Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > problem z UT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

problem z UT

kurde mam taki problem z gra ze shock , mialem ladnie config ustawiony itp. a wiec wlaczam gre patrze a tu picmip 0, a standardowo 3, 1 fps w niektorych miejscach przesune sie troche dalej to mam 40 fps, , przestawilem sobie ustawienia graficzne spowrotem takie jaie mialem i ok, wlaczam od nowa gre i wszystko na standard ustawienia no kurde nie idzie grac, powiedzcie mi o co chodzi i co mam zrobic ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-03-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

:(

please dajcie jakakolwiek odpowiedz

Old Post 22-03-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

MAGIC

Old Post 22-03-2002 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: problem z UT

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
kurde mam taki problem z gra ze shock , mialem ladnie config ustawiony itp. a wiec wlaczam gre patrze a tu picmip 0, a standardowo 3, 1 fps w niektorych miejscach przesune sie troche dalej to mam 40 fps, , przestawilem sobie ustawienia graficzne spowrotem takie jaie mialem i ok, wlaczam od nowa gre i wszystko na standard ustawienia no kurde nie idzie grac, powiedzcie mi o co chodzi i co mam zrobic ?

heh, ut tak sobie czasami grymasi - zmiany ustawien graficznych, tryb strzelania broni (mi sie ciagle na burst samo zmienia ), proponuje skasowanie configa i zrobienie nowego, ja zawsze tak postepuje - tzn. nie tworze, tylko wgrywam kopie starego (sprawdzonego) z plyty
jesli skasowanie nie pomoze to reinstall kolejno: ut, q3, windy
wiecej niestety nie jestem w stanie ci pomoc

pozdro...

\/

Edytowane przez LuZnY dnia 22-03-2002 o godz. 23:14

Old Post 22-03-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Taa, cos w tym jest ... U mnie jakbym tego nie zapisywał, zawsze UT wstaje w High Quality, ja mu Fastest, a następny załadunek gry i tak HQ :(
Taka chyba już uroda tej bety.

Old Post 23-03-2002 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:

fragi mam ten sam problem co ty
jak włanczam gre to za każdym razem włanczają sie maksymalne ustawienia graficzne i musze je za każdym razem zmieniać
ale się już do tego przyzwyczaiłem

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 26-03-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: problem z UT

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

fragi mam ten sam problem co ty
jak włanczam gre to za każdym razem włanczają sie maksymalne ustawienia graficzne i musze je za każdym razem zmieniać
ale się już do tego przyzwyczaiłem

Ja niewiem jak to naprawic ale jagged mial cos podobnego wiec spytam sie go bo tu na 90 % wam nie napisze[ultima]

Jak cos to sie spytam i wam pomoge nara all.

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 01-04-2002 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Talking

Ja mam za to bardziej powazny problem.Jak ktos moze to niech napisze jak to zrobic!!! Z tym ze wchodze i zawsze mam burst, ze zawsze mam najnizsza grafike i musze za kazdym razem zmieniac to tez mam tak ja wy, ale mam tez tak ze jak wychodze z UT albo wogole z Q3 to mi sie komp restaruje.Przeinstalowalem sterowniki nawet do karty dzwiekowej bo wszystkiego innego juz uzywalem, q3 Ut renstall directx itd nie pomaga.Nie wiem cio to moze byc!!! POMOCY

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 02-04-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:

heheh pomaga jedna rzecz z ustawieniami grafiki....a więc musisz albo skasować configa i wkleić nowego, albo wejść do config. i poustawiać tam grafike i te inne bzdety(mi tak pomogło)
P.S a co do tego bursta to jest rozwiązanie typu "delete config", to na 100% pomoże, luźny....ehhehe pierwzy chciałem to napisac...ale nieszkodzi chyba? A i jeszcze jedno fragi, weź wpisz w dosie taką komende: "format c"to pomaga dla UT sie odświerzyć...spróbuj a pożałujesz...[joke]

GrEaTEyE

Old Post 02-04-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

heheh pomaga jedna rzecz z ustawieniami grafiki....a więc musisz albo skasować configa i wkleić nowego, albo wejść do config. i poustawiać tam grafike i te inne bzdety(mi tak pomogło)
P.S a co do tego bursta to jest rozwiązanie typu "delete config", to na 100% pomoże, luźny....ehhehe pierwzy chciałem to napisac...ale nieszkodzi chyba? A i jeszcze jedno fragi, weź wpisz w dosie taką komende: "format c"to pomaga dla UT sie odświerzyć...spróbuj a pożałujesz...[joke]

A moze " sprobuj a polubisz"

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 02-04-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

lol, format c: to ja mam za czesto i potem do kupy nie moge sie poskladac , eeehhhh te wasze pomysly co pisaliscie to ja przed napisaniem tego postu robilem, i nic nie pomaga, myslalem ze cos inengo wymyslicie

Old Post 02-04-2002 21:48
LuZnY

Re: Re: Re: problem z UT

quote:

eeehhhh te wasze pomysly co pisaliscie to ja przed napisaniem tego postu robilem

to trzeba bylo napisac co juz robiles

jest jeszcze jeden sposob plik configa dac jako "Tylko do odczytu" we wlasciwosciach,
aha zauwazylem takze duza zaleznosc miedzy ustawieniami graficznymi ut i zwyklego q3, sprawdz jak masz w kwaku i najlepiej ustaw takie same opcje dla obu

\/

Old Post 06-04-2002 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Angry kupa

fajnie ze ktos mi odpisal na moj problem z ciaglym restartem kompa po wyjciu z UT.

Old Post 06-04-2002 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: kupa

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
fajnie ze ktos mi odpisal na moj problem z ciaglym restartem kompa po wyjciu z UT.

pewnie utona w gaszczu innych postow
imho to raczej wina sprzetu (pamiec), ale najpierw reinsalnij winde to pomaga na wszystko

\/

Old Post 06-04-2002 12:29
kmb007
kmb007™ POWER

Talking kupa

No niby tak ale mam xp i z nim sa pewne problemy bo chodza na niego przewaznie programy pisane tylko pod xp tak ze jak bede reinstalowal to mam przy tym kupe roboty zeby to skonfigurowac odpopwiednio i mi sie troche nie chce ale chyba bede musial , bo po kazdym wyjsciu z UT sam sie robi restart kompa.Troche to jest denerwujace !!!

Old Post 07-04-2002 01:44
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: problem z UT

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

to trzeba bylo napisac co juz robiles :D

jest jeszcze jeden sposob plik configa dac jako "Tylko do odczytu" we wlasciwosciach,
aha zauwazylem takze duza zaleznosc miedzy ustawieniami graficznymi ut i zwyklego q3, sprawdz jak masz w kwaku i najlepiej ustaw takie same opcje dla obu

Ja tak próbowałem, tj. natal Q3 i UT starałem się tak samo skonfigurować, a potem już w UT configa zapisać jako "tylko do odczytu" ... Dalej skubany wstaje jako High Quality i nie ma na niego siły.
A co do twoich, kmb007 problemskich, to ciemny jestem, nie wiem i tyle ... u mnie kiedyś na s3 Savageu było takie jajo, że po wyjściu z Q3 przestawiało grafikę w systemie na max jasność, ale żeby restartowało całe Windy ? Albo pamiątki albo plik wymiany, dynamicznie masz czy stały rozmiar dałeś ?

Old Post 07-04-2002 02:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions