Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Granie z newbies...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Angry Granie z newbies...

jak by tu zaczac... lubicie grac z poczatkujacymi na serverach? ja nienawidze... szczegolnie jak ktos sie nie potrafi bandazowac, i nic nie mowi. Przedchwila grgalem z none'm na coolnecie, i po prostu sie nie dalo. Byle gdzie wejde, ktos mnie blpkuje albo naparza do mnie ktos z mojej druzyny... to nie jest gra!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Suuuuuuuuuuuper

Powinienem cicho siedzieć, bo sam jestem newbie, ale tak się składa, że cały wieczór ciągnę betę Warcrafta III (transfer 4,09 KB/s ,serwer "nie zna" getrighta ani innych robotów, zero możliwości kontynuacji jakby się uwaliło a ma to ponad 260MB) więc posty sobie czytam i piszę :)
Bravo GuriaS !
I jak to brzmi na tle wszechobecnych wołań o rozwój sceny, o zawiązywanie nowych klanów, o namawianie kumpli i znajomych do gry w UT ? Naprawdę myślisz, że newbiech trza do worka, zawiązać i do rzeki? A może masz znajomych gdzie trzeba? To załatw skanowanie sieci, niech "oldies" po IP spiszą, a reszta won albo hasełka mailem rozesłać i spokój.

PS. i jakbyś miał chwilkę to wytłumacz newbiemu co znaczy
BLPKUJE.

Old Post 24-03-2002 01:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Talking hehe

hehe GuriaS ale Cie zaraz beda jechac, panNA juz to zrobil hehe
zmieniaj nicka, wyprowadzaj sie z domu, zacznij udawac ze nigdy w ut nie grales, a moze okaza Ci łaske hehe

Old Post 24-03-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Suuuuuuuuuuuper

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
PS. i jakbyś miał chwilkę to wytłumacz newbiemu co znaczy
BLPKUJE.

co z tego ze mu wytlumacze jak on i tak pewnie nic nie czyta i nie pisze...

quote:
Naprawdę myślisz, że newbiech trza do worka, zawiązać i do rzeki?

nie, ale powinni chociaz nauczyc sie podstawowych zazsad gry na LANie [np. bandazowanie itp.]

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
hehe GuriaS ale Cie zaraz beda jechac, panNA juz to zrobil hehe
zmieniaj nicka, wyprowadzaj sie z domu, zacznij udawac ze nigdy w ut nie grales, a moze okaza Ci łaske hehe

hehe

Old Post 24-03-2002 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Nie ma co, gośc się wkurzył na poważnie.
Bez urazy, ja cię GuriaS w sumie rozumiem, sam parę razy dostałem w czachę od totala,który myślał że gra Q3 FFA, ale troszkę tolerancji, nie ? Każdy kiedyś był początkujący, chyba że ty już na porodówce M4 i granat w rączce trzymałeś?

PS.a jakie komentarze w trakcie gry masz na myśli, wieczne qrw* czy nawoływania do kicknięcia kogoś?Od gadania to jest BOARD albo gg, jak sądzę :P

Old Post 24-03-2002 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
PS.a jakie komentarze w trakcie gry masz na myśli, wieczne qrw* czy nawoływania do kicknięcia kogoś?Od gadania to jest BOARD albo gg, jak sądzę

a jak nie znam jego numeru gg a on nic nie mowi? a jak nie jest zarejestrowany na boarda? Wtedy mówie mu na servie żeby mnie nie blokował/nie "rył" sie/nie zabijał swoich. Jeżeli sytuacja się powtarza, to nie daje mu kicka ani nic, tylko po prostu jak mnie blokuje to mu wale heda i uciekam ile sił w nogach.

Old Post 24-03-2002 11:55
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehe

Nienawidze niubajów, dzisiaj na dockach gość tak przyblokował 5 osó, że ani w tą ani w tamtą strone uciekać....brrr i do tego gosc jest opóźniony w rozwoju bo trzymał granata w ręce...argh
ByEbYE

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

a jak nie znam jego numeru gg a on nic nie mowi? a jak nie jest zarejestrowany na boarda? :P Wtedy mówie mu na servie żeby mnie nie blokował/nie "rył" sie/nie zabijał swoich. Jeżeli sytuacja się powtarza, to nie daje mu kicka ani nic, tylko po prostu jak mnie blokuje to mu wale heda i uciekam ile sił w nogach. :P

A to się nie zrozumieliśmy, sorka za uszczypliwy PS :)
I chyba się domyślam co znaczy blpkuje,a ja newbie myślałem że ma to coś wspólnego z playerkiller :)))

Old Post 24-03-2002 12:40
[JP]Shadow
***uwka i tyle

Hmm rozumiem guriasa w 100% bo byłem tam z nim.PO chwili ruszyłem na odsiecz abyśmy sobie razem pobiegali ale było to samo.Zrezygnowany gurias odszedł i sam grałem.PO wybiciu ze 4 swoich w paru rundach postanowiłem opuścić server

Old Post 24-03-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

Mnie tam w sumie granie z newbies nie przeszkadza ...
(gdy sa przeciw mnie)...
No ... , ale czasami sie wqrwiam jak w moim teamie ktos przyblokuje cala druzyne ....

Old Post 24-03-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
(gdy sa przeciw mnie)...

tu chodzi o gre z newbies jak sa w twoim teamie... zreszta gra z poczatkujacymi gdzie w przeciwnej druzynie jest 6 newbies to tez szit, bo sami sie zaabijaja i sa latwe fragi. Ja wole grac przeciw dobrym zazwodnikom, i uczyć sie na bledach niz strzelac przed siebie a nOOby wlaza pod lufe

Mój 700 post !

Old Post 24-03-2002 14:06
[JP]Shadow
***uwka i tyle

701

Old Post 24-03-2002 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hheehe

Co tam guri 700 postówniepisz od dzisiaj postoof to ciebie za 2 lata dogonie, a co njubajsOOf to mam zastrzeżenie..chciałem gościa zapier.......a gośc z jego teamu rozwalił w tego co zap....... .
mam nadzieję że newbies nauczą się grać w jak najbliższym czasie...
PozdOOfKa

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
701

702
Ojj stary ... nie nabijaj tak, już napisz coś pożytecznego, może być krótkie. ale żeby było związane z tematem choć w części ...
Co do newbies, ja też nie lubie grać z nimi, co innego przeciwko nim, ale zauważyłem że jak wkurzasz się na takiego że Ci blokuje przejście to gość też się wkurza na Ciebie i potem to specjalnie robi, więc trzeba ruszyć kulturkę i spokojnie mu powiedzieć zeby "ruszył dupsko", a jak się nie umie bandażować to mu powiedzieć co i jak ...

Old Post 24-03-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Ech.....***** mac za przeproszeniem...pieknie rozwijacie scene ut.pl....tez kiedys bylem newbie i bardzo sie ciesze ze nie czesto spotykalem guriasa albo shadowa bo chyba przestalbym grac....

Old Post 25-03-2002 06:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

hmm ja laduje serie w plery albo z buta i biegne sobie dalej byle by mnie nie zastrzelil zakare

Old Post 25-03-2002 09:39
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Ech.....***** mac za przeproszeniem...pieknie rozwijacie scene ut.pl....tez kiedys bylem newbie i bardzo sie ciesze ze nie czesto spotykalem guriasa albo shadowa bo chyba przestalbym grac....

sniezek ale chyba trzeba znac podstawowe czynnosci jakie sie robi podczas gry zanim sie wejdzie na sever prawda? przeciez jak ktos nie wie jak sie bandazowac, to chyba znaczy ze nawet do KONTROLSOW nie wchodzil, tylko odrazu na server... do tego sa luidze, ktorzy ani nie pisza ani nie czytaja ut_czata [] to jak im wytlumaczyc jak sie gra?

Old Post 25-03-2002 14:06
Sniezek
Elite (Fiend)

no spoko, ja tez nie umialem bandazowac....i wogole nie wiedzialem ze cos takiego istnieje , tak samo jak nie wiedzialem ze mozna sie podciagac....dopiero kiler i fatal mi powiedzieli co jest potrzebne a co nie itd....
ech..gurias nie kazdy jest supergraczem tak jak ty.....

Old Post 25-03-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

No fajnie widzisz to jest tak że do UT nie zamieszczają książeczki (instrukcji) obsługi... Jedynym źródłem info jesteś ty czyli gracz który już swoje wie. Zamiast wyklinać takiego newbie to lepiej mu powiedz o co biega...

Old Post 25-03-2002 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ech...fatal przeciez nie wytlumaczysz guriasowi zeby wytlumaczyl poczatkujacego...gurias jest chyba z tych co sie beda smiali z niego...za trudno wytlumaczyc....

Old Post 25-03-2002 14:38
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
ech...fatal przeciez nie wytlumaczysz guriasowi zeby wytlumaczyl poczatkujacego...gurias jest chyba z tych co sie beda smiali z niego...za trudno wytlumaczyc....

Ale to wpierdala człowieka, jak idzie taki i w Ciebie strzela, choć jest z tobą w teamie ...

Old Post 25-03-2002 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

mnie tez sie to zdaza.......

Old Post 25-03-2002 14:44
Merlin
r3esurrected

Cool hmmm

trzeba pomagac newbie pametam jak sam takowym bylem jakies 2-3 mieszki temu i jedyna osoba ktora mnie wszystkiego nauczyla byl sniegu ( dzieks ci za to ) gdyby nie postawa (wtedy tez newbie) sniezka nadla gralbym z smietana w cpma

Old Post 25-03-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Na wojnie jak to na wojnie.

Strasznie mnie GuriaSq zeschizowałeś, teraz albo ginę bo dwa razy patrzę do kogo strzelam, albo dla odmiany maximum perversum, i 3 strzały ze szpaska potrafię swojemu ożenić bo nerwowy się zrobiłem ;\
A potem stoimy jak bukiety i leczymy się a obcy tuż ...

Old Post 26-03-2002 01:01
GuriaS
Breathe

Unhappy

quote:

sniezek czy w tym topicu napisalem ze sie smieje z poczatkujacych?
po za tym mowie ci, ze nie malo razy gralem na servie przyszedl ktos i sie spytal o co biega w grze itp. i kazdzy dorzucil cos swojego.

Old Post 26-03-2002 08:22
Sniezek
Elite (Fiend)

ale gdy nie wie co to jest bandazowanie to sie o to nie zapyta chyba nie ?

Old Post 26-03-2002 09:37
GuriaS
Breathe

Unhappy

quote:
ale gdy nie wie co to jest bandazowanie to sie o to nie zapyta chyba nie ?

masz racje, nie zapyta... ale w takim wypadku bym mu powiedzial zeby luknal do kontrolsow pod czym ma binda Bandage...
po za tym zmienilismy troche topic. Mi w nim chodzilo o to, ze nie lubie grac z newbies [przynajmniej niektorymi] ktorzy wchodza w droge i blokukja. Napewno ty sie tez spotkales z takim czyms, ze cie zabili, powiedziales takiemu graczowi zeby cie nie blokowal, a on nadal to robi. Po za tym kazdemu, nawet "zaawansowanemu" graczowi moze sie zdarzyc ze kogos zablokuje niechcacy, bo mi sie to tez zdarzylo kilka razy, a do niektorych poczatkujacych mozna mowic, a oni nadal to samo beda robic. Przeciez nie jestem jakas menda, ktora nikomu nie pomoze tylko odrazu pierdzielnie w leb byle by jak najwiecej fragow zdobyc, bo tak nie
jest. Dam ci przyklad gry z przed kilku dni. Gralem z shadowem w teamie red, i bylo jakichs 3 kolesi ktorzy non-stop blokowali albo co. Zginalem raz bo mi ktos rzucil granata pod nogi z moich [oczywiscie zadnego SORRY ani nic nie uslyszalem]. Zginalem drugi raz przez nie moznosc ruszenia sie, spowodowana zablokowaniem przez wyzej wymienionego gracza. Powiedzialem zeby mnienie blokowali, i shadow tez powiedzial co moze potwierdzic. Za trzecim razem, jak znowu mnie ktos zablokowal juz mi nerwy puscily i pieprznalem gosciowi w leb ze spasa. Potem zrezygnowalem z takiej gry i poszedlem grac gdzie indziej, bo to nie mozna nazwac gra. Po prostu jak ktos nie czyta ut_czata/jest uparty jak cholera to co mam zrobic?

peace...

Old Post 26-03-2002 12:27
Sniezek
Elite (Fiend)

piss.... znaczy peace

Old Post 26-03-2002 12:38
[JP]Shadow
***uwka i tyle

ja tam lubie wyjebac ze spasa a teraz t z m4 ***** po nogach jak *** . Jest sporo pierdzieli któzy jak sobei biegne i skacze lub biegne wskakuja przedemną i mi ekranem żuca atedy ja sie **** i bym w nogi gosc automatycznie zostaje w tyle a kiedy juz sie zabandazuje to mnie nie moze znalezc i sobie spokuj daje

Gurias radze jeb w nogi

Old Post 26-03-2002 12:53
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
ja tam lubie wyjebac ze spasa a teraz t z m4 ***** po nogach jak *** . Jest sporo pierdzieli któzy jak sobei biegne i skacze lub biegne wskakuja przedemną i mi ekranem żuca atedy ja sie **** i bym w nogi gosc automatycznie zostaje w tyle a kiedy juz sie zabandazuje to mnie nie moze znalezc i sobie spokuj daje

Gurias radze jeb w nogi

Shadow, wsadź w swoje wypowiedzi trochę kulturki, bo nie da sie odczytać tego co piszesz, bo co chwile jest **** itp ...

Old Post 26-03-2002 14:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:44.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions