quote: Napisane oryginalnie przez Sniezek
ale gdy nie wie co to jest bandazowanie to sie o to nie zapyta chyba nie ?
masz racje, nie zapyta... ale w takim wypadku bym mu powiedzial zeby luknal do kontrolsow pod czym ma binda Bandage...
po za tym zmienilismy troche topic. Mi w nim chodzilo o to, ze nie lubie grac z newbies [przynajmniej niektorymi] ktorzy wchodza w droge i blokukja. Napewno ty sie tez spotkales z takim czyms, ze cie zabili, powiedziales takiemu graczowi zeby cie nie blokowal, a on nadal to robi. Po za tym kazdemu, nawet "zaawansowanemu" graczowi moze sie zdarzyc ze kogos zablokuje niechcacy, bo mi sie to tez zdarzylo kilka razy, a do niektorych poczatkujacych mozna mowic, a oni nadal to samo beda robic. Przeciez nie jestem jakas menda, ktora nikomu nie pomoze tylko odrazu pierdzielnie w leb byle by jak najwiecej fragow zdobyc, bo tak nie
jest. Dam ci przyklad gry z przed kilku dni. Gralem z shadowem w teamie red, i bylo jakichs 3 kolesi ktorzy non-stop blokowali albo co. Zginalem raz bo mi ktos rzucil granata pod nogi z moich [oczywiscie zadnego SORRY ani nic nie uslyszalem]. Zginalem drugi raz przez nie moznosc ruszenia sie, spowodowana zablokowaniem przez wyzej wymienionego gracza. Powiedzialem zeby mnienie blokowali, i shadow tez powiedzial co moze potwierdzic. Za trzecim razem, jak znowu mnie ktos zablokowal juz mi nerwy puscily i pieprznalem gosciowi w leb ze spasa. Potem zrezygnowalem z takiej gry i poszedlem grac gdzie indziej, bo to nie mozna nazwac gra. Po prostu jak ktos nie czyta ut_czata/jest uparty jak cholera to co mam zrobic?
peace...