Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > mappack.pl
Jakie chcecie may w mappack.pl?
You do not have permission to vote on this poll.
ut_Museum 1 4.00%
ut_Paradise 1 4.00%
ut_armory2 3 12.00%
ut_hotelhell 0 0%
ut_demolition 3 12.00%
ut_dam 1 4.00%
ut_japangarden 0 0%
ut_laneway2 8 32.00%
ut_laststop 1 4.00%
ut_sliema 0 0%
ut_subway 2 8.00%
ut_iran 1 4.00%
ut_armory2 1 4.00%
ut_garten 1 4.00%
inna mapa, podaj w odpowiedzi 2 8.00%
W sumie: 25 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GuriaS
Breathe

mappack.pl

sorx ze zazqwadam nowy temat ale niestety nie da sie dodac ankiety
a wiec, prosze tutaj glosowac jaka mapke chcecie najbardiej w mappacku jaki wyjdzie na przelomie marca-kwietnia. Zostana do niego dodane 6 albo 7 mapek ktore beda mialy tutaj najwiecej glosow. nOne postara sie [albo ja ] zeby ten mappack byl na kazdym polskim serverze

ps. głosować możecie do 31 marca do 23.59:59 a na nastepny dzien bedzie juz mappack [takie sa zamiary ]

oops dodalem 2 razy armory2

Edytowane przez GuriaS dnia 17-03-2002 o godz. 22:38

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-03-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

W sumie wszystkie te mapki w ankiecie powinny znalesc sie w mappacku , no ale jesli juz mam wybrac to hm... LaneWay2

Old Post 17-03-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
W sumie wszystkie te mapki w ankiecie powinny znalesc sie w mappacku , no ale jesli juz mam wybrac to hm... LaneWay2

no to czemus nie wybral laneway2?!?!?!?!?!?!?!?!?! :/

Old Post 17-03-2002 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

no spoko

mi sie jeszcze z tych co nie ma podoba druglord chociaz z grywalnoscia moze byc gozej proponuje niech kazdy zagra na servie av w te mapki bo wszystkie na nim sa i jeszcze gro innych i potem wybierze co do mappaka..heheh ut_carworkshop jest nice... pozatym iran juz jest chyba druga wersja ale narazie probna iran2b moze lepiej poczekac.. ut_dam jest kiepawe... a sliema jest w sumie takie sobie dla slabszych kompow kosa jak nic... ut_demolition ladnie wyglada:> i wogole spoko.. a ut_subway... hmm.. u mnie pogubilo teksturki ale ogolnie spoko i fajny gameplay moze byc... ut_museum swietne szczegolnie do 6v6 ;D a paradise takie jakies nijakie... mi sie ogolnie jeszcze podoba ut_austria... takie w stylu abbey bez drzwi i wogole ale jakas taka spoko jest... co do reszty to musze sprawdzic :> musimy potestowac i wogole..
trzymcie sie
pis

Old Post 17-03-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

armory 2 powinna wejsc w obieg i na ten sam status co zwykle mapki. Imho ona jest wg mnie najlepsza.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-03-2002 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink ql

Heh IMHO najlepsza mapka to jest laneway2-najlepsza chyba do rozgrywki CTF, ale można też spróbować TS, no cóż.A co do tego żeby na kązdym servie był ten mappcak to jestem sprzeciw.Chcem jeszcze pograć na dokach, abbeyu, stritach, czy uptownie wszystkie te mapki są RoX i pozostaną RoX-tyle słów odemnie, papa

GrEaTEyE

Old Post 18-03-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: ql

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Heh IMHO najlepsza mapka to jest laneway2-najlepsza chyba do rozgrywki CTF, ale można też spróbować TS, no cóż.A co do tego żeby na kązdym servie był ten mappcak to jestem sprzeciw.Chcem jeszcze pograć na dokach, abbeyu, stritach, czy uptownie wszystkie te mapki są RoX i pozostaną RoX-tyle słów odemnie, papa

Przeciez gdy dograsz mappack na server to na starych mapach tez bedzie mozna grac...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-03-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Zaloze sie ze jeszcze nie znacie wszystkich trikow na mapach na ktorych gramy do tej pory...

Old Post 18-03-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Zaloze sie ze jeszcze nie znacie wszystkich trikow na mapach na ktorych gramy do tej pory...

cotam tricki...wazne zeby pograc gdzie indziej niz na dox, abbey i streetsbo tym juz wymiotuje

Old Post 18-03-2002 20:37
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

cotam tricki...wazne zeby pograc gdzie indziej niz na dox, abbey i streetsbo tym juz wymiotuje

Oddałem głos na laneway ... w mappack.pl - podoba mi się ta mapka ....

Old Post 19-03-2002 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

niom

racja, Laneway RoX!!!
A tak pozatym to jeszcze airstrips mi sie podoba)

GrEaTEyE

Old Post 19-03-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

IMO laneway rx ttally na TDM... pprstu tam sie gra zajebiście...
btw. zamieszczam Wam lg mappacka
ps. wiem, wiem, takie sam ma mappack cchiter strike'a

Old Post 19-03-2002 20:40
GuriaS
Breathe

Angry argh

F
U
C
K
!
!
!

Old Post 19-03-2002 20:43
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: argh

quote:
F
U
C
K
!
!
!

Ojj guri nabijaczu postów ... Logo mi się podoba tzn może być tzn ujdzie, tzn do bani, tzn sux !!! EHH zartuje spox jest

Old Post 19-03-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

Mi też logo sie podoba
btw. jesli cos w logu jest nie tak to mowcie moze zmienie

Old Post 20-03-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nOne Znajdź więcej post'ów przez  nOne Dodaj nOne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nOne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

:/

nie wiem po kiego .... powstaje mappack.pl , kto chce grac na innych mapach to idzie na server av albo na made in germany, na coolnecie nikt nigdy nie votowal na zmiane mapy na niestandardowa - wiec mappack to kiszka moim zdaniem

cio do logo to jest ze strony o cs-ie
zrobcie nowe, jedyne, niepowtarzalne

Old Post 21-03-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
nie wiem po kiego .... powstaje mappack.pl , kto chce grac na innych mapach to idzie na server av albo na made in germany, na coolnecie nikt nigdy nie votowal na zmiane mapy na niestandardowa - wiec mappack to kiszka moim zdaniem

cio do logo to jest ze strony o cs-ie
zrobcie nowe, jedyne, niepowtarzalne

Jak mógł ktoś na qlnecie votować na niestandardową mapke ?
Przecież nie ma ich na serwie

Old Post 21-03-2002 23:53
GruChA
ho ho headshot

Re: Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne

Jak mógł ktoś na qlnecie votować na niestandardową mapke ?
Przecież nie ma ich na serwie

a czy musi byc mapa na serverze zeby na nia mozna bylo votowac??

p.s. na serverze av jest w c... map a gra na nich 4-6 osob (przewaznie av), jakos nie widac na tym servie zadnej z beks, ktora tak domaga sie grania na innych mapach niz standardowe

Old Post 22-03-2002 00:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: :/

quote:

p.s. na serverze av jest w c... map a gra na nich 4-6 osob (przewaznie av), jakos nie widac na tym servie zadnej z beks, ktora tak domaga sie grania na innych mapach niz standardowe

WOW dobrze gada dac mu piva

Old Post 22-03-2002 01:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

A ode mnie szesciopak

Old Post 22-03-2002 06:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nOne
yay!

Re: Re: Re: :/

quote:

W sumie musi , bo jak dasz vota to sie nie zmieni...

Old Post 22-03-2002 13:40
Sniezek
Elite (Fiend)

tak ale chodzi o to ze i tak nikt nie votuje na jakies mapy, ktorych nie ma na serverze ,
a votowav mozna nawet jak ich nie ma....

Old Post 22-03-2002 14:01
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
tak ale chodzi o to ze i tak nikt nie votuje na jakies mapy, ktorych nie ma na serverze ,
a votowav mozna nawet jak ich nie ma....

bo kazdy wie ze ich na servie nie ma i votowanie nie przejdzie

Old Post 23-03-2002 13:59
GruChA
ho ho headshot

gadacie o tym mappacku.pl a i tak kiszka z nim bedzie
dzis na qlnecie bylo 14 osob, jakis typ (made in germany) zavotowal na mape LANEWAY2 i jakos chyba ze 2 osoby daly na YES, i tak napewno bedzie z kazda mapa niestandardowa (na qlnecie oczywiscie), na serverze AV nie ma problemu bo tam czesto graja ql mapy niestandardowe i graja na nim osoby ktore chca wlasnie pograc na tych innych mapach

mappack.pl connected
mappack.pl was kicked

Old Post 24-03-2002 22:27
GuriaS
Breathe

quote:
gadacie o tym mappacku.pl a i tak kiszka z nim bedzie
dzis na qlnecie bylo 14 osob, jakis typ (made in germany) zavotowal na mape LANEWAY2 i jakos chyba ze 2 osoby daly na YES, i tak napewno bedzie z kazda mapa niestandardowa (na qlnecie oczywiscie), na serverze AV nie ma problemu bo tam czesto graja ql mapy niestandardowe i graja na nim osoby ktore chca wlasnie pograc na tych innych mapach

mappack.pl connected
mappack.pl was kicked

a róbta co chceeta... ja tylko miałem unkiemu trzymać mapy na hdd i je wewalic na jakiegos ftpa
none moze jednak sien zastanowisz nad tym? cos grucha mnie zaczyna przekonywac ze to ebdzie nie wyopal

Old Post 24-03-2002 22:31
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Upsik

Szkoda...chciałbym pograć na lanewayu2 i innych mapkach. Szkoda że zagraniczni zawalają nam server...oni by tylko abbey i docks tłukli...fane mapki, ale stare

GrEaTEyE

Old Post 28-03-2002 10:41
GuriaS
Breathe

Re: Upsik

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Szkoda...chciałbym pograć na lanewayu2 i innych mapkach. Szkoda że zagraniczni zawalają nam server...oni by tylko abbey i docks tłukli...fane mapki, ale stare

to nie zagraniczni, tylko my [wy] dajecie non-stop te same mapki... zamiast pograc wiecej na alleys, gdzie tez sie ciekawie gra to non-stop abbey/dox/casa/streets i to qr.wa zadna gra...

Old Post 29-03-2002 14:08
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Upsik

quote:

to nie zagraniczni, tylko my [wy] dajecie non-stop te same mapki... zamiast pograc wiecej na alleys, gdzie tez sie ciekawie gra to non-stop abbey/dox/casa/streets i to qr.wa zadna gra...

Ta ostatnio miałem chęć zagrać na swim, bardzo dawno tam nie grałem, a mapka mi się bardzo podoba, dałem callvota i w 5 sek. został przegłosowany na NIE .. a potem w następnej rundzie dla sprawdzenia dałem na abbey i w 10 sek. została przegłosowana na TAK .. a byly prawie sami Polacy ... SUX

Old Post 29-03-2002 21:55
Avalone
...

Arrow :>

tylko jest jeden klopot w tej ankiecie ze mozna wybrac tylko 1 mapke! co to ten mappack bedzie sie skladal tylko z 1 mapy ???

Old Post 08-04-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ech...ja votuje na mapy na ktorych lubie grac...lubie dox, abbey , casa ,ewentualnie uptown....dlatego wlasnie na te mapy bede votowac...i nie bede bral pod uwage tego ze blood dawno nie gral na swim, a jak sie nie zgodze zeby zagrac na swim to jeszcze bedzie mowil ze smierdze..ech.....

Old Post 08-04-2002 14:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:50.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions