experts Only] - 129.15.10.119:27960 USA, nie zawsze Max Live jest ustawione na 1 ale jak jest to taki team play żadko się widuje
 FragHaus Wolfenstein  - 209.240.1.64:27960 USA, tez całkiem miło.
Bredbandsbolaget RTCW#1 - 213.112.112.241:27961 Szwecja, tu często trochę gorsi gracze ale za to ping dobry

Old Post 15-02-2002 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Mala adnotacja : servery wymagaja CD-KEY

Old Post 15-02-2002 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

To chyba jest normalne nie ?????

Old Post 16-02-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

Ano niezbyt FarSight ...

Old Post 16-02-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

.....A: "pytania sa tendencyjne!!!"......

Old Post 16-02-2002 21:08
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]FarSight
To chyba jest normalne nie ?????

Przeczytaj nowe topiki, ktore sie dzis pojawily z poroblemami servow bez keya i generatorow, a zrozumiesz...

IRCnet: #polishlegion

Old Post 16-02-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Rozumieć to ja rozumiem ale to tak jakby zawodowi kierowcy szukali rajdów kradzionych samochodów bo innych nie mają - paranoja

Old Post 17-02-2002 11:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:56.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions