Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Tk......
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Tk......

dzisiaj grając na snajperze byo ash 5 teamkillerów pokaże wam screena i powiedzcie co mamy z takimi hOOyami robić......nikt rcona niema w zasięgu ręki..plz zróbmy coś z trym żeby zaufane osoby miały rcony...

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-04-2002 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Tk......

quote:
plz zróbmy coś z trym żeby zaufane osoby miały rcony...

albo jesli admini nie chca dac rcona (boja sie alboco), to niech dopisza do konfiga:

seta g_teamkillsForgetTime "3600"
seta sv_reconnectlimit "3"

of corz - z wlasnymi wartosciami

Old Post 14-04-2002 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

ehh

ja proponuje zeby rcony mieli clowie wiekszych klanow, lub klanow ktore maja przynajmniej 3 miesiace i sa akceptowane przez wieksza ilosc graczy, bo nie wiem jak mozna inaczej to rozwiazac....

Old Post 14-04-2002 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmmmm

ale nie w tym problem...niezawsze na snajperze będzie jakiś CL klanu, jak dzisiaj byłem to większość to beginery, nieobrażając niektórcy tj. pyza itd. itd.
Szkoda bo nieda się grać wgole.....gośc rzuca granata i zabija 4 ze swojego timu(((

GrEaTEyE

Old Post 14-04-2002 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Re: hmmmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ale nie w tym problem...niezawsze na snajperze będzie jakiś CL klanu, jak dzisiaj byłem to większość to beginery, nieobrażając niektórcy tj. pyza itd. itd.
Szkoda bo nieda się grać wgole.....gośc rzuca granata i zabija 4 ze swojego timu(((

I znowu sie moje splowa potwierdzaja!!! Jak ja zalozylem topic o rconach to jak zwykle wysmiany zostalem, ze tylko kilka osob moze mic itd, bo sie bawic zaczna, ze nie zasluguje na rcona , ze to , ze tamto, ze sramto!!! Ja tez jestem za tym zeby wiecj osob mialo rcona!!! Ja np gram w UT ponad 2 miesiace i juz gralem chyba ze wszystkimi czolowymi graczami!!! Nie mowie zebym dostale od razu, ale np jak ktos juz mniej wiecej jest znany, no to nie kazdy ale kilka osob powinno go jednak dostac!!!! A jezeli by uzywal go w niewlasciwy sposob, to po pierwsze jest mu odpbierany a po drugie jest skreslony z listy powazajacych sie gracz!! Logiczne chyba nie? Taki ktos od razu odpada z gry i po sprawie!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 14-04-2002 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

A po drugie jeszcze zapomnialem dopisac!! Jest jeszcze jeden powazniejszy problem!! Jak wchodza lamusy jakies i zabijaja swoich to kicha jest, ale jest jeszcze gorzej jezeli graja pod nie swoimi nickami!!! MIalem taka sytuacjie kiedy bylem jeszcze w klanie Pk!! Gralo nas 3-4 z Pk i weszlo kilku gosci , ktorzy mieli identyczne xsywy jak my i zabijali naszych!! Oczywiscie wszystko spadlo na nas!!! Nie wiem jak taki problem mozna wyeliminowac!! Jednynie chyba admin danego servera, ktor zna ich num IP i zalozy bana, bo inaczej sie nie da!!!

Old Post 14-04-2002 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: Re: hmmmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007

I znowu sie moje splowa potwierdzaja!!! Jak ja zalozylem topic o rconach to jak zwykle wysmiany zostalem, ze tylko kilka osob moze mic itd, bo sie bawic zaczna, ze nie zasluguje na rcona , ze to , ze tamto, ze sramto!!! Ja tez jestem za tym zeby wiecj osob mialo rcona!!! Ja np gram w UT ponad 2 miesiace i juz gralem chyba ze wszystkimi czolowymi graczami!!! Nie mowie zebym dostale od razu, ale np jak ktos juz mniej wiecej jest znany, no to nie kazdy ale kilka osob powinno go jednak dostac!!!! A jezeli by uzywal go w niewlasciwy sposob, to po pierwsze jest mu odpbierany a po drugie jest skreslony z listy powazajacych sie gracz!! Logiczne chyba nie? Taki ktos od razu odpada z gry i po sprawie!!!

kmb , ale nie masz racji , bo racje ma PAPUGa...to po pierwsze , a po drugie rcony maja zaufane osoby , a takie co tylko gadaja ze chcialyby miec rcona i ze im sie nalezy napewno na niego nie zasluguja moim zdaniem..Po trzeci jezeli wieksza ilosc graczy bedzie miala rcony to jesli dojdzie do sprzeczki miedzy tymi osobami moze zajsc na servie takie zjawisko jak woja rconow , a to nie nalezy do najprzyjemniejszych....takze..kmb zastanow sie najpierw zanim zaczniesz robic afere , skoro i tak nie masz racji....i nie ma to logicznego uzasadnienia...

Old Post 14-04-2002 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Re: Re: Re: hmmmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek

kmb , ale nie masz racji , bo racje ma PAPUGa...to po pierwsze , a po drugie rcony maja zaufane osoby , a takie co tylko gadaja ze chcialyby miec rcona i ze im sie nalezy napewno na niego nie zasluguja moim zdaniem..Po trzeci jezeli wieksza ilosc graczy bedzie miala rcony to jesli dojdzie do sprzeczki miedzy tymi osobami moze zajsc na servie takie zjawisko jak woja rconow , a to nie nalezy do najprzyjemniejszych....takze..kmb zastanow sie najpierw zanim zaczniesz robic afere , skoro i tak nie masz racji....i nie ma to logicznego uzasadnienia...

a nie bo racje mam ja vodka to twoj wrog wiec lej ja do pyska... ups to nie ta bajka =]]]

Old Post 14-04-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: Tk......

quote:
dzisiaj grając na snajperze byo ash 5 teamkillerów pokaże wam screena i powiedzcie co mamy z takimi hOOyami robić......nikt rcona niema w zasięgu ręki..plz zróbmy coś z trym żeby zaufane osoby miały rcony...

hmmm no prawda, ta milutka na screenie to moja siostra i dzisiaj ciagle mi tylek trula ze nie wie co sie dzieje ze ciagle swoi ja zabijali, ja mysle ze admini servow powinni dawac rcona osobom ktore znaja i maja do nich zaufanie lub sa zaufanymi osobami polskie sceny UT, tak mysle bo takie incydenty sie bardzo czesto zdazaja !!!

Old Post 14-04-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

quote:

I zonwu sie do mnie przyczepiles!!! przeciez ja nie prosze nikogo o rcona!!!!! Ale znowu jakos nie mozesz zrozumiec o co chodzi!!!! Przeciez mowie ze wiecej osob powinno miec rcona, a jezeli by sie nie dalo nad tym zapanowac to by sie odbieralo tym osobom ktore jednak na niego nie zaluguja!!!! Nie wiem jak mam ci to tlumaczyc, bo zawsze masz jakies problemy!!! widac ze ktos sie bawi rconem, ktos inny robi screeny albo nagrywa demko, pokazuje je komu trzeba i po sprawie!!! Osoba ta odebrana ma rcona i sie juz nie lczy na scenie UT, za naduzywanie swoich mozliwoesci!!!! Nie wiem jak mam to jeszcze ci pisac!!!
I jeszcze raz mowie, nikogo sie o rcona nie prosze i nie mowie tez ze kazdy powinien go miec!!!! mowie ze powinno go miec wiecej osob!!!
Jeszcze raz sie do mnie sniezek przyczepisz to qr** nie radze )))) (zarcilem)

Old Post 14-04-2002 16:45
Avalone
...

Lightbulb rcon ciag dalszy...

a czy nie lepiej by bylo gdyby recona mialy osoby zaufane ktore CZESTO graja w ut?

Old Post 14-04-2002 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
, bo racje ma PAPUGa...to po pierwsze

dzieki bracie
poprosze o gwiazdeczki

Old Post 14-04-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

prosze dziadku

Old Post 14-04-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: hmmmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007

I zonwu sie do mnie przyczepiles!!!

Dobra .....masz racje....to zgoda miedzy nami ?...czasem jak mi sie nie bedzie cos podobalo co mowisz to ci wypomne ale bede staral sie nie robic tego zbyt czesto ok ?

zgoda ?

Old Post 14-04-2002 18:24
kmb007
kmb007™ POWER

Re: Re: Re: Re: Re: hmmmmmm

quote:

Dobra .....masz racje....to zgoda miedzy nami ?...czasem jak mi sie nie bedzie cos podobalo co mowisz to ci wypomne ale bede staral sie nie robic tego zbyt czesto ok ?

zgoda ?

W gruncie rzeczy uwazam ze jestes fajny, fajny, fajny ..... od teraz w usludze POP darmowa poczta glosowa, ktora mozesz odsluchiwac ile chcesz. hehe

No dobra. Zgoda. ))

Old Post 14-04-2002 19:59
MaRcel
siem

Oj Wy

wzruszyłem sie, chyba sie rozbecze

Old Post 15-04-2002 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shd
Training (Enforcer)

komb nie pisz tyle wykrzykników to zły nałóg...

ahaha cycycycycy

Old Post 15-04-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shd Znajdź więcej post'ów przez  shd Dodaj shd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
komb nie pisz tyle wykrzykników to zły nałóg...

ahaha cycycycycy

Jaki komb? Jestem kmb. postaram sie juz tyle nie pisac. Ale teraz musze sie wyzyc oststni raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 15-04-2002 16:07
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up

quote:
prosze dziadku

Dziekuje
szkoda ze w emotikonkach nie ma kwiatow, albo innych takich. chociazby prezent, albo cos podobnego by sie w nich przydalo ....
to znaczy: bo chcialem w zamian odwdzieczyc sie kwiatkami dla Sniezka, albo prezentem

Old Post 15-04-2002 18:18
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:D

papuszko i ode mnie 5(wzór)miły jesteś dla mnie i dla całej sceny ut.plach zaraz się rozpacze dobrze żee jest tutaj na boardzie jakiś porządny profesjonalista;;;;;;)))))

GrEaTEyE

Old Post 15-04-2002 19:29
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: :D

quote:
papuszko i ode mnie 5(wzór)miły jesteś dla mnie i dla całej sceny ut.plach zaraz się rozpacze dobrze żee jest tutaj na boardzie jakiś porządny profesjonalista;;;;;;)))))

Nie podlizuj sie Grejtaj

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 15-04-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Nie podlizuj sie Grejtaj

Uważam że powinno być tak jak było z atmosferą 2 - KlanWars, gdzie rcony mieli CL'owie klanów, jak widać nie było wtedy większych problemoof i nie byłoby tylę ze atmo nie działa już od pewnego czasu. Nie wiece czy ten serverek jeszcze stanie na nogi ?

Old Post 15-04-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Re: Re: Tk......

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

albo jesli admini nie chca dac rcona (boja sie alboco), to niech dopisza do konfiga:

seta g_teamkillsForgetTime "3600"
seta sv_reconnectlimit "3"

of corz - z wlasnymi wartosciami

Jak zawsze Papuga ma racje. To teraz wielka prozba do adminow dopiszcie to do konfigow. Jak nie to zrobimy taka petycja jak ta dla koni w wawie )))

Aha i 2 slowa do merlina
quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

a nie bo racje mam ja vodka to twoj wrog wiec lej ja do pyska... ups to nie ta bajka =]]]

Merlinq nie lej ja do pyska tylko lej ja w morde czyli : Vodka to twoj wrog, wiec lej ja w morde.

Dziekuje

Old Post 15-04-2002 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shd
Training (Enforcer)

eh holera ja chce stare hasla bo nawet nie mam możliwosci zaglosowania na postera bop od 100 + postów

Old Post 15-04-2002 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shd Znajdź więcej post'ów przez  shd Dodaj shd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Question Re: :D

quote:

<joke-mode>

ojej ... no taki miod i wazelinka hoho az sie wzruszylem.
czy rozpaczyles sie na serio?

i gdybym nie BYL PEWNY ze piszesz to bezinteresownie - to chyba bym zaczal (ach, ja - wszedzie wesze intrygi i podejrzane sprawki ) podejrzewac ze cos odemnie chcesz

Ale Ty tak od serca, prawda?

</joke-mode>

Old Post 15-04-2002 22:27
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Nie podlizuj sie Grejtaj

spoko, jemu ... tak niechcacy wyszlo

Old Post 15-04-2002 22:28
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Tk......

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Jak zawsze Papuga ma racje.

WOW!

wiecie co?
to ja moze znikne z NETu na dwa-trzy dni, zeby ochlonac po tylu pochlebstwach na raz, jednego dnia

btw - nikt nie zauwazyl, ze w powyzszych instrukcjach konfiga zabraklo jednej podstawowej linijki:

seta g_maxteamkills "2"
(po 2 killach server kickuje takiego gracza)
co w polaczeniu z poprzednimi wartosciami zapewnia ze taki TKowiec po 2TK zostanie autokickniety, a reconnectowac sie moze 3 razy. A gdyby myslal ze ktos nie bedzie pamietac za 5 minut ze to on zrobil TKa - to teamkillsForgetTime zapewni ze przez godzine serv go sobie zapamieta

Old Post 15-04-2002 22:34
panNA
Warrior (Scrag)

njuba_mode

Sobie squrwla zapamięta jako nick czy jakoś inaczej?
Bo ostatnio jakaś chora moda zapanowała, wchodzi taki misio, skosi trzech swoich, my mu kick, on zara wraca z other_nick, i tak w koło Macieju ...
A żeby takiemu uszy skwarkami obrosły, że też się jego matka na kamieniu nie wylała, jak go miała mieć ... sorry, uniosłem się, ale ostatnio JEDEN serwer działa, lag za lagiem a jak już uda się trochę ugrać to TK wpadają i du**

Old Post 15-04-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: njuba_mode

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
ale ostatnio JEDEN serwer działa

ja to: JEDEN ???? a to. to co?
snajper.pl:27966 17/26
localhost:27960 3/10
62.89.124.19:27960
195.117.13.89:27960
213.134.172.177:27960 0/12
212.142.26.227:27961 /
212.142.28.226:27961 0/17
81.18.192.8:27963 0/13
games.coolnet.pl:27960
217.96.2.194:27960 0/16
62.179.6.118:27960 0/16

od lewej:
adres serva (localhost to moj kill.it.pl), port, ilosc graczy aktualnie na servie, ilosc MAX graczy.

quote:
a jak już uda się trochę ugrać to TK wpadają i du**

to ja poprosze o info (zawsze gdy widzicie ze jestem u mnie na servie) - ze taki a taki - robi TK CELOWO (mi sie dzis zdarzylo, ze mnie moj serv kicknal na TDM za TKi -- zaopiekuje sie takim gosciem, jego IPem, pakietami, itd

Old Post 16-04-2002 12:33
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: njuba_mode

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

jak to: JEDEN ???? a to. to co? :)
............................................................................

Może trochę przesadziłem, ale miałem na myśli stan na ten moment i taką moją o serwerach UT wiedzę jaką wtedy miałem ;)
Ten JEDYNY to był snajper na którym byli wszyscy, pozostałe miały czterydziewiątki albo były tam cuda w rodzaju FFA przy obniżonej grawitacji ...błe :(
To moje zdanie, z którym nikt nie musi sie zgadzać, ale w UT warto grać jedynie TS i CTF, pozostałe tryby są w innych grach lepsze.

Old Post 16-04-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:59.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions