Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > dm_toysoldiers to syf syfiasty
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Drakoforma
Skilled (Knight)

dm_toysoldiers to syf syfiasty

Ta nowa plansza jest zupelnie nie do grania.
Rozumiem mozna sobie zagrac raz na jakis czas ale jak widze to na serverze TC idzie nonstop. Dlatego w paru punktach przedstawie dlaczego ta mapka jest taka denna (oczywiscie poza wykonaniem ktore jest naprawde dobre).

1.Niewiem czemu ale gracze wpadaja w taka dziwna i chora euforie bitewna ze wogule niezwarzaja czy przy okazji nie zabijaja swoich.

2.Zadnych Objectives (typowa gra dla quakowcow <==OBRAZA)

3.Te odskocznie sa poprostu bezsensu.

4.Wielkie loty zolnierzy z jednego konca planszy na drugi koniec.

5.Teleporty.

6.Spawn w tym samym miejscu co przeciwnik.

7.O graniu w teamie zapomnij.

WOGULE TA MAPKE SIE POWINNO ZAKAZAC BO JAK KTOS CHCE TAKA RABANKE TO NIECH SOBIE ZAGRA W "UT" "QUAKA" I IM PODOBNE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-04-2002 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Drakoforma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Drakoforma Znajdź więcej post'ów przez  Drakoforma Dodaj Drakoforma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Drakoforma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.:SSMAN:.
Hunter

Re: dm_toysoldiers to syf syfiasty

Tez gralem w ta mape i ci powiem ze na poczatku myslalem TAK SAMO jak ty tez jest beznadziejna!!! przeciesz to HL czy Q3, a nie kochany Wolfik......
Ale po 2h gry pokochalem pape dlaczego???
Moze dlatego ze gralem z milymi ludzmi (pozdro. Dark_LAMER i ACID).....
A moze dlatego ze jest to cos (wkoncu) nowego dosc latania do RADARU / DOKOW / WIEZ / i innych wynalaskow , biore PFa i w tany...
Jest to doskonala mapa "od-stresujaca" gdzie tylko walisz na pale w wroga miem ze to troche "nudne" takie "Q3-kowskie" ale do prostej zabawy doskonale
Na niej znajdzie kazdy swoje miejsce
Snajperzy pod stolem
Pf na szafce
LT kolo teleportu
M chyba wszedzie
tylko biedny E nie ma co robic =]

No i tam muzyczka niby nic, nie istotny szczegol ale ile daje frajdy!!!

Jak sie lepiej pozna mape jest ZAJEBISTA!!!
Na poczatku beda problemy co chwile jakis PF cie trafi, ale za 1 h to ty jestes MASTER , pod koniec gry zajmowalem TYLKO 1 i 2 miejsce .....
A jak dali gravitacje i pretkosc regeneracj paska strzalu (PF) na 100% to byla jazda !!!!

Prosze tylko TC aby dali respawn na 1 sec. no moze 5 =]

ps.
7.O graniu w teamie zapomnij.
To mapa DM (nawet jest w nazwie), wiec o TEAMie zapomnij !!! heheh

Old Post 03-04-2002 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Angry

Chyba niegrasz facet w wolfa zbyt dlugo. To ja namowilem moich qmpli z klanu, ktorzy 3maja serwer na umieszczenie tej mapy. Jak Ci sie niepodoba, to wcale niemusisz wchodzic na serwa, chyba prosciej, jak postawisz jeden u siebie w domu i bedziesz wtedy rzadzil. A mapka, jest spoko, bo przynajmniej mozna sie odbic na kfilke od wolfowej rzeczywistosci. Dzieki niej naprawde poczulem sie malym zolnierzykiem

IRCnet: #polishlegion

Old Post 03-04-2002 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Thumbs up

mapka jest spoko
miła odmiana jak tu już wielu zauważyło od doków i innych radarów.

Trochę Cię Drakoforma nie rozumiem co Ci przeszkadza mapka i że ciągle grana na TC ?
I coś powiadasz o jakimś zakazaniu czy czymś.
Ja jakoś nie narzekam jak leci na ByRy np cały dzień tundra (a ja tej mapki nielubie znowuż) Ale skoro ludzie ją lubią to spox i nic mi do tego , pójde na inny serwer.
I nie będę pisał na boardzie że Tundra jest syfem bo tam same Pfy i zteamkillowali mnie dużo razy i mam tam lagi i śniegu nie lubię bo lubię lato

Poza tym nie chciałbym grać w wolfa jeśli ktoś decydował w co mogę grać a w co nie.

Old Post 03-04-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Wlasnie nie lubisz tej mapy to nie graj , ja tam jestem bardzo wdzieczny TC ze wkoncu jest cos innego niz mp_bicz, niz zabieranie / obrona dokow / radarow / wiez / lodzi / i innych wynalazkow

Mi tam sie ta mapa podoba , doskonale sie tam bawie (przy tej muzyce).

ps. (chyba juz mowilem) Prosze TC aby spawn zmiejszyli do 1 sec. wtedy bedzie JAZDA na MAXa

Old Post 03-04-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Drakoforma
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.
Wlasnie nie lubisz tej mapy to nie graj , ja tam jestem bardzo wdzieczny TC ze wkoncu jest cos innego niz mp_bicz, niz zabieranie / obrona dokow / radarow / wiez / lodzi / i innych wynalazkow

Mi tam sie ta mapa podoba , doskonale sie tam bawie (przy tej muzyce).

ps. (chyba juz mowilem) Prosze TC aby spawn zmiejszyli do 1 sec. wtedy bedzie JAZDA na MAXa

Widze ze Wolfenstain na psy schodzi.

W wolfa gram od pierwszego testu.

A TC to dlatego ze tam mam najlepsze pingi.

dm_toysoldiers to mapka dla ludzi ograniczonych o muzgu wilekosci kapsla, naszczescie szybko przeminie i spolecznosc powroci do prawdziwego przeznaczenia RTCW, czyli gry w teamie.

Apropo PF to na ByRy jedna z podstawowych broni jest PF gdyz lamy lubia sobie nia poprawiac statsy.

Old Post 03-04-2002 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Drakoforma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Drakoforma Znajdź więcej post'ów przez  Drakoforma Dodaj Drakoforma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Drakoforma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Drakoforma

Widze ze Wolfenstain na psy schodzi.

W wolfa gram od pierwszego testu.

A TC to dlatego ze tam mam najlepsze pingi.

dm_toysoldiers to mapka dla ludzi ograniczonych o muzgu wilekosci kapsla, naszczescie szybko przeminie i spolecznosc powroci do prawdziwego przeznaczenia RTCW, czyli gry w teamie.

Apropo PF to na ByRy jedna z podstawowych broni jest PF gdyz lamy lubia sobie nia poprawiac statsy.

He he w takim razie moj mozg bardzo spochnal, bo normalnie jest wielkosci ziarnka piasq

Old Post 04-04-2002 00:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Drakoforma
Skilled (Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

He he w takim razie moj mozg bardzo spochnal, bo normalnie jest wielkosci ziarnka piasq

Jak widac jeszcze za malo skoro sie ta plansza zachwycasz.

Old Post 04-04-2002 11:53
Hunter

quote:
Napisane oryginalnie przez Drakoforma

JEZU a ten znow zaczyna o PF Zobacz statsy, ludzie co graja PFami wcale nie maja bog wie jakich statow!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 04-04-2002 12:26
Przecinek
Trejning ( Enforser)

LOL chyba nie przeminie , skoro juz jest mapka House of ktostam oparta na podobnym pomysle . Z tego wniosek ze ludziom sie podoba , robi kariere etc . Ja sadze ze zabawa jest przednia ale do momentu . Po 1 godzinie juz przestala mnie bawic i wyszedlem . Po prostu zieje nuuuda . Sytuacja podobna do tej gdy zapodamy Vote na mape ktorej nie ma i wszyscy staja sie niesmiertelni . Lataja , strzelaja ogolnie cool ...ale szybko przestaje bawic . Gdyby chociaz wygrywal ten team ktory ma wiecej fragow ale nieee . Nie gralem nigdy w Q3 wiec miejsce w tabeli mnie nie grzeje , liczy sie zwyciestwo teamu ( a na TS wygrywaja zawsze axis )

Trash

Old Post 04-04-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Drakoforma
Skilled (Knight)

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.

JEZU a ten znow zaczyna o PF Zobacz statsy, ludzie co graja PFami wcale nie maja bog wie jakich statow!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niewiem czego ty chcesz odemnie przeciez to nie ja znowu pierwszy zaczolem o PF gadac, zacznij uwazniej czytac posty.

Old Post 04-04-2002 20:09
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

musze przyznac racje a moze raczej nie tyle musze co chce osobom ktore sa przeciwko mapce Toy cos tam - osobiscie musze przyznac sie nie gralem w nia jeszcze ale nie mam tez zamiary - ja zawsze gre w wolfa mialem za zespolowa w ktorej trzeba wykonac jakies zadanie, a nie trzepac kto wiecej fragow - jako ze nie jestem zwolennikiem Quake i innych tego typu sieczek (bardziej Operation Flashpoint Rainbow 6 Ghost Recon) uwazam ze taka mapka dobra by byla do q3 cz UT granie w nia na wolfie moze chyba sprawiac przyjemnosc tylko fanom w/w gierek - oczywiscie co nie znaczy ze potepiam kogs za to - chcecie to sobie grajcie - potepial to bede jak bedzie to grane na wszystkich serwerkach - a swoja droga szkoda ze taka mapka znalazla serwer a moj "kochany" Mitchell czy Ardeny jakos nie bardzo!

Old Post 05-04-2002 08:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

Moze i syf syfiasty ale zawsze jakies nowum. Celowanie jest genialne podczas lotu

P.S. Nie odkrylem jeszcze tajemnicy zbaczanie z kursu podczas lotu i plusku o podloge ale pracuje nad tym

Pozdro all

Old Post 05-04-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

swoja droga szkoda ze taka mapka znalazla serwer a moj "kochany" Mitchell czy Ardeny jakos nie bardzo!

Chlip chlip fakt jesli chodzi o Ardeny to lacze sie w bolu , natomnisat co do Mitchell Down to chodzi u nas na servie IC jakbys chcial pograc

Old Post 05-04-2002 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Jak dla mnie

Granie na tej mapie jest podobne do orania pola samochodem sportowym zamiast ciągnikiem. To tak jakby przerobić assault albo depot na potrzeby Quake 3. Poprostu ta mapa jes sprzeczna z charakterem Wolf-a. Jeśli ktoś tak bardzo zachwyca się tą mapą, to nie ma co ukrywać - Chyba nie wie o co chodzi w tej grze. Poprostu siepanina w stylu Quake-a.

Old Post 07-04-2002 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Frog
Training (Enforcer)

Po calym dniu noszenia dokumetow i wysadzaniu wszystkiego dla dobra druzyny czy nie jest przyjemnoscia popykac se tak tylko dla siebie bez troski o to czy wygrasz czy nie?? Ta mapa jest dla mnie takim senatorium a po 10 min grania na niej czuje sie jak po wypiciu TIRa browarow WYPASIONA MAPA

=======================

Old Post 07-04-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Frog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Frog Znajdź więcej post'ów przez  Frog Dodaj Frog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Frog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

musze przyznac racje a moze raczej nie tyle musze co chce osobom ktore sa przeciwko mapce Toy cos tam - osobiscie musze przyznac sie nie gralem w nia jeszcze ale nie mam tez zamiary - ja zawsze gre w wolfa mialem za zespolowa w ktorej trzeba wykonac jakies zadanie, a nie trzepac kto wiecej fragow - jako ze nie jestem zwolennikiem Quake i innych tego typu sieczek (bardziej Operation Flashpoint Rainbow 6 Ghost Recon) uwazam ze taka mapka dobra by byla do q3 cz UT granie w nia na wolfie moze chyba sprawiac przyjemnosc tylko fanom w/w gierek - oczywiscie co nie znaczy ze potepiam kogs za to - chcecie to sobie grajcie - potepial to bede jak bedzie to grane na wszystkich serwerkach - a swoja droga szkoda ze taka mapka znalazla serwer a moj "kochany" Mitchell czy Ardeny jakos nie bardzo!

No to nic prostszego, wejsc na #tcklan i namowic osoby za to odpowiedzialne na ktoras z tych mapek (ja osobiscie jestem za)

Old Post 07-04-2002 16:53
Frog
Training (Enforcer)

HEHE pomylil mi sie podpis

=======================

Old Post 07-04-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Frog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Frog Znajdź więcej post'ów przez  Frog Dodaj Frog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Frog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Frog
Training (Enforcer)

Znowu mi sie pomylilo jak teraz niewyjdze to ide sie powiesic

=======================

Old Post 07-04-2002 17:06
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Re: Jak dla mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Granie na tej mapie jest podobne do orania pola samochodem sportowym zamiast ciągnikiem. To tak jakby przerobić assault albo depot na potrzeby Quake 3. Poprostu ta mapa jes sprzeczna z charakterem Wolf-a. Jeśli ktoś tak bardzo zachwyca się tą mapą, to nie ma co ukrywać - Chyba nie wie o co chodzi w tej grze. Poprostu siepanina w stylu Quake-a.

Jesli wziac pod uwage, ze na swiecie organizuje sie wyscigi ciagnikow i kosiarek, to czemu by nie orac pola samochocem sportowym ???

Old Post 07-04-2002 18:06
Drakoforma
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Frog
Po calym dniu noszenia dokumetow i wysadzaniu wszystkiego dla dobra druzyny czy nie jest przyjemnoscia popykac se tak tylko dla siebie bez troski o to czy wygrasz czy nie??

quote:
NIE !!!

Old Post 07-04-2002 23:09
Rayan
Skilled (Knight)

Na tej mapie jest "objective".
Ja z chłopakami z klanu bronilismy dobre kilka minut radia przed włączeniem.
Spróbujcie, niezła zabawa.

Old Post 08-04-2002 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking ta mapka rulaaaaaaaaaa

Grałem w nią u kumpla ze 3 godzinki i powiem tak: mapka jest superrrrrrrrrr tylko żeby się dało tą muzykę wyłączyć to by było zaje, zaje

Old Post 25-04-2002 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:21.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions