Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Nocka w Caffe.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking Nocka w Caffe.

Hyh dzisiaj wieczorem odkrylem nowy server ut, co najzabawniejsze jest to serv w KATOWICACH(w caffe) boshe jutro tam ide i pytam sie czy mozna rezerwowac kompy i ile nocka kosztuje !! Server jest niedaleko centrum katowic wiec jezeli osoby byly by zainteresowane to bylbym szczesliwy nie moge sie jutra doczekac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-04-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Nocka w Caffe.

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
Hyh dzisiaj wieczorem odkrylem nowy server ut, co najzabawniejsze jest to serv w KATOWICACH(w caffe) boshe jutro tam ide i pytam sie czy mozna rezerwowac kompy i ile nocka kosztuje !! Server jest niedaleko centrum katowic wiec jezeli osoby byly by zainteresowane to bylbym szczesliwy nie moge sie jutra doczekac

A to jest serverek który stoi na stałe ? Jeżeli tak to podaj ip, chętnie lookne jaki mam ping

Old Post 11-04-2002 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

eeee

server jest sredni w sumie bo to caffe srednie , bylem tma dzisiaj maja kompy durony 700 na rivkach tnt najnowszych wiec chyba nie za dobre? lacze 1 megabit i 16 kompow, ehh nie wiem jakie maja tam w wawie ale pewnie lepsze a ip to - 62.89.124.19:27960

Old Post 11-04-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Re: eeee

quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
server jest sredni w sumie bo to caffe srednie , bylem tma dzisiaj maja kompy durony 700 na rivkach tnt najnowszych wiec chyba nie za dobre? lacze 1 megabit i 16 kompow, ehh nie wiem jakie maja tam w wawie ale pewnie lepsze a ip to - 62.89.124.19:27960

hyhy w waffce mamy athlony xp 1,4GB geforcy mx2 400 64mb i lacze 2mb

ps jak organizujesz jakis zjazd to powiedz kiedy najlepiej w wakacje (co za duzo to nie zdrowo :> ) a wpadniemy z aimem i christoffem moze

Old Post 12-04-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

Re: Re: eeee

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

hyhy w waffce mamy athlony xp 1,4GB geforcy mx2 400 64mb i lacze 2mb

ps jak organizujesz jakis zjazd to powiedz kiedy najlepiej w wakacje (co za duzo to nie zdrowo :> ) a wpadniemy z aimem i christoffem moze

No to rzeczywiscie macie tam swietne sprzety te "athlony xp 1,4gb" ciekawe ile moj a1200 ma gb? Jak ktos wie to niech powie a raczej napisze.

Old Post 12-04-2002 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Re: Re: Re: eeee

quote:
Napisane oryginalnie przez DreadOn3

No to rzeczywiscie macie tam swietne sprzety te "athlony xp 1,4gb" ciekawe ile moj a1200 ma gb? Jak ktos wie to niech powie a raczej napisze.

Nie wiem dokladnie o co ci chodzi, ale jezeli masz a1200 to masz 1200Mhz, a a1600XP ma 1400 Mhz, jezeli o to ci chodzilo!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 12-04-2002 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh dreadone pewnie z 512 kb cache

Old Post 12-04-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

Re: Re: Re: Re: eeee

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007

Nie wiem dokladnie o co ci chodzi, ale jezeli masz a1200 to masz 1200Mhz, a a1600XP ma 1400 Mhz, jezeli o to ci chodzilo!!!

No to teraz lol. Bo Mer napisal gb i chcialem sie z tego ponabijac ale albo mi nie wyszlo, badz ktos tu jest ciemny.

Old Post 12-04-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Re: Re: Re: Re: Re: eeee

quote:

No to teraz lol. Bo Mer napisal gb i chcialem sie z tego ponabijac ale albo mi nie wyszlo, badz ktos tu jest ciemny.

he he, rzeczywiscie, dopiero po napisanieu tego skapowalem hehe!!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 12-04-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

dobra.....przyznaje..to ja nie zrozumialem zartu , ale nie musiales sie ze mnie smiac :O

Old Post 12-04-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
dobra.....przyznaje..to ja nie zrozumialem zartu , ale nie musiales sie ze mnie smiac :O

No to sie ciesze ze mam bardzo skomplikowane poczucie humoru. Btw kto mi poleci jakis dobry cooler na a1200 chce podkrecic a latem temp. jest wieksza i wtedy chlodzenie musi byc lepsze i takie tam szajsy. Jak NAPRAWDE cos polecacie to piszcie. Z gory dziekuje

Old Post 12-04-2002 17:41
Merlin
r3esurrected

lol

chodzilo mi o to ze 1,4 gb dyski joke
zgredzik ty mi tu nie podskakuj bo w nastepnej taktyce dostaniesz niemile pozycje

Old Post 12-04-2002 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

Re: lol

quote:
zgredzik ty mi tu nie podskakuj bo w nastepnej taktyce dostaniesz niemile pozycje

Mer, to te kompy nie sa takie wspaniale jak tylko 1,4 gb dyski. A co do pozycji to gorszej i tak nie moge miec . Ta miejscowe co mam, to hehe na niej szybciej bede ginal niz jak normalnie rus***e.

Old Post 12-04-2002 19:33
Merlin
r3esurrected

Re: Re: lol

quote:

Mer, to te kompy nie sa takie wspaniale jak tylko 1,4 gb dyski. A co do pozycji to gorszej i tak nie moge miec . Ta miejscowe co mam, to hehe na niej szybciej bede ginal niz jak normalnie rus***e.

a widzisz lobuzie juz mi podpadles

Old Post 12-04-2002 19:37
DreadOn3
Dread Killah of bR

quote:

No i se nawet porushowac nie mozna.
Co za pech, szkoda bo tak fajnie sie RUS***E

Old Post 12-04-2002 19:42
Avalone
...

Talking hehe

quote:

RUS***E

ta cenzura jest zarabista

Old Post 12-04-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

ta cenzura jest zarabista

Z cenzura nie wygrasz. To tak jak za komuny. To ja ide se porus***e na jakims serwie

Old Post 12-04-2002 20:16
PAPUGa
Elite (Fiend)

co do coolera, to polecam ....

quote:
Btw kto mi poleci jakis dobry cooler na a1200 chce podkrecic a latem temp. jest wieksza

to ja bym Ci polecal Zalmana.
Mam CNPS5100-Cu z firmy Discotech (www.discotech.waw.pl - wybierz sobie cos z ich oferty) i jestem z niego niesamowicie zadowolony. Schlodzil mi Athlona 1,4 z 70stopni do 40. Nawet nie podejrzewalem, ze to jest mozliwe. Istotne jest tez odpowiednie chlodzenie obudowy - w obudowie mam 2 wiatraki (oprocz zasilaczowego , WYCIAGAJACE powietrze z obudowy. A wpada powietrze tuz kolo dysku, oraz z dolu obudowy, tuz kolo karty grafiki. Ale i tak - w UT sie komp grzeje niemilosiernie

Old Post 13-04-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

Re: co do coolera, to polecam ....

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

to ja bym Ci polecal Zalmana.
Mam CNPS5100-Cu z firmy Discotech (www.discotech.waw.pl - wybierz sobie cos z ich oferty) i jestem z niego niesamowicie zadowolony. Schlodzil mi Athlona 1,4 z 70stopni do 40. Nawet nie podejrzewalem, ze to jest mozliwe. Istotne jest tez odpowiednie chlodzenie obudowy - w obudowie mam 2 wiatraki (oprocz zasilaczowego , WYCIAGAJACE powietrze z obudowy. A wpada powietrze tuz kolo dysku, oraz z dolu obudowy, tuz kolo karty grafiki. Ale i tak - w UT sie komp grzeje niemilosiernie

Dzieki byc moze skorzystam.

Old Post 13-04-2002 18:43
FrD
Warrior (Scrag)

ehh

wszyscy zajebiscie na temat.. spoookoo

Old Post 15-04-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEMON
bR ownz

Post Re: lol

quote:

Naprzyklad taka jaka ja mam teraz :>>>>

Old Post 15-04-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON
Naprzyklad taka jaka ja mam teraz :>>>>

albo taka jak ja: dlubiesz w nosie, rzucasz nozem w sciany, ogladasz sloneczko na mapce ...

Old Post 15-04-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions