Re: Jak zwykle szukasz dziury w calym
quote: Napisane oryginalnie przez Ottar
takie pytanie, po co komus 200 tys zlotych jak ma 100 tys.
Co wolisz 2 servery z maxcients 12-14 czy jeden z 20 na ktorym wiecznie panuje tlum i nie da sie rozegrac zadnej sensownej gry? Kolejny server daje mozliwosc np - utowrzenia rozgrywek ligowych, grania sparringow nie przeszkadzajac innym graczom itp. Kolejny server napewno nie zaszkodzi. Zaś granie 10vs10 na mapcycle abbey, streets - jak dla mnie mija sie z celem.
ps. Coolnet znajduje mi w przegladarce serverow quake, a snajpera nie - dlatego jest roznica chetnych graczy na oba servery. A im wiecej serverow tym wiecej chetnych do gry. Ze snajpera korzystamy, wczoraj poprostu nie dalo sie grac na coolnecie, z falami przelewajacego sie zagranicznego bydla ktore pod koniec zwraclo nam uwage ze mamy gadac po angielsku, a nawet probojacego kiknania graczy...
mash racje nie lubie grac z "bydlem" na serwerze, co za duzo to nie zdrowo, nie da sie 12 slotow to w sam raz, klany licza po max 6 osob, wiec nie powinno byc problemow z rozegraniem klanowki.
piszac bydlem nie chcialem nikogo obrazic, chodzilo mi o ilosc osob na serwerze 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|