Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Odchodze od grania
Dobrze robie odchodząc na rzecz nauki?
Ta ankieta została zakończona.
Tak!! 15 62.50%
nie 9 37.50%
W sumie: 24 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
shd
Training (Enforcer)

Odchodze od grania

To ja shadow ^^ Niestety muszę odejść od grania w UT do końca roku szkolenego ponieważ ta gra zepsuła mnie na maxa!Przestałem sie uczyć i zrobił sie ze mnie leń totalny więć postanowiłem to zakończyć i tyle.Od czasu do czasu wejde zmłucić jakiegos newbie bo i tak pewnie jak powrucę o ile powruce do gry w wakacje to już nei będe tak dobry jak teraz :<>

Pozdrwaiam wszystkie fajne osoby z którymi miałem stycznoćś czyli :

Merlinka ^^ , AIM`a ^^ [dwaj super goście],1oke,nemesisa,neo,ottara,gruche,Galu`ska,pape smerfs *_*,quentica,Frd klan bR,f,r3,Av i innych któzy parę razy ze mną gadali.

Goog Bye do wakacji [może jak mnie to dalej będzie kręcić]!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-04-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shd Znajdź więcej post'ów przez  shd Dodaj shd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Odchodze od grania

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
To ja shadow ^^ Niestety muszę odejść od grania w UT do końca roku szkolenego ponieważ ta gra zepsuła mnie na maxa!Przestałem sie uczyć i zrobił sie ze mnie leń totalny więć postanowiłem to zakończyć i tyle.Od czasu do czasu wejde zmłucić jakiegos newbie bo i tak pewnie jak powrucę o ile powruce do gry w wakacje to już nei będe tak dobry jak teraz :<>

Merlinka ^^ , AIM`a ^^ [dwaj super goście],1oke,nemesisa,neo,ottara,gruche,Galu`ska,pape smerfs *_*,quentica,Frd klan bR,f,r3,Av i innych któzy parę razy ze mną gadali.

Narazie mistrzu!!!! a tak apropo zapomniales o mnie
Do zagrania

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 02-04-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy Re: Odchodze od grania

quote:

pa

Old Post 03-04-2002 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Odchodze od grania

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

pa

bYe, a szkoda, bo nie bede mial sie z kim już kłócic

Old Post 03-04-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

eeee shadow....popatrz ja zaczalem grac w UT , i tez sie przestalem uczyc...moga mnie nie dopuscic do matury ( hi matma ) ale czy to jest powod zeby przestac byc graczem ?
Shadow pytanie brzmi: Czy zagrasz ?

Old Post 03-04-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor
Skilled (Knight)

hrrrrrr

qrva , juz mam dosc , ile osob jeszcze zamierza odejsc , nic mi innego nie zostaje powiedziec BYE BYE , hyhy QL w nauce chyba oto ci dokladnie chodzi

Old Post 03-04-2002 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor Znajdź więcej post'ów przez  thor Dodaj thor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shd
Training (Enforcer)

Hodzi o nauke

Old Post 03-04-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shd Znajdź więcej post'ów przez  shd Dodaj shd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

EEH

UCZ SIE UCZ, GRA/\/\I RODZINY NIE WYZYWISZ, NA GRE NIE ZARWIESZ LASKI, I GRĄ ZA PRAD NIE ZAPLACISZ :> ,TYLKO STRATA CZASU, niEstEty jaka pRzyjE/\/\nA.

Ja PEwniE tEz na RzEcz /\/\atuRy zRobiE sobiE pRzERwE, alE nic NIE tRwa wiEczniE.

BlooD niE /\/\asz siE z ki/\/\ klucic sluzE po/\/\pca :>

DziEki za wspo/\/\NiENIE /\/\niE

tRzy/\/\ siE na nowEj DRODZE zycia
(klawiatuRa /\/\i siE zEpsula)

Old Post 03-04-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Re: Odchodze od grania

quote:

heh jestem fajnym gosciem ciekawe czy ktos jeszcze mi to dzisiaj powie
a tak powaznie shadowq nie odchodz od grania ja moge nie zdac matury a bede gral bo mi to sprawia przyjemnosc a co do rozleniwienia to i tak niepomoze poprostu wyznacz sobie goddziny kiedy grasz a kiedy sie uczysz i bedzie looz pamietaj ze trzeba upasc zeby moc wstac

Old Post 03-04-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shd
Training (Enforcer)

postanowione bede grał malutko prawie nic chyba ze w serious sama w single player

Old Post 03-04-2002 21:19
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Shdowq ja mysle ze ty juz nie bedziesz mial internetu

[chyba] bo widzisz sam po co grac w serious sama na single jak mozna za seriousa zagrac w ut ??
Pomysl szadol bo jst nadczym

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 03-04-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shd
Training (Enforcer)

Internet bede miał i gg też a gram w seriusa ze 30 min dziennie i jestem bardzo zadowolony bardziej niż w internecie grać s seriousa .bo gra w internecie wyzwala różne "niedobre" uczucia takie jak zawiść i zazdrość jak cholera a mi to nie pasi.O i jak gram w seriousa to daje save i sobie wychodze a jak w UT too siedze 4 godziny i mi mało!

Old Post 04-04-2002 06:37
Piotra5
Skilled (Knight)

Talking kolejny

hyhy widze shadowq ze jestes kolejnym graczem ktory dolaczyl do grona emerytow :o) ja przez jeb.... szkolenie gram juz od 3 miechow ((( i tez znadzieje oczekuje wakacji........

Old Post 09-04-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Piotra5 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Piotra5 Znajdź więcej post'ów przez  Piotra5 Dodaj Piotra5 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Piotra5 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Talking Happy Birthday

Wszystkiego najlepszego z okazju jutrzejszych urodzin Piotra5 :)

Old Post 09-04-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Happy Birthday

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG
Wszystkiego najlepszego z okazju jutrzejszych urodzin Piotra5

Dołączam się do życzeń ... szybkiego powrotu do gry

Old Post 09-04-2002 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: kolejny

quote:
Napisane oryginalnie przez Piotra5
ja przez jeb.... szkolenie gram juz od 3 miechow ((( i tez znadzieje oczekuje wakacji........

No mi tez bardzo przykro ze grasz juz od 3 miechow ja tez gram dopiero tyle....

Old Post 10-04-2002 06:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Piotra5
Skilled (Knight)

Talking :)

chlip chlip az mi sie lza w oku kreci.... bardzo dziekuje za zyczenie i pozdrawiam wszystkich ut-maniakow i do szybkiego zgrania
P.S wlasnie od kumplazalatwiam skaner wiecniedlugo poznacie moje oblicze no i moze wrzuce tez zdjecie commy (bo to moj ziomek z klasy)

Old Post 10-04-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Piotra5 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Piotra5 Znajdź więcej post'ów przez  Piotra5 Dodaj Piotra5 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Piotra5 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:20.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions